Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Willow Smith

Skrivet:    ·  Allmänt
Kilar in till dansen för en massa "whip my hair"!

Försöker bli trött...

Skrivet:    ·  Allmänt
VEM:
Saknar du: Forsman
Vill du döda: Ingen faktiskt
Vill du slå: Ehm, Magnus förtjänar't alltid, eller Tobias.
Kramade du sist: Farmor
Vill du prata med: Just nu, Forsman.
Är din bästis: Emma
Skrek du på sist: Pappa i guesse
Vill du vara som: Orka vara nån annan än sig själv
Sårade dig sist: Spelar ingen roll.
Gjorde dig riktigt glad senast: Senast... måste väl varit nån av grabbarna inatt.
Fick du sms från senast: Mormor
Ringde dig senast: Martin
HIM!

Put a ring on it

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en social stund igår hos farmor och drack en massa cola innan jag övergav la familia för Emma! Lätt värt det. Vi tog oss en promenad från tempo till donken och där satt vi runt 2h och åt glass väldigt sakta. Rickard kom och gjorde oss sällskap en stund innan han var tvungen att dra och sen kom de tre muskitörerna, Martin Tobias och Cenny. Sen åter igen kom Rickard. Hade en trevlig stund där innan alla drog! Jag längtade hem till sängen och direkt när jag sagt hejdå till Emma vid bussen gick jag i rask takt hem med bara sova i tankarna. Dock så träffade jag Martin Torben och Cenny igen och dom följde med mig hem :). Lyckas alltid få finbesök på helgerna jag.
Började dagen med att gräma mig över att jag valde att ta danskurs som går på en söndag, sånna här dagar vill man bara vara hemma och kolla på t.ex. bronsmatchen i handbolls-VM. Dock så förlorade Sverige så det var nog rätt val att träna ändå. När man väl är där är det ashärligt, i alla fall när Ida släcker ner i hela salen och drar igång discoljusen i olika färgen och sätter igång "Stamp on the ground" på hög volym och man bara kör. AWESOME!
Det går bra nu.
Försöker nu övertala mig själv om att det blir kul att åka längdskidor på idrotten imorgon, men nej fyfan jag vill inte vara med. UHHH!!!
Cenny försökte fatta sig på min kamera, Martin var trött och Tobias hade skinncancer sa han.

Your time is coming, don't be late.

Skrivet:    ·  Allmänt
Per kom ner för nån timme sen och undrade om jag höll på och bygga ett rymdskepp eller nåt, men nej jag har bara spikat upp ungefär 5 tavlor. Min vägg blev genast asball, syns aningen på bilden här nere. Ett par fina tapeter och nytt golv på det här så blir det super! Sitter här och lyssnar på Håkan Hellström och bara väntar in tiden, om cirka en kvart åker vi in till farmor för att äta mat, sååå hungrig!
När jag fått min mat där tycker jag att jag varit tillräckligt med social så då tar jag bussen till Valbo igen och är med min Empii, får se vad som hittas på. Har varit ganska varmt idag så det kan bli skönt att vara ute ett tag för en gång skull kanske.
Ehe hejdå.

Ät fett och socker tills ni spyr

Skrivet:    ·  Allmänt
SuperbloggN!!!
Det är så drygt, nu när dansen satt igång och allt. Hinner aldrig med att sitta vid min älskade dator juu. Eller ja just det jag får ju inte träna, schhh...
Har varit borta mellan typ 8-21 varje kväll den här veckan så har absolut inte haft tid med datorn, men inte lider jag för det inte, jag är glad endå! Igår var det dans för alla 9:or i Gävle på Estraden! Bugg, vals och foxtrot dansades det. Tur att vi fick lektion i onsdags så vi kunde nåt. Buggtävlingen vanns av ett par från Steneberg, Emma & Teddy som var i finalen från vår skola var i alla fall grymma dom också! Hade riktigt kul under kvällen, kul att träffa folk från de andra skolorna också. Min babe Sofia i varje fall!
Har några kortdagar i skolan så det har varit asnice att tagit det lugnt och inte varit i skolan hela dagarna. Oj där avslöjade jag mig att jag inte varit så upptagen som jag påstod, kan då lika gärna säga att det har sugit att blogg på siståne. Faktiskt.
Nu ska jag lägga mig i sängen med en skål chips och kolla på film och sura på killarna ett tag till sen så är det lugnt! Äntligen helg och en massa sova. HÖRS DÅ!
Jag var för snygg för att komma med på kort under kvällen! :)

Sjuk tjej

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon är jag back on tracks tror jag, varit sjuk hela helgen och hemma från skolan måndag och tisdag också.
Nej det var ansträngande att skriva, sätter igång en film..

Random

Skrivet:    ·  Allmänt
Räckte med de där bilderna i headern tycker jag.......
Imorgon har jag matteprov sen är det heeeeeeeelg!

Ångest inför skolval

Skrivet:    ·  Allmänt
Har inget för mig, så tar fram kassen med alla broshyrer och skit om gymnasieskolorna här i Gävle för att läsa lite. Har sån ångest över skiten, typ 5 veckor kvar till inlämningen nu och jag vet inte vad jag ska välja. Har ingen aning...
Move-IT gymnasiet kanske? Dans 5 dagar/vecka, schysst liksom.

Let's get retarded

Skrivet:    ·  Allmänt
Trött i armarna efter att ha gymmat med killarna idag, uuh vad jag inte har använt dom här musklerna på länge. Men äh, orka vara bra på nåt liksom. Kommer bli askönt att simma på idrotten imorgon då..
Skönt att träna igen i alla fall, inte tränat sen i slutet av november och det dödar mig! Saknar mitt lag :(. Men ah nu är jag trött i kroppen och mätt i magen, då blir det att hämta en julmust och kolla lite på o.c!

Vidare till skolan snart

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är en sån där dag där man ser hemsk ut hur man än fixar sig :(. Det suger.

I don't want to hurt you

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänker gå och lägga mig nu, imorgon blir det skola till 3 och sedan gymma med killarna. Ehe jag kommer dö, inte tränat på jättelänge.
En av mina nya favoritlåtar, Sway med The Perishers. Perfekt att somna till när man inte kan sova ;).
Godnatt.

Ganska slö av mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Trodde inte vi skulle börja första dagen efter lovet med lektioner, liksom schemat skulle börja följas direkt. Vi lär väl få komma in i skolrytmen först tycker man.
Inatt kunde jag som sagt inte sova, vid 3 gav jag upp och gick till frysen och hämtade en isglass och satte igång Harry Potter & Hemligheternas kammare. Kollade aldrig klart på den, men somnade vid 5 nån gång ganska. Mysigt sömnig i ögonen man var när klockan ringde 6.30..
Snackat massa skit med Emma hela dagen i skolan och genomlidit lektionerna innan vi slutade ganska tidigt, halv 2 typ. Legat i sängen enda sen jag kom hem och kollat på film, helt slut i kroppen. Men nu lär väl dygnsrytmen komma igång så det blir nog askalas till slut. :)
Dessutom är det oftare och oftare plusgrader ute, det betyder att snart blir det varmare tider och till slut sommar. Awesome.

Tillbaka till vardagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Lovstilen är mycket skönare och avkopplande än skolstilen. Blir nog shorts och linne imorgon.

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Oj oj oj, pappa dödar mig om jag inte går och lägger mig nu känns det som. Gud vad kul det ska bli att ligga klarvaken i sängen flera timmar innan man blir trött. Hatar dagen före skolan börjar.
Hörs imorgon, godnatt.
Skrev precis ut denna och satte upp den på väggen :D

Dags att duscha med Kent

Skrivet:    ·  Allmänt
Har tvättat löshåret för en stund sen, nu tar jag med mig ipodhögtalarna och drar igång Kent och duschar mitt eget hår.
Love.
De gamla låtarna får inte glömmas bort...

Nintendot är hittat

Skrivet:    ·  Allmänt
Är väldigt upptagen...

Inte det minsta trött

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, men det går ju inte. Blir aldrig trött, och imorgon är det sista dagen på lovet liksom. Vi har turen att ha studiedag imorgon, eller idag eller vad man nu säger. För mig är det inte "imorgon" förrän jag vaknat. Emelie min syster är här över natten och hon sa att hon skulle väcka mig 9 imorgon, hur kul är det då? Kommer vara död. Hoppas hon skojar bara.
Men jag ska väl ta och försöka sova i alla fall, taggar till skolan. Hmm, inte så värst...
Godnatt!

RHCP verkar lite mysko

Skrivet:    ·  Allmänt
Har fixat naglarna nu, mitt ljusrosa lack börjar ta slut. FUCK! :(
Det är mörkrosa på ringfingrarna så det ser bättre ut med min ljusrosa ring.
By the way... kolla vilket cp sångaren i Red hot chilipeppers är, eller lyssna vad han säger/frågar strax innan låten börjar. Ungefär vid 1 minut börjar det och 30 sekunder efter så börjar låten. Så random..
Och kolla här, klär ut sig till glödlampor på scen? Hur normalt är det? Haha, konstig grupp!! :D
Men dom är endå bra faktiskt.

Hemkommen från Narnia nu..?!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hokus pokus så hade jag fixat bloggen, igen!
Fast egentligen borde jag väl fixa naglarna eller nånting, dom ser ju för hemska ut. Ojämna och halvmålade.. Filmen var ganska bra faktiskt, dock så tycker jag bättre om dom tidigare Narnia-filmerna. Gott med en massa cola i alla fall!

Några bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Nytt utseende

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag fixat det jag tänkte, men bloggen ser fortfarande tråkig ut. :/
Kom inte i säng förrän klockan 6 imorse, kunde inte somna på en timme typ heller för jag hade så ont i kroppen och frös som värsta idioten. Somnade sen i alla fall under 2 täcken med raggsockor, tights, långärmad tröja och mössa. Supermys!
Supertrött idag, saknar min Sebbmeister som åker hem till Enköping idag :(. Tur att jag snodde hans parfym och sprayade på min jacka innan han drog igår i alla fall! Ska försöka samla kraft till att fixa mig lite nu, blir hämtad av mamma om en timme för vi ska på bio. Dock finns det typ bara kassa filmer på bio just nu så då bestämde vi oss för att gå på en film som går i salong 1, vare sig vilken film det var. Narnia, kul. Dock så är böckerna lästa så det kan bli kul ändå.
Men ah jag fixar mig lite snabbt sen så ska jag lägga in lite bilder så bloggen ser aningen intressantare ut. Puss.
Sugen på donken...

En kärlek så varm, utan den vilket öde

Skrivet:    ·  Allmänt
DET ÄR MENINGEN ATT DET SKA SE FAIL UT, TYYYYYYST!!!!
Trött, eländig och massa annat negativt. Godnatt. Fixar resten imorgon.

Punkt

Skrivet:    ·  Allmänt
Min blogg är ful.

Vi är inte sånna, som i slutet får varann

Skrivet:    ·  Allmänt
Intensivt dygn med ganska så lite sömn, dock är jag uppe länge endå och jag fattar inte varför. Eller ja just det, det händer massa skit som gör att jag inte kan sova. Fast jag har inte provat än här hemma, somnade typ 2 min hemma hos Martin och det var skönt, innan man blev uttvingad i det osköna vädret och snöhögarna..
Natten var i alla fall hur mysig som helst, fast det inte blev nå sömn förrän idioterna Martin och Torben drog och gymmade klockan 8 på morgonen. Ett lov är till för att sova på faktiskt. Vi kollade på Sagan om de 2 tornen och nån film som hette Terminalen, den sista var ganska konstig faktiskt men endå kul. Fast mest kass. Sedan blev det bara massa bus , mys och kassa skämt.
Började dagen idag med att kolla på sista Sagan om ringen med Emma och Teddy, förlängda versionen är 4h lång så vi kom inte upp förrän vid fem på eftermiddagen nån gång. Drog till donken och åt frukost och sen så var det bara chill på köpis innan vi drog till Martin och blev där hela kvällen.
Imorgon lägger jag in lite bilder från kameran, har ingen ork nu. Godnatt!




Tuff bild jao! Från i måndags när jag var med Sofian min :).

Söta tjejer

Skrivet:    ·  Allmänt

Väntar på pojksen :)

Kaoz

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina kompisar gör mig så upptagen så jag inte har tid att sitta vid datoooorn! I måndags var det Sofia, igår var det Emma och idag var det min randomkompis från landsbygden.
Jag har haft det trevligt i alla fall och nu är jag trött, kass uppdatering under några dagar fortfarande nu då. Imorgon blir det Sagan om ringen filmerna med Emma Martin Teddy och Tobias och på lördag kommer Sebastian hit igen innan han åker hem förgott. Typ.
Jag och Sofia hade värsta fotoraceet i måndags, orkar nog lägga in ett par stycken antar jag.
NATTI!

Kass dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag gjort ingenting, sov bort halva dagen och känt mig väldigt opigg resten av dagen. Så, det har inte funnits nånting att skriva om. Bestämde med Sofia att vi ska ha tid för varandra imorgon för en gångs skull! Inte träffat henne på evigheter känns det som ju :(. Men nu jävlar!
Nu ska jag lägga mig i min nyrenbäddade säng med en flaska julmust och kolla på film, MYS!
Hörs.
JAK ELSKAR DÄJ!

Nytt år föfan :D

Skrivet:    ·  Allmänt
Nyårsafton blev lyckat tycker jag väl, jag och Emma hade det mysigt hos mamma med henne. Åt och kollade på film och knäppte lite kort, jag körde med dom andra eftersom jag har svårt att gå. Strax före 23 så kom Martin, Tobias och Jonathan till oss, vi satt och drack bubblis och kollade runt lite på tv'n ett tag innan vi gick/hoppade iväg mot skolan. Som vanligt så var det ett stort fyrverkeri där, faktiskt mysigt att stå och kolla på. Vi var väl där ett tag, Emma sprang omkring med min kamera. Jonte drog sen så vi gick hem till Martin alldeles stelfrusna, jag och Emma missade sista bussen så vi fick stanna kvar över natten. Kollade på film och soooov, nästan. Dom andra 2 sov men jag kunde bara inte, sjuk för jag var riktigt trött faktiskt. Så ah det blev ganska sömnlöst även fast man hade mysigt sällskap :(.
Jag och Emma åkte hem på förmiddagen nån gång idag och lade oss i sängen och kollade på nån kass film om aliens. Typ det ansträngningen jag gjort idag.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film och ta igen lite sömn. God fortsättning snyggingar!
Träffade min älskade vän Sofia också!
Lägger bara upp denna bild för att Emma blir så glad på mig då... ;)