Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Träning med Dumbledores army

Skrivet:    ·  2014





Lagfiest

Skrivet:    ·  2014












Hej! Igår var det lagfest för korplaget jag är med i, Dumbledores army, och jag hade skitroligt! Började hemma hos Cornelia med kubb, beerpong, musikquiz och annat roligt! Tog oss sedan mot stan till Interpol med ett stopp i typ en våldtäktsbuss?? Okej kanske inte det men vi hamnade i sjukaste bussen i alla fall och sprang fort som satan där ifrån sen i alla fall, haha har inte skrattat så mycket på länge.

Som sagt, skitroligt kväll med skönt folk. Och dessutom vann jag och Amanda lagtävlingarna, VIKTIGT!! Team Slytherin takes it all. 

Säljer skor i storlek 39 från Nelly

Skrivet:    ·  2014
Aldrig använda, nr.1 klackhöjd 15 cm och platåhöjd 7 cm. Nr.2 klackhöjd 16.5 cm och platå 6.5 cm. 

Bilder från tisdagen

Skrivet:    ·  2014
 
Hade jätteroligt hemma hos Emelie i tisdags, och kolla vilka snygga naglar hon gjorde på mig?! Har lite svårt att skriva på datorn nu bara.
 
Väntar på Sofia för att åka in och gymma strax, efter det blir det en promenad med Dixie innan jag ska träffa Emelie på stan då vi nog ska sätta oss på Brända i finvädret och äta något! Cozy.

Vinkväll

Skrivet:    ·  2014



Hej! Hänger hemma hos Emelie just nu och hon fixar mina och Amandas naglar, väntar på Hilda och Cecilia och sen så blir det vinkväll med en massa gotta! Kommer nog bli jättemysigt, Emelie har fixat fina drinkar och vädret är underbart. Sen sover alla kvar också! Skitkul!

Början på lovet

Skrivet:    ·  2014










Åkte på en liten roadtrip i fredags med Sofia ner till Enköping! Firade min kompis Sebastian på 20-årsdagen och träffade hans vänner osv, hade jätteroligt! Så himla glad över att jag har Sofia. Åkte hem direkt dagen efter för hon hade saker att göra här hemma men det var roligt att komma iväg, kanske blir lite längre nästa gång! Får se vad resten utav lovet bjuder på. 

Why'd you only call me when you're high?

Skrivet:    ·  2014


Hej. Har bara idag och imorgon kvar sedan så är det äntligen lov! Det är läskigt så fort tiden går. Jag och Sofia börjar lovet på fredag med att åka på en liten roadtrip till Enköping över natten för att fira min kompis Sebastian på hans 20-årsdag. Det kommer nog bli riktigt roligt faktiskt att träff nytt folk, fast ändå läskigt då vi inte känner några alls haha.

Annars? Sitter på bussen till skolan just nu, fixade ett A på ett religionsprov i måndags, hade opponering på våra gymnasiearbeten igår och snart är det äntligen över. Imorgon har vi nationella i svenska också, den skriftliga delen och jag AVLIDER om det inte går bra.

Ikväll är det lite träning med korplaget, Dumbledors Army, hur grymt namn?! Haha det kommer bli så roligt iår med våra Hogwartströjor och allt! Är så taggad på att spela fotboll, är det något i mitt liv som jag saknar så är det fan fotbollen. Åh. 

Ungefär det som händer i mitt liv för tillfället. Lyssnar på Arctic Monkeys varje minut varje dag ungefär, nu också, dom är så sjukt härliga. Snacka om chillmusik, älskar det!

Igår var det klassfest!

Skrivet:    ·  2014
Hade så himla roligt igår.
 
Började med högskoleprovet mer eller mindre hela dagen kändes det som, stressfixade mig hos mamma och  sen så fick jag skjuts ut till Sälgsjön där några av tjejorna var! Åt mat, började festa osv. Kom bra med folk tillslut och ja jag hade superroligt! Blev dock relativt tidigt men det kan vara skönt det också, var dit idag igen och hämtade lamporna som jag hade hyrt men annars har det varit en lugnt dag. En vecka kvar tills mitt sista lov någonsin, hur sorgligt? Åh. Godnatt i alla fall. 
 
Kameran var bara framme innan alla hann komma ifall festen ser stel ut, blev bra med dans till slut!!

Raubtier förra veckan

Skrivet:    ·  2014







Var på Harrys förra veckan med Emma Manne där vi såg våra favoriter från Haparanda, Raubtier! Innan det så blev tacos hemma hos mig, hur gott som helst. Och kul att träffa Manne igen efter hans fem veckor i Tyskland!

Pictures

Skrivet:    ·  2014












Lite mer bilder från förfesten samt festen på Söderhielmska förra helgen och när jag var hos farmor innan. Körde något roligt förfestspel hemma hos en kille som heter Emil med lite nice folks. Och ja som sagt sedan födelsedagsfest. 

1/4

Skrivet:    ·  2014
Hej hej, gjorde om min blogg lite nyss, eller en hel del. Och i "om mig" till <--vänster så står det att jag uppdaterar när det hänt något roligt som det finns bilder att lägga ut ifrån. För en blogg utan bilder tycker jag är jättetråkigt och jag vet inte, en vanlig tisdag som idag finns det inte så mycket roligt att ta kort på. Men i helgen då jävlar händer det grejer, då har vi klassfest och då ska kameran med!!