Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

She moves in her own way

Skrivet:    ·  2012
Heeeeeeeeeeeeej.
Vad har jag gjort sen sist? Jobbat hängt ätit och sovit. Typ.
 
I tisdags jobbade jag till två och sedan gick jag omkring med Emma på köpis hela dagen, vi bestämde skräcknatt och åkte hem till henne. Poppade popcorn, fixade lite, sen så fick vi finbesök av Tobias och Simon. Kollade på Dead Silence, Insidious och Saw1 innan jag och Emma sparkade ut dom ur huset kl 4 på morgonen pga var så ooootroligt trötta. Slöade bort hela gårdagen med film och mat, gjorde buffé, pannkakor pasta bacon potatisgratäng osv. Hur duktiga som helst ju. Åkte sedan in till stan och fikade och hängde i Bourlongen. Mysigt bästishäng.
 
Idag började jag med att jobba 9-14, kom hem åt kollade Gossip Girl och sedan började det åska åska åska. Skulle gå ner i mitt rum och stänga av datorn så när jag klivit in så bara SMÄLLER det och blixtrar till i rummet, skriker sånt här riktigt ljust tjejskrik börjar tokgrina och springer upp och typ lägger mig i fosterställning i hallen. Sjukaste jag varit med om, det var min boxer som small. Telefon, internet och TV gick sönder i huset, kände hur paniken kom liksom vad ska jag göra hela sommaren då när vädret suger. Åkte dock och fick nytt internet på dirren  från Telia på försäkringen och mitt liv var räddat.
 
Ikväll har jag hängt med mina flickvänner, Jag Malin Agnes Hilda och Cici, CHAMS!! Prommenerat och suttit på Donken och pratat om den senaste veckan då Cici varit i London och Hilda/Agnes varit i Stockholm, och jag och Malin som varit hårt arbetande jordgubbsförsäljare. Imorgon är det kanske fiesta vi får seeee.
 
Väntar in Martin och Tobias nu som ska hämta telefonladdare här, hoppas dom drar direkt så jag får sova HEHE!
Börjar 14 imorgon peace bitches and hoes ;)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo