Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fest imorn, taggad

Skrivet:    ·  

2 dagar i Björke

Skrivet:    ·  2012
I lördags åkte vi till Björke hem till Elinas boyfriend Jonas och Erik. Blev 2 dagars sleepover och vi åt mat spelade kort badade bakade åkte fyrhjuling berättade spökhistorier osv osv. Skrämde Amanda så hon började gråta gmn <3 Jag är en sån bitch.
 
Mamma hämtade mig Frida och Jossan tidigt på måndagen för sen så skulle mamma gadda in mig i hjärtat, typ, hon tatuerade in mitt bäbishandavtryck vid hjärtat iaf. BLEV ASBRA!!!!
 
Ännu mer bilder nu
 

Förlåt för min frånvaro

Skrivet:    ·  2012
Igår bestämde jag och Emma sent att vi skulle följa med grabbsen till Ön i Hedesunda, dragigt somfan och idag känner jag mig som dagen efter jag sist var där. Stukad fot och lite blåmärken, young and wild jag!!!!!
När ska jag inse att det inte är ok att ha klackskor på sig på Ön?! Shit kvällen var asbra annars :D:D:D Och nästa vecka ska Brolle JR spela där, är så kär i Brolle<3333 Bästa bästa Brolle
 
Nu ska jag blåsa håret och kirra makeupen lite så man törs visa sig på staden idag, jag och Empii ska stå längst fram och skrika när Mange Makers spelar............. Kanske inte men vi ska kika runt lite iaaaaaf. PEACE OUT
 
 

Du måste flytta på dig

Skrivet:    ·  2012
Japp nu kommer det bilder från hela gårdagen!
 
 
 

Kungdag

Skrivet:    ·  

Denna dag var varm, kall, svettig, blöt, awesome, kaos och snabb ;) Äventyr i Skutskär, Älvkarleby och Bomhus. Solat, ätit, gått, åkt bil, letat människor, festat och knäppt för många bilder. Dansat utan att pausat och "flyttat på mig" så jag har ont i halsen. GODNAAAAATTT!!!

4 words to choke upon

Skrivet:    ·  2012
Nu ska jag ut på äventyr!! Först till köpis och få pengar av pappa sen så åker vi till Skutskär hem till Frida. Sola bada äta chilla leva livet osv, och ja Frida är typ rik och har pool. Senare ikväll så ska vi iaf åka till en liten ö typ som heter Kläcken och grilla och ha the time of our lifes. Frida skrev nu att vi ska åka ring, MEN JAG VÄGRAR!!!! Är rädd för vatten :( Shit kan jag va nå mer mesig eller?!
 
Nu måste jag springa upp på köpis peace
 

Scream aim fire

Skrivet:    ·  2012
Tänkte lägga ut lite bilder från i veckan som jag glömt!

I söndags hade vi (jag, Malin, Hilda, Agnes, Frida, Amanda och Andrea) myskväll hemma hos Malin med chips, godis, film osv osv. Kollade på Woman in black, igen, som är den äckligaste filmen jag sett. UUUUSH! Bangade på att sova kvar för hade planer dagen efter så bästa pappsen fick hämta mörkrädda mig.
 
I måndags så var jag en heldag med min borttappade vän Sofia (<3)! Hängde på köpis ett tag sen gick vi hem till henne och snackade igenom allt sen sist, åt mat åt kakor osv. Typ det vi brukar göra. ÄgDe IaLlAfAlL!
 

 

Mannen i den vita hatten

Skrivet:    ·  

Tom men full av liv

Skrivet:    ·  2012
Tjaa
 
Hängde som sagt hos Emma igår, vi åt snackade kollade på film osv, standard!!
Åkte hem runt 6 idag och har bara chillat sen dess, orkar ej gå utanför dörren nå mer idag så försöker få igång The Sims på min stationära men hittar ej skivornaaaaaaaaa.
 
Emma pratade förresten i sömnen inatt, det märkligaste jag varit med om på lääääänge...
Vi ser förresten fram imot hösten SÅHÄÄÄÄR mycket med tanke på att 4 av våra favvoband släpper nytt, shit sluta bry er ;) Dom måste ha spelningar här. Vad har man annars att leva för?!?!??
 
Blabla ha det awesome
 

Black dying rose

Skrivet:    ·  

Sitter i centrum i Valbo och väntar på bussen som går om 20 min, ska spendera natten hos Emmaaaaa! Ska väl göra en massa busiga saker som vanligt osv, ingen aning. Var och gjorde nytt pass idag, blev skitful....... Kan man ens bli SNYGG på dom där bilderna?! Var tvungen att knäppa om pga såg FÖÖÖR glad ut och så syndes ej håret. Vem har ens för ljust hår för passfoton? Jo jag tydligen. 13 augusti bär det av till Alanya i Turkiet iaf, jag och morsan ska ut och röja på nattklubbar och svina hela veckan. Jo absolut!!!!! Hehe fel att ha en vän med då ;);););) Hörshej

Gotta lööööööv pink

Skrivet:    ·  

Glida runt, hänga runt, låna pengar

Skrivet:    ·  

Could tell a love

Skrivet:    ·  2012
HEJ BÄSTISAR!
 
Sitter och fördriver föööör mycket tid framför datorn nu för om en timme ska jag ju vara hemma hos Malin?! Hade tänkt duscha och gjort massa saker innan ju. DÄR är det iaf filmkväll ikväll men alla mina bästisar (förutom Emma<3).
 
GÅRDAGEN VAR EPIC! Eller ja ganska iaf. Hade det skitmysigt här hemma med pappa, Marianne och Johan my brother from another mother på eftermiddagen då vi grillade och typ snackade en massa skit bara. Stressade iaf sen som vanligt till bussen där jag mötte Hinkz0r och vi gick den otrevliga vägen från vägen hem till Malin. Det var dock värt det för där var hon och Agnes och sen kom även Andrea vår borttappade vän och joinade oss! Fick lite mer sällskap sen men det är inte viktigt, det viktiga är att vi tog oss in till stan sen för att träffa Amanda Frida och Moa, hur längesen var inte det?!? Vi tog bussen till Sörby iaf och där var det pArDeY.
 
Skittrevligt folk där, fancy folk ;) Haha dog. Skitsamma det blev donken sen iaf och sista bussen hem som alltid är lika packad av packade människor. Bangade på att sova hos Malin för jag är så kär i min säng, hade dock väskan där så gick hem till Malin från bussen för att hämta väskan bara för att jag visste att jag skulle få gåsällskap hem sen. Kom närmre och närmre huset där hen bor men inget jävla svar så där gick jag ensam genom HEEELA Valbo rädd för att bli rånad, igen. Gick 3 från Malin, 3.55 var jag hemma, gör aldrig om det igen:):).
 
Aja nu ska jag gå och bråttas med pappa innan jag lär CYKLA till Malin. Inte GÅ. Peace

Fredag den trettonde

Skrivet:    ·  2012
Japp igår så började jag klockan två och jobbade, var festfixad redan då pga vi skulle iväg på kvällen (det blev dock inget). Det regnade och var kallt och inga köpte typ nåt. Vid fyra kom dock Malin och hälsade på mig och stannade nån timme, hon gick och köpte glass åt oss och vi satt där och åt jordgubbar och glass och ba chilla med livet och jag tänkte att mina försök till bra karma kanske kommit ikapp mig nu. Fredag den trettonde och inga olyckor.
 
Malin gick dock och när jag bara hade en halvtimme kvar på passet så hände det sjukaste äckligaste dummaste grejen någonsin. Satt där och filosoferade när det kommer två zigenare fram, en mamma i typ mammaålder och en son på 8 10 år någonting. Mamman gick fram till min vagn med jordgubbar på vänster sida och stog och pekade och frågade massa saker, på hennes språk, jag bara nej jag förstår inte kan du engelska osv, kollar sen åt höger för att kolla om sonen var kvar och där står han och håller i hela fucking dagskassan. Med strikta order från cheferna så ska man bara lämna ifrån sig pengarna vid rån men jag bara slänger ur mig "vad fan gör du med mina pengar?!", han typ sa nåt om att han behövde dom man ba PPPPLLLSSSS. Nej men hade inte Emmas låssaspappa och låssasbror kommit fram i det ögonblicket hade jag förlorat allt ju, dock blev dom så rädda (haha) att han släppte pengarna och dom sprang iväg. Fattade först ej vad som hänt men sen kom det och jag bara satte mig ner och bölade osv osv det är iaf det värsta jag varit med om.
 
Går ej att beskriva hur det kändes, så sjukt. Kunde ej sova inatt för händelsen spelades upp framför ögonen på mig heeela tiden. BLÄ!
 
Var skakis hela kvällen men jag gick ut och gick med Malin iaf och snackade om allt mellan himmel och jord och det kändes bättre. Vi hamnade på den gamla rampen på Sofiedal och satt där och chillade innan det kom lite grabbs och gjorde oss sällskap. Mina och Malins matchmakingmetoder mellan två goda vänner hoppas vi fungerar snart ;).
 
Nu ska jag till köpis med mamma och mormor, ikväll är det grillat med familjen och sen fezt.
 

Handlat lite kläder

Skrivet:    ·  2012
Rosa tjocktröja och mjukisshorts, vit konstig byxdräkt som ej vet om jag vågar använda och ett par rosa "cykeltights" med spets nedtill. Fel att tycka om rosa ibland då.

She moves in her own way

Skrivet:    ·  2012
Heeeeeeeeeeeeej.
Vad har jag gjort sen sist? Jobbat hängt ätit och sovit. Typ.
 
I tisdags jobbade jag till två och sedan gick jag omkring med Emma på köpis hela dagen, vi bestämde skräcknatt och åkte hem till henne. Poppade popcorn, fixade lite, sen så fick vi finbesök av Tobias och Simon. Kollade på Dead Silence, Insidious och Saw1 innan jag och Emma sparkade ut dom ur huset kl 4 på morgonen pga var så ooootroligt trötta. Slöade bort hela gårdagen med film och mat, gjorde buffé, pannkakor pasta bacon potatisgratäng osv. Hur duktiga som helst ju. Åkte sedan in till stan och fikade och hängde i Bourlongen. Mysigt bästishäng.
 
Idag började jag med att jobba 9-14, kom hem åt kollade Gossip Girl och sedan började det åska åska åska. Skulle gå ner i mitt rum och stänga av datorn så när jag klivit in så bara SMÄLLER det och blixtrar till i rummet, skriker sånt här riktigt ljust tjejskrik börjar tokgrina och springer upp och typ lägger mig i fosterställning i hallen. Sjukaste jag varit med om, det var min boxer som small. Telefon, internet och TV gick sönder i huset, kände hur paniken kom liksom vad ska jag göra hela sommaren då när vädret suger. Åkte dock och fick nytt internet på dirren  från Telia på försäkringen och mitt liv var räddat.
 
Ikväll har jag hängt med mina flickvänner, Jag Malin Agnes Hilda och Cici, CHAMS!! Prommenerat och suttit på Donken och pratat om den senaste veckan då Cici varit i London och Hilda/Agnes varit i Stockholm, och jag och Malin som varit hårt arbetande jordgubbsförsäljare. Imorgon är det kanske fiesta vi får seeee.
 
Väntar in Martin och Tobias nu som ska hämta telefonladdare här, hoppas dom drar direkt så jag får sova HEHE!
Börjar 14 imorgon peace bitches and hoes ;)
 

Keep you hopes up high and your head down low

Skrivet:    ·  

Amazed

Skrivet:    ·  2012
Jag. är. död.
 
Varit fullt upp hela dagen på jobbet, inte en lugn stund har jag haft. Det har varit trevliga kunder sen dumma kunder, nöjda kunder och sen missnöjda kunder. Är kunden missnöjd så tar man det ganska personligt och har lust att gråta men hur skulle det se ut liksom.
 
Låter det som att jag är en hora nu? Nej jag säljer ju jordgubbar fortfarande.
 
Halvsovit framför Gossip Girl hela kvällen och nu ska jag sitta och dreggla efter utomlandsresor, ska ju åka i augusti! Vill helst ta med alla mina vänner också men alla har ju redan sådanna resor planerade redan, annars blir det bara jag och mamsen som ska göra Alanya osäkert. Ha-ha-ha. ;)
 
Peace

Ser bra ut

Skrivet:    ·  

Trumma trumma

Skrivet:    ·  2012
Idag har det varit sämsta vädret, spöregnat nästan hela dagen. Suttit hemma och kollat på Gossip Girl nästan hela dagen innan jag mötte upp Emma och gick och åt pizza på Natti Natti, diskuterade gårdagen och undvek regnet. Träffade Tobbe och var med han nån timme också, typiskt Valbohäng, gick omkring och gjorde inget.
 
Nu är jag tröttast i Sverige och ska jobba imorgon, fanfanfan, ska jobba hela veckan nästan, ledig på onsdag bara. Lika så nästa vecka då har jag också bara en dag ledigt, skönt somfan när pengarna kommer in på kontot men är det dåligt väder imorgon kommer ju ingen handla nåt typ. Dumma svennejävlar som är rädd för regn.

GODNATT VÄRLDEN
 
 

Åbygård

Skrivet:    ·  2012
HEJ! Gårdagen var askalaskul.
 
BästisEmpii kom hit och pratade igenom livet med mig osv innan de första grabbsen kom, vi satt och spelade ölspel med John, Jimmy, Timothy och David ett tag innan Martin och Tobias kom också. Solen sken, det var varmt och livet var på topp. Även Johan kom och gjorde oss sällskap ett tag innan vi åkte iväg till Åbygård.
 
Har för första gången i mitt liv plankat in på ett "event" och det kändes hemskt, egentligen lurade jag ju dom på pengar? Shit det är inte jag det eller. Träffade som väntat en massa människor man inte sett på hur länge som helst och ja kvällen var asbra. Smög omkring med hemlig i traktorvagnar och bevittnade även ett äldre par som hade sex nedanför, men för livet, skaffa ett rum liksom. Eller en traktorvagn. Gick utan skor hem för hade skavsår på varje kvadratcentimeter och somnade direkt jag kom hem, var inte ens lite kallt igår, hur ääääääGigt som helst juuuu.
 
Nu blir det bilder :) Vilken lycka va
 
Shit kan bilderna bli i samma storlek eller? Sämst

In the morning

Skrivet:    ·  2012
Sitter med blekning i skallen och räknar minuter, kan det vara nå mer uttråkande att färga/bleka håret eller?
 
Ikväll är det dans på Åbygård här i Valbo, japp Valbo har sina egna event, och dit ska jag självklart. Emma kommer hit om några timmar och då ska vi väl göra mat till oss själva och fixa oss liiiite och sedan kommer det boys, blir nog helt okej ikväll. Blir nog svårt att uppnå Peace & Lovenivå men det duger i krig.
 
Skölja ur blekningen nu peace.
 
Bilder från Åbygård förra året, hängde en hel eftermiddag hemma hos Emma med henne David och Sebbe innan vi cyklade dit! Emma var blond och jag rödhårig, det stämmer absolut inte idag.

Manzana

Skrivet:    ·  2012
Hej!!

Sitter i mörkret och försöker skjuta upp att sova så länge som möjligt, det tar imot att säga som faaan men jag tror jag börjar vända en aning på dygnet. Inte okej att vakna halv 1 om dagarna och missa vädret när det väl är fint. Nästa vecka börjar jag dock jobba igen, 5/6 dagar har jag lik som veckan efter, jordgubbarna är dock billiga nu så hoppas det blir mycket att göra.
 
Vet ej vart denna dag har tagit vägen någon stans, fixat här hemma hela dagen känns det som. Bränt lite skivor, gjort fyra collage och varit till Coop och skrivit ut för att nu satt upp dem på väggen. Det är från alla festivaler jag varit på med massa bilder, varje gång jag kollar på dem kommer lyckan bara överflödas! Förstår ni ens hur roligt jag haft det de senaste åren?
 
Även fast det går väldigt sakta så börjar mitt rum bli åt det hållet jag vill ha det i varje fall, det saknas dock ett nytt golv och en ny vägg men det kommer jag ej få förrän till vintern så det här får duga så länge. Kommer ej ihåg hur många gånger jag skrivit här på bloggen att jag älskar min säng men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i den, det ska regna hela förmiddagen imorgon så då ska jag ta tag i att bleka utväxt. Passar inte riktigt i det lika bra som Rebecca & Fiona ;)
 
Collagen jag gjorde idag;
 
 
 
 
Godnatt!

Valbohäng

Skrivet:    ·  2012
HEJ!
 
Sitter hemma hos Simon med han Emma och Tobias, boysen spelar lite TV-spel och jag och Emma bestämmer musik. Har varit ute ikväll och spelat lite basket och skrattat åt hur dumma killarna är, Andreas förlorade till och med en bit av sin tand.
 
Idag har vädret varit bäst, legat ute och stekt och blivit bruuuuun! Imorgon ska jag på dans workshop på Ackes och hårdträna lite hiphop, så sjukt taggad.
 
Ska nog gå hem här ifrån snart, trött som ett as och är det lika fint väder imorgon vill jag ej ligga nere i källaren hela dagen liksom. K bry känner ni och det gör jag också, peace :)
 

Peace & Love 2012 - syndens vecka

Skrivet:    ·  2012
Alltså oh my god vilken awesome vecka, kunde dock kunnat haft finväder varje dag men bästa människorna hade jag med mig i varje fall. Hängt och träffat en massa skönt folk och grannarna var det inte alls nå fel på! Sett grymma konserter och ätit en massa onyttig mat, fest äta äta äta konsert skrika äta sova typ. Citerar min granne Johannes "Efter Peace ska jag ta tag i träningen och gå ner i vikt", något sånt sa han under stunderna han ej var däckad eller dansade (haha skönaste), är så himla taggad på att träna nu.
 
Kent var som alltid bra, men jag tyckte ej om upplägget på låtarna. Men herregud vad jag älskar Kent! Annars var Skrillex bäst sjukast absolut helt jävla awesome, Björnstammen var det även mycket drag på och Maggio är mysig. 
 
Taggar sönder på resten av sommaren och även nästa sommar då det både blir festival och utomlands med mina bästisaaaar (hehe aa), åker förresten utomlands i augusti nu också med madre dock vet vi ej vart än. Bokar typ en vecka före, lever lite på kanten.
 
Känns konstigt att vara hemma från Peace men så otroligt skönt också, min säng är alldeles för underbar. Minnen för livet och weho vilka vänner jag har.
Dryga bilder som blev olika stora ändå och hamnade i fel ordning.