Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Oglad

Skrivet:    ·  Allmänt
Cyklade hem från Åbyvallen idag med tårarna rinnandes, pratade med min tränare där om att jag lägger av med fotbollen. Jag orkar inte när jag bara skadar mig hela tiden, får väl se om jag börjar om nåt år igen när fötterna fått reparerat sig själva.
Gud vad allt känns tomt nu, har bara spelat fotboll i 4 år men det har endå blivit en del av mig så just nu fattas det något. Samtidigt känns det som om det är det rätta för mig så det känns nog bättre om ett tag. Men gud så jag kommer sakna allt som har med fotbollen att göra... <3
Min sista spelade match, mot Hille i höstas.
(HEHE jag gjorde precis mål mot Brommapojkarna i Tidningscupen 2010)
Dalecarlia 2010
Dalecarlia 2010
Efter prisutdelningen på Dale, silver!
Lagfest förra sommaren med gamla divison.4-laget!
SM i futsal 2008!
Lårkaka efter Dale! Mys.
Mitt mexikanska fotbollsragg från Dale, haha skön kille..

Några fotbollsbilder för att få mig själv att må lite bättre!

Hej, hejdå.

Skrivet:    ·  Allmänt
Min vägg här till höger är ganska cool, eller egentligen är den ful men den är betydelseful iaf. Har bilder uppsatta från när jag gick i 6:an och fram till nu och när man kollar på dom så sprider sig en skön känsla genom kroppen. Idag vet jag inte vart jag står med vissa vänner osv men när man kollar på bilderna så känns det som om det var vi mot världen. Det är gruppbilder från 6:an, då när man umgicks med typ alla tjejerna i klassen och inser hur kul man hade (även fast än man inte pratar med de flesta idag) och det är gruppbilder från 8:an när man knappt umgicks med tjejerna alls men endå tänker "fan vad jag tycker om er bruders".
Alla mina väggar översvämmas typ med bilder på mig och Emma, men hur konstigt är det då? Hon är min bästavän, genom allt liksom. Min andra hjärnhalva, min tvillingsjäl etc. Så mycket jag skrattat med den tjejen har jag inte skrattat sammanlagt med alla mina andra vänner i världen OCH GUD vad hon är awesome. Helt seriöst.
HEHE!
Ledig imorgon, skönt :)

HA DEN ÄRAN!

Skrivet:    ·  Allmänt

Grattis på mors dag, säger man så? Äh, du ska få äran att bjuda mig på fika iaf :) <3

K bry

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hos Martin men han är inte här, tror han och Tobbe är inne så ska gå och kika efter nu. Tror vi ska åka till Sandviken eller nå sen!

Skönt med helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Vet inte om det är värt att gå upp än, ipoden säger att det är 9grader och moln nu men att det ska bli 14grader ett moln + en sol klockan 12. Kan ju inte ligga och dega så länge ju, eller? Ska till köpis och träffa pappa vid 14 iaf när han slutat jobbat, ska köpa lite grejer som morsdagspresent ansiktsrengöring och så kanske jag ska utnyttja min 25% rabatt på glitter och köpa nå kul (välbehövligt), fick ju pengar i förrgår. Tar dagen som den kommer annars! :)

Halvsover framför TV'n

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå! Kollar om det fungerar att blogga från ipoden, det har inte gjort det förut. Ligger iaf i soffan och halvsover nu, blir nog att lägga sig snart. Var på bio och såg Pirates 4 idag och den var väl ganska bra den, fick i mig kinamat innan också, mamman betalaaaar! Nu tröttnade jag på ipoden, hörs.

Whatsup?

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar att sitta i rummet och ha musiken på ashög volym, dra fram lyricsen på google och sjunga som om man vore hur duktig somhelst. Ingen som hör och ingen som bryr sig, slippa alla hemska komentarer om min sångröst... Haha, bara man tycker det är kul ju.
Nu ska jag fortsätta lyssna på GEFLE-MJÄLLBY sen så är det Criminal Minds, asbra. Sugen på att sola också :/
Summerhappy!

HEI IGEN!

Skrivet:    ·  Allmänt
Betygen är satta och jag har varit min sista torsdag på Sofiedalskolan som elev, har gått på samma skola i 10 år nu så det kommer kännas jättekonstigt att bara sluta! Har haft mycket att göra med skolan på sista tiden så bloggen har blivit lidande, but i really don't care. Det är mindre än 2 veckor kvar tills skolavslutningen, ska bli så skönt med lov nuuuU! Måste äta.....

Valborg osv

Skrivet:    ·  Allmänt
Riktigt rolig kväll med en massa trevliga människor, träffade en saknad Emma ett tag också. Mys med brasa och en massa bus, perfekt valborg :). Somnade runt 3 och vaknade 7.30 hur pigg som helst men nu börjar jag hänga med ögonen lite så snart äre natti, börjar dagen med spexfoto imorgon.
Hoppas ni hade en bra valborg!
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin