Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tja

Skrivet:    ·  Allmänt

Är så upptagen med livet att jag inte ens hunnit gjort en årsresumé, den får komma under nån av de första dagarna på året gissar jag på.
Haha just ja, jag ska jobba imorgon... Inventera på Coop 12-19, skön start på året vava? Nä men det är väl ett av mina nyårslöften, försöka tjäna pengar och ja sköta livet lite bättre haha.
Nu ska jag Malin och Hilda kliva av 1an och hoppa på 2an för att åka till Oliver 5 min typ ya0. (blev Inge brunare när vi solade...)

Lördag 31 december!

Skrivet:    ·  Allmänt

Chacha folket!!
Sitter i mitt rum och kollar på klockan , ska gå iväg till bussen om 5 min. Ska åka till Tempo och träffa Hilda och ja jag ska väl förbättra på brännan som sagt. Sedan drar vi med oss Malin till staden och kanske Sätra som en sån här liten roadtrip sista dagen på året, senare halvan har ändå spenderats där så då kan man väl lika gärna avsluta där också. Aja nu ska ja leta på ultrataningsolkrämen och kila iväg, skriver seeeen partypeople!

Nawiiii!

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh vilken fin bild jag såg på Instagram precis, dör vad dom är söta!

HAHA!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tyckte den där listan Malin la ut va jättekul

What a day

Skrivet:    ·  Allmänt

Sen jag skrev sist har jag hunnit med ganska mycket... Ja ni efter jag sprungit lite med Dixie på gården och mamma åkt hem så började jag fixa med mina tekniska saker i rummet, typ koppla in TVn och koppla in VGA kabeln osv och det tog sin lilla tid och sen så kom Martin Tobbe och Julius och chillade med mig och sen så kom även Hållan. Hade lovat Martin och Tobbe mat så jag ställde mig i köket där jag tydligen hörde hemma och fixade spagetti och bacon, värsta lyxmaten ju! Åkte väl strax därefter till Bida där några skulle äta och jag vänta på Hilda och Agnes, lämnade killarna för flickorna och hängde lite på solariumet och turkkiosken sen så blev det häng i min källare! Kollade en stund på en fransk nazistisk tortyrfilm innan dom 2 bangade, pussys... Nejdå den var faktiskt riktigt äcklig. Tog det lugnt ett tag sen blev vi rastlösa så tog en promenad hem till Simon där han och några grabbar var, lyssnade på musik kollade på sjuka vides osv. Agnes och Hilda tog 12bussen hem och jag stannade till nu, blev kollat på en massa sjuka saker på existenz blablabla.
Ska väl städa ihop lite i rummet nu som alltid ser hemskt ut efter det varit folk här och sen sovisova. Blir väl bättra på brännan imorn lite på dagen och kanske en sväng till Sätra innan det blir middag hemma och sen förhoppningsvis en awesome nyårsafton! Godnatttttt

Köpis

Skrivet:    ·  Allmänt

Glömde knäppa kort på min andra frukost men den åts på Wayne's med mi madre iaf, var sportig i början av dagen och gick till solariumet och solade men nu blev jag trött så tur mamma tvingar sig själv att köra bil med sin stukade fot. Fast nu måste då jag gå ut med Dixie bara för att hon inte kan gå :( Livet.
Ikväll är det skräckfilmskväll hos mig för er som undrar, hinner med att sola med Hilda innan också, kulkulkulkul blabla hejdå.

Min första frukost

Skrivet:    ·  Allmänt

Blowsight

Skrivet:    ·  Allmänt
Nawiiii vad bra dom är Blowsight!!! (Tåls att nämna igen att han gav mig sin halvfulla vattenflaska under spelningen på Getaway i somras, kommer jag leva på livet ut HEHE).

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den

Skrivet:    ·  Allmänt
Försenade bilder från när jag var med Empii i måndags och jag lockade hennes hår och knäppte some pics, åååh älskar första bilden på henne den är så sjukt fin. Just saying :)
Försökte få nån seriös bild på nyårsklänningen/tröjan, dock tycker jag den är så ful så det blev bara tok av skiten. Nu är planerna för nyår kirrade iaf och jag hoppas det blir skitkul! Får vara med alla jag tycker om iaf hehe!
Nu ska jag sova, har bestämt mig för att ta en powewalk till tempo och sola imorgon och gå hem igen. Huhu hurtig tjej!!! Godnatt. (Händelselös dag därför ingen bloggning)

Hos Agnes

Skrivet:    ·  Allmänt

Ush

Skrivet:    ·  Allmänt

..vad jag vakna försent idag.

Åh klockrent

Skrivet:    ·  Allmänt

Natthumor

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha, såg det här precis och tyckte det var lite kul. "Stav fel" & "sär skrivningar" är väl ändå SÄRSKRIVNINGAR? Haha jag har ingen aning om det är meningen att h*n ska stava fel på det men om h*n är seriös så dör jag typ, klagar på folk som inte kan skriva rätt så gör den inte det själv. Haha tyckte det här var skitkul, men som sagt vet jag inte om det är medvetna särstavningar eller icke!! Godnatt från mig :)

Tjenare kompisar

Skrivet:    ·  Allmänt
Denna kväll blev ganska spontan faktiskt men helt okej! Var ju som sagt till Sätra och där blev vi kvar hos Oliver med han och Gustiav, chillade framför TV'n ett tag innan vi åkte till Ica för att välja ut hårfärg till Gustav som ville färga mörkare och jag och Malin kände att vi behövde styra upp det där kvinnor som vi är! Det blev så mycket färg över så vi drog i det på Oliver också, rakade till "paradise frillorna" och sen så var det som 2 nya män (killar hehe), starkt jobbat av mig och Mallan tycker jag.
Tog kvart i tio bussen till stan och hamnade på donken tills sista bussen gick 23.20, skulle följt med Martin hem och kollat på JVM matchen mella Sverige - Schweiz men han var tvungen att följa tattarTobbe hem som spydde på bussen så det blev inget med det eller, skönt att vara hemma ändå redan nu och slippa gå hem typ 2. Så ja tack Tobias lär jag väl säga :)
Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn jag och Emma tog här om dagen, och sen sova när hockeyn är slut. PUSSSS!

JVM!

Skrivet:    ·  Allmänt

Chillar i soffan med datorn och ska lägga in massa bilder från kameran medans jag kikar Sverige-Schweiz, myspys! Självklart var det julmusten jag hämtade i källaren (duktig tjej)

Yo.

Skrivet:    ·  Allmänt

Iväg på äventyr

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag och Mallan kände verkligen för en stadstripp såhär på eftermiddagen, sitter på bussen nu och snart ska väl även hon hoppa på också. Vi (jag) hoppas att Nian har öppet till 6 så jag hinner in och kika efter skor, sen tar vi en buss till Sätra (news..) och träffar Oliver ett tag och sen blir det väl donkenhäng eller nåt. Allt för att inte sitta inne hela kvällen och i mitt fall, slippa städa rummet!
Min röda hårfärg syns inte så bra på bild men i spegeln hemma syns det ganska mycket faktiskt, ser inte allt för hemsk ut iaf, det jag var ute efter juuu. Heidåå

Cic <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Ginger

Skrivet:    ·  Allmänt

Färgar håret såhär på förmiddagen, hoppas det inte blir allt för tokigt :(

Hemma igeeeen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter hemma i soffan igen, är rastlös men ja då var det det här med busstiderna igen då...
Gjorde väl allt och inget hos Agnes, gjorde det vi gör bäst btw (HEHE). Lina och Elina kom nån timme också så då hade jag och Mallan extra sällskap på bussen hem nu!!
Ska ta något att äta nu och sen kolla klart på ett O.C avsnitt jag började på bär jag klev upp, ska fundera på vad jag ska göra av morgondagen också. Färga håret kanske? Kulkul!

@bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Skulle suttit med Malin här och haft en liten mysstund men nej hon haffa skjuts av hästpollekompis och åker bil bakom bussen istället, haha tattarMallan!!
Vi ska ta bussen till Sätra och träffa b-rudar på Ica för att sen åka hem till Bosan och umgås lite (mycket), kanske planera lite nyår? Snart det juu. Är lite less på att sista bussen från stan går 23.20 ikväll, gör om busstiderna när det är lov känner då jag.

Hemma igen

Skrivet:    ·  Allmänt

NAWIII! Hade finbesök av Dagny när jag kom hem från köpis, världens sötaste chihuahua, vill ha en egen :(

Lunchdags!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hujeda mig vad jag lägger ut bilder på mig själv dessa dagar, men jag vill ju inte att ni glömmer bort hur jag ser ut!
Ska äta lunch med mamma nu, pasta med kycklingsås alltså samma som igår, men det var ju så sjukt gott! Som Nians currypasta fast MYCKET godare!!
Nu kom mamma med sallad så jag lär väl äta...
Har hunnit köpt 1 skjorta och bytt mina 2 par jeans än, hoppas på fler kassar innan dagen är slut!!!!!!!!! Utbrott :)

Iväg till Köpis

Skrivet:    ·  Allmänt
Kör på plattiplatt idag, brukar alltid "puffa" upp håret så jag inte ser så himla platt ut men nejnej inte idag, visst ser det ut som att jag har mycket längre hår än vanligt? HERLIGT SOM EN PEARLA!
Nejnej nu väntar mamsen uppe i hallen hörs hej.

Pippi Långstrump

Skrivet:    ·  Allmänt

Haha orka hur dåligt filmerna är gjorda

Ligger och poserar i sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Ååååh vill inte gå upp, nån av killarna skruvade ner mitt element igår så det är ISISIDISISANDE kallt här inne. Det som är kallt MED elementet på här nere i källaren liksom..
Idag ska jag iaf till köpis igen, med Moder Jord denna gång. Hoppas jag kan hitta nåt idag för igår fanns det bara skit, typ som skor maybe. Vill göra någe med CHAMS också, okej?! Bra tjejer.
Nu måste jag gå upp ha en awesome dag hoes!

Annandagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger nu i soffan och kikar på JVM, hade helt glömt bort att det börja idag, shame on me säger då jag.
När jag och Emma kom hem till mig från köpis idag så chillade vi ett tag innan vi fick besök av 3 riktiga män för lite monopolspel (samlar +poäng nu), hade vi spelar klart så hade jag vunnit en självklar seger men nä idioterna gav upp så det sög :(
Gick sen ut och hamnade på donken, vilken överraskning, jaja inte så mycket mer att säga utan vi gick bara omkring i Valbo sen. Emma bestämde sig för att gå hem så Tobbe gjorde henne sällskap och så gjorde Martin mig sällskap nästan hela vägen hem innan han gav upp, man skulle bo vid Jonte, typ mitt i Valbo..
Nu ska jag sovisova, pyyyysss!

Yoooo0!

Skrivet:    ·  Allmänt

Såhär glad blir man när man får gå sista biten hem ensam när man är mörkrädd och det blåser apmycket, Hej Jonte förresten hoppas det är varmt hemma framför TVn :)

Donken yA0

Skrivet:    ·  Allmänt

Hänger lite med Emma, Martin, Tobbe och Jonte, vann på monopol innan vi gick hit. KUNG!

Lunch

Skrivet:    ·  Allmänt

Myms!!

eGoPiCs

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska gå upp och kissa nu och sedan traska iväg till köpis för att träffa Emma där! Vi är lite sena så alla fina kläder på rean är säkert borta men äh vi ska äta iaf, jag mååååste köpa ett par skor och jag hoppas att mina älsklingar är nedsatta, världens finaste skor.
Hehe inatt var stormen Dagmar här tydligen, tur man bor i källarn så man inte märker av nåt. Tror typ halva Valbo hade strömavbrott också, och förresten så har jag alltid trott att Dagmar varit ett "herr"-namn...

Godnatthumor

Skrivet:    ·  Allmänt

f/5e00a_weq2.png

 

n/f309f_tuwnu.jpg

 

n/317f6_1334e48e37e490ee.jpg

 

n/e56f1_1324836689.jpg

 

n/3a1a4_Lol_Comp.jpg

 

f/71b81_and-then-the-conversation-was-over-rage.png

 

 

Swedish house maffia - Antidote

Skrivet:    ·  Allmänt
Swedish house maffias nya låt som en tjej i 3an kom fram och började snacka med oss om  och tipsade nån dag innan vi fick lov, tydligen är det 18-års gräns på videon så er som inte kan kolla på den övre kan lyssna på låten här under iaf, själv är jag gammal tant för att få kolla på alla videos (buse)!
Videon är ganska kass faktiskt, några maskerade killar som skjuter ihjäl människor på en typ asiatisk strippklubb. Ifall ni undrar...

Julklappar 2011!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja här är allt jag fått i julklapp då, mycket mer än jag förväntat mig så är jättenöjd!! Tack allihopa <3
* Konsert (blir Kent i Göteborg 14 juli)
* Plattång (multistyler) & hårblås
* 3 neccesärer, mascara, snoddar, hårspännen, hårspray & shampoo + annsiktsrengöring
* Kit med Christina Aguilera - Secret potion body lotion, shower gel + parfym
* 2 par jeans men ska dock byta storlekar + färg på de svart/gråa, 3 linnen + 2 halsdukar (såna hära ihopsydda), den svarta är kvarglömd hos mormor och den ljusrosa ska jag byta till en mörkare rosa!
* 700 :- från mormor & morbror
* 900 kr av pappa & Marianne som jag haha bara får hämta ut mot en bra motivering, Marianne vill inte att jag ska äta donken för pengarna mohaha!

Sänghäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen och mår dåligt och kollar på O.C, mår illa efter en massa makaroner jag ätit och så har jag en dryg huvudvärk som kommit och gått hela dagen. Hade klockan varit lite mer hade jag lätt gått och lagt mig :(

YOYOYO!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ser att statistiken sjunker när jag är här hos mormor så jag lär väl åka hem idag så jag kan sköta bloggen igen!!
Mamma ligger uppe och filosoferar, jag sitter ensam i köket med datorn och mormor i vardagsrummet framför en gammal film, typ det som förhindrar krig här hemma. Sick att vi 3 inte kan umgås tillsammans mer än några timmar, förstå hur semstrarna var när jag var liten då.... Jag i tårar JÄMT, haha! Jag hade tänkt ta 17.30 tåget hem idag men nu överväger mamsen att också åka hem idag så då blir det väl åka räcerfocus hem, kung.
När jag kommer hem så tänker jag knäppa kort på allt jag fick igår och skriva osv osv, kan säga att jag ska se Kent i Göteborg i sommar iaf. Kärlekkärlek! Även en multistylerplattång är i mina ägor nu men jag förstår inte än hur jag ska använda den, technologin blir fan värre och värre varje dag, tur man inte är gammal. Med tanke på technologi och gamla så vill mormor att jag hjälper henne med att lägga in bilder på hennes dator + lära henne mer om facebook, egentligen vill jag inte för hon glömmer ju bort det direkt, hade jag fått pengar för varje gång hade jag nog varit rik nu. Kanske ska börja ta betalt?
Med tanke på pengar också så har jag haffat jobb till nyårsdagen, inventera på coop mellan 12-19 med 87:-/h så jag blir väl runt 600 kr rikare på dom timmarna, tur att man ska ta det lugnt på nyår då (hehe).
Nu ska jag kissa och sminka på mig lite och ta tag i huvudvärken, = mamma masserar. Skriver ikväll heidååå!

Tavla

Skrivet:    ·  Allmänt

Detta är min vinst på julklappsspelet, det blir alltid lite drama och utspillda vinglas men det är väl sånt som hör till??!
Nu ska vi äta efterrätt, bästa sen julklapparna imorse!

God Jul!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ockelbo

Skrivet:    ·  Allmänt

Mormor hatar när man håller på med telefonerna här så har inte kunnat blogga och nu ska jag sova, ont i huvud och kropp men det är ju julafton imorgon så jag är glad ändå!!
Var en lång dag på köpis med tjejerna och hade även turen att träffa på Martin och Tobbe (oturen), 3 dagar i rad nu förfan vad är det här?! Tur dom går på Polhem så jag slipper se dom annars iaf..
Tacos och kortspel här ikväll, godnatt.

Första dagen på lovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i mitt rum och fördriver lite tid, lyssnar på Rise Against som jag och Emma vill se i Stockholm i mars, fuck att vi kom på det idag liksom när föräldrarna antagligen redan köpt alla julklappisar.
Agnes och Hilda tar 50-bussen från stan och så hoppas Malin på vid henne och så träffas väl vi om ca 40 min på Köpis, börjar med lunch på Ikea jappjapp och sen så blir det julklappsspaning. Jag är dock klar med alla mina, eller nja jag funderar på att köpa Hawaii eller typ Fiji till min broder som önskar sig en Ö i julklapp, bästa lillesyrran? YE!
Kom på nu att jag inte packat klart väskan jag ska ha med till mormor än så lär springa och färdigställa den, hÖöÖÖreS dåååå!

Läser historik

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha sitter och skrattar åt min blogg, tycker det är jättekul att kolla igenom gamla inlägg, ångrar jättemycket att jag tog bort min blogg sufietolfstrom.blogg.se som jag skrev i typ 2 år innan jag tog bort den. Fan att man gör saker utan att tänka efter liksom.
Haha måste även lägga in en länk här på ett youtubeklipp som vi på nyår förra året spenderade att kolla på när vi kommit hem till Martin efter 12-slaget, jag lovar att vi kollade på det 100 gånger. Best cry ever, hahahahah jag dör!

Torsdaaag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och dricker lite julmust i rummet mitt, varit hemma hela kvällen jag, kändes som en bra grej liksom. Var jättetaggad på pulkarace idag, men så fort jag reste på mig så ba "nej vafan håller jag på med? jag orkar inte", så ja jag blev hemma. Kollat på O.C hela kvällen och ska nog gå och lägga mig snart.
Imorgon tror jag att det blir köpis med tjejerna på dagen men ingen säger vilken tid vi ska träffas än så jag vet inte hur det blir, lunch på Ikea var det nån som var jättetaggad på iaf haha! Imorgon åker jag även till Ockelbo med mamsen för vi ska fira jul där med mormor och "släkt" så att säga, kom på nu att jag inte ens har packat nåt så jag lär fan springa och göra det nu så jag slipper stressa så mycket imorgon. Aja godnatt tills vidare!!
Jag och min bästa mormor på julafton förra året! Erkänn att jag ser skitlång ut? Synd att jag själv vet att det är mormor som är grymt kort bara..

Lunchbuffé på Sabai

Skrivet:    ·  Allmänt

Servitrisen: Brukar ni gå ofta och ära här eller?
Mamma: Hehe, ja...

Fika

Skrivet:    ·  Allmänt

Woopa une dos tres

Skrivet:    ·  Allmänt

Står i kylan och väntar på bussen, ska spendera bussresan med trevliga själar som vanligt och sen äta trevligt fika på skolan med trevliga klasskamrater och sen har jag ett jävligt trevligt jullov!!!!

Snabbis

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen redo för att sova men här lite snabbt vad jag gjort idag!
Skolan bestod av matteprov och bråk med några tjejer i en annan klass som inte kan bete sig osv, don't mess with our friends (vi har hilda i försvar), aja lite tjaffs mellan mediatöntar och sportmänniskor sätter väl lite krydda på tillvaron så att säga. Tror det är lugnt nu iaf! Var med på min första spanskalektion också, feliz navidad säger då jag bara. Förresten så fick jag hämta ut en ny dator idag, grafikkort och hela skiten var trasig kraschad kaputt pajad förstörd och massa andra roliga ord datakillen kunde få in i en och samma mening som byggde på hur trasig den var. (mommie det kommer komma faktura hem nu...). Tänk vilka motgångar man har ibland.
Var med Emma efter skolan, vi solade solarium för första gången på skitlänge (yeey det syns redan) sen så åkte vi till köpis! Gick runt ett tag, träffade några av pojksen, Martin Tobbe och Julius, gick även och spanade på min och Emmas gemensamma kärlek Ibrahim. Måste lägga ut bild på han imorgon och visa hur perfekt han är!! Åh.
Chillar ett tag sen åt jag en kaka innan jag åkte hem, åt och kollade O.C och sen färdigställde jag SAM. Duschade och ja nu ligger jag här och tänkte skriva ett kort inlägg, det blev det inte. Börjar 10 imorn och slutar 12, ska typ fika bara och sen är det loooov! Inviger det KANSKE med att åka pulka (madrass) i Sblock, kulitkulit. Men fu och godnatt dåÅåÅåå!

Välkommen till SAM, här måste du plugga.

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite stolt iaf :) Vet precis allt om mänksliga rättigheter i Egypten nu ifall ni undrar över något, okioki?
Hehe måste lägga ut en till sak också, hahah Linas mamma!!
:

Hilda Hinken Hinkish Hildz0r Hunden Gund 16 sexton sixteen years gammal

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag fyller som sagt våran Hilda år, vad skulle vi göra utan henne? Vår klockrena lilla stjärna från Sblock! Nu är hon inte en liten plutt längre som hon varit det lilla decemberbarnet, nu kan hon leka med oss BIG GIRLS for real igen, med start på nyår!
Nej nu blir hon för storhets om jag skriver nå mer, grattis iaf världens bästa Hilda <3 A lot of löööööve to jooo

Från mig till er!

Skrivet:    ·  Allmänt

OnsdaG

Skrivet:    ·  Allmänt

Haha vadå många dubbla bilder i inlägget under?! Tröga bloggapp.
Idag är det en mörk och kall dag, började även med att ligga kvar i sängen för länge så har myskläder och typ nada smink idag (blä på allt). Kan även säga att jag halkade för första gången i år påväg till bussen, var mest en cool halkning för det blev typ en sån här typisk "mission inpossible-pose" när man landar efter man hoppat ner från en hög byggnad. Lika pose vi skulle gjort i slutet på Jumpstyleuppvisningen om Ida inte lagt in fel mix också! Livet livet mina vänner.
Nu ska jag åka och ha matteprov, tänker dock arbeta med nå annat och göra provet efter lovet för jag kommer ändå inte förstå nåt av ekvationerna så att det. Efter skolan ska jag sola med Empii hihi, ha en great day!

This is how we do it in school

Skrivet:    ·  Allmänt

Dock bilder från förra tisdagen bara, puss och godnatt.

Spänningshuvudvärk

Skrivet:    ·  Allmänt

Får se om jag stannar nå länge i skolan idag, kan knappt kolla för jag har så ont i huvudet. Lovade mig själv att inte få nå frånvaro sista veckan i skolan och jag tänkte faktiskt hålla det.
Ställde om klockan hela tiden imorse så fick stressa jättemycket, hittade inte ens idrottsskorna så lär köra i strumpor, tycker det är så fult och tattigt och köra i strumpor och har alltid tyckt det haha. Nu hoppar Malin på snart så nu har jag en bra anledning att inte skriva nå mer hehe ha en bra dag.

Trött

Skrivet:    ·  Allmänt

Jätteont i huvudet och är hungrig, whats upp dessa dagar liksom.
Slagit in 2 julklappar idag till mamma och mormor, tog typ 1 år, ska alltid vara så noggrann... Aja nu ska jag försöka få lite sömn så jag är pigg till imorgon, idrott första och vi ska typ ha dans, juldans haha åh vad tråkigt. Godnatt!

Måndagstankar

Skrivet:    ·  Allmänt
Önskar jag vore lite mer som min tremänning Julia, just saying.
Hoppas hon inte råkar gå in på min blogg för då blir det awkvard moment för jag känner henne icke hehe.



Omfg kolla ögonen, döda mig liksom.
Bara för att jag snodde hennes bilder så länkar jag bloggen hennes så hon ökar med runt 2000 läsare i statestik, varsågod :)
http://juliahbaby.bloggplatsen.se

Just sayin'

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett tillägg också, jag är skitbesviken på mina vänner som INTE BLOGGAR.
When I came to Spain and I saw people party, I told to my self: WHAT THE FUCK?

Just for you Emil!

Skrivet:    ·  Allmänt

Tja, Gud som talar

Skrivet:    ·  Allmänt

Bibliotekhäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Började språket kvart i 10 och fick sluta en kvart senare, gjorde redovisningen med Karin och käkade lite pepparkakor och ballerina, blev törstig så nu sitter jag och dricker cola i biblioteket på Borgis.
Jag och ElinaW har boksamtal på svenskan nu när vi börjar om en halvtimme och vi har inte skrivit ihop nåt än, skulle göra det igår ju som en massa andra skolarbeten men jag låg ju däckad hela dagen. Orka livet.
Boken är även hemma så kan inte hitta citat heller, fattar inte att dom är så tjatiga om citat hela tiden..........
Nej nu måste jag jobba ihop nåt iaf hejdå.


Tja fett snygg bild som fanns på skoldatorn.

Måndag friends

Skrivet:    ·  Allmänt

Måste säga att det är lite mysigt när man går till bussen iaf, är sjukt trött men snön gör allt liiiite bättre. Sjukt att det är julafton på lördag... Nu ska jag till Vasa och ha franskaredovisning och sen äta kakor, later whoes!

Sick man

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger helt död i sängen, pappa väckte mig 1 idag och sen dess har jag väl inte gjort mycket som är värt att nämnas iaf. Dom gör mat uppe nu och jag lär väl försöka få i mig nåt också, mår sjukt illa just nu men vet inte om det är för att magen är helt tom och vill ha mat eller för att säga att den absolut inte ska ha nå mat, haha orka.
Ska halvsova lite framför O.C nu och förhoppningsvis må bättre om ett tag, ingen roadtrip idag iaf så Hilda om du läser det här så kommer inte jag och hämtar högtalarna idag, orkar inte smsa hehe sorry :*
Måste gå till skolan imorgon, orka tajmingen på allt. Blablabla nu ska jag fortsätta dö hejdå.

:(

Skrivet:    ·  Allmänt

Tja, spydde precis, mår skitdåligt, hejdå.

Chans

Skrivet:    ·  Allmänt
Gjort om min blogg lite såhär på natten, tog bort headern och så flyttade jag sidan och böt bild i menyn osv. Syns det inte så klicka f5!
Nu ska jag sova, ska nog ut på roadtrip med pappa och Marianne imorgon om det är bra väder, roadtrip och roadtrip, till Sätra för att hämta mina högtalare hos Hilda och sen Ikea och lite köpis. Aja har inget att säga utan skulle bara säga godnatt osv, så godnatt!

TJA!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vill göra en sak med bloggen men jag vet inte hur man gör och jag hittar inte på designadinblogg.se heller :( Livet.

Harry P!

Skrivet:    ·  Allmänt

& Hemligheternas kammare, dock slutar den nu så jag ska nog gå ner igen och fullfölja arbetet om mänskliga rättigheterna i Egypten, skrivit klart allt och ska bara lägga in lite bilder nu. Skönt att ha det färdigt, imorgon blir det novellskrivande!
Orka att jag fortfarande har huvudvärk också, blä.

Sänghäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Känns som att nån skjutit mig i pannan, 3 gånger, det är kolsvart ute och min farfar är påväg hit och inte blir det ljusare då eller. Vet inte vart huvudvärken kommer ifrån men den sitter i käkarna och pannan och allt, spänningshuvudvärken går aldrig bort med Ipren heller så jag ska väl fortsätta ligga och dö här nu.

Dumma pappa

Skrivet:    ·  Allmänt

...

Skrivet:    ·  Allmänt

Att mormodern aldrig lär sig att man vill SOVA på helgerna, inte vakna av massa mms och sedan samtal, hörru sleeping over here liksom :/

Sängeeeen

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh vad ont det gör i beneeeen, smärta + myrkryp, kommer bli en lång natt känner jag. Nattiiii!

Väntar på bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

God mat och trevligt sällskap, dock blev det inte så mycket mer med det för de andra är redan hemma i Sätra medans jag och Malin väntar på bussen nu. Fett slitna tjejer så det blir nog bäst såhär (hehe), ont i fötterna efter att gått i klackisarna ikväll för första gången på flera veckor.. Märkte att klacken håller på och lossna också, mina bästa skooooor :( Hoppas ni har tråkigt nu istället förresten!

I bilen mot staden

Skrivet:    ·  Allmänt

Blir alltid missförstånd för mig och Malin med bussarna så hon sitter på den och jag åker med pappsen! Ska träffa de vanliga brudarna + Elin och Sofia inne i stan för lite restaurangmys, Hilda fyller år på onsdag så vi tänkte fira henne lite ikväll på ett lugnt sett, vi kör ju lugnt nu för tiden dör vi har insett att vi kört lite hårt hela hösten hehe. Hade tänkt käka på Bien Venidos (fd. Los Sombreros) men vi har inte bokat bord eller nåt så fårse om vi får plats där inne, äh det löser sig alltid!
Jag, Malin och Agnes kirrade present på stan lite snabbt, hoppas det blir lyckat!
Nu ska jag möta Malin, ha det bra!

Livet

Skrivet:    ·  Allmänt

It's friday, friday

Skrivet:    ·  Allmänt

Tyckte om snoozknappen för mycket så hann inte sminka ögonen någonting innan jag var tvungen att rusa till bussen nu :( Kommer komma i tid iaf och det är nåt som Malin inte kommer göra, hon som var så bestämd för nån dag sen att hon och jag måste börja komma i tid igen...
När jag kommer till skolan så sticker jag in i klassrummet och säger hej sen så blir det toahäng för att fixa utseendet hehe, är ju faktiskt fredag. Idag har vi ledigt efter lunch för det är talangjakt på gasklockorna så då ska vi dit och kolla, hoppas Borgis spöar skiten ur Vasa och Polhem!
Nu ska jag vara lite social med Elina , även kallad apluskk, hörs då bitches!

In bed

Skrivet:    ·  Allmänt

Filmen var helt okej faktiskt, brukar inte tycka om såhär pangpangfilmer men den här var så kul så den får klassas som bra!
Idag var jag och mamma och år på Church Street, hur gott var inte det då?! Åh dog där ett tag, vore det inte så dyrt så skulle jag LÄTT gå och äta där MINST 5 ggr i veckan. Träffade Mattias Hugosson där inne (målvakt i GIF) och hade en intressant konversation om chilifrukter som mamma lurat i mig en stund innan (din jävel...), han var där med sin son Lukas som fyllde 8 år och åh ofta det var 3 år sen jag hade han i fotbollsskolan då?! Det gav mig iaf flashbacks och fick mig att sakna fotbollen nå grymt, sen så frågade även Sara om man inte var sugen på att börja spela med IFK Gävle för dom hade spelarbrist och då bara brast det innombords (hahha), jag är för ung för att tvingas sluta med sporter pga skador :( Ska försöka få remiss till ortopeden snart iaf så dom kan reda ut missbildningen med foten.
Nu bara babblar jag på om inget känner jag och det är bara för att jag är så sjukt trött, kommer knappast komma upp kl 8 imorgonbitti. Orkar inte ens kolla igenom vad jag skrivit nu haha så jag säger väl godnatt då, GODNATT

NOFX

Skrivet:    ·  Allmänt

NOFX till Siestafestivalen, vet inte ens vart det är nånstans men åh vad NOFX skulle vara roliga att se...
Är på bio nu förresten, skolan bjuder på förhandsvisning av Sherlock Holmes 2 + popcorn och cola, lite skillnad mot Sofiedal då man skulle vara glad om man fick se en film i skolan bara.
Nu börjar filmen pusshej!

Finnaglarna!

Skrivet:    ·  Allmänt

Yo torsdag äckelmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Första dagen den här veckan jag kommer i tid till bussen och fyfaaaan vad mörkt det är, orkade inte leva kände jag när jag gick ut... Sitter på bussen nu iaf och inte kan jag knäppa nån seriös bild bara för att dumma Jonas också klev på, jag som alltid är ensam mellan första och nästförsta hållplatsen :( Aja idag är det ristorsdag iaf, hade inga fina kläder att sätta på mig alls verkligen, hatat sånna här dagar. Nu hoppa Sofia på så skriver inge mer, pusshej!!

Problems

Skrivet:    ·  Allmänt

Kan inte sova pga myrkryp i fötter och ben, ska det vara såhär varje kväll eller? Är aningen så jätteless på det, så sjukt obehagligt så man inte kan ligga still :(

Hell frost

Skrivet:    ·  Allmänt
Lyssna lite på The Unguideds nya skiva som kommit ut på spotify, känns inte som att det var ett halvår sen jag såg dom på Getaway verkligen, var det inte igår liksom? Ruuuuligt ruligt!
Bestis <3

Köp detta till mig

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag lovar att jag är glad förevigt då! :)

Nyfixade naglar

Skrivet:    ·  Allmänt

Slut på besök på mitt presentkort nu så ja efter de här veckorna kommer jag gå med fula naglar föralltid, hon gjorde dom lite längre den här gången också så jag har lite problem att skriva på telefonen. Hon som gör mina naglar heter Ida hon är Valbobo och jättesnäll! Så ni vet :)

From mamis bed

Skrivet:    ·  Allmänt

Kommer hem till mamma för att gå ut med Dixie, blir lycklig när jag inser att mormor är här och har gått ut med henne redan. Lägger mig och snackar med henne i sängen och efter 5 min grinar jag och hon är i köket, en vanlig dag med Tolfströms. Hade mamma varit här också hade jag antagligen bara klarat mig 2 min. Som sagt, vanliga dagar med Tolfströms..

Bonjour!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lotta ställer för höga krav...

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter i kaffeterian och lånar en dator, min vägrar komma tillbaka från lagningen så nu får jag sitta här forever alone... Det kanske är det bästa som skulle kunnat hända på länge om man tänker efter, jag sitter inte med tjejerna längre eftersom dom har deras andra datorer och det betyder att jag faktiskt jobbar på lektionerna. Skrivit 450 ord om homosexuellas rätt i Egypten idag t.ex., så mycket har jag annars inte skrivit på hela hösten i skolan tror jag haha.
Fick jätteont i huvudet nu, måste vara ovanan att göra nå vettigt i skolan, så jag tänker logga ut nu även fast vi inte slutar förrän om en kvart. Hoppas vi inte har nå studiehandledartid så vi får gå och äta direkt, kycklingwook idag med nudlar och hur gott är inte de då?! Typ jättegott!
Slutar 15 idag och då ska jag gå hem till mamma och gå ut med Dixie, sen sover jag väl där nån timme innan jag ska gå och fixa naglarna för sista gången. Om jag nu hittar dit, fick sms om att dom bytt lokal och jag har inget sinne att hitta till nya ställen :/

Kollar igenom lite bilder på datorn som jag sparade under högstadiet, här har vi Karin Axelsson, bassist i Sonic Syndicate som jag lyssnade jättemycket på under 8an och 9an!

Haha min fula handväska som jag gjorde på syslöjden, citatet är taget ur Kents låt "Pärlor".


En av loggorna som hamnade på våra avslutningströjor, mamma Sofie hade hand om allt och fixade så mina pärlor till klasskamrater fick välja mellan 2 olika tröjor. Haha k hejdå.

Förseningsbarn

Skrivet:    ·  Allmänt

Stängde tydligen av klockan imorse och har ingen aning om att den ens ringt, orkar inte med mig själv. Hur svårt kan det vara att sköta saker liksom, har alltid varit duktig men nu så ba nej så funkar inget.
Förresten blir det så liten text på bloggen när jag använder bloggappen och stor när jag bloggar på datorn, ingenting kan nånsin funka bra. Aja ska väl göra nå kul på bussen nu och hinna till skolan till SAM börjar hejdå.

Lite innan jag går och lägger mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha alltså Mange makers är typ sjuka i huvudet, uppföljaren till "fest hos mange" kom liiite för sent och var liiite för dålig. Men så går det när dom satte standarden så sjuuukt högt med "fest hos mange".... ;)

Sparkle sparkle (heheh)

Skrivet:    ·  Allmänt

Pappa hade dumpat min gran i mitt rum när jag kom hem idag, min älskade lilla gran som jag haft sen jag var liten! Den gör mig überglad faktiskt, värsta julkänslan man hade när man var liten kommer fram, och så lyser den ju så fint också. Svag för sånt som lyser och glittrar hehe, även för svarta spetströjor skinnjackor och klackskor med tjock klack, typ Jeffrey Cambell dom där som glittrar så fint (önskar mig dom i julklapp btw). Klackskor med tjock klack och platå i läder är också riktigt snyggt, typ som mina bästa skor, åh skor gör mig så glad!
Nu blev min iPhone jättevarm...

O.C

Skrivet:    ·  Allmänt

Kollar på O.C just nu, sista avsnittet på säsong 1 just nu och det är alltid sorgligt buhu. Orka att jag började kolla på det igen i fredags, ibland har jag inget liv :/ Vet inte ens om vi har nå läxor, känner mig helt off. Efter nyår blir det annat iaf!!! Måste ta tag i livet faktiskt.
Ska fortsätta kolla nu hehe k bry.

Dagny och jag säger hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kjelle är slaven

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på sista lektionen nu och chillar med livet, Agnes sitter och gör restprov och vi snackar om Mrs. Espinosa i Quarantine, spelade in en liten film om vad vi skulle ha för flyktvägar om hon och de andra rabiessmittade jävlarna kom och hälsade på. Vi har inte tagit det osäkra före det säkra så vi har kollat bakom alla gardiner för att inte få nå oönskade besökare, supergirls!
Robban kom precis och klagade på mitt räknande, vad vill han liksom? Åk hem till Götet och alla Glenns :)
Papi hämtar mig snart, puss&kram!

Are you leaving are you leaving me knooooow - Erik Hassle

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och käkar en clementin i datasalen, börjar snart så vi lär väl leta reda på vilken sal vi ska vara i idag, tror vi ska börja med film? Ingen aning men jag är glad ändå!
Känns som om det är helg snart bara för att jag var hemma igår, även fast det bara är tisdag idag osv haha. Skulle egentligen inte skriva det här inlägget men jag måste kolla så texten blev förstorad för det ville inte visas på de gamla även fast jag fixat :( Har ju fått in lite klagomål över att texten är för liten, allt för mina läsare liksom!!
Blablabla nu ska jag gå hejdå!

Edward och Bella

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina vänner är speciella... :)

Pigga vänner

Skrivet:    ·  Allmänt

@bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag får vi gröt i skolan och efter skolan så är det en chihuahua hemma hos mig, bästa dagen. Önskar mig en chihuahua i julklapp så jag kan ha den hos både madre och padre.
Nu är jag snart framme på skolan heidå!

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Varit hemma hela dagen idag, var inte nå pigg imorse så gick och la mig istället och vaknade med värre huvudvärk än när jag vaknade första gången, kul info.
Jämt när dansterminerna slutar så får jag värsta sammanbrotten och blir sjuk och allt, är som att jag bär på en massa tunga saker under de 14 veckorna och sen när jag klarat av avslutningen så bara kommer allt, skönt att veta varför man spenderade halva natten inne på Agnes toa gråtande som ett litet barn. Trodde jag fått en allvarlig störning eller nåt HEHE!
Chams - mig är på luciabio nu, den slutar inte förrän typ 7 imorgonbitti så dom ska gå direkt till skolan medans jag ska vila upp mig hela natten och komma dit fräsch och pigg, börjar dagen med basket och avslutar med matte kl 16.45. Kul dag för dom!!!
Nu måste jag läsa lite innan jag ska sova, godnatt med er!

Bilder från sleepover hos Bosan

Skrivet:    ·  Allmänt

Bilder från dansavslutningen

Skrivet:    ·  Allmänt
Dör lite här innan kursplanen för vårterminen kommer upp!!!!

Min pojkvän

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag och Mr.Hellström säger hej!

Idag är en glad dag!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Förutom att jag ligger hemma och är sjuk.

2 dansfilmer från igår

Skrivet:    ·  Allmänt
Clubdance, koreograf: Ida Long
New School hiphop, koreograf: Johanna Wahlman

Hej söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger och väntar på att iaf Agnes ska vakna så jag kan be mamma hämta mig, känns aaaaaningen knepigt att åka hem utan att säga nåt haha. Jag mår skitkonstigt, ont överallt och mår illa och huvudet känns jättetungt av typ, bördor. Nej jag vet inte jag har väl inga bördor att bära på? Lite sånt här småskit men det är ju sånt man får stå ut med som tonåring. Martin sa förresten "ofta man bara kan gråta över allt?", haha eeeh har du träffat en tjej nån gång eller? Try me liksom.
När bästa mamma hämtat mig så ska vi sätta upp granen hemma och så ska jag övertala henne att äta risgrynsgröt, om 2 veckor har jul redan varit liksom. Sen så lär jag packa för att åka hem till pappsen, känns som att jag inte träffat han alls på de 2 veckor jag varit hos mamma nu :( Aja det var allt för mig nu, går dessutom inte att lägga in bilder från bloggappen så det är ett tråkigt inlägg jag vet. Pusshei!

Kevlarsjäl

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger som ett vrak hemma hos Agnes under täcket, tjejerna tror jag är en jävla pmsidiot och jag saknar pappa. Alldeles skakis och vill bara ta 2 Ipren så jag blir trött :(
Finns ingen Kentlåt jag kan lyssna på nu utan att bli ledsen förutom Kevlarsjäl, wtf är världen påväg.

@Agnes

Skrivet:    ·  Allmänt

Kaotiska dagar..
Extrapass med Clubdancen igår och sen till Emma i Valbo, idag dansavslutning 10-15 och nu har jag varit hos Agnes från kl 5 med brudersen!
Kollat på Quarantine, ätit flottmat och flottgodis, suttit i köket och snackat skit och nu ligger vi i Agnes rum och spelar in filmer och har askalaskul. Bara det jag ville säga nu, bildtime imorgon bros!!!

Orka :)

Skrivet:    ·  Allmänt

Skulle lägga ut en bild men det funkar inte för bloggappen har väl typ cancer idag eller nåt, igår var det hjärtproblem och imorgon säkert AIDS. Gör så appen vill lägga ut bilderna blogg.se!!!!!
Idag har jag varit i skolan, sovit, tränat, ätit, kollat på O.C, duschat, skypeat, gjort önskelista och mja inte så mycket mer. Imorgon förkortar dom vår sovmorgon från 10.35 till 9.10, fml. Ofta man ändrat schemat 2v före jullovet... Godnatt världen.

Vi säger hej ja och Hilda

Skrivet:    ·  Allmänt

Torsdaag

Skrivet:    ·  Allmänt
Än så länge slapp dag i skolan, film på både historian och engelskan och så bara lite powerpoint på franskan. Nu börjar vi snart igen efter lunchen med svenska, måste kanske få lite skrivet på min novell som man ska typ lämna in 60% på nästa vecka. Synd att ens dator inte fungerar då, jävla liv. Dog av mensverk på historian också men det är ju sånt man får leva med, Hilda bjöd mig på en kexchoklad för jag skulle bli glad, besta!!
Har sista dansträningen ikväll på New Schoolen innan lördag då det är avslutning/uppvisning, hoppas det går askalas så man kan känna sig säker på nån dans till lördagen iaf. Fuckad säsong än så länge, varit frånvarande och inte hängt med alls. Orka.
Till våren blir det nog att börja lite på Zenzen och köra Girlylishous (ingen aning om hur det stavas) med tjejerna, kul att prova på nå nytt liksom.
Nu måste jag rusa iväg till min byggnad, pyss!
Haha vad gör dom?...

Hej bloggen

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i soffan och har ätit lite precis, har duschat också så nu kan jag ju gå och lägga mig med gott samvete faktiskt. Mormor åkte för drygt 1,5h sen så nu är det bara jag och Dixie hemma, mamma är på julfest i Göransson Arena och kommer inte hem förrän efter 1 inatt så jag blir ensam hela tiden. Hatar att vara ensam, iaf när t.o.m Dixie är mörkrädd haha :(
Kollade på Twilight med mormor idag förresten och hon tyckte den var bra och ville se dom andra filmerna också, tanten hon kan hon!! Världens bästa mormor :)
Börjar 8.45 imorgon så tänkte gå och lägga mig nu då så jag är lite pigg imorgon, Hinken ska till skolan också och henne har man ju inte sett på så pass länge att man inte vet hur hon ser ut längre :P Typ!
Godnatt med er.

Put that a$$ to work

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är Hilda sjuk igen och även Agnes är "sjuk" så nu är det då bara jag Cic och Mallan, Cici facerapear Malin och jag lyssnar lite på LMFAO. Dom låtarna blir man glada av och det har varit en sån dyster dag, det är en kille i vår ålder här i Gävle som har dött och det är några i klassen som kände han och så ja åh jag hatar när andra är ledsna. Man blir påverkade när sånt här händer... Vila i frid.
Nu måset jag sticka iväg till Vasa för att ha språk, jobbigt. Min söta bästa mormor kommer ner idag förresten, myspys med favvotanten!!! K hejdå.

Hej fungerade dator

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej, min dator mår inge bra, fungerar inte mycket alls då..

Väntar på min andra middag (tjock flikka hihi)

Skrivet:    ·  Allmänt

Sluta deppa börja börja steppa

Skrivet:    ·  Allmänt

Hello beautiful!
Är i Valbo hos pappsen nu jag, hänger lite i skype med brudarna och ja snackar om det vanliga liksom. Alltså inget men det är mys ändå.
Måste börja fundera på vad jag önskar mig i julklapp osv, tänkte fixa ihop en sån här standardbild men pappa har inget program på datorn haha. Inte ens paint... Har köpt 4 julklappar idag btw, till pappas del av släkten så ja nu är det gjort i tid för en gångs skulle. Sofipii har blivit stor!
Kan inte stanna kvar här så länge för måste åka hem till mamma igen för att gå ut med Dixie, dumma hund som måste kissa :(. Aja har inget att säga, pusshei!




Fett fina bilder från back in the days :P

I omklädningsrummet

Skrivet:    ·  Allmänt

Är inte med på idrotten pga foten så hänger med ett gäng tjejer här, dock är alla tråkiga och ligger och halvsover bara. Sen har vi matte lunch och media och så slutar vi 15.30, får se om pappa hämtar mig då och vi åker och kollar efter julklappar. Ska iaf följa med han till Valbo en sväng eftersom mamma är borta hela kvällen.
Funderar på att gå och kolla när de kör boxersize nu, pysshei.

Haha vad är det här?

Skrivet:    ·  Allmänt
Tror inte mina sisters uppskattar bilderna jag la upp... :( Dock är albumet dolt för alla förutom oss än så länge, så sorry vänner!! Mycket bilder som lär tas bort verkar det som hehe.

Yo bros

Skrivet:    ·  Allmänt

Heeej! Insåg igår att jag inte startat min dator på hela förra veckan (förutom skoldatorn då), cred for me!!!
Har precis lyckats få igång min dator här på Vasa, det är såhär att Dixie min hund har spytt ner den (antar jag?!), den ville då inte starta men efter typ hundra försök att starta den så funka den. Får se när den dör igen hehe.
Ja lördagen då, blev både skratt och gråt! Jag Malin och Cici var i lokalen och fixade med ballonger och serpentiner och försökte göra allt så fint som möjligt och sen så kom alla andra brudar också (inte Agnes och Hilda), strax efter Lina , Elina och Andrea kom med tårta och kladdkaka så ledde Hilda ut Agnes till lokalen med ögonbindel och så fick hon sitta i en fotölj så stog vi och sjöng Ja må hon leva för henne. Hon blev askalasglad och det är väl det som räknas? Vi åt tårta, dansade och körde lite lekar och sen vid 8-9 så kom det massa boys också! Linus som också skulle bli firad kom väl inte förrän mycket senare? Kommer inte ihåg men han fick sitt lasersvärd och blev glad som tur var.
Allt gick väl ganska bra, jag var bartender (en dålig en haha) och försökte hinna med att dansa lite också. Självklart kom det mer och mer folk, är väl nästan sånt man lär förvänta sig när man har lokalfest? Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss i slutet så jag sprang med en sopkvast och tog fram arga mammarösten och skicka ut dom. Jag, Malin, Agnes och Simon städade ihop det mesta vi kunde på de 40 minuter vi hade på oss innan vi var tvungen att gå till bussen. Igår så var Hilda och Cici där ute och städade till klockan 8 på kvällen, stjärnorna <3. Om man tänker tillbaka så lär då jag säga att det var ganska lyckat förutom det här med att det spåra på slutet och att några fick snefylla osv haha, orka att allt ska flyta på hela tiden då.
Ska lägga in bilderna från systemen ikväll, måste åka och hämta sladden i Valbo efter skolan bara. Så länge så snor jag bilder från Elina och Agnes, vet att dom kommer sno mina sen så jag är värd det. Hahah. HEIDÅ!!
    
 

Godnatt chicas och chicos

Skrivet:    ·  Allmänt

Inte haft en lugn stund på hela dagen ligger jag och tänker på, filosoferar såhär lite på kvällskvisten :P
För en timme sen så var jag hemma hos Bosan med Kellan och sjöng singstar, askalaskul ju?? Bara girlschillnight blev det (hehe). Nu sovasova tills klockan ringer imorn, full fart hela dagen för att sedan fira Bosan (&linus) på kvällen, KULKUL! Klart vi har slagit på stort för våran Boson <3
Orkaorka, godnatt!!

:(

Skrivet:    ·  Allmänt

Hilda, du är inte den enda som måste gå bakom din broder inne på affärer...

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er!! Ligger hemma i soffan och är hur slut som helst, varit ute på en massa äventyr idag. Efter språket så åkte jag och tjejerna till Polhem och träffade Oliver, Linus och Markus ett tag och så hade vi tänkt äta där, dock hade dom redan ätit så då drog vi till donken hehe. På sista lektionen så fick vi åka hem och och jobba om vi ville så då åkte jag Malin Cici och Hilda ner på stan utan Agnes för att kolla efter lite saker till på lördag då vi håller på och styr födelsedagsfirande för henne. Åh vad bra allt kommer bli, så himla kul!!! Kom hem för runt en halvtimme sen och just nu väntar jag bara på pappa som ska komma hit med mina dansskor och för att tejpa min fot, så jag kan träna ikväll liksom.
Imorgon är det fredag men jag vill liksom att det ska bli lördag direkt, epic! Hehe nu ska jag äta nåt puss på er !!!



3 sista bilderna var från igår!
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin