Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

My slow world

Skrivet:    ·  Allmänt
Emma kommer inte hem förrän tio ikväll och det suger, trodde hon skulle vara hemma nu ju. Tydligen är hon i Paris just nu, åååh.
Blir i alla fall killarna idag, hoppas Emma orkar träffa oss när hon kommer hem. Nu blir det äta lite och sedan försöka få tag på tönt 1, 2, 3, 4, 23457 eller 2128675653.
Eh, glad valborg? Typ!

Pricetag

Skrivet:    ·  Allmänt

Facebookar och käkar klubba istället för att jobba, helt okå. Vikarien bryr sig inte så supermycket.
IDAG KOMMER MIN ANDRA HJÄRNHALVA HEM, eller inatt, MEN ENDÅ. Saknat min Empii jättemycket juuu!


Hittade en bild på Amelias bilddagbok från skolavslutningen i 7an, bara lite fjortis....

Taaac

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh vilken chill dag, har varit hemma mesta delen och gjort absolut inget. Drog mig till stan och tränade dans ett tag också men annars bara hemma!
De flesta skolorna i Gävle började idag medans vi hade studiedag, så en extra dag på lovet, LYX! Nu är det bara några dagar tills Emma kommer hem också, hon kommer på natten mellan fredag och lördag någon gång. Pratat med henne på facebook och hon har handlat sjukt mycket kläder idag på någon outlet i Georgia, kul!
Sitter nu och lyssnar på en av jumpstyle-låtarna vi brukar köra till när vi tränar (rubriken, taaac), blir sjukt glad och taggad till den. Vet inte till vad men liver leker! Skolan börjar dock imorgon men det överlever jag, det är bara 6 veckor tills sommalov. Har tänkt på en sak också... Det här är det sista lovet jag har till att komma tillbaka till Sofiedalskolan efter, sedan är det ju sommarlov och då blir det troligtvis Borgis. Konstigt det kommer kännas.
Men nu ska jag äta lite godis och fundera på att gå och lägga mig sen, 6.45 ringer klockan imorgon..
Natti!


Ida Long, min danstränare i jumpstyle och street. Hon sjunger även i bandet Baron Bane som släppte en ny skiva i veckan, lyssna dom är faktiskt asbra!


Bildbomb

Skrivet:    ·  Allmänt

Aningen ofin solbränna där, varför var bikinin tvungen att vara sne?...

Klockren text

Skrivet:    ·  Allmänt
"Men det finns kärlek som vägrar att dö. Jo, det är sant. Och för mig heter den kärleken Kent. Om man hårddrar det, skulle den kanske heta Jocke Berg. Jag älskar ju hans släpiga sliriga röst, hans uttråkade fraseringar och hans trasiga texter. Hans ord liknar det som alla känt någon gång, om man bara vågar erkänna det för sig själv.
Alla jag känner avskyr Kent. Jag kunde inte bry mig mindre, det är jag och Jocke, vi mot världen. Jag finns bara i två versioner, den sönderfallande och den relativt hela, och oavsett vilken version jag råkar vara så är Kent alltid ett plåster på själen. Jockes självömkande ord gör det lättare att andas, eller kväver mig när min hjärna känns tumlad och tömd, när jag känner att jag har fått nog av den här rörar som ska föreställa mitt liv. Jag tröttnar aldrig på ditt jävla gnäll, Jocke."
- Emelie Thorén, Nöjesguiden november 2005.


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Precis kommit hem från Rickard, var där och gjorde ingenting med han och Jonathan. Tänkte gå och lägga mig nu i alla fall, trött efter ett Jumpstyle-pass idag och efter all värme, det var faktiskt mycket varmare i Ockelbo än i Valbo.
Imorgon blir det att vara med saknade Sofia! Näst sista dagen på lovet också...
Måste dock prioritera att läsa ut min bok också (har runt 100 äckliga sidor kvar som ska recenseras till på onsdag) så bilder från i helgen får läggas in senare.
Natti!

"Kusin" i Indien

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste länka till min låssaskusin (mormors karls sons dotter) Linas blogg, hon är utbytesstudent i Indien vad jag har förstått. Vi satt och skypeade med henne en stund idag och hon verkar ha det bra i alla fall, förutom kissande hundar och sjukdomar. Läsvärd blogg! :)

www.enlinamaria.blogg.se   <---- Klicka.

Steker i Ockelbo

Skrivet:    ·  Allmänt



Är hos mormor i Ockelbo nu, påsklunch har det bjudits på och nu är det väl bara att invänta kvällen då det ska grillas. Känner mig alltid stressad när jag inte är i Valbo men än så länge så är det chill!
Igår så var det middag med pojkarna, Rickard bjöd mig Martin Tobias och Cenny på godmat hemma hos han och sen så var det Melodifestivalen 2007 och godisätande. En hel del koreansnack också, fett kul! Drog även ut ett tag men kylan tog över och vi hamnade framför en film till slut.
Idag när min systers katt väckte mig 5 min före klockan skulle ringa så var jag nära att kasta in han i väggen eller nå, så poppis blev han. Gick i alla fall upp och fick mitt påskägg och sen så bar det av upp hit. Hunnit fått godis och pengar här också, påsk äger. EHE!

Ska ta och baka min populära ananaspaj sen, mums. Bär av hemåt hyffsat tidigt imorgon eftersom jag har dansträning. Glad påsk på er i alla fall!

Du är ånga

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har alltid varit extra mogen av mig jag!
Kan man inte övertyga sina vänner om att man är cool så kan man alltid försöka med okända människor :)!

Ja vi ska alla en gång dö

Skrivet:    ·  Allmänt
2-1 till Trelleborg... Men det var varmt och skönt och det är alltid lika roligt att kolla på GIF, fast det är klart att det varit roligare om dom vann.
Dagen har gått fort faktiskt, varit ute och snurrat hela dagen känns det som. Var och gav tårta till mammas 3 gruppbostäder hon är chef över och hade lite kul här och var, skulle lätt kunna jobba på ett gruppboende! Nu ska jag sätta upp lite nyutskrivna bilder från "förr i tiden" på min fotovägg här bredvid och sedan tänka på att dra sig mot sängen snart, skulle ha varit med Martin och Rickard när jag kom hem från fotbollen egentligen tror jag? Det ringde under matchen när alla apploderade så jag hörde inte :(.
Saknar Emma lite grann också, men hoppas hon har det skönt i USA endå!

Ligger hos mamma och kollar på O.C

Skrivet:    ·  Allmänt



En utomjordings kärlekstörst

Skrivet:    ·  Allmänt
Åker till köpis osv med mamman, börjar med lunch på IKEA sedan blir det väl köpa påskgodis och sånt som vi ska ha med till mormor i helgen. Avslutar dagen med att gå på Gefle-Trelleborg, se Jonas Lantto briljera! Kärlek till han ;)

Ny header

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad är en header på min blogg utan citat från Kent-låtar? Nej just det, ingen header alls.
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra

Berg & Dalvana 3.00-3.15
Bygg något vackert eller krossa allt
Krossa allt 1.05-1.12 (Fanns bara kassa live-versioner på youtube)

Lid för konsten eller brinn
Dom andra 1.45-1.49

Förresten, nämnde jag nånsin att jag älskar Kent?

Revolt III

Skrivet:    ·  Allmänt
ÅH VAD JAG ÄLSKAR KENT! Dom blir bättre för varje dag som gåååår.
Fastnar för vissa låtar vissa dagar, idag var det Revolt III!

Svag så skakar mina ben
Och flickan med TV-nerver ler
Som om Jag bryr mig
Sänk mitt hjärta som en sten
Ge mig en käftsmäll Jag är feg

Som om Jag bryr mig
Så ökar vi igen
Jag är fartblind, kriminell
Du är aktuell Du bränns
Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig

Jag, har alltid varit klen
Så ge mig Revolt I, II och III

Som om Jag bryr mig
Så ökar vi igen
Jag är fartblind, kriminell
Du är aktuell Du bränns
Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig

Som om Jag bryr mig
Som om Jag bryr mig


Tryck på texten!




3 mars 2010 :)

Älg

Skrivet:    ·  Allmänt
Fin klasströja! Haha, hämtade dom idag, ganska så speciella.

Blind man

Skrivet:    ·  Allmänt
Verkar vara fint väder idag också, har precis käkat frukost och nu blir det en promenad hem till mamman för att gå ut på en promenad med Dixie. Synd att inte biblioteket öppnar förrän senare för jag behöver verkligen låna en bok, bokrecension ska vara inlämnad om en vecka typ. Hehe...

Nålens öga

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh, imorgn är det första dagen på lovet. Mys att sova! Blev inte så mycket av det inatt, kom hem sent från roligheter hos Julius och var för trött för att sova inatt :(. Idag har jag spenderat dagen med mor min, var på köpis några timmar och kikade runt och käkade osv. Var sedan iväg till Valbo MC-klubb och kikade hur det såg ut där efter vintern, mamma är typ "boss" över den där utdöda klubben. Knäppte massa kort och njöt av vårvärmen, hade jeansshorts idag så jag gick och flashade mina vita och håriga ben. MYS VA?!?? Japp.
Åkte hem till henne sen och kikade på film på kvällen, This is England, typ asbra film det ju. Tog en promenad hem hit, träffade på killarna men dom drog och sen så moppade jag hem bakom Anton med Joel och han, håret luktar äckelmoppe nu :(. Men det får fixas imorgon det.
Får se vad som händer imorgon, ska hem och rasta min söta vovve och så är det fotboll på kvällen. Hoppas vädret är lika fint som idag! Förresten är Emma i USA nu, hon kommer inte hem förrän om 2 veckor och det SUGER.
Men natti!!
Fredag:
Lördag:
Idag:
Vilken skönhet till hund jag har.

Don't forget to buy me CONVERSE!

HurtbulleNN

Skrivet:    ·  Allmänt
"Grattis du är preliminärt antagen till den lokala idrottsutbildningen för just din specialidrott på borgarskolan till hösten, se bara till att behålla dina betyd så ska nog det här gå vägen"
HAHAH! Sökte jag ens dit i min slutgiltiga gymnasieansökan? Vad jag vet skickade jag bara in en intresseanmälan före nyår?! DET SNYRRAR I MIN SKALLÄ!

F U

Skrivet:    ·  Allmänt
ÅÅÅÅH. Är så grinig, har lust att döda någon...

Noll

Skrivet:    ·  Allmänt
En av de allra bästa låtarna med Kent tycker jag:

"Du är tunn som luft
Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är Jag nästan perfekt
Du gör mig lugn Jag klär i din andedräkt
Du gör mig lugn Du är nästan perfekt"

Klockrent han skriver Jocke Berg!

Välgärningar och illdåd

Skrivet:    ·  Allmänt
Om 1 vecka så är Emma påväg till USA, vet inte hur jag ska kunna överleva utan henne i 2 veckor!!!!!! :(
<3
Hoppas hon inte ser att jag lagt ut den här bilden bara..

Lone gunman

Skrivet:    ·  Allmänt
Sover inte nå bra längre!! Vaknar hela tiden och drömmer jättesjuka drömmar, hela jag känner mig asweird nu varje dag när jag vaknar.
Började i alla fall dagen med att åka till Brynäs, min brors tjej Emma fyller år idag, grattis till dig! Fikade en massa där och sedan åkte jag direkt och tränade dans, idag var det jumpstyle och vi satte placeringar osv tills uppvisningarna om nån månad. Det kommer nog bli askalas det där till slut :).
Nu ska jag chilla resten av kvällen med en massa film, och jag vill även passa på att säga grattis till min älskade vän Sebastian Forsman som fyller 17 idag. Hyffsat saknad människa därdåå.
Ah just det, har fan NO-prov imorgon. Bu..

Människor blir monster om ingen säger till

Skrivet:    ·  Allmänt
Några av bilderna som blev tagna idag, nu ska jag gå upp och hämta sprite och sedan kolla på nån film. Dötrött.

Fett kul!

Skrivet:    ·  Allmänt

KALAJS!

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fyller min älskade pappa år, 50 bast gubben!
Hans present gjorde mig väldigt lycklig faktiskt, FETT MED BADTUNNA NURÅ!
Är lite småtrött, vaknade 8 imorse och kunde inte somna om så jag har varit uppe och snurrat sen dess. Sen att det är en massa folk här hela tiden gör en inte så piggare heller, fast jag är ändå rastlös och har lust att gå ut och göra nå.
Få se hur resten av dagen ser ut :).

Det finns inga ord

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är så många här som aldrig sagt nej
Och som aldrig kommer få en chans
Så många här som aldrig såg mig
Och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig

Men vi kände samma sak
Vi känner alltid samma sak


Love in Budapest!

Skrivet:    ·  Allmänt
Såhär kul har jag:






Checka in snyggtishan då!! En förliten t-shirt som min farfar köpte åt mig när han var i Budabest, dock har jag ingen aning om vilket land det ligger i.. :(

Hur många lingon finns det i världen?

Skrivet:    ·  Allmänt
..ah precis?
Var på bio med BIG idag, alla "BIGare" i hela Gävle var inbjudna så vi fyllde största salongen! Var info om ADHD/ADD innan filmen och det var faktiskt intressant att höra en med ADHD berätta om hur det är osv. Filmen var hur bra som helst, skrattade mig igenom hela filmen förutom då jag satt och nästan lyckades hålla tillbaka tårarna, lätt sevärd film!
Gick till mammas jobb efter bion och chillade där ett tag, hon är chef över en bunt gruppboenden och en av vikarierna där träffade vi på och han var assnygg ju. MUMS! Jag och mamma åkte till köpis och fikade sen i alla fall och sedan handlade jag lite fika till imorgon då vi har 2 engelska-nationella hela förmiddagen. Skulle haft träning idag också men jag är inte så pigg i ljumskarna så jag tar och vilar till nästa vecka nu, vill inte dra på mig någon onödig skada ju.
Sitter nu och lyssnar på musik och väntar på mat, blir skönt att vara hemma en kväll för en gång skull.
Snyggade ner mig lite på toan med Teddans keps igår!

Tanzania

Skrivet:    ·  Allmänt
Hit åker jag strax efter nyår:










FETT MED AWESOME! Tanzania med mamie :D

Nu är både måndag och tisdag avklarade i skolan, det betyder att resten av veckan kommer rulla på fort och snart är det helg och 50-års firande för min käre far! Det blir sista helgen med Emma här också typ, hon åker till USA helgen efter :(. Nu ska jag chilla här ett tag och snacka skit med Isak på fb innan jag kilar in till stan och tränar New School. Fotbollen igår gick ganska bra iaf, kass kondition men det kändes bra i foten och det är det som räknas!
Jag och min skapligt snygge Emma på Håkan Hellström-konserten för 2 veckor sen!

Vilket geni

Skrivet:    ·  Allmänt
Det värsta med måndagar är att vi har idrott första lektionen, körde slut på mina överarmar inne på gymmet ett tag och chillade omkring med brudarna och spelade bedminton sen! Måndagar är kassa, idrott, NOx2 & slöjd, sämst. Nu ska jag kolla lite på TV innan jag tar bussen till stan och träffar Sofian min innan dansen, fett med stress hem sen för att svida om till fotbolls träning för idag kör jag! Idag kommer bli första dagen att träna fotboll sedan i november, jag är jättenervös :(. Både för att foten inte kommer att hålla + att tänk om jag glömt hur man spelar?! Pinsamt. Fast jag tror inte det är sån stor risk, kommer nog bara ta ett tag att komma igång igen.
Hade nån labb med att tända eld på en bit magnesium, ganska värdelöst faktiskt.
Haha, Mia drunknade typ i Magnus jacka!

Kent

Skrivet:    ·  Allmänt
Lägger mig och läser lite i min käre Kent-bok för att sedan sova några timmar tills klockan ringer vid 7.

Long time ago

Skrivet:    ·  Allmänt
HEJ VÄNNER!

I lyssnande tider på Gefles Allsvenska-premiär mot Syrrianska har jag gjort om min blogg, hade inte så mycket annat för mig. Det blev tufft!
Vädret är hemskt, eller det ser hemskt ut i alla fall, grått och ofint. Blev överlycklig när jag fick sms från dansskolan att dagens pass av jumpstyle är inställt p.g.a sjukdom (även fast det väckte mig) för jag har verkligen inte lust att gå utanför huset idag.
Typ förra veckan började vi diskutera bloggar i skolan, och jag saknade min :( Fast det gjorde inte att jag gick in och skrev någonting, det hade jag inte ork till.
Nu är jag väldigt sugen på en påse chips, synd att det inte finns något sånt hemma just nu. Har tråkigt och vet inte vad jag ska göra, är trött. Kan lägga in några söta bilder :)!
Typ det jag ägnat min senaste åt, konsert, vänner + skolan såklart.
Tar mig en tripp till coop nu!

Crazy

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha jag har glömt bort att jag har en blogg.
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin