Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ett år utan sommar

Skrivet:    ·  2012
Fina fina Kent med bästa bästa låtarna och klockrenaste texterna.
<3

Plans are for people

Skrivet:    ·  2012

Mes copines :)

Skrivet:    ·  2012

Grönalund

Skrivet:    ·  2012
Oberörda påväg upp i Tilt

Buse

Skrivet:    ·  2012

Oj mamma glömde logga ut... ;)

We called it America

Skrivet:    ·  2012

Yo! Fick sommarjobbet så i sommar ska jag sälja jordgubbar!!
Dock gjorde mamma klart för mig att alla pengar ska gå till henne om jag gör sönder eller slarvar bort hennes iPad idag, lånar den för att spara batteri på telefonen osv osv. Vi åker till Grönalund idag, min klass och flera andra mediaklasser på Borgis! Ta i mot nåt pris och gå på röda mattan sen payar dom inträde på Grönan och ger oss en goodiebag typ, skitkuuuul!
Är dock ingen karusellmänniska så jag ska väl knäppa kort och njuta av värmen (som jag hoppas är i Stockholm, regnar här:s)
Nu ska jag ha Samhällskunskap och sen vid 13 åker vi, peaaaaace!!

:S

Skrivet:    ·  2012

Ska på intervju om sommarjobb imorn, är hur rädd som helst för har aldrig varit på något sånt någon gång.
Pappa håller på och säger ba "va dig själv" "försök inte göra till dig och va någon annan" och hell no klart jag tänker va mig själv liksom men tänk om dom inte gillar mig ändå? Oh my god ät mig nån, godnatt
Pärlade lite med min kusin idag, mitt konstverk är det som ser ut som godis ;);)

Y'all want a single say fuck that

Skrivet:    ·  2012
Yoyoyoyo! Sitter och lyssnar lite på Korn och annat, ska gå till bussen vid fyra för att åka in och träna reaggegegegeton, skittaggad.
Skrev aldrig nåt igår så tänkte ta det nu!
Jag och Malin fick skjuts av pappa till Hemlingby där vi då skulle ha orienteringsprov, tog C-bana och började gå på och tänkte att ja det kan väl inte gå mer än åt helvete, 20 min sedan gick vi tillbaka utan några tagna kontroller och fick då reda på att vi börjat gått åt fel håll. När vi väl hittat rätt så hittade vi första kontrollen ganska lätt men sen så tog det oss huuur lång tid som helst att hitta tvåan och vi var nära på att ge upp där innan vi väl hittade rätt väg haha. Hann med att klappa får också, mina springbyxor gick även sönder på insidan av båda låren så det skavde och skavde och skavde. När jag tillslut knappt kunde gå så tog jag av mig t-shirten och lundade runt ena benet och det hjälpte väl hyffsat i alla fall, idag har jag stora sår på båda benen :(
Jag och Malin gick sedan till McDonalds på söder och åt lunch innan vi skulle stå på stan i tre timmar och rädda världen igen, sålde lite godis och träffade folk och ja orkar ej berätta nå i detalj. Åkte till skolan sen iaf för att göra proven OCH BÅDE JAG OCH MALIN KLARADE DOM! Så otroligt skönt att vara restfri i matten.
Jajaja tränade med mamma sen och kollade hockey på kvällen, sov skitskönt och vaknade jättetrött imorse. Gjorde världens svåraste engelska nationella, inte världens svåraste då men det var INTE enkelt, uuuh sög. Åkte och solade och har sen bara legat och kollat på Hart of Dixie hemma, nu måste jag byta om hejdååÅå

Friday (menade onsdag)

Skrivet:    ·  2012

Sitter bredvid en kvist på bussen så Malin är ensam och oälskad bakom :)
Har nationella i engelska sen slutar vi och är ledig till måndag, kung!!

Kom kom fjudar

Skrivet:    ·  2012

Sitter i skolan och fördriver tid med Malin innan vi ska göra våra omprov, våra tre timmar på stan gick ganska fort också, sålt godis osv bara så gick ganska snabbt. Mina fotbollsbyxor är trasiga också, så otroligt ovacker har jag varit idag. Nu blir det lite Big Brother innan vi hittar Robban, peace bitches

Påväg till Gävles mörka skogar

Skrivet:    ·  2012

Såg två sexiga tigrar på framsidan av tidningen idag också ;)

Måndag

Skrivet:    ·  2012
Har alltså räddat världen idag :)
Tydligen hade vi ett mål att samla ihop 100 000 kronor, alltså 10 000 godispåsar i fiskedammen med tanke på att det typ var det enda som gick åt? När jag menar att dom gick åt så hade typ 7 pers fiskat på en timme var av 5 stycken går i våran klass. Sämsta vädret och sämst organiserat och ingen vet ens vad vår klass ska göra, 27 pers på 2 stationer är inte passande, ska 14 stycken måla annsiktet på ett och samma barn eller? Nä precis.
Jag och Malin åkte hem så jag var hemma vid tre i alla fall och jag lovar att Kerstin inte ens märkte att vi åkte, ingen vet vilka vi är och ingen vet ens vad samedia är typ, ouppskattade jävlar är vad vi är. Älskar alla men är hatad av alla, vi de :)
Orienteringsprov 8.30 imorn och sen ska vi bara rädda världen mellan tolv och tre, kung som vi är så fick jag och Malin Kerstin att göra olika grupper så alla ej är där samtidigt. Sen är det då även matterestdags igen! Blir nog av med ekvationerna men problemlösningarna har jag inte kollat på ens så det kommer gå dååååligt. Nu sovasovasova

Min hand värker

Skrivet:    ·  2012

Suttit/stått i 6h med det här nu, tar längre tid än man tror :( Låter nog bli att fylla i det iaf, än så länge!

Sämsta dagen

Skrivet:    ·  2012

Taaac

Skrivet:    ·  2012

Påväg in till stan nu då för att vara där tills sex ikväll, blåser som fan idag så vill stå bakom fiskedammen där det kanske inte blåser liiiika mycket ;)
Vet annars knappt vad vi ska göra där, hEjDå

Blekte håret idag

Skrivet:    ·  2012
På god väg mot mitt gamla bästa ljusa hår. Två eller tre blekningar till så kanske jag ska bli nöjd för ett tag, fortfarande sån otrolig skillnad mellan utväxten på en dm och det andra, det tar ju mer på det friska nyutväxta håret. Skitsamma nu ska jag sova på riktigt, godnatt!

Elsewhere

Skrivet:    ·  2012
Till alla mina läsare som är lika beroende av One Tree Hill som jag är;
Originallåten som Hailey sjunger för första gången inför Nathan, en låt man vill mysa av :(
(Play är bakom McLachlan)

Helgen

Skrivet:    ·  2012
Igår så ställde jag klockan faktiskt så jag skulle komma upp i tid och ja jag skrev ju att jag var påväg in till Estraden för att kolla på dans, var där runt 2 h och när jag tog bussen där ifrån så bestämde vi tjejerna att vi skulle göra nåt spännande. Dock så ändrades allt det sen så jag åkte in till stan med Emma för att kolla lite bilar och träffa massa folk, standard att åka in på cruisingen! Hängde med Manne och sen även Tobbe, tog en promenad till Boulongen och dansade bugg vid vattnet (ja faktiskt). Jag och Tobias är faktiskt riktigt duktiga på bugg ;) På bussen hem träffade jag aspackade vänner (;)<3) och haha vad det skrattades! Jag Emma och grabbarna åkte iaf hem till mig och rökte vattenpipa innan dom gick hem vid halv tre och jag satt uppe alldeles för sent.
Idag när jag vaknade så fick jag ett sms från ett okänt nummer där det stog "Oavsett om du är i Valbo eller Gävle så va utanför ingången vid centralen klockan 1/spindelmannen", mission accepted kände jag och stressade på och fixade mig osv, vem vill missa att träffa en superhjälte liksom. Satte mig där utanför och där kom det en välbekant kille på 1.96 meter över havet som jag ej träffat sen i november! Bästaste Sebastian skulle åka hem till sin by 13 mil söder över men hade tid med mig 1,5h i alla fall (känner mig älskad), bjöd han på Subwaykakor och satt väl och pratade om allt möjligt innan vi gick till stationen igen och sade hejdå. Avskeden brukar bli sorgligare pga jag vet aldrig när jag träffar han nästa gång men nu ska ju båda till Peace så det blir köng, min bkk ju! Bkk är kod för bästa killkompis bestämmer jag nu, Emma = bff och han bkk :)
Skriver överdrivet glatt men vad fan har jag att klaga på liksom? Går knappt i skolan i veckan det är ljusare på kvällarna och snart är det sommarlov, high on life motherfuckers och nu ska jag försöka sova. Peace bre bitches and hoes

Samson

Skrivet:    ·  2012
Precis sett sista avsnittet av säsong 5 av Gossip Girl och kommer gå under innan jag får se nästa.
Börjar inte förrän halv tolv imorgon så ska ta ikapp på lite bloggning nu!

Carry out

Skrivet:    ·  2012

Denna killen som är med på bilden åkte precis samma buss som mig, dyngrak och klockan är bara strax efter 12, han kom direkt från Systembolaget också och bar på en flaska sprit av nå slag. Jag fick till och med läsa på flaskan och se till så han köpt rätt! Han verkar sorglig, dock var han jätteglad för att han skulle ut och åka raggarbil idag. Jag och Tobbe träffade på han i somras, onykter, och skoja inte att han blev arg när Tobbe utbrast att han aldrig sett han nykter. Tror han vet att han har problem hehe.
Försöker alltså fördriva tid på bussen därför jag skriver en massa om Valboalkisen haha, blir jätteglad av bilden i alla fall! Första gången vi gänget hängde tillsammans och ja se vart vi har slutat nånstans ;) Känner förresten att alla var mycket gladare på den tiden, inkl. mig själv. Vart tog den problemlösa tiden vägen? Tror sommaren kommer bli bezt iaf, bezt på fezt ;) hejdåå

Escape The Fate

Skrivet:    ·  2012

Hur ensam är man inte när när man åker ensam för att kolla på dansavslutning? Skulle vara med och dansa men missade ju som sagt för många gånger på slutet och skulle aldrig ha kommit i kapp, legat och grinat hela morgonen typ pga dansen är det enda jag har nu efter fotbollen men det gick ju åt helvete med det också tydligen. Trodde iaf att mamma ville följa med och kolla med mig men nej hon hade också viktigare saker att göra, typ kolla på TV :)
Ska träna när jag åker från Sätra och sen hoppa av vid Ikea för att köpa 2 hyllor som jag ska sätta upp i rummet, tänker inte sitta hemma bara tills hockeyn börjar :)

Fezt på feztiz

Skrivet:    ·  2012

Yoyoyo! Ligger i sängen och chillar med Malin och skrattar åt American Funniest Homevideos medans det är paus i hockeyn, hon kom hit för att hämta sin faders mobil som jag hade (lång historia, typ) och så blev det att hon blev kvar hihi! Pratar väl om livet också och bestämt att vi ska bli rika sen, självförtjänat och alltså ej gifta oss rikt ;)
Regnat hela dagen så det finns inte nå roligt att berätta, håret har sett förjävligt ut haha. Nu ska jag poppa popcorn, peace

Tjafan

Skrivet:    ·  2012

Blir såna dryga koder i inläggen jag skriver från appen pga den sugen och bilderna "går ej att laddas upp" men sen gör dom det och då blir dom som "inte gick att laddas upp" till de där adresserna typ. Oke nu har ni lärt er nåt också :)

Friday I'm in love

Skrivet:    ·  2012

En av The Cures absolut bästa låtar det!
Sitter på bussen till skolan nu, omprovsfredag och jag hoppas jag nailar träningsläran och ekvationerna. Mysa med Dixie, träna och hockey-VM blir det nog efter skolan och ikväll, längtar till gymet ;) Dör om inte Shameless börjar träna nästa vecka, skittaggad på att dansa, ska dansa in sommaren. Hehe HEJDÅ

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100072.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100072.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100074.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100074.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100115.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202100116.jpg" class="image">

Paradise lost

Skrivet:    ·  2012
Alldeles för rörd för att kunna plugga nå mer, sjukt hur hemska saker det kan hända folk i ens omgivning som man inte ens känner men som berör en ändå. Hatar denna livstid där folk är idioter.
GOD WHY ARE GUYS SUCH JERKS?!
391022_224184527656847_149937708414863_513028_477730673_n_large
402248_237132529695380_149937708414863_548044_297721985_n_large

Satellite

Skrivet:    ·  2012

Åker buss och taggar Peace & Love, weyweywey

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_202015235.jpg" class="image">

Torsdag

Skrivet:    ·  2012

Ooooh idag var man inte pigg när klockan ringde eller, och nog känner jag att jag lever allt med dödens träningsvärk typ.
Idag är drygaste dagen i veckan för skolan suger på torsdagar men sista lektionen är inställd så det gör allt liiite bättre då. Måste verkligen plugga träningslära idag också, sista omprovsfredagen imorgon och jag känner verkligen inte för att ha resterna kvar ännu längre.
Blabla nu ska jag umgås med Malin puss dååå

Hockeeeey!

Skrivet:    ·  2012

Första perioden mellan Sverige och Tyskland är klar nu och det står 1-1, ska dock gå ner i rummet nu för att kolla på Greys Anatomy, Bailys barn kommer rövas bort liksom.
Dog nästan på dansen idag, våran gamla lärare fick sparken och nya läraren körde skiten ur oss (mig i alla fall), det var mycket bättre dans och träning och bättre musik och läraren var rolig hehe, peeerfect!
Körde skiten ur mig själv på Friskis också, har så otroligt ont i benen nu men det är samtidig så underbart skönt att vara trött pga träning. Livet!!
Jajajajaja nu ska jag springa ner i rummet, peace!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_201935565.jpg" class="image">

Vasacafét levererar

Skrivet:    ·  2012

Hänger på fel ställe med Wikan och Lina, laddar upp inför lite franska och kinesiska! Slutar direkt efter nationella nu också, skönt det. Reaggeton och gym sen och efter det hockey, livet äger ibland!

Nostaligsk

Skrivet:    ·  2012







Onsdag

Skrivet:    ·  2012

Det är bara jag och två till i min klass som har muntliga nu 8.30 så alltså har alla andra sovmorgon tills typ tio när nästa lektion börjar, vet ej vad jag gjort för att förtjäna denna karma, gav till och med bort mitt sista comped till en kär vän i nöd igår.
Det slutade 3-3 i matchen igår och 96;orna briljerade första halvlek och vann den med 3-0 men ah sen så gav de efter för stordamerna.
Nu ska jag fortsätta åka buss hejdåååå

Påväg till Åbyvallen

Skrivet:    ·  2012

Ska åka och kolla på fotboll med Malin nu då, slutade halv sex i skolan och hann ganska så precis hem och äta bara innan jag är på g nu igen. Valbo FF 1 mot Valbo FF U, heja Valbo!! (Kul jag är)
Fick rest på restprovet by the way så det var en bitter bussresa hem från skolan med tanke på att det gick lika bra för Malin också, skulle kunna göra vad som helst om resterna bara försvann. Börjar morgondagen med muntliga nationella, i statistik thank god!
Nu kommer bussen peace

Media!

Skrivet:    ·  2012

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Sitter på bussen till skolan nu, idrott och simprov men det tänker jag bara kolla på med tanke på att jag knappt kan kolla mig i spegeln längre, uuh den bistra sanningen bara.
Omprovet på ekvationer får gå som det går idag, kommer hinna plugga med Malin i skolan i alla fall så det kaaanske hinner sätta sig i skallen. Går i skolan till fem typ och sen blir det tränaträna med mamma! Puss då

Vinst

Skrivet:    ·  2012
6-3 till Sverige!

Loui my love

Skrivet:    ·  2012

Står 4-1 till Sverige efter första perioden, ren utklassning faktiskt. Och Loui Eriksson är väl bra snygg han, vem är Granström om man jämför med han liksom ;) (älskar dig fortfarande Granström). Nu ska jag undersöka lite om Danmarks lag och hur många som spelar i Elitserien, fritidssyssla liksom

I hate mondays

Skrivet:    ·  2012

Hej! Är lugn nu ;)
Blev lite less på det mesta där bara med tanke på att folk har kritiserat min kropp 2 dagar i rad nu, idag världens mest efterblivna ungerska doktor och igår en utvecklingsstörd människa. Ni tror inte jag vet hur jag ser ut redan då? Det fick mig att tänka om iaf och har raderat nummer och konversationer till människor som jag insett behandlat mig illa mer än ofta och som jag insett att jag fan inte behöver längre. Ta ingen skit, som Grynet skulle ha sagt.
Har försökt pluggat matte idag men det gick ju som det gick, ska göra typ 5e omprovet imorn på ekvationer och problemlösningar men ingen här hemma kunde nåt så då kan inte jag heller. Hatar matte.
Nu är det hockey-VM mellan Sverige och Danmark och vi leder, heja "Brynäskedjan"!

Angry hoe

Skrivet:    ·  2012

Låt mig vara tjock OKEJ?
Mer valuta för pengarna.
Inte för att jag säljer mig då men ni fattar poängen.
Ska sluta äta och så fort jag äter nåt spy upp det (nej det tänker jag ej) så kan ni berätta felet efter jag ser ut som alla andra skinny bitches i världen.
Ska man vara doktor ska man fan bete sig rätt mot patienten och inte trycka ner den, GÅ OCH KNULLA DIG SJÄLV ÄCKEL.
Arg.

Måndag

Skrivet:    ·  2012

Påväg till Vasa nu, dör på prov i AULAN. Vad är det för påhitt liksom.
Wish me good luck

Close your eyes

Skrivet:    ·  2012
Kanske den bästa låten på länge den. Kärlek.
Sitter i mitt mörka rum i källaren och önskar att jag hade en lampa vid sängen så jag kunde läsa lite i min engelskabok, fick reda på i fredags att jag ska ha boksamtal på den om cirkus 2 veckor och jag har läst 1 kapitel, snacka om noll inspiration.
Är skapligt slut i kroppen efter ett gympass idag men jag kan inte neka att jag saknar fotbollen och hur mysigt slut man var på kvällarna efter en träning, ska till ortopeden imorgon och förhoppningsvis så finner dom felet som tvingade mig att sluta på fotbollen för ett år sedan. Dock är det ju försent att börja igen nu om dom lagar mig men det skulle vara skönt att veta vad jag lider av, dom kanske måste amputera? :|
Det har ganska nyligen precis blivit mörkt ute och livet känns så otroligt mycket bättre för man kan nästan lukta sig till sommarlovet, veckan efter denna är det ingen riktig skola och så då är det väl alltså bara 3 veckor kvar tills betygen sätts nu, det är inspiration till livet det! Börjar morgondagen med nationellaprov i franska och det är väl inte så aaaaskul men who cares går det åt helvete så gör det väl det, vad gör det om 100 år liksom!
Godnatt dåÅ

Är hos pappsen nu igen!

Skrivet:    ·  2012
Det är en kod för att jag börjar blogga igen :) Håller ju som sagt ej på med det hos mamsen.
Min blogg är så deprimerande så jag ska nog göra nåt åt saken, har hur mycket tid i världen som helst ju! (Försöker glömma att jag har 4 prov nästa vecka).
Behöver upptäcka ny musik också, så trött på det mesta nu. Ge. Mig. En. Bra. Grupp.