Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Studentkryssningen 2014

Skrivet:    ·  2014
 
Jävlar vad roligt det var!!

Valentines day

Skrivet:    ·  2014

Hej snyggingar! 

Hoppas har en bra alla<3dag, ligger i sängen och mår lite halvkass just nu men får se vad som händer senare. Längtar tills imorgon iaf, då blir det hockey, öl och pizza!!

Yo party people

Skrivet:    ·  2014
Eftersom det inte händer nå roligt och annorlunda i mitt liv än skola och träning så lägger jag ut en massa bilder från i fredags då jag och Emelie åt tacos hemma hos Amanda innan vi åkte till Sofia i Sätra och förfestade med en massa roliga människor innan vi åkte till stan och drog till Slick. Det väldigt lite folk där men vi gjorde det bästa utav situationen och hade roligt ändå, jag och Emelie avslutade med donken i bilen hem mot Valbo då David hämtade oss! Riktigt bra fredag :-)
 
 
 

Kolla vad vi fick igår!!!

Skrivet:    ·  2014





Finders keepers

Skrivet:    ·  2014
Lägger ut lite bilder från förra veckans personalmys, hade det skittrevligt men det var lite synd att jag var tvungen att dra hem ganska tidigt då jag hade prov direkt på morgonen dagen efter. Lyckades bli sjuk dagen efter också så har varit väldigt rasslig sen i torsdags, trotsade allt med både gym och dans igår ändå - blir så rastlös utav att inte träna?
 
Ska dra mig iväg mot bussen snart, börjar 11.25 varje tisdag och slutar inte allt för sent heller, det är så skööönt. Efter skolan ska jag möta upp papi på stan och sen ska han följa med till Vasa för det är möte om Parisresan i mars, bara 36 dagar kvar nu!!!! Och 17 dagar till sportlov, 21 till studentkryssningen (!), bal om 123 dagar och studenten om 129 dagar. Raubtier spelar även på Harrys den 26 mars om 50 dagar, kommer bli fett.
 
Har så mycket att se fram emot! Men måste kanske börja spara lite pengar också för det är inte något jag tänkt på...