Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lillördag

Skrivet:    ·  2014
Hej! Sitter i skolan och dricker te, har INTE tid att bli sjuk men självklart är det det jag börjar bli.
Har sämsta lektionen i veckan just nu, engelska sju är SJUKT tråkigt. Sämre individuellt val än "skrivande" förra året till och med... Efter lunch ska klassen få besök av några poliser som ska spela in en film tror jag, och jag avskyr att vara framför kameran :-)
 
När jag slutar ska jag gå hem till Oliver och fixa mig lite och dricka något glas vin innan vi ska åka till Läkerol för lite personalfest/mat/mys ikväll, kommer nog bli riktigt trevligt. Har dock kemiprov imorgonbitti 8.30, men vad gör det när man är young, wild and free ;-) Haha nej usch.
 
Ska kämpa vidare med engelskan nu, PEACE

Fredagen som var

Skrivet:    ·  2014
Var hemma hos mig i fredags med lite sköna människor innan vi drog in till stan och till Bankhuset, dansade och träffade en massa folk och blev sista bussen hem. Hade en skitbra kväll!!

Weekend

Skrivet:    ·  2014







Igår var en bra dag, det börjades på Church Street och der var super som vanligt! Är sjukt hungrig just nu så det var inte ok att kolla på bilden :-/ Vi åkte i alla fall hem till Maya sen och drack lite och körde typ charader, var askul faktiskt! Blev en buss till Interpol, gjorde slut på mina sista pengar och sen en promenad till Old Saints. När jag skulle gå till bussen så fick jag en snap från Emma och såg att hon var på Max så gick dit istället och träffade henne, hennes boyfriend och två kompisar. Hann med så himla mycket igår känns det som.

Ska ta det lugnt hela dagen idag, skjutsa iväg pappa och Marianne snart bara, usch dom ska åka på sPaVeCkA i Estland... Jag blir hemma med skottning och eldning, fyfan.

Broiler - Nine

Skrivet:    ·  2014


Den här dagen har gått både riktigt långsamt men samtidigt fort... Ikväll ska jag på bio med mamma och kolla lite på Leo och imorgon vankas det Church Street med lite girls, fira lite nytagna körkort gissar jag på! Riktigt taggad på gomat.

Är riktigt trött idag, blev en sen kväll på Läkerol igår då de fick sitta kvar i logerna ganska länge. Ska i alla fall kämpa mig i skolan till 16.10 idag med sista mötet på Arbetarbladet nu på morgonen och sista filmlektionen sen efter lunch. Är sen ledig varje fredag tills studenten, hur skönt är inte det då?! Wonderful.

Längtar till gymmet, hann verkligen inte igår mellan skolan och innan jobbet så det kryper i kroppen nu!! Känner mig otroligt pigg i kroppen men huvudet är slut. Gymnasiearbetet går mig på NERVERNA. Behöver få tag på Timbuktu, det blir nog ett lätt jobb :-).

Praise the lord

Skrivet:    ·  2014




Idag gick Sa11b och blev religiösa, fick även en film på när våran lärare drar hinduismkniven, såg ganska kul ut. Eller det kanske inte ens var hinduismen haha, samma kniv som Elina sitter med där uppe ;-).

Älskar religion, ser fram mot våren!!!

Warm smiles they do not make you welcome here

Skrivet:    ·  2014

Bra början på denna dag, skrev ett aslångt inlägg men det försvann för appen till blogg.se SUGER.

Går i skolan 8.45-14.30 idag och sen har jag planerat gym och spinning. Roligt liv jag har va :-) Haha justja, sov i min lilla Snobbenpyamas inatt, iskallt ute = iskallt nere i mitt rum. Det var väldigt cozy faktiskt!

In dreams

Skrivet:    ·  2014
Har haft en riktig pissig eftermiddag/kväll och har redan sagt godnatt där uppe för att slippa prata med någon. Begraver mitt huvud med alldeles för höga toner från Heaven shall burn just nu, i hörlurarna så klart, blundar man skulle man kunna tänka sig att stå framför scenen under en spelning.

Fick hem ett paket från Gymgrossisten idag med mitt proteinpulver jag beställde i torsdags, har funderat på det länge men det var Emelie som fick mig att äntligen få tummen ur så att säga. Ah okej det var skitäckligt, men jag antar det är något jag kommer lära mig att tycka om.

Fick även hem broschyrer om språkresor som jag beställde här om dagen, satt och läste i den och skulle shakea proteindrinken när jag inser att jag inte satt på locket. Resultatet blev cookies & cream-dricka över hela mig, bordet, stolen, golvet, ah broschyren också. Men kanske lika bra det, mina drömmar släcktes nog ungefär i samma ögonblick jag spillde ut den där drickan. Jag kommer aldrig komma iväg på någon språkresa, en språkresa jag enbart ville göra för att få möjligheten att bo i USA. Jag vill verkligen dit. Alla mina sparpengar skulle gå åt, bara för att vara där tre månader.

Vill bara planera något för framtiden för jag har verkligen ingen aning om vad som händer om 150 dagar efter jag tar studenten. Just nu går jag bara och känner onödig ilska, avundsjuka, nedstämdhet och stress. Är så stressad över mitt gymnasiearbete, tar alltid på mig för mycket, kommer inte kunna prestera så bra som jag vill, och det jag vill är till och med omöjligt haha. Så varför ens bry sig om att börja? Ah just det, måste ju få det gjort, så blir ännu mer stressad.

Annars då? Hade en bra träningsvecka den som var, hoppas på ännu en bra träningsvecka denna! Jobbar på torsdag, men annars så ser det ut som träning varje dag. Det är så härligt!

Måste läsa igenom ett häfte om språkhistoria nu också, har sån prestationsångest gällande svenskan haha så det är pinsamt. Har jag en gång nått topp så vill jag aldrig tillbaka ner igen, jag tror jag själv är min största fiende, måste alltid prestera. Kul va :-)

Allt är inte så dåligt som jag formulerar det, har som sagt en pissig kväll. Hade till och med lite roligt i skolan idag, och min bästa Sofia tog körkort! Men nu måste jag som sagt läsa språkhistoria, suck.

We cry

Skrivet:    ·  2014
 
Varje dag säger jag att jag ska börja blogga igen, men slutar att jag bara lägger ut bilder. Händer typ inget i mitt liv :)
 
 

Can you feel my heart

Skrivet:    ·  2014

I'm scared to get close and I hate being alone
I long for that feeling to not feel at all
The higher I get, the lower I'll sink
I can't drown my demons, they know how to swim

Så fin låt <3

'

Skrivet:    ·  2014



Lite 2013

Skrivet:    ·  2014