Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fast car

Skrivet:    ·  2013

Kom hem från Uppsala igår efter en shoppingdag med Emma, stolt över mig själv att jag köpt färgglada kläder. Färgglada.

Bad town

Skrivet:    ·  2013
 
Hej!
 
Haft en helt okej helg då fredagen var epic men ja gårdagen var ganska seg. Nu ska jag tralla ner i garaget för att sedan åka hem till min storebror och hämta honom för en tripp till Valbo. Där ska vi köpa julklapp åt pappa och Marianne och sedan åka hem och kolla lite på vårat nya fina kök som är klart nu, det är så fint och stort!! Är så taggad på att flytta hem dit igen någon gång nu på lovet.
 
Som sagt måste sticka nu, ska försöka få in lite bilder från Hilda och Agnes 18årsfest i fredags också NÅGON GÅNG. 

Dagens Arbetarblad

Skrivet:    ·  2013
 

JAG FICK KÖRKORT IGÅR!!!!!!!!!

Skrivet:    ·  2013
 

Naturpyssel

Skrivet:    ·  2013
 

You've got the dirtee love

Skrivet:    ·  2013
 
Har haft en riktigt bra helg, i fredags pysslade jag lite hemma med pepparkakshus och lite julgodis innan jag gick till Waynes och fikade med Hilda, Agnes, Sofia och Celia. Igår så började jag dagen med ett spinnpass och även en timmes gym efter det, var sjuuuukt skönt! Åt och duschade hemma och tog det lugnt ett tag innan det var dags att börja pyssla med julgranen, fick lite besök, fortsatte sen fixa innan Sofia kom hit och vi åt tacos! Tog bussen hem till Maya i hennes klass sen för lite förfest med flera av Sofias klasskompisar innan vi hamnade på Interpool och blev kvar där hela kvällen, hade riktigt roligt!!
 
Idag blev det inslagning av julklappar och en skön promenad, vet inte om jag gjort så mycket annat faktiskt. Funderar på att kolla på första Hobbit nu då jag ska se andra på bio imorgon men har inte tålamod att sitta still så länge... Är jätteförkyld men jätterastlös, so many problems. Imorgon kommer mormor och hälsar på i alla fall, askalas.

Le Deux

Skrivet:    ·  2013
 
Har haft alla möjligheter att pluggat idag, men har istället inte gjort någonting och klagat på att jag har tråkigt. Om 40 min ska jag åka till Läkerol för en jobbkväll, Brynäs tar emot Linköping! Kanske ska passa på att skriva lite filosofi tills dess, men det är ju SÅÅÅ tråkigt...
 
Annars har det varit en vanlig vecka, långtråkig och inget speciellt har hänt. Typ. Hehe. Bråvalla har börjat släppa en massa band och det är awesome, skulle vara så sjukt roligt att dra ihop ett stort gäng och åka i sommar! Är taggad redan nu, pirrar lite i magen när jag tänker på det. Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt!!
 

Sunday

Skrivet:    ·  2013

Skulle ha så otroligt lite människor kvar i min omgivning om jag helt plötsligt bestämde mig för att skriva ut allt jag känner för alla jag någonsin träffat.

Två veckor tills jullov, har mycket att göra men samtidigt inte. Har just nu på sekunden en stark känsla utav att vilja slita av mig håret, har ni någonsin känt så förut? Har såna blandade känslor mellan ilska, frustrationer, saknad, glädje, förväntningar, ledsamhet, ensamhet som jag inte vet vart jag ska göra av. Slita av håret känns inte som en direkt bra idé men ibland den enda någorlunda fungerande idén. Eller krypa ur kroppen, krypa ur kroppen skulle vara riktigt skönt. 

Ligger och stirrar på min julstjärna, inte ens den hänger rakt utan är lika sne som allt annat i vardagen. Jag behöver en rak vardag, inte sne, det fungerar inte. Undrar om det går att undersöka exakt allt man lider av... Själv tror jag systemet skulle krascha vid min undersökning, känner mig som ett psykfall. Och ja jag tycker om att googla mina symtom, kanske inte det bästa...

Slita av håret eller sova är en svår fråga just nu, vill sova men är inte trött, vill inte slita av håret men kroppen vill det. 

Bring me the horizon

Skrivet:    ·  2013






Fantastisk gårdag som bestod av en tripp till Stockholm med Timothy för att se Bring me the horizon på Fryshuset! Stukade till foten direkt i första låten och tappade även bort Timothy efter första låten men inte ska man klaga eller, fick ju se BMTH. Sjukt drag när de spelade Antivist -som är en av mina favoritlåtar med bandet. "Middle fingers up if you don't give a fuck". Awesome! 

Tolvtåget blev det hem, höll mig vaken hela tiden på pendeln till Uppsala men sen på Upptåget så var det godnatt... Och vi slapp till och med betala, biljettkillen kom fram och pekade på Timothy och frågade om inte han tränar på In Shape, han sa ja och då svarade killen "ja men då bjuder jag på den här resan" - BÄSTA! 

Har krigat mig igenom denna dag, imorgon blir det att vara på Estraden klockan 10, genrepa lite, dansa, och sen jobba 13.30-cirka 22 på Läkerol. Intensiv dag, är inte alls taggad. Blir jämt så depp lagomt till dansavslutningen, varje varje år. Kropp och psyke är slut, behöver lov.

Godnatt vänner
Gårdagens setlist

In school

Skrivet:    ·  2013
 
Wiho igår var jag och Sofia iväg på halkbana i Östhammar, nu är det bara proven kvar!! Och jag körde som sagt benpass på det sen, blev helt slut. Även lite mage blev det, tillräckligt för att det skulle bli ansträngade att andas efter! Älskade känsla.
 
Har nu håltimme i skolan, sitter i biblioteket med brudarna och snackar skit. Har saknat det! Dock pratar de lite för mycket om Justin Bieber och Paradise Hotel just nu ;-). Inte insatt i något av det. Händer verkligen inget intressant i mitt liv för tillfälle att dela med mig av, har körlektion idag, vilken överraskning. Konsert på torsdag, längtar så mycket!
 
Köpte förresten både klänningen och linnet, kunde inte bestämma mig så får ta det beslutet senare haha... Det här inlägget var så OTROLIGT onödigt, skäms över att publicera det nästan. Hoppas ingen läser :-)

I helgens slutskede

Skrivet:    ·  2013
Bonjour!
 
Började denna söndag med att sova ut till runt halv tolv tiden, kollade sen på Shameless och åt lunch - som vanligt. Pluggade teori i cirka två timmar och det gick jättebra faktiskt, kändes super! Kände mig dock så seg och äcklig liggandes i sängen hela dagen så drog med mig mamma ut på Köpis för att leta lite nyårskläder, något som jag faktiskt hittade! Dock så kan jag inte bestämma mig för vad jag ska köpa, antingen klänningen eller det silvriga linnet... Så ja om någon av mina bloggläsare skulle vilja lägga sin åsikt - hit me! Kände mig bekväm i båda, klänning är något som jag inte använder så ofta så det skulle vara fint, men linnet var så glittrigt och fint. Tror dessutom mitt hår skulle passa bättre till linnet då jag ska tona till det under lovet åt en röd nyans. Men som sagt, beslutsångest, kanske köper båda?! B-Young hade i alla fall jättemycket fina festklänningar ifall någon som läser det här inte hittat något att ha på sig än!
 
Åkte vidare till Friskis sen efter Köpis, pushade och pushade, skönt att känna resultat! Har avslutat kvällen halvsovandes i min soffa och kollat på Shameless, den serien är så sjuk. Drack även mitt årliga intag utav julmust, det var supergott men har redan hunnit tröttna på det.
 
Imorgon väntas halkbana mest hela dagen och sedan ett benpass på Friskis efter det, längtar!!! Har ingen aning om jag har något plugg, det får väntas att se.
 
Godnatt

Lördag

Skrivet:    ·  2013

Ligger i sängen och försöker få upp värmen lite innan jag ska sova. Kom hem från jobbet för cirka en halvtimme sedan, bussen var sen och sen så glömde jag även hoppa av vid min hållplats, inte jättelyckat. Jobbade i logerna idag för första gången och det gick superbra, fick höra så fina saker innan jag åkte hem så ja det känns jättebra just nu. Och Brynäs vann ju också, grymt!!

Imorgon ska jag inte göra något alls har jag bestämt, förutom att träna, är sjukt sugen på att träna. Äta måste jag också göra, glömde helt bort att äta på jobbet idag haha så har inte ätit något sen cirka 12 i förmiddags :-(. Nu är jag för trött för att orka göra något också.

Gårdagskvällen var bra också förresten, så ja än så länge har helgen varit lyckad! Men nu ska jag sova, godnatt