Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Rock ´n' rollin man

Skrivet:    ·  2012
HEEEEEJ.
 
Förstår ni ens hur mycket det varit i skolan på sistone eller? Knappt jag har det och då har det typ varit miljoner läxförhör och prov. Nåt konstigt har hänt också, jag har börjat plugga, har det ens hänt nån gång? Tror inte det men nu jävlar när man satte igång så blev det lov. Började den här första lovdagen med att sova ääända till 8.30, bokade iaf ett Aerobicspass på Friskis till kl 11.30 så jag får nåt gjort idag, blir nog att gymma lite efteråt också. Träningen har jag btw också satt igång med, läxa träna sova går mina dagar ut på, har kunnat haft det sämre :)
 
Har haft några awesome helger också, har världens bästa kompisar!!! I helgen blir det halloweenpardey också, bestämde mig igår för att vara Marilyn Monroe pga har redan en vit klänning så då slipper man lägga ner money.
 
Nu ska jag pulsa iväg till bussen snart (japp det snöar på riktigt nu). Peace bröder
 
 

Min födelsedag!

Skrivet:    ·  2012
 
 




Japp i lördags fyllde jag år, 17! Hade fest, var skitkul, fick en glassgubbe t.ex., vad jag nu ska med en sån till ;)
Tror alla hade kul iaf. Jag hade det :D Nu måste jag försöka ta igen sömn igen, tröttast i Sverige och imorn är det jobbigaste dagen i skolan. Hörs!
 

4 oktober

Skrivet:    ·  2012
Haha hej hej, har nog tråkigaste bloggen på länge.
 
När var det jag skrev sist egentligen? Typ 3 veckor sen snart kanske. Dagarna ser ju egentligen ganska lika ut så ni har väl inte missat något speciellt. Skolan på vardagarna, dans mån, tis och alltid något slags äventyr på helgerna. Har hunnit med badtunnekväll ena helgen och förra helgen så firade vi Manne på fredagen hemma hos Tobbe (hade skitkul) och på lördagen jobbade jag och Emma hela dagen tills fem sen så åkte jag hem till Agnes på snacka-skit-och-äta-chips-kväll!
 
Har varit skitmycket i skolan i veckan nu men har för en gångs skulle faktiskt pluggat, hoppas det gick bra på ett svenskaförhör om alla ordklasser idag, kändes helt okej men då går det oftast asdåligt så japp skolan kan dö :) Imorgon har jag massa franskaverb i läxa också, usch det vägrar jag plugga till, pallar ej franskan :(
 
Fyller år på lördag också, kommer bli så himla kul! Dock är 17 en sån döålder, typ "grattis nu är det bara 1 år kvar tills du fyller 18!, tack liksom.
 
Nu ska jag skriva lite på ett informerande tal på engelska om Irland, redovisning på måndag... Peace så länge! ;)
 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin