Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Peace & Love 2012 - syndens vecka

Skrivet:    ·  2012
Alltså oh my god vilken awesome vecka, kunde dock kunnat haft finväder varje dag men bästa människorna hade jag med mig i varje fall. Hängt och träffat en massa skönt folk och grannarna var det inte alls nå fel på! Sett grymma konserter och ätit en massa onyttig mat, fest äta äta äta konsert skrika äta sova typ. Citerar min granne Johannes "Efter Peace ska jag ta tag i träningen och gå ner i vikt", något sånt sa han under stunderna han ej var däckad eller dansade (haha skönaste), är så himla taggad på att träna nu.
 
Kent var som alltid bra, men jag tyckte ej om upplägget på låtarna. Men herregud vad jag älskar Kent! Annars var Skrillex bäst sjukast absolut helt jävla awesome, Björnstammen var det även mycket drag på och Maggio är mysig. 
 
Taggar sönder på resten av sommaren och även nästa sommar då det både blir festival och utomlands med mina bästisaaaar (hehe aa), åker förresten utomlands i augusti nu också med madre dock vet vi ej vart än. Bokar typ en vecka före, lever lite på kanten.
 
Känns konstigt att vara hemma från Peace men så otroligt skönt också, min säng är alldeles för underbar. Minnen för livet och weho vilka vänner jag har.
Dryga bilder som blev olika stora ändå och hamnade i fel ordning.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo