Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Arch Enemy

Skrivet:    ·  Allmänt


Nyaset tillskottet till Peace & Love, tjejen som "sjunger" är SICK! Man borde inte kunna låta sådär som kvinna haha..

:)

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej onsdag!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite sen till skolan till vanligt men det är standard.
Fick nya jeans igår och så var jag på Brynäs-HV71 och fick se Brynäs ta över serieledningen, så såg min eftermiddag ut kulkul!
Har 2 prov idag, historia och läsförståelse i franska, bra det kommer gå :) Nu sitter jag på en bänk i korridoren med girlsen och ska räkna matte, Malin är emo och vill inte sitta bredvid oss.. Ehm, jobbig natt kunde typ inte sova och så har jag drömt sjukt konstiga saker bara.
Idag blir det stanhäng efter skolan och sen åker jag till Empii ikväll! Heidå

Tisdag hoes

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej flickor och pojkar, blev inge datorinlägg igår för jag hade icke tid. Sorry!
Har varit i skolan sen 9 imorse, satt och läste under idrottslektionen bara eftersom jag inte kan springa pga foten. Hunnit med att bråka med matteläraren under mattelektionen också (alla gick imot han), stackars Robert, men man kan inte ha genomgångar varenda lektion... Pizza till lunch och nu så har jag media, har slutat nu eftersom jag är klar med min tidningssida men tänkte skriva klart det här inlägget bara och kila hem sen. Blev nöjd med tidningssidan faktiskt, fick med allt det viktiga om mig hehe.
Ska hem och typ sova ett tag, kanske äta lite och sen dammsuga innan mamma kommer hem då vi ska ner på stan och köpa nya jeans och dansavslutningskläder. Mina jeans gick sönder i lördags ännu mer än dom redan var trasiga :/
Nu orkar jag inte vara tillbaka på skolan längre så pusshej!
Vi 16 nederst i klasslistan är snyggast!


Dom här är väl ändå snyggast :) Den bilden hade jag med i min tidning, askalas!

Bilhäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter i mormors bil medans hon är inne på Jula, orkade inte följa med in men det är smällar man får ta efter helger som denna.
Hoppas jag får en riktigt GI-middag idag för det blev pommes till lunch :/

:/

Skrivet:    ·  Allmänt

Äckelmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Ont i fot och så börjar lösnaglarna på att lossna igen, gylfen på byxorna har fastnat och så börjar vi dagen med en mattelektion. Varför? Blä.
Vi slutar 11.50 iaf, kulkul och så kanske bästa mormor kommer ner :).

Lördagen

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej på er! Ligger i soffan och har ont i foten och kollar på Vem kan slå Filip & Fredrik, ska bara skriva det här eftertraktade inlägget och gå och lägga mig sen.
Gårdagen blev lite spontan då, kom till Hilda och fixade oss lite och så tog vi bussen tillbaka till stan igen för att byta till 1an. När vi kom till Bomhus så gick vi vilse, Emma gav oss fel vägbeskrivning så vi hamnade helt galet fel först haha. Efter en timme kanske så var vi hemma hos Sanna som bodde vid typ Vårvik eller nåt, helt ute i skogen men hennes hus var jättefint!
Hejade på de flesta som var där och kikade runt lite, efter ett tag så drog vi igång dansen med partytricket vårat och dansade "Soulja boy". Kom lite mer folk och även Valbo-killarna kom förbi, kulkul var det och vi dansade järnet!! Agnes hittade en Justin Bieber i mänsklig storlek också som hon haffade, haha så kul. Träffade massa nya snälla människor och ja det blev en jättelyckad kväll. Tackar Sanna som bjöd dit oss, jätteschysst! Dock så är det ju alltid folk som förstör saker osv och igår så förstörde nån larmet deras, synd för dom att hon hade övervakningskameror så den skyldige kommer ju få ersätta iaf.
Hoppas att Agnes och Malin är nöjda nu när jag skrivit, annars så... Och ja självklart så har jag massa söta bilder också, puss på er!









Vissa bilder är lite suddiga men äh :)

Söndaaag

Skrivet:    ·  Allmänt

Lägger ut det här som ni kan kika på medans jag skriver ett inlägg hehe.

Kul va ?

How do I look?

Skrivet:    ·  Allmänt

This is me, love me for who I am... <3
(internskämt igen haha)

Hinks place!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu sitter jag och lyssnar på t.A.T.u i Hildas rum och njuter av livet innan vi ska kila iväg till bussen! Agnes och Malin jämför "magrutor" och Hilda borstar tänderna, jag är fresh som jag är <3. Skämt bara.
Vet inte vad jag ska säga förutom att Hildas cam inte fungerar så inga bilder, men nu för tiden så antar jag att ni vet hur vi ser ut hehe. Får se hur kvällen slutar, än ser det ljust ut iaf!
Nu lyssnar vi på "shot shot shot", Malins favoritlåt från ett speciellt tillfälle HEHE INSIDEJOKE!!
Skitinlägg, hejdå.


Agnes och Hilda sminkade fram deras riktiga personligheter ikvällm, speciella.

Oh baby baby

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på bussen med en massa svart ögonskugga men ingen maskara, har ont i ryggen men ingen Ipren och ingen Malin har ja heller för hon missade bussen. Och så sitter det en gubbe bredvid mig, orka liksom. Jobbig start på kvällen men nu ska jag träffa Mallan för donkenhäng och sedan åker vi till Sätra som vanligt, sen ska vi iaf till Bomhus till en tjej i klassen, Sanna. Kulkul, Emma ska dit också hihi. Hörs sen!

Happyface Mallan

Skrivet:    ·  Allmänt
Hahahhaha, lyssnar i skype när Mallan bråkar med sin moder om när man ska göra rent akvariumskitet och att Malin inte vill att fiskarna ska dö osv haha det är jättekul.


Googlebild hehe

Filmkvällen igår

Skrivet:    ·  Allmänt



Hahaha, rape'en på Agnes!

Lite bilder från idag

Skrivet:    ·  Allmänt

Världens bästa Hjalmar!


Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger hemma hos en pojk och kollar på skidor just nu, tröttaste människan i Valbo kan jag då säga, sega as!!
Funderar på att gå in till Hjalmar och mysa med han, han är mycket gulligare.
Har inte druckit något sen typ 2 inatt men ändå känner jag att jag behöver kissa nu, 5e gången sen 5 imorse, orka? Hoppas jag kissar ut all fett jag fick i mig igår hemma hos Agnes, ush vad chips man åt..
En grej som står och gurglar här inne då och då, låter precis som när en mage kurrar så skoja inte att jag är hungrig nu. Känner att ni inte bryr er hehe hejdå.

Fridaynight hoes

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad tycker ni om min nya design? Själv tycker jag att den blev jättesnygg! :) Dock kommer jag väl tröttna på den snart, så blir det alltid...
Ska ta och packa ner ett par mjukisbyxor i väskan nu och sen vänta in pappa så jag kan kila iväg till bussen sen, möter min Malin där på och sen så bär det av till staden för att byta till 10an som tar oss till Sätra och resten av vårat crew. Kul info va? Först ska jag och Mallan hyra film på Hemmakväll förresten, något med hat kärlek och mord, spya bajs och blod. Citat by Hildz0r.

Flottkväll med film, skitsnack och myspys alltså. Helt okej!! Kan ju inte vara ute på äventyr VARENDA helg.
Ha en röjjig kväll folks, puss!

Freeeeedag!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vaknade före klockan idag så var uppe i god tid, fixade mig och sprang omkring och precis när jag ställer mig för att koka bulgur så ringer Hilda och sa åt mig att komma och äta sibylla med henne och Agnes, okej sa jag och sprang till bussen!
Nu har vi engelska och alla håller på och fixar bloggarna så jag vill också göra... Fast grejen är ju att dom är duktiga och inte jag :/ Historia sen så slutar vi 15.15, hem en snabba och sen till Agnes och ha filmmys ikväll! Pyss

G'natt x)

Skrivet:    ·  Allmänt

Haha oseriös familj som gjorde även mig oseriös ikväll, maten var god förresten fick bulgur och kycklingklubba. Har aldrig tyckt om kycklingklubba innan så det var väl helt ok då vänner!
Nu ligger jag i sängen för att sova och har klockan på 11, börjar 13 och ska försöka göra mat innan jag åker. Tappade telefonen i ansiktet nu, ICKE SKÖNT!
Ty'ar fjudar 1,2&3 för inbjudan till skypesamtalet också, fett kul att man fick va med och snacka :D Skrattade som aldrig förr!!
Nej orka godnatt nu¡¡¡¡!¡!

Statistiken sjunker fett sad...

Skrivet:    ·  Allmänt
Kollar igenom gamla print screens osv, haha och åh vad jag saknar mitt blonda hår. Hur snyggt var det inte då med blondt hår och svart uttöjning? Måste göra nåt åt det... Jullovet kanske? Även fast frissan sa nejnejnej, men alltså man lever ju bara 1 gång? Hade inte det varit CHAMS motto hade jag nog bangat haha, man lever bara en gång man lever bara en gång.
FulSebbe fick va med på ett hörn också bara för att jag inte orkade göra om bilden.


...

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite stöttning hemmifrån när man iaf försöker med GI hade då varit trevligt, men man kan ju inte få allt man önskar sig här i livet. Ska gå och dö lite nu hejdå :)

Oledolyckan

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på en bänk med mina vänner Cecilia, Hilda, Agnes och Elina Wikström! Mallan är hos tandläkaren och dör eller nåt (hoppas på dör hehehe), vi ska väl gå till bussen snart vi som har språk på vasa antar jag. Dör av hunger.
Engelskauppsatsen blev nog bra hoppas jag, läste inte igenom den efter men det gör jag aldrig så att dee.. Blev prick 7 sidor till slut också. Har inget att skriva så drar väl nu då, förresten så följer jag Kent på twitter och wäää vad coolt det är att se vad dom gör!!

Le bus

Skrivet:    ·  Allmänt

Var uppe i skaplig tid idag faktiskt så jag har inte behövt stressa så mycket. Fick sms från mormor att jag var med i tidningen idag, i Arbetarbladet så jag har inte kunnat kolla hur jag såg ut än :(
Nu ska jag till skolan och skriva nån engelskauppsats för att öva till nationella, orka liksom man får inte lyssna på musik ju.. Mina iphonehörlurar blev stulna igår också, så himla drygt eftersom det var så nice att snacka i telefon i dom.
Åker hem till mamma efter skolan idag och sen direkt till dansen där ifrån, ha det bra.

Btw...

Skrivet:    ·  Allmänt
VARFÖR ÄR DET 18 FUCKING ÅRSGRÄNS PÅ MAXIM NÄR IN FLAMES SPELAR?!
Dagens skämt... GAH!

Fanfanfan

Skrivet:    ·  Allmänt
Säger godnatt med Thåströms populäraste låt på spotify "Fanfanfan", fin myspys text. Inte bara fin, jättefin, åh den är awesome verkligen. LYSSNA PÅ DEN!!!

Större delen av CHAMS har lagt ut den här bilden på deras bloggar idag och jag jag faller för grupptrycket jag å, mina finfina bästa tjejer!

Du ska va president, du ska va en miljonär

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter här i mitt rum och lyssnar på lite musik jag inte brukar lyssna på i vanliga fall, typ Imperiet och Thåström osv. Det finns så sjukt mycket bra musik verkligen i alla möjliga genres, tycker det är sick vad jag är intresserad av all möjllig musik!
Spatserade omkring med mamsen på stan och försökte hitta ett par svarta pumps på Myrornas som jag kan ha på Clubdancen, hittade inget alls... Försökte leta reda på bodys inne på Gina också, sånna där som jag avskyr men som typ jämt funnits där men nu när jag behöver en jävel så fanns det inga. Orka livet? Clubdancen förstör mitt liv :/.

Väntar på att Greys ska börja nu bara men ska väl försöka fixa om en av mina testbloggar och se om det blir nå dugligt till den här så småningom, ska ta mig tid att duscha också. Får se hur jag lägger upp kvällen, lägger in lite låtar i olika genres jag gillaaaaar!

 

 

Orkar inte skriva vad dom heter...

8.13

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom på att jag inte la in nån bild på hur naglarna blev igår, glömde även skriva hur nice det är att In flames ska spela här i Gävle den 25 april. Woopa liksom!
Idag är en dålig dag för jag stängde av klockan i sömnen, looking terrible :(
På bussen nu för att åka och ha matte, mys.

LYCKA

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i min säng och gråter lite såhär på kvällskvisten, dock är det glädjetårar så det är lugnt! Kent är och spelar in sitt 10e album, ett nytt album = nya underbara låtar & en ny underbar turné, jag känner lyckan att få se underbara Kent igen och att höra Jockes underbara röst igen. Känns så himla overkligt, min Gud <3 ni är värd att dö för.
Vilken färg har själen älskling?
Lid för konsten eller brinn.
Och priset vi betalat för att klassas som elit var att vi blev som dom andra.
Livrädd för att leva, dödsrädd för att dö.
En superhjälte för dig.

Mediahäng

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart börjar median och då ska vi fortsätta med våra tidningssidor, nu sitter jag och funderar på vad faaan jag ska göra med bloggen... Mallans, Agges, Cicis och Hildas bloggar är typ jättefina så kommer jag med bubblor. Därför tog jag bort det, tyckte Cicis blogg blev assnygg nu när hon gjorde om den med typ inläggstjaffset där uppe osv men jag kan ju inte komma och göra lika som henne nu. Livet sviker mig buhu! Vad ska jag göra?!

Börjar dagen med en försovning

Skrivet:    ·  Allmänt

Ok att det är skönt att sova men nu har jag missat idrotten 2 veckor i rad och det är INTE ok, får ta igen det på volleybollen, boxersizen och dansen som är kvar fram till jullovet och svettas EXTRA mycket hehe.
Vädret är skit idag, grått blött och dimmigt, kallt också faktiskt. Nu har jag precis hoppat på bussen, ha en dålig dag :)

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Ida som fixar mina naglar ringde idag och sa att hon fått ett återbud imorn kl 16 så då ska jag dit nu och fixa skiten, eller ah göra om för alla är borta hehe. Dock har jag lite ångest om hur jag ska göra, suttit och kollat på en sida på Facebook för inspiration men det är ju sååå svårt!!! Tänker mig just nu silver glitter stenar och nån färg, rosa kanske (sällan..). Får bestämma mig imorn, puss & godnatt!

Hej??

Skrivet:    ·  Allmänt

Hann bara hem och hämta träningskläderna efter skolan för nu sitter jag på bussen igen, ska hem till min bf och mysa innan jag ska träna! Egentligen vill jag bara kolla i skolkatalogen som jag inte fått än ;) Hehe nejdå!
Nu hoppade det på en massa 7or på bussen, åh kommer ihåg när jag bara gick i 7an, känns som en annan livstid..

Bilder from lördag

Skrivet:    ·  Allmänt









Tack Agnes och Hilda för bilder!
Ja ni, jag gjorde mat till mina vänner, kroketter och chickenbitch & bea, lyxigt va? Alla blev jättemätta iaf och så chillade vi ett tag sen fick vi besök av en drös med killar, hade trevligt trevligt med dom och så blev vi 8 st som sov över hos miiiig. Delade säng med Agnes och det var inge kul för hon snodde mitt täcke.. Aja dagen efter så hade vi planerat att käka massa bacon och juice, haha men juicen var typ slut och baconet räckte inte så länge.
Askalas kväll/natt med mysmänniskor, pusshei nu måste jag gå till bussen!

Weak as I am

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på franskalektionen och chillar lite, Madame Lotta har ryggskott och vi har ingen lärare. Ja varför är vi då kvar kanske ni undrar, jo tyskaläraren som har lektion i salen bredvid oss har koll ooosv, ooorka!!
Är jättehungrig men fuck har inga pengar och så får jag inte äta onyttiga saker för mig själv heller, ska ha en boddy på mig på avslutningen när vi kör Clubdance, uuuuh måste svälta mig själv i 3 veckor nu </3. Så kommer jag inte göra det... :) Nu ska jag gå och dö eller nåt..







Smala klasskompisar man har då..

TJENARE SNYGGING

Skrivet:    ·  Allmänt

På topp idag eller? Njaaa.
Somnade strax efter 9 igår, vaknade 11 utav att Per och Emelie kom hem och sen så ringer Agnes, say what liksom bara för att jag somnade tidigt för en gångs skull.. Snozade lite för länge idag också och det får utseendet lida för, förlåt!

Hej vänner!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger nu i min säng och chillar med livet med Kid, min 1/2systers ena katt alltså. Hade tänkt komma lite längre i "Thirteen reasons why", bookreporten ska vara inlämnad på fredag och jag har läst 53/ 288 sidor bara hehe.. Tokigt det blir ibland då :)
Hoppas att jag kommer somna för jag är riktigt jävla trött, sov kanske 4-5h (skitlite för mig) och så var det hårdkörning på dansen.
Lägger ut lite bilder från igår och så skriver jag om det imorn , puss och godnatt! Eller ah jag hade inte så många bilder, snor några av tjejerna imorn :)

Ackes

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter och väntar på att dansen ska börja, 1h jumpstyle först och sen 1h clubdance. Myser till lite i min dunjacka, så himla skön!! Somnar snart.

Looking fabulous!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hehe sitter och väntar på tiden nu bara innan jag ska få skjuts in till min moder, orkar inte släpa med typ täcke osv på bussen. Har sagt till mina fina tjejer att komma dit runt 5 men jag vet att alla kommer vara sena för så är det alltid haha! Vi ska väl laga mat lyssna på musik och umgås, having the time of our lifes! Sedan så sover väl dom flesta kvar tror jag, vet dock inte vilka som ska åka till sina "Mr X" än haha. Blir nog askalas vilket som, imorgon ska vi äta feta frukosten har vi bestämt också, typ bacon osv.
Hoppas ni får en trevlig kväll alla fina och fula :) Citat från Mallan

Fredagskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha fick ett sms idag att h*n tyckte om mig bättre som inte grinig än grinig, det känns väl självklart tycker man?... Skrattade mycket iaf!
Satt och skrek uppe i soffan med pappa och Marianne till hockeyn som Brynäs tyvärr förlorade idag som jag sa (haha skrev fel och satt och väntade på att det skulle stavas rätt av sig själv som på telefonen), när hockeyn var slut så drog jag ner i mitt rum och satt sedan och skypeade med CHAMS - H i typ 2h. CHAMS = Cecilia Hilda Agnes Malin Sofie (jag) så ni vet ifall jag kommer börja skriva det istället för alla namn hehe. Nu snackar vi dock inte nå mer så funderar på att gå och lägga mig, chill och skön kväll då jag bara snackat med dom och samtidigt städat i 3 lådor på mitt rum där det var kaos. Imorgon blir det brudmys hos mig i stan, fan vad nice säger jag bara.
Godnatt fjudarz, pyss!

Jag är död

Skrivet:    ·  Allmänt

Vettefan varför jag inte bloggat idag det bara blev så.
Idag var det en speciell dag i skolan, haha vi har typ en lista med saker vi ja göra innan vi slutar 3an och en sak fixade vi idag. Fan vad speciella vi är! Vi firar btw 3 månader idag jag och mina tjejer, världens bästa tjejer!! Känns som hur länge som helst.
Vi gjorde typ inget i skolan idag, hade besök av en dramapedagog men kändes som vi knappt gjorde nåt där heller. Åkte till stan med Mallan, Agnes och Hilda efter vi slutat, hade lite ärenden att fixa osv, åkte sen till Sätra en snabbis och träffade Oliver sen så åkte jag och Malin hem till Valbo igen.
Nu ska jag kolla på Brynäs-Färjestad på TV och sen kanske dra ut eller nåt, ha det braa :)

Favoutite girl

Skrivet:    ·  Allmänt

Är utanför IKEA nu med bussen, ska in till staden och träna lite New School. Flödar lite A day to remember ur lurarna och det gör väl att jag inte somnar, hann sova 20 min hemma innan jag var tvungen att åka bara men guud då skönt det var! Längtar redan hem till sängen igen och att få sova länge imorgon.
Får se hur det går på dansen idag, inför förra gången hade jag missat 3 veckors koregrafi och det är ganska mycket steg på en övadegrupp :( Aja eftersom det är avslutning snart så hoppas jag vi börjar diskutera kläder på uppvisningen, fett kul ju! Ni som dansar/dansat själv hoppas jag förstår. Pussss!

Vanlig dag på Borgis!

Skrivet:    ·  Allmänt

SNOR FRÅN MALLANS BLOGGFAN

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
Kopiera detta om du känner igen dig

Kallt om fingrarna

Skrivet:    ·  Allmänt

Är i tid vid busshållsplatsen för en gångs skull idag woopaa! Bara för att jag och Mallan bestämde att ta en senare buss, vi suger på att gå upp på morgnarna. Nu kom bussen ha en bra dag!

Brynäs-Skällefteå

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger väl mest och väntar på Greys som börjar 21 men det funkar väl att se Brynäs ta ledningen osv.. ;)
Käkar upp mitt biogodis och halvsover, så sjukt trött och jag sov verkligen hur skönt som helst på bussen hem. Hade det inte varit Greys idag hade jag lätt gått och lagt mig. Har kan ni se hur snygga vi var på framsidan av GD idag haha :

Live from Wikans dator!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har franska, dock har jag min dator kvar i Valbo så snodde Elinas och tvingar henne att skriva för hand hehehe! Borde arbeta med aktiv vokabulär franska men kommer inte in på skiten, vet inte vad det är för nåt heller så att deeet..
Var typ en halvtimme försenad till matten imorse och satt bara och drack cola andra halvan, sen så sitter det en lapp på dörren till SAMklassrummet att SAMlektionen är inställd för läraren var på konferens. Hade hål från 9.35 till 12.40 haha, hade då hellre legat hemma och sovit. Var så sjukt trött och grinig i morse, kom inte i säng förrän 3.30 typ :( Orka att dom hade premiären en tisdag liksom.
Var på förstasidan av Gefle Dagblad idag förresten, så sjukt ful verkligen. Och så står det tydligen att jag går på Vasa, hell no att jag gör liksom.
Aja nu slutar vi snart och då ska jag bara tillbaka och ha historia sen slutar vi 3, får se om det blir stan med moder för att kolla på skor annars så åker jag hem. Puss!
Farliga.

Några minuter kvar nu bara!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sen så börjar Braking Dawn part.1! Så sjukt trött men samtidigt så sjukt pigg och så jäääävla taggad! Vet att mina andra käre vänner är det också ;) Lite avundsjuk på alla er som ligger och sover nu men äh man lever ju bara en gång. Höres imorgon!

:(

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag är kissnödig...

It's twiday!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh vad kul! Blir med tidningen imorgon också haha orka, första filmen är klar iaf och nu hänger jag och Emma med Lina och Elina. Lina vann en 3,5 kg tung godispåse innan filmen :( orättvist.
Taggar till New Moon nu som typ börjar 7 eller någe, kommer gråta..

Petite

Skrivet:    ·  Allmänt

Käkar lunch i datasalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Mallan Cic Bosan och Hinken var inte hungriga så då fick jag också lida stackars hungriga jag, hänger ju hellre med dom än att äta äcklig mat i matsalen hehe. Vi sitter och kollar på trailers till Braking Dawn, så jääävla taggad till ikväll!! Men åh jag kommer typ få springa och kissa 500 gånger känns det som, lovar att det är nå fel på kissblåsan min haha. Fyfan sitter jag och snackar om min kissblåsas verkligen?! Äckelsofipii.
Aja, måste springa iväg och kissa nu hahahha ödet. HEIS!

Robban <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Och fula Elina :P

Är det fredag?

Skrivet:    ·  Allmänt

Det skulle kunna vara eftersom jag åker till skolan såhär sent, aja jag mådde inte så ok när jag vaknade så jag bestämde mig att åka tills matten börjar 10.30 men nu blev jag jättetidig istället.. Hoppas hinna förbi Eken och köpa lite inför ikväll! Mins andra brudar förutom Emma som ska dit har redan handlar sitt, orka vara ute i tid liksom. Emmas mamma har köpt mig en cocacola, jättesnällt, och så har Emma bakat kakor. MUMS HEHE!
Nu ska jag chilla vidare på bussen och lyssna på liveversionen av Favourite girl, ända låten jag gillar av Biever än så länge typ (förlåt agnes). Puss ha en bra dag! Btw tror jag att jag är med i Arbetarbladet idag, kika vettja.

23.47

Skrivet:    ·  Allmänt

Godnatt alla "vänner"!

Videoklipp!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Bloopers från våran medeltidsfilm haha, min munkfrilla <3



Lite "fina" filmer på Hilda haha!

Jackfan

Skrivet:    ·  Allmänt

Bild på jackan moder köpte:


Gick inte att vända på bilden, men jag ser ut som en lite boll! Aja mamma sa att jag var söt :)

Dör lite på bänken

Skrivet:    ·  Allmänt

Så ont i foten så jag håller på och avlider, jävla äckeldoktorer att inte hitta nå fel och FIXA SKITEN!! Hoppas att bussen kommer snart för det är verkligen kallt också :(
Mamma köpte vitaminvatten åt mig på Stadium också, var faktiskt jättegott men det kunde fått smaka aaaningen mer dör det var för lite smak hehe. Prova tropisk citrus ändå hörrni! Over and out. (som duktiga jag avslutade min engelskaredovisning med idag ifall ni undrar)

Chillar med livet

Skrivet:    ·  Allmänt

Är på dansen aaanigen för tidigt då. Var med mamma och kollade på lite vintertjaffs och fick skjuts hit direkt, fick en svart vinterjacka och en vit halsduk. Mys!
Glömde hörlurarna hemma så just nu är det bara att lyssna på antingen "klappa händerna när du är riktigt glad" eller en låt med Timbaland jag dock inte kommer ihåg namnet på som barngruppen respektive streetnybörjarna dansar till. Är inte taggad på att träna idag, inte taggad på livet alls idag faktiskt men vad gör man.. Imorgon är det TwiDay! Fett kul.
Ha en kylig kväll :)

HEi

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på svenskan och lyssnar på Ron när han går igenom hur våra noveller ska gå till, men nu sa han att vi ska göra en massa skrivövningar för att öva på att skriva. Haha orka jag äger redan.
Det är iaf en novelltävling mellan alla 1or på skolan och ja de bästa i varje klass blir publicerad osv. Pusssss!

Pissmåndag

Skrivet:    ·  Allmänt

O r k a r i n t e l i v e t !
Fan vad jag vill hem och sova nu bara :(

Fint va?

Skrivet:    ·  Allmänt

Bra kvalité på nagelförlängningen?! Imorgon har jag haft skitet i en vecka och det ska sitta 4-5, så ja idag ska jag fan gå tillbaka och säga åt dom att fixa det. Två som är borta nu och 1 som är på väg, livet..

Farsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Läser på Facebook att det typ är skitmånga som har förlorat sina pappor osv, fett sad och lider med er alla. Nu kommer iaf min fader hem från jobbet snart och då ska vi äta och så ska han få lite rosor och lotter osv, har även köpt världens godaste glass typ. Allt för världens bästa pappa liksom! Plockade även upp min broder Johan påväg hem från dansen, ska försöka att inte döda han osv hehe. Pussss

1.37

Skrivet:    ·  Allmänt

Fan vilken sick kväll. Kan ju säga att jag älskar Malin, Agnes, Cici och Hilda as hell, känt varandra i snart 3 månader bara men alltså...VILKET JÄVLA GÄNG VI ÄR!!
Puss och godnatt.

Papi chulo

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska ta bussen till stan snart för att åka vidare med mamma till Bomhus för att fira min morbror som fyller år idag, men jag måste rusa nu hejdå!
^
|
Kolla ögonbrynen haha, hur fan kan dom vara så olika?!

In joy and sorrow (igen)

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på min nog favoritlåt just nu, In joy and sorrow med HIM. Brukar ofta fastna för gamla låtar osv, den här låten är iaf en av anledningarna att jag har HIMflaggan uppe fortfarande, tog ner "Billy Talent" och "Bullet for My valentine" idag när jag satte upp min egna Kentflagga. Haha åh den blev så otroligt ful men äh allt känns bra när jag kollar på den, Kent texter betyder ALLT. Det är dens fel att jag har så ont i armen förresten, spenderade väl 2h på den eller nå, det syns inte med tanke på hur snett allt är. Men vad vet ni, jag kanske planerade det så?...
Har tagit några stycken ur Sjukhus, Passagerare, FF, Saker man ser, Pärlor, Elvis, Mannen i den vita hatten (16 år senare) & så hela lyricsen till "Dom andra". Nu var det massa "k bry'n" känner jag så godnatt snyggingar!

Prosit

Skrivet:    ·  Allmänt
Chillar lite med musik, ska gå och lägga mig snart men spotify tar sån tid på sig att typ spara mina spellistor för offlinemode blablabla på telefonen osv. Mamma smsade och sa att hon köpt spotify premium idag, lagomt så nirre då. Har världens huvudvärk och ont i armen också :(.
Imorgon ska jag nog åka hem till min morbror som fyller år med moder, sen så ska vi iaf äta tacos här hemma jag och my chicks. Jag saknar Emma förresten :( Mitt liv är typ hur bra som helst nu för tiden med nya vännerna osv men jag saknar fortfarande gamla tiderna med min Emma och jaja, typ 8:an var jättekul har vi diskuterat fram. Jag var blond (orangehårig en tid också, okej jag hade många hårfärger) och osmart och hade the time of my life, hehe men nej jag klagar absolut inte på det nya livet, vill bara inte glömma bort det andra!
Deeptalk det blev, hehe lägger ut lite bilder från 8an istället. PuSs!!1



Ser grymt fjortis ut på vissa men det skiter man väl i!!!
Måste bara säga att jag saknar min gamla kropp buhu, älskade fotbollen. Fast nu är jag ju lite mer att krama i osv, haha.

Lunchrast!

Skrivet:    ·  Allmänt

You want some coke?

Skrivet:    ·  Allmänt
Ett fucking D på mitt svenskatal, ledsen tjej nu. Han tyckte min powerpoint var förfärlig haha... Ah men han sa att om jag kommit förberedd så skulle jag ha fått mycket högre och att jag har alla möjligheter att nå A i slutbetyg medtanke på hur bra jag är på att skriva. KULKUL!!
Igår så var vi 5 st som vann en tävling på SAM-lektionen så idag fick vi fikabiljetter, man ba "åh fan vad nice" och tänkte man skulle få på en tia eller nåt så fick vi 30:- :PP. Så ja det blev en riktig jävla GI-frukost känner jag. Nu borde jag sitta och skriva ett referat men jag funderar på att gå till mamma efter skolan på hennes jobb och får lite experthjälp, men hon vill liksom inte svara på phonen.. Får se vad som händer ikväll liksom heheh puss againg bitches!




Emelie Kax och Emelie Thuresson är lite lika idag haha sick alltså, liksom Emelie och Emelie har lika kläder och heter lika X''D!!!1 (ja jag är seriös...)

Fel buss

Skrivet:    ·  Allmänt

Alltså jag tog en senare, spelar ingen roll egentligen eftersom Mallan fick skjuts, åker hellre med alla pensionärer ändå ;)
Nu ska jag till skolan och ha svenska, lunch och sen är det omprovseftermiddag så jag ska försöka få 2 matteprov godkända hehe. Pusssss!

Metaltown

Skrivet:    ·  Allmänt
Saknar Emma & allt osv! Deppinlägg osv men ååååh, längtar tillbaka!!!!!!! Godnatt ;)

In joy and sorrow

Skrivet:    ·  Allmänt
När glädjen går från 100 till 0 osv.

Woopa?!

Skrivet:    ·  Allmänt
Lyssnar på våran taggmusik och hoppashoppas att Sagas födelsedagsfest blir av imorgon, lokalen hon skulle hyra tog inte in så många som var bjudna osv osv hoppas hon får tag på nån annan. Bara det jag ville säga än så länge!
En fin bild som gjordes i 6:an, av Sofia tror jag? Haha vi är söta iaf, Elina Sofia Malin Jag och så Mickis och Emma. Woopa!

Ja

Skrivet:    ·  Allmänt

Hatar människor

Historiahäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Pissdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Haha förra inlägget blev publicerat liiite för sent.
Stängde av klockan i sömnen imorse så hade inte mamma skrivit på wordfeud så skulle jag nog fortfarande legat och sovit nu, damn you mother!
Ska åka och ha historia nu, efter skolan blir det nog att fika med tjejerna och sen ska jag träna New School. 3 veckor sen jag tränade det :( Aja ha en bra dag!

Bedtime

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger och chillar med livet i sängen, hade tänkt läsa lite bloggar på phonen innan jag ska sova. Dock borde det vara franskaglosorna men dom ligger så långt borta :( Elina Wikström om du läser detta, JAG HOPPAS DU TRÄNAT OCH KAN DOM!!
Allt jag ville säga, puss & godnatt.

Orka

Skrivet:    ·  Allmänt

Ända anledningen att jag gick till skolan idag var matteprovet, så sjukt trött imorse :(. Btw så visade vi filmen för klassen idag, fyfan vad pinsamt haha!
Sitter nu på bussen påväg till Emma, myspysigt. Puss!

Kissnödig på bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Trött efter att filma hela eftermiddagen, hoppar av jazzfunken btw, känner att jag inte hinner osv.
Nu ligger jag och Mallan i ett varsitt säte och njuter av livet, dock ska hon hoppa av snart. Love to my sisters & goodbye!

Malin har en blå jacka

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja det har hon :)
Vi slutade för typ 20 min sen men jag Mallan och Cic men nu måste vi ju vänta på Hink och Angus också, sen så ska ju Cic dra med oss till Eken och handla cocacola bara för att hon inte har vett att sova på nätterna. Pik till dig my love.
Ska hem till mig och filma då SOM SAGT, är på sånt flummigt humör så det blir nog kaos. Hehe! Har inte träning förrän 8 ikv också, jobbigt att det är så sent.
Nu tjyvkolla Malin bara för att hon också bloggar, tro inte att du ska ta mina inlägg din busballe. Puss!

Drops of poison

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i datasalen och väntar på att median ska börja, är sjukt trött så bestämde mig för att lyssna igen några av min danslärare Ida's nya låtar. Hon släppte typ en ny skiva i fredags eller någeee, hon hade releasekonsert då iaf men dock hade jag inga pengar för att gå :( Jättemysiga låtar som jag bara har lust att ligga i sängen och krama kudden till!
Vi ska byta moment idag på median, eftersom andra gruppen typ gjort en varsin tidningssida är det väl våran tur nu. Min sida kommer bli BÄST, för jag är så himla intressant ju..
Ifall nån undrar så har jag jätteträningsverk i vaderna och i ryggmusklerna, åh. Nu ska jag väl gå och dö leler nåt, HEIS!
Arkivbilder

Havsänglar

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag är det kallt och idag är jag trött. Enda anledningen jag åker till skolan är för att efter ska vi filma hemma hos mig, har visning av filmen imorn haha. Börjar dagen med skridskor, jobbigt!!! Ha en bra dag :)

S k ö n t

Skrivet:    ·  Allmänt

Nya naglarna är asköna att klias på ryggen med, godnatt!!

Californiacation

Skrivet:    ·  Allmänt

Chillar med livet framför gossip girl, borde väl vara ute och springa eller nåt eftersom mina kläder krymper. Fml.
Blev lite deprimerad nu, ska sluta äta..

Chillar på bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Svettig och äcklig! Har varit och tränat street precis, sitter och äter upp mig på godis, helt rätt liksom.
Var och fixade naglarna idag och dom blev assnygga! Lite rosa lite glitter lite svart och vitt, finfint. Dock har jag inte vant mig att skriva på telefonen än och livet är jättejobbigt just nu haha, nu ska jag hem och duscha och sen kolla på gossip girl. Puss!

Woooop!

Skrivet:    ·  Allmänt

Fick en påse med frukost an nån kille från SSU utanför skolan! Snällt liksom. Hoppas dom får igenom att vi får gratis frukt i skolan, som i 6års liksom.
Sov typ 3h inatt, orkade inte gå upp imorse.. äckelper gick och typ sjöng imorse också, jävla munterjök tänk på oss som haft lov liksom. Nu måste jag göra nåt på matten, ha en dålig dag.

Från sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Dålig uppdatering i helgen men jag har inte suttit vi datorn så mycket, haft ganska fullt upp. Igår så kom tjejerna hit ganska tidigt och så fortsatte vi då att filma till vår nunnefilm, när dom drog fixade jag mig och gick sen till farmor och åt med släkten osv. Där efter åkte jag till Emma, blev inte där så länge utan åkte med Malin, Andrea och Elina till en kille i Valbo som hade fest. Där var det spår, lätt att det var 100 pers där till slut. Fönster gick sönder , staket också, folk slogs och ja haha det var inte så mycket till fest. Polisen kom iaf till slut och styrde upp det tur nog, lider med husägarna..
Idag åkte jag och Malin ganska tidigt till Sätra och hem till Agnes, fixade lite med filmen sen så bussade vi till Ica och hämta pengar från Oliver och handlade självklart godis. BASIC!
Fick skjuts av mamma till träningen som började fyra, körde jumpstyle och clubdance. Var bara 3 st på clubdancen så vi körde fördjupning på vouging istället, var ganska kul faktiskt.
Nu orkar jag inte skriva på telefonen nå mer så ska läsa lite i min engelskabok, skola imorn.. Later guys! :)

Owc

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej! Ska kämpa upp alla kläder ur mina väskor nu, åkte hem till fader min i Valbo idag (älskade bästa sängen). Gör jag det inte nu blir det aldrig av..

Tjock dag

Skrivet:    ·  Allmänt

Tog en tripp till Ica och köpte massa gott, var fett taggad på att plugga när vi kom hit!!! Dock har vi inte börjat än hahhaha, just nu ligger vi och käkar pizza som pappa Boson bjöd på. TACK <3 vi kollar även på Never say never (Justin Beaver heheheheh), Agnes är ett litet Bieberfan hon.
Får se om de blir nå plugg HÖRS!

På bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Trötta tjejer..

Young folks

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha bubblor, jag orkar inte... Om ni inte märker nån skillnad med bloggen, tryck f5.
Nu blir det fan att sova, ställer klockan på strax efter 11 för att åka hem till Agnes i Sätra och ha en pluggdag med henne, Hilda och Malin (Cici kanske också ??). Vi har då kanske inte startat gymnasiet på bästa sätt nån av oss, jag har inte iaf. Godnatt mina fans!
Mina älskade plektrum <3
Dock gav jag bort Avenge Sevenfold's, ångrar det ASHELL.

Mums

Skrivet:    ·  Allmänt

Agnes hänkade också!
Det är jävligt kladdigt på golvet btw, uuush.

Väntar på klockan bara

Skrivet:    ·  Allmänt

Bio snart

Skrivet:    ·  Allmänt
Såå nu blir det att fixa till mig själv lite nu efter jag har fixat till bloggen. Tröttnar så lätt på mina designs så att dee..
Dock blev den ganska tråkig nu, behövs lite färg i guesse.
Ska träffa Hilda och Malin på stan sen, då ska vi gå till Godistajm och köpa massa gott för att sedan gå på bio. Tower Heist kanske den hette? Kommer inte ens ihåg, nån action komedi var det iaf.
Synd att bussarna slutar gå så tidigt i veckorna så dom lär väl dra hem direkt efter :/ Aja!
Höres :).
Ja den hette så w00p.

J'ai faim

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i soffan och väntar på att mamma kommer hem med MAX, hur nice?!?
Chilla hemma på dagen och sen ikväll så blir det nog nåt med tjejerna, askalas.
Bon appetit!

Lite bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

Från i måndags!

Hej

Skrivet:    ·  Allmänt

Chillar hos Teddy i Valbo med lite guys, Emma drog för ett tag sen :(
Life.

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin