Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Höst"lov"

Skrivet:    ·  2013

Påväg för att gå riskettan nu, hade teori i måndags och igår och har det imorn också. Körlektion i eftermiddag också. Var på workshop och dansade tre timmar i måndags och hade ett dubbelpass New school igår, ut på fredag och klassfest på lördag. NÄR ska jag hinna ha lov?! Var så stressad inatt så somnade inte förrän efter 3 någon gång. Helvete

18-årsfirande

Skrivet:    ·  2013
Hei kompisar. Fredagen var skitkul verkligen, åt och fixade mig hemma hos Sofia och sen gick vi till Tobias och förfestade och slog in presenter innan vi skulle åka iväg till Forsbacka där Lucas och Viktor hade 18-årsfest! Som sagt, hade jätteroligt och träffade massor med gamla klasskompisar som det var jätteroligt att se igen. Det är fortfarande ett mysterium om hur Sofia fick ett skrapsår på armen också.
 
Gårdagen spenderande jag chillandes och med ett besök av Emma på kvällen, åt tacos och var ute och gick. Nu ska jag köra upp till mormor! Har ett lov framför mig bestående av teori, risketta och körlektioner. Nästa helg blir det nog (förhoppningsvis<3) både födelsedagsfirande på fredagen och klassfest/halloweenfest på lördagen. Kommer bli så kul! Puss
 

Torsdag

Skrivet:    ·  2013

När man lägger ner så mycket tid att plugga och verkligen kämpar, då är det skönt att få höra och sen veta att man gjort bra ifrån sig. Och sen få klart för sig att det inte är fjäsk, utan att jag är duktig på riktigt. Blir så himla glad.

Imorgon får vi lov, hur skönt som helst. Firar in det med 18-årsfest för två vänner imorgonkväll! Behöver en kväll med Sofia för hon förstår mig verkligen haha, denna kvinna får mig jämt glad, gosh hon äger. GODNATT.

Lördagen

Skrivet:    ·  2013
I lördags så var jag på Waynes och fikade med Malin, Elina, Hilda och Cecilia och sen så skulle jag ut på el krogas. Manne, Martin, Tobias och Cornelia kom hem till mig och där körde vi lite drickspel och sånt innan vi drog till Old Saints och sen även Interpool. Som vanligt blir det sista bussen hem så jag tror inte jag somnade förrän vid 4.
 
Nu är det sista veckan innan höstlovet, kommer bli så skönt! Nu måste jag springa till banken och spela vuxen.

Crucify me

Skrivet:    ·  2013
 
Älskar Oliver Sykes och älskar Bring me the horizon, längtar tills den femte december nå otroligt!!
Kolla hur snygg han är?!
 
Vet att mina vänner tycker inte om den här musiken - MEN ALLA MÅSTE LYSSNA MELLAN 1.55-2.22, det känns typ mäktigt på nå sätt.
 
Sen älskar jag 2.57-3.08 också, pray for the dead pray for the dead pray for the dead
 

Gosh.

Friday

Skrivet:    ·  2013
 

Torsdagsmys

Skrivet:    ·  2013

Sjukt slut efter dansen idag, Kristin körde verkligen slut på mig. Ligger fortfarande i matkoma efter 1,5H dessutom, kollat senaste Hart of Dixie och kollar Skins just nu. Som vanligt blir det lite 50 shades innan jag lägger mig och imorn = fredag= helg!!! Men först en fredag fylld med media. Arbetarbladet och sen lite film efter lunch.

Ska vara husvakt i Valbo hela helgen men har annars inget planerat, skönt på ett sätt men kommer väl bli rastlös. GODNATT

Torsdag

Skrivet:    ·  2013

Har planerat in så mycket konserter framöver i november och december, åh är så taggad.

12 november: Vans of the wall tour - Parkway drive, We came as romans + två andra band
14 november: Papa Roach
5 december: Bring me the horizon.

Behöver verkligen livemusik

SAMedia

Skrivet:    ·  2013


Onsdag

Skrivet:    ·  2013

Ska nu iväg på ett möte om en reklamfilm jag, Sofia och Bella ska göra för Anhörigcenter här i Gävle! Min skoldag kommer bestå av det + ett media"test" efter lunch, sen ska jag banne mig gymma innan jag ska till Polhem ikväll och vägleda vilsna 98:or som ska välja gymnasium till nästa år!
Kryper i kroppen varje kväll för vill gymma men har aldrig tid? Känner att jag inte får ut nog med träning utav dansen... Behöver nog ett spinpass också.

Florence + the machine

Skrivet:    ·  2013
Har fått upp mina ögon för detta band och kan inte säga annat än att jag är kär. 

Födelsedagsbilder

Skrivet:    ·  2013
Det bästa med att ha en så pass superdupervän som Sofia som fyller på samma dag och allt så betyder det att man kan göra såhär roliga saker, slå ihop alla ens vänner och styra en riktigt rolig fest med bra ljud och fränt ljus. Vill ha lördagen igen!!
 
De första bilderna (svart/vita) är några som blev tagna med systemkameran min jag hade med. Resten är lite bilder till och från under hela dagen med telefonen. Pyss. Sofia är fan bäst.

Söta

Skrivet:    ·  2013


Presents

Skrivet:    ·  2013
Har ALLDELES för snälla vänner. Detta är vad jag erövrade igår... Mår typ dåligt över allt fint<3 Så sjukt nöjd med gårdagen! Och nu svävar jag på moln. 

Pardey

Skrivet:    ·  2013

Lyckad fest och bara det värsta kvar nu, städa...

12/10

Skrivet:    ·  2013

Den här dagen har jag väntat på sen dagen efter vi kom hem från Magaluf, ikväll är det birthdayPARDEY!

Ny telefon

Skrivet:    ·  2013

Var så less på gamla telefonen och orkade inte vänta på 5S så här har vi my new phonie!

#18

Skrivet:    ·  2013
Igår var det min birthday! Och idag ska jag iväg och spendera pengar.
 

'

Skrivet:    ·  2013
Jag ber till högre makter att imorgon kommer bli en bra dag. Vill verkligen kunna bli firad och samtidigt njuta av det. Hur många gånger fyller man 18 liksom...

Fyller dock inte förrän söndag så går morgondagen åt helvete har jag en dag på mig att fixa det, jävligt skönt. Godnatt

Blev fattig idag

Skrivet:    ·  2013


Said the people - Dinosaur Jr

Skrivet:    ·  2013
 

This love, this hate

Skrivet:    ·  2013

Varje dag vaknar jag med gott humör och med känslan av att det blir en bra dag, men sakta under dagen går jag tillbaka till mitt bittra jävla jag som bara hatar allt och alla och som kan stå mitt i en klunga av vänner och känna mig så sjukt lost. Skulle behöva en dag som var bra rakt igenom utan motgångar. Mitt liv har hamnat på sniskan ännu en gång och jag kommer inte ihåg hur man hittar tillbaka.

Annars då, varit på möte om Paris nu ikväll, den 12 mars åker vi!! Nu blir det Skins som alla andra kvällar, grinar till varje avsnitt.

panda da panda

Skrivet:    ·  2013
Kan inte alla bara gå ihop och älska Panda da panda med mig?
 
Spegelen
Vår värld
Ska du me & flya
 

Hoki

Skrivet:    ·  2013


Ligger och har precis sett Brynäs vinna mot Frölunda. Trött som ett as efter en psykiskt jobbigt dag och ett fysiskt jobbigt danspass fyllt med svett och en ond svanskota. Innan jag somnar måste jag tyvärr ta mig igenom några kapitel ur en engelskabok, dock tur den är lättläst och rolig. Har kommit i otakt med livet lagomt till my birthday i helgen...

13 december

Skrivet:    ·  2013
 

Mitt tillstånd just nu

Skrivet:    ·  2013


'

Skrivet:    ·  2013

Idag skiter jag i allt och går till skolan med tjocktröja och utsläppt hår. Not my thing...
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin