Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fredag den trettonde

Skrivet:    ·  2012
Japp igår så började jag klockan två och jobbade, var festfixad redan då pga vi skulle iväg på kvällen (det blev dock inget). Det regnade och var kallt och inga köpte typ nåt. Vid fyra kom dock Malin och hälsade på mig och stannade nån timme, hon gick och köpte glass åt oss och vi satt där och åt jordgubbar och glass och ba chilla med livet och jag tänkte att mina försök till bra karma kanske kommit ikapp mig nu. Fredag den trettonde och inga olyckor.
 
Malin gick dock och när jag bara hade en halvtimme kvar på passet så hände det sjukaste äckligaste dummaste grejen någonsin. Satt där och filosoferade när det kommer två zigenare fram, en mamma i typ mammaålder och en son på 8 10 år någonting. Mamman gick fram till min vagn med jordgubbar på vänster sida och stog och pekade och frågade massa saker, på hennes språk, jag bara nej jag förstår inte kan du engelska osv, kollar sen åt höger för att kolla om sonen var kvar och där står han och håller i hela fucking dagskassan. Med strikta order från cheferna så ska man bara lämna ifrån sig pengarna vid rån men jag bara slänger ur mig "vad fan gör du med mina pengar?!", han typ sa nåt om att han behövde dom man ba PPPPLLLSSSS. Nej men hade inte Emmas låssaspappa och låssasbror kommit fram i det ögonblicket hade jag förlorat allt ju, dock blev dom så rädda (haha) att han släppte pengarna och dom sprang iväg. Fattade först ej vad som hänt men sen kom det och jag bara satte mig ner och bölade osv osv det är iaf det värsta jag varit med om.
 
Går ej att beskriva hur det kändes, så sjukt. Kunde ej sova inatt för händelsen spelades upp framför ögonen på mig heeela tiden. BLÄ!
 
Var skakis hela kvällen men jag gick ut och gick med Malin iaf och snackade om allt mellan himmel och jord och det kändes bättre. Vi hamnade på den gamla rampen på Sofiedal och satt där och chillade innan det kom lite grabbs och gjorde oss sällskap. Mina och Malins matchmakingmetoder mellan två goda vänner hoppas vi fungerar snart ;).
 
Nu ska jag till köpis med mamma och mormor, ikväll är det grillat med familjen och sen fezt.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo