Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Låt dom komma

Skrivet:    ·  2012
Yoyoyoyo! Har inte vetat vad jag ska berätta om med tanke på att SM-guldet är det enda som har kretsat i mina tankar de senaste dagarna, dessutom är jag sjuk, dessutom så är jag hos mamma. Går ju ej att mobilblogga hos mamsen och jag gillar ej att blogga på datorn (som jag dock gör nu).
Sitter och lyssnar på Kents nya skiva "Jag är inte rädd för mörkret", och hur bra är dom inte då?! Ska kanske se dom på Cirkus i Stockholm den 26 maj om mamma går med på det, skulle kunna dö för att se dom live nu på direkten. Behöver en konsert att gå på för det har varit så otroligt dött med det på siståne, sist jag var på en konsert var i början på september då jag såg Håkan Hellström på Grönan, sen den innan den var väl Bullet for my valentine i slutet på november 2010 (om man bortser från Metaltown och Getaway som är festivaler). Åh det kryper i kroppen bara.
Kryper i kroppen pga att jag ej tränat på typ 2 veckor också, slutspelshockey och sjukdomar har satt stopp för allt men idag ska jag ta mig till reaggetonen och kanske även gyma lite innan, även fast jag är hemma från skolan men man lever väl på edgen. Dock är det inte så kul att gyma ensam och mamma är i Stockholm, ah precis mamma är i Stockholm och så är Dixie i Ockelbo och det betyder att jag var ensam hemma inatt och uuuh vad äckligt det var. Ni som bor här i trakten märkte ju att det var sån otrolig dimma igårkväll/natt, har man sen sett The Mist också så blev det bara värre ju haha. Drog ner alla persienner i hela lägenheten och behöll alla lampor på förutom i mitt rum, perfect!
Looovar att ingen orkar läsa allt jag skrivit, förutom mamma, men det är ju skönt för då slipper vi ju prata här hemma eftersom hon redan vet allt om mitt liv och allt jag gör :)<333333333 (ja det där är en pik till folk som borde skaffa sig ett liv och sluta förfölja mig) Mhm precis.
Nu ska jag göra nån übergod frukost, gjorde scones igårkväll men är sugen på nåt annat nu, kanske gör pannkakor. Livet på hemmaplan äger, förutom att jag är sjuk då. Peace bros and hoes och mamma



Mer från guldfirandet igår på torget

Skrivet:    ·  SM-guld 2012

Jag är inte rädd för mörkret

Skrivet:    ·  2012

Guldfirande

Skrivet:    ·  SM-guld 2012
Tog mig till stan idag fast jag är sjuk och firade våra klockrena guldhjältar på torget!
Fick med mig Malin från Valbo och väl där inne hängde vi med Elina Emelie och Amanda, stalkade Brynäskillarna och knäppte en massa bilder och sen så blev det hejaramsor framför scenen och bara njuta av att Gävle ännu en gång är en guldstad! Väntade sen med Amanda och Erik tills spelarna skulle komma ner från scenen och gå tillbaka till bussen, väntade och väntade men seeeeeen så kom dom i alla fall. Knäppte maaassor av kort och klämde på Jacob Silfverbergs armmuskler (ja låt mig va peddo), fick Ekholm Silfverberg Larsson att ställa upp på kort med Amanda också, sjuk och risig som jag är så tvingade jag mig själv att bara agera fotograf idag. Epic dag i alla fall och det känns fortfarande ganska sjukt och overkligt att Brynäs ännu en gång är Svenska mästare i ishockey, kommer dröja länge innan något slår dom här senaste dagarna.
Lägger bara upp några bilder här pga det tar sån lång tid och jag har typ hur många bilder som helst, ligger flera uppe på min Facebook! Peace out golden heroes





(Denna bild på Mads Hansen är till min Hilda)


Silfverberg och Honken, stora stjärnor!

Widing var glad ;)

Videofilm från gårdagen!

Skrivet:    ·  SM-guld 2012

SMGULD 19/4 2012!

Skrivet:    ·  SM-guld 2012
Kan man göra annat än älska Brynäs eller? Sjukaste hockeysäsongen i mitt liv och gårdagen är nog det häftigaste jag varit med om, såg hela matchen på O'Learys med mamma och sen träffade jag mina sätratjejer ute och röjde runt i Gävle som de Sverigemästare vi är ;) Sjukaste stämningen och jag har aldrig sett Gävle så levande som de var igår, lyckan som strålande från alla var bara så otroligt fett! Svenska mästare 2012, Brynäs IF! Oh ah Silfverberg säg oh ah Silfverberg!






Torsdag

Skrivet:    ·  2012

Bara för att jag inte är trött idag och är glad åt livet så har jag sämsta kläd/smink&hårdagen. Hungrig är jag också men tänk på barnen i Afrika dom är också hungriga ju.
Tänkte naila mitt tal idag men jag måste läsa innantill så det kommer suga. Ikväll ska guldet hem igen heja heja Brynäs, puss

Onsdag!

Skrivet:    ·  2012

Greys Anatomy nu men ska försöka träna så mycket som möjligt till mitt svenska nationella tal imorn också, trött dag somfan och jag har haft den värsta krampen i mitt liv, i vaden.
Fick inga hockeybiljetter till imorn men ska hänga på Olearys i alla fall, kung de å! Nu ska jag kolla hejdå

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_199021626.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_199021666.jpg" class="image">

Skulle kunna dö för Hockeybiljetter till imorn

Skrivet:    ·  2012
Kungen!

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Vill bara sova hela dagen idag, nu ska jag räkna matte med Malin och Elina. Förutom att det är reaggeton idag så ska jag fortsätta dö med mitt tal som höll mig uppe inatt. Och jag dör även om mamma inte får hockeybiljetter idag, denna dag kommer bli dålig på rikigt, gårdagen slutade bra för jag fick E på matteprovet weeeeey. K bry hörs hej

Taggar hockey!

Skrivet:    ·  2012

Media!

Skrivet:    ·  2012

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Folket på bussen förhindrar min standard-knäppa-kort-på-mig-själv-och-blogga-stund nu, denna dag kommer alltså ej sluta bra. Tror jag slutar 16.45 också, kul :)
Vaknade dock pigg klockan tio i sju och har chillat hela morgonen bara, OCH IKVÄLL ÄR DET HOCKEY!!! Peace

Livsnjutare

Skrivet:    ·  2012

Mac&cheese och Breaking Dawn part 1 på projektorn, mini Twiday!

Måndag

Skrivet:    ·  2012

Ångrar att jag sa att jag inte är för ledsen att skolan börjar igen, dog ju när klockan ringde imorse. Skitosäker på hårfärgen också, och kläderna, uuuää!

Hollywood Undead - Paradise lost

Skrivet:    ·  2012

"Breaks us he makes us
hate us he gave us
nothing but no trust
and I am so fucked up
So let this gund bind us
lets hide by this lust
and once we are just dust
he'll know that he loved us"
Sluta tidigt imorn och sen hem och skriva klart på väggen!!!! Är inte alls för ledsen att lovet är slut faktiskt, godnatt!

J'adore l'hockey

Skrivet:    ·  2012

Mysig hockeykväll med hockeyhororna så förlorar Brynäs...

Peace

Skrivet:    ·  2012

Min nya fritidssyssla är att dissa min hårfärg för den är så ful :)

MF svårt beslut

Skrivet:    ·  2012

Älskar min musik och vill ha den på väggen!!! Dock älskar jag för mycket musik, peace nu ska jag hänga med mormor

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213836.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213836.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213855.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213855.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213870.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213870.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213884.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_198213884.jpg" class="image">

Sänghäng

Skrivet:    ·  2012

Min säng är värd att dö för, true story.
Skönt gympass idag med mamsen, har legat i sängen sen nio nu och kollat på TV, kanal 5 regerar! Löser nu mord på Criminal Minds och har ont i magen, dippat upp en hel gurka och en hel paprika, blev sugen på nå onyttigt men pengarkåt som jag är så blev det grönsaker ist. (Godisdeal med mormor till sommarlovet och pengarna strömmar in), tusen spänn iaf.
Ska sova snart, ingen aning om vad som händer imorn blabla godnatt!

Onsdag bitches and hoes

Skrivet:    ·  2012

Tjafan!
Vad händer? Har precis satt mig ner och andats lite, slavat hela dagen. Kanske inte, men jag har diskat iaf och det tog okrydd 1,5h, sen har jag blekt håret också men det var ju frivilligt självklart. Blev bra annorlunda i håret men absolut inte klart, börjar gå mot ljust iaf, ska nog färga det en gång till innan skolan börjar så jag slipper gå omkring som en morot hehe.
Bloggar från iPaden nu och det är så otroligt härligt, blir inte lika varmt i knät som med datorn och den är inte lika liten som iPhonen, skönt att mamma ej behövt den på hela veckan nu när jag har lov. Det går bra nu!!
Vad ska jag skriva mer då, lyssnar på The Honorary Title och känner mig lite halvtom, såg absolut sista avsnittet av One Tree Hill för några dagar sen, känns bara sjukt att det ej ska spelas in nå mer. Bästa serien NÅGONSIN, ska nog ha ett tal om relationen mellan mig och OTH nästa vecka på muntliga nationella i Svenska, skulle lätt bli lesbisk för Peytons skull och har hittat några av mina absoluta favoritlåtar från den serien!
Ska skriva ut lite bilder en timma här hemma nu innan jag ska åka till Friskis och gyma med mamma, Reaggetonen blev inställd pga påsklov. Ikväll är det Greys Anatomy, weyweywey! Dock tror jag det är sista säsongen där också :( Iaf så är det sista säsongen Derek är med. Hejdåååå

Gårdagen

Skrivet:    ·  2012
Hej sötpajer.
Har försökt kommit ikapp med bloggningen hela dagen och kände att det här blir det sista som skrivs och det är lite om äventyren från igår.

Hilda och Agnes kom hem till mig vid åtta för att chilla lite med livet innan vi skulle åka iväg, skulle hem till Pontus och bada jacuzzi med han Anton och Markus och eftersom bussarna slutar gå så tidigt så skulle dom 2 sova hos mig + att vi skulle cykla mellan mig och han. Självklart regnade det men det var ändå ganska skönt att cykla, är väl typ 5 km eller någe mellan oss.
Badade väl en timme eller nåt kanske, killarna satt och skrämde upp Agnes och Hilda om spöken och sånt hela tiden och det var väl ganska kul haha, själv vet jag att det enda hus på Vallrundan som spökar är Emmas!! Klädde på oss sen osv och sen så åkte vi till donken, skönt att boysen hade körkort så vi kunde åka bil istället för att cykla. Käkade och snackade med om spöken och sen så åkte vi på spökjakt här i Valbo och det är nog det äckligaste jag varit med om på länge. För ett bra tag sen så var det en kille som drunknade vid en bro här och tydligen hade han spettats (?) på nånting sa killarna och ah så skulle han stå på sidan om bron när man åkte förbi där, och fy i horan vad jag var rädd. Men inte var det nog med det utan då skulle vi åka upp vid Alborgen (ett gammal psykhem), typ kolsvart och sämsta grusvägen och typ ingen civilisation klockan tolv på natten och där lyser det i ett av rummen och när vi åkte förbi så släcktes det. Markus bil började typ fucka upp också och alla (tror jag haha) var rädda, siiiiick. Ofc skulle vi ju åka tillbaka samma väg sen också, ush och fy och oh my god vad jag blev mörkrädd haha.
Fortsatte kvällen med att kolla på skräckfilm hemma hos Pontus sen, Shutter, hade sett den innan men hade typ glömt det mesta men uääää den är jobbig att se, sjuk. Vi var för mörkrädda för att cykla hem sen iaf så Markus skjutsade oss, låg och snackade ett tag i min säng i källarn (haha ödet att bo i källarn en sån kväll) innan vi somnade iaf. Vaknade ganska tidigt idag och Hilda och Agnes åkte hem medans jag och pappa åkte med bilen och hämtade cyklarna.
Vi snackade även igår om att åka till Norrfly på lovet också, dock vet jag inte nu efter spökerierna här hemma men nån gång måste man åka dit iaf. Vill men samtidigt inte.
Idag har jag varit igång hela dagen och Brynäs vann precis mot Skellefteå med 3-6 i första SM-finalmatchen, imorgon ska jag färga håret kanske gå på köpis och sen träna. Lov <3 puss.

Påskaftonen

Skrivet:    ·  2012

Pappas födelsedag

Skrivet:    ·  2012

Ni hao

Skrivet:    ·  2012
Aka. Hej på kinesiska.
Min farfar var i Kina för nån vecka sen och kom med lite presenter till mig samtidigt som vi firade pappa i söndags. Fick 2 par converse, vinröda och röda, och en t-shirt. Dock var allt liiite för litet men jag ska nog klämma i mig i det, kapa lite på fötterna så blir nog hur bra som helst ju. Annars får jag väl sälja skorna billigt och gå skolös :|

Fuck y'all

Skrivet:    ·  2012

Söndag

Skrivet:    ·  2012

Trodde jag ej lagt ut bilden på mig och Kid så den hamnade i två inlägg efter varandra, det är för dåligt Sofie.
Ligger i sängen och ska sova nu, orkade verkligen icke vara med grabbsen längre för är såhääär trött och såhääär iskall. Jag och Manne hann åka på storstryk i Med andra ord där iaf, för dåligt det också... Dock fuskade ju Martin och Tobias så att!!!
Imorn blir det köps och shoppa loss helt alone för ensam är starkast <33 Iaf när jag ska köpa bh, hatar att köpa det.
Jävla skitinlägg vad skriver jag om egentligen?! Meningslösa saker hejhej.
Godnatt nu ska jag be till Gud att Manne inte super bort mitt busskort inatt

Hejdå!

Skrivet:    ·  2012

Ska promenera hem till Simon och mina pojkvänner :)<33

Hej

Skrivet:    ·  2012

Johan åkte så nu har jag bara en vän kvar bland alla av den äldre generationer.
Mina pajer blev en hit iaf!

Lid för konsten eller brinn

Skrivet:    ·  2012

Bilder

Skrivet:    ·  

Skitjobbigt att byta tillbaka till iPhonen..
Lite bilder jag knäppte med den nu idag iaf

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416513.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416513.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416513.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416513.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416609.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416609.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416610.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416610.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_197416622.jpg" class="image">

Påskpåskpåsk

Skrivet:    ·  2012

Hej fansen! Ligger och chillar i sängen lite innan jag ska sova, snodde med mammas iPad hem till pappa eftersom mamma har långledigt från jobbet (hon använder den i jobbet alltså).
Idag har jag varit i Ockelbo hos mormor hela dagen, målat ägg, letat påskägg, ätit en massa och haft det jättetrevligt. Tog tåget hem till Gävle halv åtta och gick till farmor där pappa osv var så har alltså hunnit med båda mina favorittanter idag <3
Kollat på Harry Potter - Halvblodsprinsen precis och mååååste sova nu för att orka upp imorn, måste upp i tid för att baka för imorn kommer det folk hit och firar pappa som fyller på måndag. SlavN! Senare imorn ska jag träffa supertjejerna mina.
Emma sitter btw på planet till Teneriffa om typ 3h, hur ska jag klara mig utan min bff i en vecka :| Andra påsklovet i rad hon åker ifrån mig nu, INTE OK.
Godnatt!

Skärtorsdagen

Skrivet:    ·  

Wey sista dagen i skolan innan påsklovet! Taggad på en vecka som går ut på att sova

Bussnack

Skrivet:    ·  

Det slutade med att dom tog samma buss som mig för att Malin missade för 3:e gången den här veckan ;) (skärpning Kellan!)

Onsdag

Skrivet:    ·  

Sitter alone på bussen för Malin och Elina bestämde sig för att ta en tidigare buss, var dock för trött för det och missade nästan min buss nu. Har blivit sent varenda kväll i flera veckor nu men ikväll ska jag försöka lägga mig efter Greys iaf, bästa bästa Greys Anatomy. Slutar tre idag och då ska jag hem och vända innan Reaggeatonen och efter den gyma, skööönt. Hejdå

Guldet ska hem till Gävle igen

Skrivet:    ·  

Stolt att vara Gävlebo idag! Äntligen hemma och ska sova nu weho, äntligen träningsdag imorn. Sov gott

Tisdag

Skrivet:    ·  

Skola 9-16.45 sen blir det hockey klockan 19! Guldet ska hem ;)
Nu ska jag snart lära mig HLR på en docka, porrigt! Tror detta blir en bra dag, och bussen är i tid än så länge. Puss

Rättelse

Skrivet:    ·  

Bilden kom inte upp för bloggappen SUGER.

Måndag

Skrivet:    ·  

Den diskretaste bilden jag lyckades ta nu på bussen, brukar jämt sitta ensam från första hållplatsen men nej nu satt det 3 pers på när jag klev på redan = jag och Malin inte har våran vanliga mån-tors plats. Tappade precis respekten för busschauffören också, man åker inte 1 min före ordinarie tid från första hållplatsen och definitivt inte 2 min före från Ikea, nu kommer inte Malin hinna med GARANTERAT.
Har en dålig kläddag idag (uppskattas ej), känner mig skitful. Bara svart förutom en lila halsduk. Alltså nu är bussen vid Malin men hon är INTE på den, tur att Elina gör mig sällskap :)
Slutar tidigt idag hörshej!

MF Shameless

Skrivet:    ·  2012
Har varit lite si och så med dansen där här veckan, vi har ju skapat vår egna lilla dansgrupp men det är ju såhär att vi inte har varit full pott nån gång. Idag var vi t.ex. 4 st av 7 bara, blev inte mycket dansat av det vi skulle dansa för vi kan ju inte gå för långt osv osv så de andra inte fattar när de är tillbaka. Dock lyckas vi alltid hitta på roliga saker ändå, knäppte en massa kort så nu är det typ fullt i phånen min. Hilda hade jazzlektion med oss också och det var ju, intressant, aldrig dansat jazz förr hehe.
Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother!

Hos madre

Skrivet:    ·  2012

Hejhej, är hemma hos mamma och kollar på hockey men ska gå iväg till bussen om runt en halvtimme för att åka till Sätra och dansadansa! Sitter och leker med hennes iPad och bloggar alltså där ifrån nu, älskar photobooth (?), ska nog sno med den hem till pappa sen. Har inge intressant att skriva så lägger ut sexiga bilder istället. (nej det funkade inte med bilder så inlägget blev värdelöst nu)

Ett år utan sommar

Skrivet:    ·  

Ligger i sängen och är bekymrad, pappa gick och la sig för första gången utan att säga godnatt till mig, vad är detta? Hoppas dom låser in han på Coop imorn!
Blev senare än jag tänkt ikväll, började fixa med bloggen och kunde ej sluta, blev skitnöjd iaf men kommer vara jättebesviken imorn när jag vaknar och undra hur jag nånsin kunnat tycka det var fint.
Ska försöka sova hela natten nu och vakna sent imorn, sover ju i världens bästa säng så att de! Ska testa på att springa imorn och kolla om äckelfoten gör ont fortf så pappsen blir nöjd, sen kolla nån period av hockeyn för att sen åka och träna dans med tjejerna. Vad skönt det är att träna! Godnatt