Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Helgen som var

Skrivet:    ·  2012
 
 

Standing where you left me

Skrivet:    ·  2012

With great regards from the car!
Japp sitter här i bilen och filosoferar påväg till Stockholm, lyssnar på Erik Hassle (därav rubriken) och stör mig på solen som lyser mig i ögonen hela tiden. Är i Uppsala nu typ och tankar, GPSen undrar om vi vill ta en genväg över Enköping till Stockholm, jo tjena typ 15 mil omväg.
Idag blir det väl jobba ända in på natten för att få allt inför bröllopet klart, ska bli så kul imorn, längtat efter bröllop skitlänge bara för att få göra sig så himla fin haha! Aja nu ska jag slå igen datorn och börja vika program, slaven är jag det.
Hörs senare nån gång!

Friday I'm In love

Skrivet:    ·  

Idag är det sånt där väder man blir deprimerad av :( Nästan så inte paraplyet ville hålla ens. Ush nu ska jag åka till skolan och vara där tills 15.30 då det är hem fort som satan för att packa och åka till Stockholm! hEjDå

Seriestart

Skrivet:    ·  

Brynäs-Växjö 3-2 efter straffar! Tråkig match men nu när Elitserien är igång igen kan man börja leva, ÄLSKAR HOCKEY! Godnatt, taggad på 49 franskaglosor och SAM-redovisning imorn:):)

Faster Harder Scooter

Skrivet:    ·  2012


 
Visst ser jag ut att ha kul?
Snart ska jag gå iväg till bussen och ta mig till skolan, jahapp den här tiden liksom men ja jag börjar 13.50 idag. Alla mina lektioner blev inställda idag fick vi reda på igår, ah förutom franskan då, så jag ska ta mig först till Borgis för att sen åka till Vasa. Våran deal i gruppen var att på onsdagar ska vi ha lektionen på Vasa, skitdrygt att åka dit meeeeen. Slutar iaf efter den lektionen runt 14.50 då, Emma slutar en halvtimme senare så då ska jag träffa henne på stan så ska vi göra den osäkert. Typ.
 
Nu måste jag rusa till bussen, skulle vara så dåligt av mig om jag missade den pga varit vaken fleeera timmar ju. Abow mannar! HEJDÅ!

Fördriver tid

Skrivet:    ·  2012

Har varit klar med mitt mediaarbete jättelänge men får verkligen inte gå hem, Patricia<3, skulle kolla på nån film för mig själv om photoshop, KUL! Sitter istället och har lite mysstämning med en av Kents kanske bästa låtar enligt mig! Finaste! Ett år utan sommar, B-sida till nyaste skivan.
 
Nu ska jag nog gå och tigga till mig en riktigt bra kamera till helgen då det är dags för bröllop! Tjarrå
 



Doing some magic at Vasa

Skrivet:    ·  2012
Yoyoyoy! Bytte individuellt val igår förresten så nu sitter jag på "skrivande" istället för "retorik"! Födedrar att skriva föra att tala, ush hatar att hålla tal. Tycker bättre om att tala när jag inte får ;) Fick reda på en skitrolig grej på bussen av en kompis också, made helklart my day! Dessutom så började busschauffören prata turkiska i mikrofonen över bussen, lättroade jag.
 
Nu ska jag försöka hänga med i vad som sägs, dom använder så svåra ord här så känner mig 5 år yngre än alla :( Peace.
 


Ett år utan sommar

Skrivet:    ·  

Går 8.30-17 idag med 5 h media weho fett kul. Skolfoto också och där ser man väl förjävlig ut somvanligt ;)

Monday

Skrivet:    ·  

Inte varje dag man får hem finbesök på morgonen och sällskap på bussen ända från mig eller ;)
Igår var jag typ upptagen hela dagen, kollade på fotboll var på stan kollade på TVpucken var ute och gick osv, skönaste söndagen på länge och sov som en Gud inatt. Nu börjar jag 11 med franska sen är det lunch och en svenskalektion sen slutar jaaag! Kick out the epic motherfucker

The Lovecats

Skrivet:    ·  2012


Hejhej mina trogna läsare!
 
Hemmakväll igår som slutade väldigt tidigt då jag satt och sov vid datorn när klockan var runt elva. Sov väl runt 11-12 timmar inatt och känner mig skitpigg nu, vill bara ut och leva livet men min vän Emma är lite segare än mig :/ Ska dra med henne hem till min farmor och få klart min mediauppgift tills nästa vecka, det här med att förnya en bild på sig själv från när man var liten. Beroende på resultatet så kanske jag lägger upp bilderna här också, kläderna jag ska använda är dock spyfula så haha får se om jag vågar.
 
Inga andra planer för dagen förutom att det ska grillas här hemma ikväll, imorn ska jag iaf kolla på fotboll här i Valbo då Cicis Sätra ska möta Valbo! Saknar fotbollen jättemycket :( Om precis en vecka är jag nere i Stockholm förresten för att gå på bröllop, det ska bli skitkul faktiskt. Och aaaaaa idag är det bara 4 veckor tills jag fyller år, WEHO!
 
Nu ska jag äta nåt och skynda på Emma sen, PEACE!
 
 

Spenderar tid

Skrivet:    ·  2012
Innan Samhällskunskapen ska börja

Pursuit of happiness

Skrivet:    ·  

Friday I'm inlove. Varför är The Cure så bra?! Åh.

Igår lyckades jag vinna chansen att få köpa två biljetter till träningsmatchen mellan Brynäs och Leksand på Hoforshallen, tog med mig Marianne och såg Brynäs vinna med 5-0, synd för henne som är Leksing ;)

Nu ska jag försöka vara vaken hela skoldagen och sen är det heeeeelg

Rock this party

Skrivet:    ·  

Svenskalektion!

Skrivet:    ·  2012
Här har vi familjen Ekorre, vi är flitigast i klassen :)

Feed the dada

Skrivet:    ·  

Bevisar vilken bra vän jag är genom att ta en tidigare buss pga hemlig inte vill åka själv, tröttast är jag också.
Hejdåå

Must be the feeling

Skrivet:    ·  2012
Sitter shorts och linne på våran innealtan och lyssnar på Nero, blir deprimerad över att jag missade dom på Peace, INGA borde få spela samtidigt som Kent.
 
Tänkte få undan lite uppgifter jag inte orkat gjort än och kanske motvilligt lära mig franska också. Det första våran nya franskalärare sa till oss var "steg 4 i franska är såååå kul!!! efter det här året kommer ni kunna prata flytande franska!", HAHA kände jag då. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna kommunicera på franska om 9 månader, jag suger.
 
Tänkte även sitta och fundera på om jag ska göra nåt när jag fyller år, hade pardey förra året och vill ha det i år också, sa dock efter förra året att jag aldrig skulle styra fest igen men haha på det också, finns inget jag hellre vill just nu. Tur att vi allihopa mognat på oss på ett år nu! Skitsamma vi får se hur det blir, en månad kvar imorgon.
 
Ska ut och gå med min kära vän Emma ikväll, skööööööönt! Hööörs.

Trött

Skrivet:    ·  

Idag är jag skittrött och och åker till skolan i tjocktröja FAST än det är varmt ute, orkade verkligen inte bryyy mig.
Det är dock Chicken tikka masala till lunch idag och det är det bästa som finns. PEACE

Tisdag

Skrivet:    ·  2012


 
Japp idag hade jag alltså två lektioner och gick mellan 8.30-17, är det ens okej? Nej. Som sagt retoriken var läskig och median tråkig i längden, inte konstigt när man tröttnar på median när det är så sjukt långa lektioner och man knappt får någon rast. Skitsamma jag måste sluta klaga.
 
Åkte hem direkt efter skolan i alla fall, åt lite och kollade på ett avsnitt Pretty Little Liars innan jag bytte om till danskläder och åkte in till stan. Tränade New School mellan 20-21 och det gick faktiskt asbra med tanke på att jag bara kollade förra veckan, kan inte förstå hur jag kunde förra veckans koregrafi genom att ah bara kolla. Styrkebesked men imorn kommer jag nog inte kunna resa på mig, kroppen är halvdöd redan nu.
 
Fick dessutom idag reda på provsvaren från när jag kom hem från Turkiet och mådde så dåligt, jag lider alltså av Kycklingsjukan, ush hur äckligt låter inte det liksom? Har typ kommit från nåt skit jag ätit där nere, smittskyddsinstitutet har blivit underrättade och ska typ prata med Fritidsresor och massa sånt där roligt som jag inte fattar någonting om. Men kycklingsjukan haha fyfan, varför.
 
Nu ska jag sova, börjar 9 imorgon! Godnatt

Dags för media

Skrivet:    ·  2012
Weho ska ha media i fem timmar nu, ser ej fram imot det. Fem timmar är för mycket och vi får knappt någon rast, har dock varit och handlat upp alla mina pengar på Eken och köpt typ Wasasandwichs och sånt som man kaaaaanske blir liite mätt av.
 
Aja ska väl scanna in lite bilder och sånt nu och skriva min livshistoria i ett dokument och skapa en affisch av mig själv, vem vill inte se och läsa om mig :)
 
Retoriken idag var, speciel, tveksam somfan om jag ska gå kvar eller ej men vi får se. Antagligen orkar jag inte byta men jag HATAR att tala inför andra, faaaaaan.
 
Skitsamma hörshej :)

Bussen

Skrivet:    ·  

Idag har jag föööör mycket kläder på mig för det är ju svinvarmt ute, glömde även skåpnyckeln.Börjar dock 11 så det är bäst. Och idag ska jag dansa! Pga sjuk missade jag ju första veckan

TJOBRE

Skrivet:    ·  2012

Försöker börja med en mediauppgift vi har att leta reda ett gammalt fotografi på sig själv för att sen "förnya" det. Hittar dock inget som duger med tanke på att jag har flyttat typ 500 gånger och hur kul blir det att ta ett gammalt skolkort liksom.

Hittade dock denna bild som visar hur stenhård jag var när jag var liten, Spice Girlströja och feta hörlurar, swag motherfucker

Godnatt!

Pretty Little Liars

Skrivet:    ·  2012


Tröttare än tröttast och ska dö resten av den här dödagen med Pretty Little Liars. Varit på Köpis med madre typ hela dagen och letat efter lite saker, typ kavaj till ett bröllop som jag ska på om 2 veckor, hittar dock ingen som sitter bra. BLÄ. Köpte även pennor och sånt tjaffs man tydligen måste ha i skolan ;) Och aaaaa typ smink, måste va fin ju!
 
Peace

Lördag

Skrivet:    ·  2012
 
Ligger i sängen och ska sova nu, kommer antagligen sova bort hela morgondagen och ej kunna sova på kvällen sen. Skolstandard.
 
Idag var jag och mamma till Skutskär till avlägsna fast samtidigt jättenära släktingar på "grillfest", vädret sög osv men det var faktiskt jättetrevligt att vara där. Mitt släktträd är väldigt förvirrande.
När jag kom hem till pappa sen så satt jag vid köksbordet resten av kvällen och pratade med dom bara, visade dom alla bilder från Turkiet och jag fick se deras bilder från Turkiet. Knäppte en massa roliga bilder med Photo booth och typ visade dom lite av mina gamla fotoalbum på Facebook, har typ 35 styckna ;)
 
Sov gott!

Gallery

Skrivet:    ·  2012
Hur trött som helst.
 
Lagt in bilder på Macen från Turkiet nu också men det gick ju inte aaaaasfort att rensa bland alla 550 bilder, fett less men nu är jag klar och ska sova och aldrig mer vakna typ.
Blev förresten en chillkväll hos Elina ikväll för ingen orkade dra iväg på fest och vädret sög. Suger fortfarande. Höst<3
 
Godnatt