Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Could tell a love

Skrivet:    ·  2012
HEJ BÄSTISAR!
 
Sitter och fördriver föööör mycket tid framför datorn nu för om en timme ska jag ju vara hemma hos Malin?! Hade tänkt duscha och gjort massa saker innan ju. DÄR är det iaf filmkväll ikväll men alla mina bästisar (förutom Emma<3).
 
GÅRDAGEN VAR EPIC! Eller ja ganska iaf. Hade det skitmysigt här hemma med pappa, Marianne och Johan my brother from another mother på eftermiddagen då vi grillade och typ snackade en massa skit bara. Stressade iaf sen som vanligt till bussen där jag mötte Hinkz0r och vi gick den otrevliga vägen från vägen hem till Malin. Det var dock värt det för där var hon och Agnes och sen kom även Andrea vår borttappade vän och joinade oss! Fick lite mer sällskap sen men det är inte viktigt, det viktiga är att vi tog oss in till stan sen för att träffa Amanda Frida och Moa, hur längesen var inte det?!? Vi tog bussen till Sörby iaf och där var det pArDeY.
 
Skittrevligt folk där, fancy folk ;) Haha dog. Skitsamma det blev donken sen iaf och sista bussen hem som alltid är lika packad av packade människor. Bangade på att sova hos Malin för jag är så kär i min säng, hade dock väskan där så gick hem till Malin från bussen för att hämta väskan bara för att jag visste att jag skulle få gåsällskap hem sen. Kom närmre och närmre huset där hen bor men inget jävla svar så där gick jag ensam genom HEEELA Valbo rädd för att bli rånad, igen. Gick 3 från Malin, 3.55 var jag hemma, gör aldrig om det igen:):).
 
Aja nu ska jag gå och bråttas med pappa innan jag lär CYKLA till Malin. Inte GÅ. Peace



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo