Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Krämpor

Skrivet:    ·  2013
Jag.Har.Ont.Överallt.

Maggan -13

Skrivet:    ·  

Bokat resa till Magaluf i augusti med de flesta tjejerna i klassen, kommer bli så naaaajs

Dags för film

Skrivet:    ·  

Ska nu kolla på "Children of men" på svenskan och sen påbörja en muntlig filmanalys. Ska även få info om våran mediainriktning som jag ber till högre makter blir som jag vill ;)
Hem och äta och sen till Friskis och gymma lite innan det blir spinning och läxor hela kvällen. HEJ OCH HÅ

Jag hatar måndagar.

Skrivet:    ·  2013

Heeeelg

Skrivet:    ·  2013
Skönaste fredagen på länge.
 
Legat i min osköna soffan i mitt nyommöblerade rum heeela kvällen, kollat på Vampire Diaries med tända ljus och massa rökelser osvosv. Ska så fort jag slutat deppat lägga mig och läsa Sagan om Ringen, älskade Sagan om Ringen!
 
Drog igång "Chillar med livet" listan eftersom jag som sagt snart ska gå och lägga mig, började sedan att kolla på bilder och bröt nästan ihop pga saknar fotbollen så mycket. Det hade varit en sådan otrolig skilnad om jag hade slutat för att jag inte ville spela något mer, och inte bara för att jag var tvungen. Klarar knappt av att stå på en crosstrainer i 10 min, hur skulle jag kunna klara av en fotbollsträning då och en fotbollsmatch? Dansen går bra ibland, springer inte direkt mycket där men efter vissa träningar när foten blivit för mycket belastad så klarar jag inte av att hem från bussen sen. Fick ringa efter hämtning en gång de 6-700 metrarna jag har hem. Invalid överallt, äger ;)
 
Nu har jag lugnat ner sinnet igen genom musikterapi, As I Lay Dying och In Flames fick mig i min vanliga form igen  så thank you. Ses på Getaway.
 
Aja ska lägga mig och läsa nu, imorn har jag inga planer förutom att jag nog ska äta med min storebror på kvällen och så ska han hjälpa mig få igång hårddisken han gav mig i julklapp! GODNATT
 
Dags för klippning snart eller

Samma himlar

Skrivet:    ·  2013

Igår vad jag sjuuuuuk. Hade ett mentalt breakdown också, spännandespännande. Har varit svintrött flera kvällar i veckan men det har varit omöjligt att kunna sova, vill ni veta anledningen? Jo jag är SJUTTON år och har för ont i lederna för att ens kunna sova på nätterna, kan lika gärna dö nu :)
 
Sitter och smsar lite med bror min om han tror det är möjligt att få ett playstation2 sålt i dagens samhälle, är desperat efter pengar :(

Vet inte ens varför jag gick in och skrev här, allt för att skjuta upp mitt arbete om renässansen som ska in på söndag, har inte ens skrivit ett A4 än. Jo tjena att ta tag  i skolan liksom. HeJdÅ

Bandsläpp --> Getawayrock 2013

Skrivet:    ·  2013
 
Getaway hade bandsläpp idag och made my day, System of a down på Metaltown 2011 är en av konserterna med mest folk jag varit på tror jag. Jag och Emma glömde bort tiden med våra nyfunna vänner och hamnade skitlångt bak men det ägde ändå, har en kompis som stog längst fram och tydligen var det sick där :). Fel med sommar nununu.
 

Partyhattarna of doom 2012

Skrivet:    ·  2013
Julklapp från Emma
 
Födelsedagspresent från Hilda och Bosan
 
Födelsedagspresent från mami

Nyår

Skrivet:    ·  2013
Haha gud var ju inte skitsnygg på nyår jag men vad gör det när man bara skulle hänga i Valbo ;) skulle sätta fast lösögonfransar men fick lim i ögat så sminket rann = stressminka om mig. Har för slitet hår för att kunna använda någon slags varm tång så satte upp det, min bena visade sig dock direkt så tur att Emma var snygg iaf! Bjöd kära vänner på entrecôte och friterade pommes och grejs, tackar Emmas saluhallpappa som kirrade köttet åt oss. Sen gjorde vi det väl det som folk brukar göra, åkte till stan lagomt till 00-slaget och pratade med alldeles för mycket folk, åkte sen hem och åt upp resterna med Emma och Manne innan vi skickade ut han och somnade i pappa& Mariannes säng. Hade kul somfan och fick avsluta året med att sjunga Oh ah Silfverberg :)