Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Are you leaving

Skrivet:    ·  Allmänt
Ready
set
go
.

We called it America

Skrivet:    ·  Allmänt
Är det bara jag som är självkritisk eller ser jag vindögd? Nä jag gör nog inte det endå.
Springer omkring och lyssnar på NOFX på hög volym och gör mig vackeeeer, ska vara med min käre vän Sofia idag. Mys mys mys med bio ikväll och allt, kul!
Nej nu måste jag fixa vidare, NOFX får en på sånt bra humör !!
Värsta energin :)

Lady in a blue dress

Skrivet:    ·  Allmänt
Riktig kärlek, är då man inte har ögon för någon annan än den man älskar.


Beat it

Skrivet:    ·  Allmänt
Sminket sitter kladdat runt hela annisktet nu efter en massa sorgliga avsnitt av One Tree Hill, duschen nästa!

Leaving home

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det söndag och då brukar det stå träning på mitt schema, men jag är så opigg i halsen så jag blir sittande idag bara. Får träna på min moonwalk om 2 veckor istället :(.
Lyssnar sönder Nicke Borgs bidrag till melodifestivalen från igår, låten är så sjukt bra! Han är så stencool också.
/s

Hide and Seek - Imogen Heap

Skrivet:    ·  Allmänt
Älskar då när man hittar en låt som man undrat länge vad den heter, men jag älskar mest när det blir den bästa låten man hört för tillfället. När man inte kan sluta lyssna på den, tiden då den inte blir dålig hur många gånger man än lyssnar på den. Då när det är den enda låt man behöver.
Hide and seek - Imogen Heap
Även låten som spelas i TV-serien O.C när Marissa skjuter Trey.

My heart is refusing me

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vill skriva nånting som betyder någonting för någon, men det står helt still.
Jag vill göra skillnad, jag vill bli ihågkommen för nånting jag gjort. Jag älskar att sjunga men dock så suger jag på det, jag tycker att man kan uttrycka så många känslor med musik och det är så underbaaaaaart! Dom här riktigt djupa texterna, som verkligen har en mening. Hur häftig man känner sig när man går där ensam på väg till bussen och en riktigt bra låt spelas i hörlurarna och så går man i takt till musiken och riktigt dras med, man känner sig så delaktig.
Snackar med nån som är ansvarig för Maxim (konsertlokal osv i Gävle) på facebook, lägger jag ut 200 000-300 000:- så får jag en privat konsert med Kent där. Blev jätteglad en stund innan jag insåg att jag inte har pengarna, fuck...
Jag önskar jag var lite mer som Peyton Sawyer i One Tree Hill, så jeeevla insatt i musik och så grym på att rita. Hon är för bra för att jag ska bli som hon, jag lyssnar på massa random musik och jag skriver ut bilder och sätter upp på väggen, + så skriver jag ner massa låttexter och smyckar väggarna med. Men i slutändan så är hon bara en TV-seriefigur också. Men att vara ansvarig för bandbokningar på en nattklubb verkar asballt ju.
Valde förresten gymnasielinje utan att veta vad jag vill göra i slutändan, men som jag sa på teve: jag tycker om att skriva, så det kändes... rätt.
På måndag är det första sportlovsdagen, och det känns härligt. Nu ska jag spendera det sista av lördagen med att, jag vet inte, utforska ny musik kanske. Me like.
Ändrar stil typ hela tiden också, vet inte själv vem jag är typ. Weird.

Head vs. Heart

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska aldrig mer tänka illa om den jag älskar mest.
That's it.

Inte min morgon, inte min dag. Hela jävla jag

Skrivet:    ·  Allmänt
Så besviken på vissa människor, vet inte alls längre. Är ni verkligen så falska eller är det bara erat sett att behandla folk på? Jävligt trött i alla fall.
Abow jag kan inte vara sur på dig :( <3

Hollywood whore

Skrivet:    ·  Allmänt
JAG ÄR EN SÅN SJUUUUKT UPPTAGEN KVINNA! Är upptagen med att vara duktig i skolan, eller nej inte duktig, bäst!!! Typ det vi kom fram till på mitt utvecklingssamtal igår, hatar när dom sitter och säger hur bra man är? Tycker jag inte är så speciell, faktiskt. Men tydligen är man ett underbarn :).
Tröttnat rejält på att plugga nu, orkar inte ens kolla igenom franskaläxan jag har till imorgon. Kasst. Nästa vecka ska gymnasieansökan lämnas in, tror jag väljer Sam-Media på Borgis.
Ehm, idag har jag gjort ljusa slingor i håret. Jag ser fail ut men jag är glad endå! Orka se okey ut liksom.
Nu ska jag göra nå kul, typ facebooka lite innan jag lägger mig. Hoppas inte min nyuppsatta tavla ramlar ner på mig bara, det är nog inte så superskönt :(. Slutar ganska tidigt imorgon, helt okej!!!!! Ser fram imot att gå på hockey på kvällen sen, myyys! Längtar tills myshelgen också, Empii bestis fårevääääär! Tönt Sofie :)

HEJS!

Smart pojk och snygg brud

Skrivet:    ·  Allmänt
Dör lite granna! Så himla sött :D
En helt vanlig dödlig mamma satt och fyllde i ett kvällstidningstest där bland annat frågan:- "Anser du att du är normalviktig?" dök upp. Hon läste frågan högt för sig själv och den 9-årige sonen lyssnade och funderade.
Sen sa han:- "Nää, mamma, du är inte normalviktig - du är ju jätteviktig!"

Mycket i skolan btw, för mycket. Plugga är inte riktigt min grej, nu ska jag kolla på One Tree Hill och sedan sova för att klara av sista provet för veckan imorgon: NO-elektricitet och magnetism. Mysigt.


PISAKI!!

Skrivet:    ·  Allmänt
ISAK KOMMER HEM TILL SVERIGE!!!!!! EFTER FÖÖÖR MÅNGA MÅNADER I KOREA, TYP 5! Fast, han stannar bara i en vecka :( Hade varit bättre om det var för evigt.
Hade jag haft pengar så skulle jag åkt ner till Arlanda och träffat han eller nå innan han åker hem till Luleå. BUHU!
Men Isak kommer hem iaf, det som är huvudsaken :).

Kall om tåna

Skrivet:    ·  Allmänt


Sitter i bilen med mammas nya jobbdator och facebookar medans hon är inne på tågstationen och hämtar nå biljetter typ. Snart hoppas jag att jag får mat och blir hemskjutsad så jag kan göra mig vacker. Ikväll blir det skaka rumpa med Emma och Sofia på Traffic Light - Singelparty typ, awesome!

Crawling

Skrivet:    ·  Allmänt
Ville Valo från HIM är hur fin som helst, och jag är trött. Som vanligt.

Trött brud

Skrivet:    ·  Allmänt
Emma är söt och min skugga är sexxii!