Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Friday

Skrivet:    ·  2013
Hej!

Snart är det helg, kommer bli jätteskönt verkligen. Började dagen på Arbetarbladet, fick prata med en tjej om mina krönikor och det var givande, man blir ju så blind när man skriver saker så det var skönt med lite feedback. Hoppas på publicering snart!
 
Ikväll ska jag bjuda Emma på mat och sen ska vi möta upp grabbarna och gå ut ett tag, blir lugnt då det är jobb imorgon. Annars så blir det mest teoriplugg i helgen. Måste fortsätta skriva ett filmmanus nu, väldigt ointressant inlägg men aja.
 
Sofia hälsar!
 
Visst var vi fina i sjuan?
 

Dagens bästa i skolan

Skrivet:    ·  2013


Torsdag

Skrivet:    ·  2013
Heeej.
Igår var det skola till två, sen banken och stressa hem och äta innan jag åkte iväg till Läkerol för att jobba 16.30-22 under Brynäs-Skellefteå. Var så sjukt trött när jag kom hem men bestämde mig ändå för att läsa ut 50 shades, så det blev alltså ännu en sen kväll men boken är utläst nu och jag kommer nog sakna att ligga och läsa dessa sjuka böcker på kvällarna.
 
Står ute på brandövning nu, det är iskallt och dyrbar tid för min retorikanalys går åt. Kalla mig LESS. Men om exakt en vecka så är jag snart påväg till Stockholm med Timothy för att se Bring me the horizon!! Det är nice. Fantastiskt. Peace

Bonfire Heart

Skrivet:    ·  2013
Hur slut är inte jag på en skala 1-10 just nu egentligen? Tror jag inte somnade förrän strax före 5 imorse så när klockan ringde kl 7 så somnade jag om och gick till skolan efter lunch istället. Hann få massa plugg gjort på förmiddagen också, sjukt skönt. Hade psykologiprovet idag... Det var sjukt mycket att plugga in, jättemånga sider i boken, ett annat häfte, powerpoints och instuderingsfrågor. Gissa hur många frågor som kom på provet? FYRA! Fyra frågor bara, och inga små frågor heller, satt där och skrev åtta stycken A4-papper var av sista frågan fick ett svar på 5,5 sidor... Var övertrött efteråt, jag har blivit så bekväm av mig, skriver verkligen aldrig för hand längre. Varför det när dator finns?!
 
Övningskörde hem till pappa efter skolan i alla fall, hämtade en keps och kikade in nya köket som är på G att äntligen bli klart! Pluggade järnet när jag kom hem, blev kvar med frågorna till seminariumet på torsdag så efter jag varit och dansat så "belönade" jag mig med att ta mig tid att gå till gymmet och köra lite. Benen tog slut på dansen och armarna tog slut på Friskis, nu ligger jag halvdöd i min säng och ska släpa mig till badrummet och borsta tänderna innan jag ska läsa älskade 50 shades. Okej 50 shades är skum och grov och avtändande, men den är ändå så fin på ett vis, tänk att älska någon så mycket som de älskar varandra?! Gosh, då skulle man dö lycklig. Har bara cirka 100 sidor kvar i sista boken, kommer vara så sad när det tar slut.
 
Godnatt!!

Nattsudd

Skrivet:    ·  2013
Varför är jag vaken nu egentligen?
 
Låg ett tag och läste 50 shades, sen så blev det så spännande, så läste ännu ett kapitel och ännu ett till. När jag väl bestämde mig för att sova, för cirka två timmar sedan, nej då började jag tänka att jag inte kunde sova så alltså kunde jag inte sova. Började skratta åt mig själv när jag insåg hur många krönikor jag skrivit i mitt huvud de kvällar jag inte kan sova. De kvällar som kommer oftare och oftare nu för tiden. Varför kan jag aldrig sova?
 
I alla fall, skrattade som sagt åt mig själv, satte mig upp och tog datorn till sängen. Och här sitter jag nu, jag tror jag är trött egentligen men har ändå denna känsla av att inte kunna sova när jag väl försöker. Jag fick två krönikor skrivna i alla fall, en från scratch (som våran gamla danslärare skulle sagt), och fick en färdigskriven. En jag jobbat på ett ganska långt tag, redan sen i början av september, men som jag inte fått material för att färdigställa förrän nu. Imorgon ska min svenskalärare få läsa dem sen så ska de skickas in till Arbetarbladet.
 
Har psykologiprov imorgon, det kommer gå åt helvete. Men ska dansa imorgonkväll, det är bra, det är roligt. Bland det roligaste som finns, det ligger så mycket känslor i dans. Och jag vettefan men jag tror att jag har ganska så många känslor här inombords ;-). Känslosamma lilla jag. Glad, arg, pigg, trött, lycklig, förtvivlad. Osv.
 

Längtar tills konserten nästa vecka. Godnatt kompisar.
 
 

Antivis

Skrivet:    ·  2013
 

Känner mig så otroligt stressad just nu och jag vet inte vad jag ska börja med, vart jag ska lägga mina prioteringar?! Har för första gången på hur länge som helst en gammal uppgift som ligger och släpar och som jag verkligen aldrig tar tag i och gör klart, hur svårt är det med en comparative essay egentligen? Men nej den ligger fortfarande och väntar på att bli klar, den skulle varit inlämnad på höstlovet...
 
Var ledig idag, tänkte "fånga dagen" och plugga hela förmiddagen tills min körlektion började 13.20 - vaknade klockan 12 (sover ALDRIG så länge). Sen var typ hela dagen förstörd, läst igenom allt till mitt psykologiprov till imorgon men inget mer. Har ett semenarium på torsdag och en talanalys som ska lämnas in på fredag, jobbar på onsdag nästan direkt efter skolan. Jobbar på lördag också. När ska jag hinna träna ens? I flera veckor har jag försökt kommit iväg på spinning men det blir aldrig nå tid över, dansar och gymmar och jobbar och pluggar och blablabla.
 
Nästa vecka kommer vara sjukt intensiv, halkbana måndag, körlektion tisdag, onsdag, Stockholm på torsdagen för att se Bring me the horizon, körlektion på fredagen, dansuppvisning på Estraden OCH jobb på lördagen. Måste hinna plugga körkortsteori också ju? Det är ju något som man BORDE prioritera känns det som, men hur värt är det att komma sjukt mycket efter i skolan då? Gosh jag blir galen på detta. Kanske borde sätta mig ner och skriva ett schema, då vet jag ju vad jag ska göra varje dag i alla fall...
 
Och justja, har jättemycket inom median också - 2 filmer som ska vara klara innan jul eller något sånt? Och det enda jag kunnat ta på mig för Arbetarbladet just nu är att skriva en krönika, med en TWIST. Jahapp vad ska jag skriva? Man kan ju inte lalla ihop något bara när det ska publiceras i tidningen... Men nu ska jag göra ett teoritest och sen läsa 50 shades - som varje kväll. Och kanske fundera på vad satan jag ska göra med mitt liv sen.

Nyårsflashback

Skrivet:    ·  2013
Pratade lite med Cecilia idag om kläder till en framtida fest som vi hoppas dresscoden blir black & white glitter och glamour, sen kom vi in på nyårskläder och vad som händer nu på nyår. Förra året var väl SÅDÄR, jag och Emma bjöd hem grabbsen till mig i Valbo där vi bjöd dem på mat och så tog vi en buss in till stan och firade nyåret på torget med resten av Gävles befolkning, Cici och resten av tjejerna var utspridda på andra ställen och jag träffade inte på en enda. I ETTAN DÄREMOT då hade jag det superduperkul haha, det sämsta då var att vi inte förfestade något innan vi drog på festen. Men vad gjorde det när man var 16 år och älskade att häva i sig vodka? Helst snabbt också. Där hade jag i alla fall ALLA mina favoriter för tillfället, jag hade tjejerna i klassen jag umgicks med mest just då, jag hade även mina favoriter från Valbo där (Emma och grabbarna). Förutom det så var det annat skönt folk där också och jag kommer ihåg att det var superkul.
 
Minuset var väl att båda gångerna var under den tiden av åren då jag var som mest missnöjd med mig själv så bilder är inte det roligaste, men jag saknar min röda hårfärg från nyår i ettan, funderar på att fixa till det så igen! Men annars då? Vet fortfarande inte vad som händer iår, men jag önskar att det blir hur epic som helst. Har lite av en sån känsla, måste börja kika efter de perfekta kläderna - Cici hade redan hittat sina kläder (hon kommer se lovely ut).
 
Det är så kul att se hur mycket ALLA förändrats!!
 
 
Och jag ska ALDRIG sluta träna igen och jag ska aldrig återgå till mitt gamla ohälsosamma liv. Vill aldrig se ut såhär igen. Fyfan för mina gener, JAG HATAR ER. 

Min helg

Skrivet:    ·  2013







Det här har varit en bra helg faktiskt!
I fredags var jag och mamma hem till hennes kompis och åt mat, blev utskjutsad till Tobias sen där det var lite förfest innan vi skulle på krogen. Mötte Sofia på Interpool där hon och hennes klass var, en okej kväll.
Igårkväll kom först Timothy hit och sen även Cornelia efter ett tag, vi hängde hos mig ett tag innan vi åkte ut till Tobias ännu en gång och blev kvar där hela kvällen. Alkohol, diskussioner och skön musik - en vanlig kväll hos Tobias alltså. Idag har jag pluggat och kollat på Shameless, var även iväg på gymmet och körde ett lugnt pass på en timme vid fem.

Imorgon är jag ledig, sjukt skönt!!

14 days

Skrivet:    ·  2013



Kan folk sluta existera bara

Skrivet:    ·  2013


Skön start på veckan

Skrivet:    ·  2013



Inte en lugnt stund på hela dagen känns det som, även fast jag slutade klockan 11 redan. När jag kom hem åt jag lunch, gjorde lite läxor, betalade mina första räkningar och beställde en balklänning! 

Efter det blev jag upphämtad av Timothy för att följa med till In Shape där han tränar, körde mest armar men avslutade med lite mage också. Är helt slut men det känns superskönt i kroppen ändå, skulle behövs en PT på Friskis också men där finns det väl knappast någon frivillig. Och musiken på Friskis SUGER i jämförelse med på In Shape. 

Mamma och Dixie är i Ockelbo över natten så blev uttråkad när jag kom hem  och stack ut och sprang efter ett tag, hittade på en liten runda på 3.3 km och nu är jag slut i både armar och ben. Saknar fotbollskonditionen... Godnatt!!

Helgen

Skrivet:    ·  2013



Gjort lite allt möjligt i helgen, var ut på krogen med kära vänner i fredags, jobbade 13.30-20.30 igår (har jag sagt att jag fått jobb? På Läkerol Arena är det i alla fall). Började denna söndag med att sova ut och har väl mest tagit det lugnt och pluggat hela dagen, med ett avbrott för att gå till Friskis och gymma lite med Zozzo nu ikväll. Sprang 25 min i uppförsbacke och misshandlade ben och rumpa i andra maskiner efter det, håller tummarna för INGEN träningsvärk imorgon.

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag somnar, läser en bok som heter Bomull och ja den handlar om bomull, projekt med svenskan och naturkunskapen. Natti

Sleepwalking

Skrivet:    ·  2013
Friends and traitors, fredag idag och jag är övertrött. Ska gå iväg mot Arbetarbladet snart, som varje fredag, sen måste jag sitta resten av dagen med Sofia och redigera filmen vi var iväg och filmade förra fredagen. Hostar och snorar, häver i mig te, funderar ändå på att följa med grabbsen ut ikväll då jag är så SJUKT rastlös. Låg halva natten och spelade luftgitarr i sängen typ.
 
Imorgon står det jobb 13.30-cirka 21 på schemat, passa på att lyssna lite på Brynäs-FBK. Och justja, har själv gått med i Sa11b's egna lilla hockeylag HOCKEYHJÄLTARNA. Eller har jag skrivit det? Ska vara målvakt i alla fall, "lycka till" Anna Sofie Tolfström Persson :-). Heid0.

New clothes

Skrivet:    ·  2013



Haha, fick hem lite kläder idag som jag beställt. Blev kär i luvan på jackan, bh-n är det roligaste jag köpt, hur liten som helst och ser typ ut som en strippa. + två tröjor till och ett halsband.

Ska dricka te nu och kämpa mig till skolan imorgon.

#throwbackthursday

Skrivet:    ·  2013
Vill verkligen åka på festival, NU.
 
TBT Peace & Love 2010
 
 
TBT Metaltown & Getawayrock 2011
 
 
 
 
TBT Peace & Love 2012
 
 
 
TBT Getaway 2013
 
 
 
 
 
 

Vans of the wall

Skrivet:    ·  2013
 
Hej! Igår var det äntligen dags för mig, Emma, Manne och Timothy att åka ner till Stockholm för att se Parkway drive, We came as romans + två andra band som heter Like moths to flames och Memphis may fire. Måste börja med att säga att det var en sjuk kväll! Hade så himla roligt.
 
Tog tåget halv tre från Gävle, förfestade lite haha, och kom TILL SLUT fram till Stockholm runt fem kanske. Blev kaos med tågen och vi missade nästan att hoppa av och byta till och med. Hittade direkt en spårvagn mot Djurgården så hoppade på den och sen var vi framme vid Grönalund där Tyrol ligger, där spelningarna skulle vara. Hungriga och törstiga hittade vi ett skumt ställe precis vid Grönan där vi tänkte äta osv, dock var det skum mat så det blev mest alkohol bara tills vi gick in på Tyrol. Varvade sen kvällen med att kötta i publiken och dricka öl och svettas sönder, tror jag aldrig svettats så mycket som jag gjorde igår. SJUK stämning var det! ALLA banden var bra men Parkway var självklart bäst, vilket tryck. Känner mig 40+ idag, blåmärken över hela kroppen, armarna, benen, bröstet, ryggen, är riktigt förkyld och har ont i magen efter jag på något sätt råkade springa in i ett staket igår (?).
 
Har alltid velat sitta på någons axlar under en konsert bara för att testa hur det är att vara högre än alla andra och så helt plötsligt under Memphis may fire så sitter jag plötsligt på Timothys axlar? Kände mig som en gud ;-). Fränt som satan var det. Men det bästa (skönaste i alla fall) med kvällen var nog att vi hann med sista tåget hem som gick strax efter tolv, istället för att ta femtåget hem. La väl mig runt halv fyra imorse och var på skolan 8.30 så nu skriker hela min kropp efter sömn. Hade skitkul igår och skulle lätt kunna göra om det. Så snart som möjligt. Känner mig aldrig lika levande och fri som under konserter, det är UNDERBART. Fantastisk känsla. Godnatt!

Imorgon

Skrivet:    ·  2013



Världens bästa vän

Skrivet:    ·  2013


Bästa klassen

Skrivet:    ·  2013
 

Friday

Skrivet:    ·  2013
Jag svettig efter tre timmar dans i måndags
 
Denna vecka har bestått utav teori och biiiiiil. Sitter och umgås med mamma och mormor nu innan Sofia kommer hit, ikväll blir det hem till Bella och fira henne innan vi ska ut på el krogas. Imorgon är det halloweenKLASSFEST!! Kommer bli en superbra helg. Puss.
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin