Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Comin' in hot

Skrivet:    ·  2013
 
Yoyoyo!!! Sitter i mitt rum och chillar med frukosten och väntar på att det blir dags att gå till skolan, sista dagen innan påsklovet idag, awesoooome! Sitter och häller i mig te för min halls mår INTE bra alls :( Var hemma från skolan i tisdags pga det men gick i skolan igår då det kändes lite bättre, och så ville jag ju träna på kvällen, men idag så gör det ondare än i tisdags. Wey. Första lektionen är idrott också, har gymnastik för efter lovet ska vi till Gymnastikens hus, tur att jag är så akrobatisk osv och gjorde inte illa mig nå illa alls när jag var där sist så jag var tvungen att sluta med fotbollen.........
 
JAJA, 2 lektioner efter lunch och sen äre LOOOOV, så taggad på lov, taggad på att läsa Sagan om ringen (japp). Har kollat klart på 90210 så har laddat hem första säsongen av Beverly Hills 90210 istället, hello 90's.
 
Ska fortsätta dricka te och läsa lite bloggar nu innan jag ska gå till skolan, happy easter fucktards <3

Badass over here

Skrivet:    ·  2013
 
Jag gick wild och igår och köpte in en ROSA tröja igår, jag går endast i svarta kläder och det ser ganska ironiskt ut i garderoben när det är svart svart svart svart och så nu en knallrosa tröja ;)
 
Ska nu alldelesstrax ha en gruppredovisning om Sverigedemokraterna, sen heeeelg! Ska till stan och köpa lite presents till Malin och Elina som ska bjuda hem oss på 18-årsfika ikväll. Kommer bli naaajs, dom ska dock på krogen sen men jag är ju en lillplutt jag så får se vad som händer efter fikat.
 
Ajaaja, som sagt helg snart. Imorn ska jag äta mat hos farmor och på söndag ska jag göra min film! PEACE

Ledig måndag

Skrivet:    ·  

Japp ledig idag och har tyyyyyp chillat hela förmiddagen, är dock på skolan nu och ska diskutera lite filmmanus med Conny!

Hem och rensa träningskläder snart och kanske gymma lite innan dansen klockan 18, hoppas på Brynäsvinst ikväll annars så är det Widings sista match ikväll :(

Älskar vädret! Även fast det är kallt, OCH GRATTIS MALIN PÅ 18ÅRSDAGEN!

We'll be coming back

Skrivet:    ·  2013
 
Ligger i min ensamhet på golvet i vardagsrummet precis bredvid högtalarna för att begrava hjärnan i hög partymusik. La famillia i köket får rätta sig efter mig, som den chef jag är. Har ni tänkt på hur skönt det är att ligga på golvet egentligen? Bara ligga rakt upp och ner (helst på rygg) och stirra upp i taket och lyssna på musik, det är typ bäst. Haha och ja jag kan va konstig. Men på sommaren är det allra skönast att ligga på assfalten på natten och göra det, med typ Emma, och säga typ ett ord varannan timme. Och springa för livet när det kommer bilar! Åh vad jag längtar tills i sommar!!!
 
Ska göra en lista på Spotify åt pappa nu, med MIN musik eftersom han vägrar berätta vad han gillar för något. Som sagt jag är chef. Heid0

We got the world

Skrivet:    ·  2013
Hola amigos. En vecka med inte en lugn stund avslutas just nu med den här supersköna lördagen i soffan, lyssnar på skön musik och ska fixa ordning en iPod pappa har fått tagit över efter en Holländare. Idag är det tydligen "zaterdag 16 maart". Sjukt egentligen hur en som bor långt bort i ett helt annat land har samma musiksmak som en, fanns allt från System of a down och Linkin Park till Papa Roach, Nero, SHM, Kings of leon osv osv osv. Ska iaf försöka klura ut vad pappa vill ha för musik på den, har alltså känt pappa i alla mina 17 (och snart ett 1/2) år, men vet fortfarande inte vad han tycker om för musik?! Ablöö.
 
Om typ en timme så kommer mamma och hämtar upp mig och lämnar lite saker jag måste ha för att kunna baka senare, typ stevia och kokosmjöl, i vintras provade jag att baka på LCHF-vis men tänkte prova annat grejs idag. Och när allt är så dyrt att köpa så funkar det ju lika bra att frakta mellan papi och mami istället för att köpa dubbelt upp. Ska handla med pappa sen inför ikväll då jag bestämde igårkväll att vi skulle wooka ikväll, kommer bli epic. Blir hungrig när jag tänker på det bara, och så med mitt nybakta grejs så kommer det bli ännu bättre.
 
Har 2 träningsfria dagar iaf (igår och idag) så att mitt psyke hinner komma ikapp haha, min kropp är alldeles slut men huvudet vill bara tränatränaträna, gosh älskar att träna! Förutom att det är kul under tiden så är känslan efteråt så sjukt skön, wei! Imorn kör jag igen iaf, samtidigt som jag ska åka hem till mamma också. Varit hos pappa i typ två månader nu för jag saknat min säng så mycket, men nu saknar jag Dixie!! (Och kanske mamma lite)
 
Aja ska väl leta reda på nå "pappamusik" nu, ha en bra helg friends & traitors.
 

Brynäs tigers!

Skrivet:    ·  

Äntligen har slutspelet börjat, även fast Skellefteå är ganska så favorittippade så tror jag inte Brynäs kommer ge sig sååå lätt. Ser okej ut efter första perioden, 0-0 och lite heta närkamper ;) Alltså jag älskar hockey, älskarälskarälskar! Blir alldeles till mig!

Aja Heja Brynäs och krya på dig bästa Granström!

Filminspelning

Skrivet:    ·  

Spelade in en kortfilm på 1 min idag, skulle dricka sprit och sen däcka, svårt spel liksom ;) Hehe!

Helgen var typ bäst, skönaste festen med typ 60 pers och nästan alla mina bästisar, saknades några pearlor dock. Hade sovsällskap av Amanda och Wikan hemma hos mig sen och fick åka tillbaka till festen dagen efter och städa :(

Nu har jag tränat och ska hem och duscha/äta, ska försöka få in helgens bilder också! Skulle helst somna på bussen nu och åka fram och tillbaka mellan Valbo - Bomhus några gånger!

Zombie

Skrivet:    ·  2013

FREEEEDAG!!
 
Såhär superseriösa bilder på fredagsmorgonen :) Om ni undrar vad jag "slickar" på så är det SM-guldslöpsedlarna från Extressen och Aftonbladet ;) Ska ta och gå iväg till bussen snart, som sagt halvt kort dag idag. OCH ELINA FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN!!! Träna, äta mat hos mamma och fixa till mig lite, åka hem till pappa och sen åka hem till en kär vän på pardey. Samma helg 3 år i rad nu, 3årsjubileum! Tror det kommer bli jättenice faktiskt.
 
Japp sitter och lyssnar på DJ Broiler, allt blir så mycket roligare/fulare på norska! Ha en bra fredag.
 

Tröttast

Skrivet:    ·  

Ligger i sängen och ska sovasovasova nu, är så otroligt trött för tillfället och kommer avlida när klockan ringer tjugo över 6 imorn. Menmen, helt jävla okej dag idag ändå, ursäktar ordvalet men det är så sant!!!

Började med att få C på livräddningsprovet, askalasbra för mig som hatar vatten och får panik av att vara under typ 2 sekunder bara. Hann tillbaka till skolan i tid, fick tillbaka betygen på den muntliga filmanalysen om "Children of men" och fick !A! på både innehållet och framförandet!!! Förstår inte vad som har hänt med mig, de 2 senaste svenskauppgifterna har jag fått A på, jag som inte pluggat i hela mitt liv. Visste inte ens att jag kunde vara såhär duktig förrän för några veckor sedan!

Hann med gym med Malin också, litet lamt pass, sprang 17 min typ och sen gjorde jag väl inte något seriöst på "muskelträningen" förutom 2 ryggövningar. Tiden bara sprang iväg och sen var jag tvungen att gå till dansen, 1h Jumpstyle och ni känner verkligen att ni lever. Svetten bara rann och det är så sjukt jobbigt/skönt/roligt/bäst/osvosv!

Känner mig otroligt värd att sova just nu iaf, kort dag imorn pga omprovsfredag för vissa. Sen kärakära efterlängtade helg. Pussgodnatt ;) Förlåt för ett jättetråkigt mobilinlägg!

Million Voices

Skrivet:    ·  2013
Godmorgon, en timmes sovmorgon idag men var ändå hur trött som helst när jag vaknade... Ska gå iväg till bussen snart men fick tid över på nå konstigt vis, har ju inte sminkat mig iofs pga bad/simprovsgrejs första lektionen. Taggad på helg som FAN, och idag har vi ju knappt nå lektioner heller och så ska jag träna hela eftermiddagen = kväll och sova snart = fredag snart. WEI!! Nu ska jag dansa till bussen, simma lugnt. (Hehe jag är så rolig)

 

From bed

Skrivet:    ·  

Tjafan! Ligger i sängen och ska till att sova snart, ska läsa klart ett kapitel i "Sveriedemokraterna in på bara skinnet" bara men sen så. Har i uppgift i både svenska och SAM att läsa den boken, så tro inte att jag tänker gå och bli Sverigedemokrat nu :( Boken är intressant faktisk, dom är ju inte dumma eller osmarta på nå sätt, även fast dom kanske driver en politik jag inte är så fäst vid så är dom ju smarta och såna bra talare hela högen, speciellt Jimmie Åkesson. Aja hoppas väl att jag blir lite klokare av boken då jag ska ha seminarium om den sen.

Körde lugnt på gymmet idag förresten och hårt på dansen, imorn blir det full fart hela dagen då jag både ska simma, gymma och dansa jumpstyle. Hellre ha fullt upp än att sitta hemma, sover bara då.

Godnatt med er, snälla skratta åt bilden :)

Through glass

Skrivet:    ·  

Åh ser ni solen? Underbart! Bara nu efter lovet så är det ljust ute varje morgon jag vaknar, det var mörkt innan lovet, det går så snabbt! Hittills har den här veckan också gått snabbt så snart har väl de här 4 veckorna innan påsklovet gått också, sen är det bara slutspurten kvar innan sommarlov!!

Har varit så pigg hela veckan och haft sån inspiration till att träna, åh allt känns ganska bra nu weho! Körde ett hårt ben/rumpa/ryggpass igår, hade värk i hela kroppen när jag vaknade idag. Men nu sitter jag på bussen påväg till skolan, trodde inte att jag skulle komma iväg ett tag nu imorse ;)

HAVE A SUNNY DAY!!

So hey, wow, fuck you

Skrivet:    ·  

Friends & Traitors

Skrivet:    ·  2013
HEJ! Inte nå mobilbloggning från bussen idag eller, fick skjuts till skolan och sitter nu på Vasa och väntar på att ha ett textsamtal. Dock tar det sån TID för alla att ha sina textsamtal så jag som Borgiselev får väl sist(<3)....
 
Igår fick jag sluta en timme tidigare ifrån median för blev klar tidigare än alla andra, stannade ändå kvar och umgicks med Malin Elina och Sabina, kunde knappt gå på förmiddagen?! Blev nervös, dansen på måndagar bara KAN jag inte missa, poff så gick det över iaf och jag kunde åka till Friskis. Ville inte belasta foten så mycket så körde ett hårt pass med bröst och armar, biceps och triceps fick lida somfan för trodde inte att det skulle bli sån belastning på dom på dansen, MEN då skulle vi tydligen börja dansa locking. Det är sviiiiiinkul, men armarna var döda verkligen, när jag kom hem så la jag mig på hallgolvet och orkade inte resa på mig.
 
Nog om gårdagen, nu ska jag fortsätta förbereda mitt textsamtal och sen när jag slutar kl 11 gå till BikBok på Nian och kolla lite innan jag åker hem, har varit inne där en gång sen dom flyttade och det var på Rean och då var det ju kaos. Har dock gått förbi där några gånger nu och det ser ut att va lite snygga kläder iaf, säkert inget som duger som vanligt. Inget duger, är så kräsen när det gäller kläder. Har typ inga kläder som är i någon annan färg än svart heller, svart matchar min svarta själ och mitt hjärta av sten :)
 
Ha en bra dag friends and traitors
 

From school

Skrivet:    ·  2013
Jag i september vs. jag nu. Hehehehehe.

 

Monday

Skrivet:    ·  

Började dagen med en rusch till bussen, busschauffören garvade åt mig när jag klev på :( Tur att man bor på första hållplatsen så ingen annan skrattar åt en också.

Jaja klev på bussen och möttes av det här framför mig, alltså jahapp? "Släpp lös Breivik", eeeeh nej? Usch fyfan varför skriver man ens så... Gjorde verkligen inte min dag.

Måndag idag då, media hela dagen förutom franska en timme, har inte hunnit fått nå läxor än så hinner alltså gymma efter skolan också innan dansen! Wei. Är så kär i en kille på gymmet :/ Haha nejdå, men han ser så snäll ut!!!! Och ja jag har koll på när han brukar träna, hoppas det inte gör mig till en stalker.

Annars så längtar jag hem till sängen ikväll bara. Have a nice day :)

SkidVM

Skrivet:    ·  2013
Sista dagen på lovet idag. Fint väder men väljer att vara inne i alla fall, kollar på skidor och Johan Olsson leder efter halva loppet med 40 sekunder. Heja Sverige! Har ätit frukost/lunch och ska väl chilla med livet här hemma nån timme till innan jag ska åka till stan och träna. Försöker vänta ut tiden för det är så otroligt skönt att träna på Friskis sent på söndagar, knappt nå folk där då och man behöver aldrig vänta på maskinerna!
 
 

Lördag

Skrivet:    ·  

Hello my darlings! Saknat mina intressanta meningslösa inlägg?

Har haft fullt upp i veckan med att tränat, gjort läxor, kollat på hockey och varit på bio osv. Nu sitter jag på bussen med Tobbe och Manne, vi ska in och ta tåget till Ockelbo! Tvingar dom att följa med upp dit på marknad och att hälsa på mormor, och så ska vi även hälsa på Mannes farmor också. Fikalördag alltså. Måste till marknaden för att köpa solglasögon, 75 spänn = man behöver ej gråta när dom går sönder!

Senare ikväll ska jag äta tacos med min broder och resten av Valbofamiljen, imorn är det sista lediga dagen innan lovet också sen är det skolan i 4 veckor innan det är lov igen. Åh. Vad. Kul.

Nu ska jag fortsätta diskutera hur skör och ömtålig jag är med grabbsen mina. HEJS