Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Gud nyårsafton imorgon

Skrivet:    ·  2012
Hade askalaskul förra året på nyårsafton men tror nästan att det blir roligare iår, allt har gått så smidigt till än så länge och det gjorde det inte förra året. Dock kommer jag sakna mina flickvänner från klassen imorn men jag hoppas att jag träffar några av dom på stan på tolvslaget iaf?!? Bjuder iaf Emma och lite boys på mat imorn, har dock glömt att köpa typ nyårshattar och tomtebloss och sånt, DET ÄR SKITVIKTIGT JU!!
 
Ska lägga mig och läsa Sagan Om Ringen en timme nu och sen släpper Kent en ny låt som jag typ gråter för att jag vill höra nununu. Sen kaaanske nåt avsnitt Vampire Diaries (som jag började kolla på igår) innan såÅÅova och vakna übertaggad imorn. Älskar hÖgTiDeR haha.
 
PEACE
 
Förra året ;)
 

24 december

Skrivet:    ·  2012
 
Nu sitter jag och väntar på att pappa hämtar upp mig och Dixie hemma hos mamma, som har åkt till mormor nu. Ska bli mys att ha älskade Dixie med den här julen! Spinningen imorse var jobbig somFAN, det var en bra instruktör men det var tråkigt att bara köra till julmusik.
 
Firade jul med mamma och mormor i lördags så har redan öppnat en massa julklappar, lägger nog upp bilder nån gång efter julen för nu är pappa här vilken sekund som helst.
 
PUSS!

God Jul!!!

Skrivet:    ·  2012
Inviger julafton imorgon med att gå på spinning med broder min kl 9.30 och efter det gymma lite by my self, kommer bli så otroligt skönt när jag degat hemma i tre dagar. Morgondagens middag kommer bestå av fylld kyckling och potatisgratäng, Johan min bror bestämde sig för att gå wild och göra det till oss som avskyr julmat. Usch fyfan hatar julmat. Potatisgratängen blir btw de första kolhydraterna jag äter på 1,5 månad, cred till mig. GODNATT!

Hilda och Agnes 17 år - Bienvenidos

Skrivet:    ·  2012
 
 
 
 
 

Dansavslutningen förra helgen

Skrivet:    ·  2012

 

GRATTIS BOSAN <3

Skrivet:    ·  2012