Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

The end of my life

Skrivet:    ·  

Idag har jag lagat en tand, bedövningen börjar släppa nu och fyFAN vad ont jag har. Är ashungrig också, men nej ska ligga här och svälta då pga kan inte äta. Och ingen är hemma och tar hand om mig heller, wäääää :(

Heartagram

Skrivet:    ·  2013
Hei.
 
Förstår egentligen inte vad som händer med dagarna men på något sett så verkar dom gå i alla fall. Började dagen med att ta bussen till stan, tränade lite på Friskis med Tobbe och Oliver innan jag redan efter typ 40 minuter var tvungen att gå till frissan. Sålde påväg dit en tröja jag haft ute för försäljning. Håret blev så otroligt mycket bättre iaf, om några månader så har mitt hår växt ut helt och då behöver jag ej bekymra mig över mitt blekta slitna hår! Min riktiga hårfärg (som jag inte haft på typ 8 år) är faktiskt ljusare än jag trott, och frisören trodde att det nog skulle bli lite solblekt i sommar också. Winwin! Aja klippte väl av 1 dm iaf och tunnade ur, hon klippte även upp håret lite så att mitt hår som går av mitt uppe på huvudet smälter in i resten av håret.
 
Skulle träffat mamma efter klippningen men hon svarade inte så då sökte jag upp Tobbe och Oliver igen och åt lunch med dom på Sabai, thaibuffé<3 Helt plötsligt hörde hon som skulle sälja trippeltången till mig av sig så då rusade vi iväg så jag fick köpa den. Mamma hörde fortfarande inte av sig så då följde jag med dom hem till Oliver och kollade på movie tills mamma tillslut hörde av sig... Fikade lite med henne och tog sedan bussen hem med Torbis.
 
Okej har väl gjort ganska mycket idag då men det känns inte som så. Har spenderat de senaste timmarna i soffan kollandes på hockey, Brynäs förlorade tillslut efter Sudden så det SÖG. Tandläkaren ringde även kl sju nu på kvällen (ofta dom jobbar så sent ens?!) så imorn kl 9 ska jag på undersökning, tog emot först men ska åka och träna sen direkt så det blir askalas att få allt gjort på förmiddagen. Ska få undan en kompleteringsuppgift i matten med Tobias hjälp imorgon också så då slipper jag tänka på det skitet mer.
 
Långt inlägg nu märkte jag, men som vanligt så lägger jag mig i sängen och kollar på 90210 nu innan jag sover. What a surprise. Skulle egentligen till Alborgen imorgon men tydligen har det brunnit där så det blidde inget av med det :( Godnatt med er! (Om ett år är jag på studentkryssning;)
 

Hoki

Skrivet:    ·  

Hockey hemma i soffan med mitt mysiga nyklippta hår! Ifall nu undrar över min FULA älgtröja så står det "Vem fan är Lennart?", om jag inte sagt det redan. Bästa 9d!!

Brynäs leder för tillfället borta mot HV71 med 1-0, snart paus nr 1!

Lavinia

Skrivet:    ·  2013
Ja då har första dagen på lovet gått då!
 
Vaknade lite sent idag men inte för sent, kl 10, strax efter 11 så satt jag på bussen in till stan iaf. Mötte Elina på Friskis och körde ett skönt pass på bara en timme, var så otroligt hungrig så gick verkligen inte att träna nå mer :( Imorgon ska jag ta med mig Tobbe dit, PT!! Allra första gången jag gymmade var med han och då hade jag väl träningsvärk i 2 veckor efteråt... Efter vi tränat idag iaf så gick vi till People (frisörsalong) och jag beställde en klipptid till imorgon efter träningen, så skönt att bli av med lite mer av det slitna blekta håret, och hur underbart är det inte när man tunnar ur håret då?! Ibland tycker jag om mitt tjocka hår men oftast anser jag att det är FÖR tjockt, ouff det är så jobbigt att duscha, borsta, torka, sätta upp, ha utsläppt, fixa osv det.
 
Ska möta upp en tjej efter klippningen och köpa hennes trippeltång, alltid velat ha en sån (aa sen 9:an iaf), och nu får jag möjlighet att köpa en för 100 spänn. Hoppas jag inte blir lurad bara, skulle vara tragiskt pinsamt och dumt...
 
Nu ikväll har jag hållit på lite med mormors födelsedagspresent och skickat en jobbansökan och gjort mest ingenting bara. Tänkte lägga mig i sängen och kolla 90210 nu, och dricka vatten. Tror jag är riktigt beroende av vatten, awful.
 
The Veils – Lavinia <-- Den låten är skitbra förresten!
 
Det var jättehärligt väder idag verkligen, nu är det kallt ute men hoppas på finväder imorgon också! Pjyss

Vampire heart

Skrivet:    ·  2013
Har spenderat hela kvällen med att knäppa kort på massa grejs jag har tänkt att sälja jättelänge och så har jag lagt ut det på den här Facebooksidan "Köp och sälj Gävleborg", vissa saker är ganska självklara väääldigt svårsålda men jag tycker jag ska kunna få dom här skorna sålda iaf. Själv tycker jag dom är skitsnygga men dom är för stora för mig och it's killing me. Helt oanvända 200:-, stl 40, så ifall nån av aaaaalla mina tusentalsläsare vill köpa dom, kommentera!!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på 90210, imorgon börjar sportlovet på riktigt, så skönt! Känns som om jag har jätttemycket saker att göra i veckan men samtidigt inte, får se dag för dag. Tänkte försöka träna hårt hela veckan iaf så hoppas mamsen ger mig pengar att fylla på Friskiskortet imorn :)
 
Ha en fortsatt beautiful evening lads :)
Från 90210! Tipsar er att kolla på den serien, typ nyare version av Beverly Hills 90210!

End of the week-end

Skrivet:    ·  

Ligger i Emmas gamla rum hemma hos henne, Manne ligger i rummet bredvid och Emma nere. True friendship detta.
Snott Emmas dator och ligger och kollar på Pretty Little Liars och väntar på att dom ska vakna, är så sjukt hungrig så vill avlida :(

Mysig start på lovet iaf, eller slut för Manne då, stackarn börjar ju skolan imorn! Han tvingade oss se nån crazy fotbollshulliganfilm, som faktiskt var bra, Elijah var ju med! Bästa Frodo, inte som en hob dock :/

Nu ska jag kolla vidare, och hungra vidare. Missar att åka bada med Chams + E idag, ville ju verkligen det bläää. Tider utan pengar

Friday night

Skrivet:    ·  

Anna K någonting vad filmen nu hette var aaaaaskonstig, så seg och bara otroligt tråkig. Har varit hemma några timmar nu iaf och legat i sängen och "catchat up" med lite TV-serieavsnitt jag missat i veckan, typ Pretty Little Liars, The Vampire Diaries och just nu Hart of Dixie.

Ron min svensklärare sa att ingen i gruppen som redovisade idag fick sämre än C, så det var ett ok avslut på skolan innan lovet! Nu ska jag försöka sova snart så det blir lördag någon gång, ska hem till Empan imorn och basta och äta och så. Cosy start på lovet <3

Måste försöka komma upp till Ockelbo på söndag också, marknad där uppe och jag behöver nya glajor, 75 spänn ohye<3 Alla mina går ju sönder, fel att hålla om man sätter sig på dom, eller om man blir arg på Martin och kastar dom på han så kan dom väl också hålla.

Aja nattinatti! Kolla på lite fula bilder på Kid så sover ni gott:)

Friday I'm in love

Skrivet:    ·  

Sista dagen innan lovet idag, halleluja! Måste plåga mig igenom den med träningsvärk och sämsta humöret, har 2 "prov" idag. Franska direkt kl 8.30 som det kommer gå jättedåligt på, sen efter skolan har jag min muntliga filmanalys som igår när jag läste var 1min och 40sek för lång. KUL. Så stressad över skolan så satt kvar en timme efter att jag slutat igår, har väl aldrig hänt förut :/

Ikväll ska jag på bio iaf, med mamma och mormor! Den här Anna K någonting haha. Sist vi 3 gick på bio så såg vi War Horse, har ALDRIG grinat så mycket till en film någon gång. Djur som gör illa sig åh vad hemskt :(

Utan förvåning så hoppade ingen av mina Valbokåmpizar på bussen, fel att sova med pojkvännerna hemma någon gång och åka buss med mig. Ensamma jag!

Ha en bra friday people :)

High five for life (remix)

Skrivet:    ·  

Utnyttjar VARJE dag det är sol, solglasögon<3
Ska till skolan och ha idrott nu, jättechill dag idag! Låten i min rubrik förresten, GOSH hittade den imorse och älskar den!!!

Nu ska jag kolla på Twitter som vanligt, ha det bra där ute

Feb. 21, 2013

Skrivet:    ·  

Defeatist

Skrivet:    ·  

Detta är jag varje lunch i veckorna. LCHFen tillåter mig ej äta i skolan där det enda som är gott är just det jag inte får äta, typ ris och pasta.
Klagar dock inte på att ha mammas lägenhet 10 minuter från skolan så jag kan sitta i soffan framför TVn och äta varje dag ;) Men blir så oooootroligt TRÖTT.

Ska ta mig igenom en franskalektion på Vasa nu, svenskan tänkte jag bli klar med idag hemma så jag har hela morgondagen på mig att öva framförandet. Ikväll får jag se hur mycket jag missade på feminin vibe/house kursen förra veckan, HATAR att missa.

Au revoir mes amis! Grosses bisous

2 tired for this

Skrivet:    ·  

Jag och kanintänderna önskar er en god morgon och passar på att säga att jag är äckligt trött idag, det känns verkligen att vi får lov på fredag. Sitter på bussen och tokgäspar, känns så ovärt att åka till skolan innan lunch då jag tror att 2/3 lektioner är inställda.

Får se vad som händer, nu ska jag kolla Twitter och Instagram innan jag kommer till skolan. Busstandard!

Lördagens bilder - Kamera + iPhone

Skrivet:    ·  2013
 


 
 
 
 

Min tisdag

Skrivet:    ·  

Var in till stan och åt lunch på Mingel & Bar, tog bussen hem och la mig i sängen med Dixie. Vi kollade nästan klart på 3e O.C säsongen innan jag satte igång med att både plugga franska och fortsätta med min filmanalys. Har varit ute med Dixan kanske en timme precis och nu kommer mamma för att övningsköra lite med mig och hämta hunn.

Fått undan massor av plugg idag så efter bilkörandet blir det bara att lägga in bilderna här på bloggen och sen chilla i sängen resten av kvällen, vill få klart O.C så jag kan fortsätta med 90210! Nu kom mamma, hörs sen med bilderna ;)

Busshund

Skrivet:    ·  

Kolla hus ledsen älskling ser ut när hon åker buss? Gör ju ont i hjärtat! Men nu ligger hon här med mig i sängen och myser i Valbo, så värt!

When it rains it pours

Skrivet:    ·  2013
Hei.
Man kan ju lägga upp bilder från Instagram direkt via blogg.se så dom här 4 bilderna får ni se från i lördags just nu. Är ledig idag så ska ta bussen in till stan och äta lunch med mamma, sen blir det en pluggdag och ikväll ska jag nog lägga in alla andra bilder. Bästa lördagen på länge var det iaf och hela söndagen spenderade jag med Emma och Manne! Måste rusa till bussen nu hörs hej

Redo att åka!

Skrivet:    ·  2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet lördag

Skrivet:    ·  

Har varit uppe sedan 9 imorse och har precis kommit hem från Köpis, fick med mig Manne på en promenad dit och nu blev jag svintrött bara för den lilla biten. Innan jag måste sätta igång och fixa mig lite och så så blir det kolla klart ett O.C avsnitt, ska ta tio över tre bussen till stan för att åka hem till Agnes och äta tacoooos! Tacos är LÄTT bästa maträtten.
Aja later!!!

The O.C

Skrivet:    ·  2013
Ikväll är det jag och gänget från Karlifornien, typ en timme till sen tänker jag sova och aldrig vakna. Ungefär så trött är jag. LCHF suger piggheten ur mig uuhuhuh behöver en expert. Åt gröt till middag med socker på, drack även mjölk till och åt en kaka. Gud. Vad. Jag. Fuskar. Skäms...
 

Dom är så mysiga!!

Guilt

Skrivet:    ·  

Friday I'm in love brukar mina rubriker lyda de här dagarna, men nu är det Nero som gäller på bussen och inte The Cure!
Igår träffade jag alla mina syskon, blodsband och inte blodsband. Gjorde läxor och tränade. Meningslös dag ohja! Kanske förstår tjusningen med alla<3dag när jag skaffar mig en bättre hälft ;) Fick LCHFpasta av mamsen iaf och det är bra mycket bättre än choklad!
Mina två bussvänner har dock pojkvänner och spenderade natten på bortaplan, det tänker jag utnyttja genom att försöka plugga lite oregelbundna verb på bussen. Går i skolan tills två idag och då ska jag köra stenhårt på Friskis och sedan slappa heeeeela kvällen. Fiest imorn!!
Ecsasty party peace bröder och systrar!!

From sängen

Skrivet:    ·  

Aj. Tappade telefonen i ansiktet när jag skulle börja skriva nu :(

När jag fyllde år i Oktober så fick jag en ring av Empii, jag kunde dock inte ha den, hittade den imorse i alla fall och gissa vad. Jag kunde ha den!! LCHF (med liite fusk) sedan i slutet av november typ och träningträningträning, har inte ens tänkt på viktnedgång utan på att må bättre bara. Är så sjukt mycket piggare nu för tiden och har t.o.m inspiration att plugga, viktnedgång är ju bara ett + i kanten. Euphoria på ett mer aktivt liv, ett mycket piggare liv!
Kanske blir ganska ironiskt att säga att jag planerat en sjukdag imorgon nu men det har jag gjort, haft sämsta dagen i världshistorien och imorn fyller min 1/2syster 25 år och jag har träning under kalaset. Missade även en deadline på en skoluppgift till i söndags, stressastressastressa!

Godnattis

Underground

Skrivet:    ·  

Bussen är SEN, bussen är aldrig sen hos mig eftersom jag bor vid första hållplatsen men nu har det hänt TVÅ gånger på 3 dagar, INTE OK.
Brynäs förlorade på straffar igår, det är kris i Brynäs och det finns inte något av förra årets mästare kvar :( Och Granström åkte ut 10 minuter i första perioden igår så då missade man mycket av han också, han är ju höjdpunkten av att gå på hockey?! Kanske inte, det var skön stämning i arenan igår, 8000 pers, slutspelsklapporna och hockeyorgel. Älskar hockey, hockey får mig att bli överhyper.
Nu kom bussen, 5 min sen....

Naive

Skrivet:    ·  

På bussen påväg till Vasa nu då, har Skrivande där till kl 11 och då blir det raka spåret till Friskis och bli lite fit!
Mamma är i Stockholm också så sen måste jag gå hem till henne och leka med Dixan, ikväll är det iaf HOCKEY! Brynäs - Timrå, ska gå med pappsen och Marianne och kolla på älskade Granström <3
Snart kliver Malin på så hejdåå

Home is for the heartless

Skrivet:    ·  

Måndagmåndagmåndag...
Igår var det en skön träningsdag, det var knappt nå folk på Friskis alls så jag ställde mig på löpbandet för första gången! Gick faktiskt okey, foten gjorde inte ont alls och det är typ euphori för mig. Sprang iaf i 40 minuter och körde 1 timme styrka, skön söndag ooohyes!

Nu då sitter jag på bussen till skolan, 5 minuter sen från första hållplatsen, verkar snabb :) Filma hela dagen i skolan förutom avbrottet för franska kl 11, ikväll har jag dans! Kulitkulit.
HEjDå:)

My songs know what you did in the dark

Skrivet:    ·  2013
 Bonjour mes copins, ca va?

Idag har jag gjort läxor och kollat på skidor, intressant va? Inte speciellt, men snart ska jag i alla fall åka in till Friskis och gymma, skulle egentligen varit på spinning nu också men satte skolan först. Hur. Tråkig. Är. Jag. Ens.
 
När jag tränat klart så ska faktiskt jag och pappa ut och övningsköra, hur läskigt som helst. Inte kört på flera månader för att mammas bil varit trasigt och jag inte bott hos pappa på grund av renoveringen av mitt rum. Dessutom tänkte jag egentligen inte övningsköra med pappa förrän jag blivit duktig, så det kommer sluta i kaos idag. När pappa hjälper mig med matteläxor så slutar det i tårar från min sida och en sur pappa, but can't blame him, jag blir så in i helvete arg när jag förstår något och inte den andra.
 
Ser INTE fram mot morgondagen då jag ska spela 2 roller i min (och två andras) film i skolan, hatar att va med på film.
 
Nu ska jag byta om och dra sedan, simma lugnt :)
 
 
Skins är nog bästa serien någonsin<3
 
 

Lite bilder från igår

Skrivet:    ·  2013

 
 

From Nennes place

Skrivet:    ·  

Är hemma hos Elina och har varit här sen nio typ, kom 2 a på bowlingen och ska få tio spänn av pappsen pga 2 strikes, ohyeeeee. Rich bitch!
Ska iaf gå hem nu, sovisova<3 Skrattat som faen ikväll så träningsvärken kommer garanterat INTE ha försvunnit i magen imorn, har spelat in filmer med fula effekter. Lättroade:)

PeAcE

Heeelg

Skrivet:    ·  2013
Bröder och systrar! Vad händer? Själv tog jag sovmorgon och sitter och försöker vakna med lite Enter Shikari nu.
 
Ja igår då, skola till 14 och gymmade sen så var väl hemma runt 17, tänkte bara vara hemma hela kvällen så hade ut alla småsaker jag hade iknölat i en låda på sängen. Blev. Kaos. Sen kom Tobias! Klagade på min städning gjorde han bara :( Vi gick iaf ut med Manne och hans hundar sen, älskar att gå med hans chiuahuha Mille, känns som om man inte går med någonting alls haha. Har viljat haft en liten hund jättelänge, har ju Dixan redan och hon är stor så en mini skulle bli askalas, förutom att hon nog skulle äta upp den :(
 
Sedan skulle vi tydligen gå hem till Tobias för att dricka alkohol, vände efter 100 meter pga insåg att jag var trött fryssen less på telefonen som inte funkade osv. BÄSTA VALET JAG GJORT PÅ LÄNGE!
 
Tänkte ta en träningsfri dag idag och träna dubbelt imorgon istället, kände inte för att ta bussen in till gymmet nu när jag ändå ska in till stan ikväll. Japp ikväll ska jag bowla med Elina, Agnes och Cecilia, discobowling!! Jag har inte bowlat sen jag gick i 7:an haha så känns som om det INTE kommer att gå ok, kommer bli kul iaf :)
Måste duscha nu så håret hinner torka aningen, tänkte faktiskt ge mig på att locka håret till ikväll, har så mycket tid på mig så det kanske blir bra för en gångs skull! Sen är det skidskytte VM kl 13 också, kanske huuur kul som helst så glömm ej bort att kolla på det dear readers. Hejja Calle och Björnen våran!!!!
 
HEiDÅ!
 
 

Friday I'm in love

Skrivet:    ·  

Yoyoyo! Det här känna som om det kommer bli en bra dag, längtar redan till efter skolan för då blir det Friskis<3 Träna bort min HEMSKA träningsvärk i magen :( Inga planer för kvällen än, SKÖNT, tänker sova tidigt, lovely

Alias

Skrivet:    ·  

Tjobreeee. Påväg till bussen nu jag, varken varmt eller kallt ute men tydligen ska ViNtErKyLaN slå till imorgon igen :(
Idag slutar jag klockan 15 och då ska jag raaaka spåret hem och göra läxor innan jag måste vara tillbaka i stan till klockan 19 för att dansa feminin vibe/house, fotboll är det ikväll också men det missar jag självklart början på, JÄMT har jag dans när det är landskamp.
Ha en bra dag önskar jag och Pol Pot :):)

Monday

Skrivet:    ·  2013
Tjafan brödrer och systrar! Är fast i mitt rum, hur sorgligt är inte det då :( Pappa har insett att trappen ner i källaren har sjunkit 1 cm, fel om något kunde gå bra någon gång? De gånger då jag är helt isolerad från vatten -det är då jag blir som mest törstig, håller på och avlider här och nu. Ge. Mig. Vatten.
 
Har varit en slapp dag i skolan, media hela dagen med ett brake för franska och lunch. Ska göra typ en liten kortfilm med 2 andra tjejer från klassen, jag ska spela lesbiska Carro :) Ska även spela mamma med svart kavaj och rött läppstift :) Och jag är förresten sämsta skådespelerskan någonsin, kommer bli hemskt. Aja efter skolan gick jag hem till mamma för att döda tid innan min träning började klockan 18, bestämde mig för läxor, satt och nickade hela tiden så det ska bli skönt att gå och lägga sig snart. Blev slut efter dansen, det är inte bara kroppen som får träning utan hjärnan också, haha i slutet av passet kändes det som om huvudet skulle sprängas.
 
Tänkte nu plugga lite franska medans jag väntar på att pappa stöttar upp trappen så jag kommer upp, innan jag sover ska jag försöka läsa några sidor ur Sagan om Ringen också. Frodo<3
 
PEACE BRE.
Varsågod kolla på coola/fina/häftiga/episka/tuffa/vackra/osv dansvideos från So you think you can dance!
 
 

Mååååndag

Skrivet:    ·  

Första gången på sjukt länge jag åker buss till skolan. Aja nu ska jag va social med vänner och försöka överleva den här måndagen som inte kommer ta slut förrän om fööööör länge :(

Juggernauts

Skrivet:    ·  2013
Hej bästisar.
 
Inatt sov jag för första gången i mitt rum i Valbo på cirka 3 månader kanske?? Nyrenoverat och jättefrescht = sov som en gud. Den här helgen har varit BRA, inte gjort nå speciellt men ändå gjort massor, varit med "grabbgänget" + Emma i fredags, igår kom Malin och Elina hit och kollade Melodifestivalen som sög. Hann även att hälsa på mormor igår. Storstädade sen ur allt byggdamm ur mitt rum och fick in säng och skrivbord, TVn satt på väggen när jag kom hem. Allt är så vitt och mysigt, vill bara lägga mig på golvet och ligga där hela dagen, men innan elen till golvvärmen blivit påslagen är mitt källargolv KALLTKALLT.
 
Senare ska jag åka hem till mamma för att packa ihop alla mina kläder så jag har något att sätta på mig här hos pappa också, sedan blir det ett station/bas pass på Friskis. Första gången för mig men enligt Hilda är det askalas så I trust her! Först på listan står i alla fall Ut och gå en sväng i Mackmyra. Vädret är hallelujah, solen lyser och det betyder= solglasögon utan att se dum ut. Älskar att ha glajor<3
 
PEacE
 

 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin