Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Målade en vägg i mitt rum svart idag, ska måla ett till lager på den imorn och sen har jag 3 färdigmålade väggar!
Åkte sedan på hockey med pappa, BIF-AIK 2-3... Donkenhäng i stan med Malin och Elina typ tio min innan vi åkte hem haha, hann inte mer än hem så kom Martin förbi och vi gick till donken här i Valbo och träffade Adrian. Skrattade åt Amanda som missade sista bussen till Sandviken och fick lifta hem och sen jag jag och killarna hit och kollade på Big Brother 24/7, fett upptagen dag = me like. Coolt.
Har inga gardinfästen kvar nu = inga gardiner = vem som helst kan kolla på mig när jag sover nu, skitäckligt ju. HEJDÅ.

Iväg på Brynäs - AIK med pappsen

Skrivet:    ·  2012

Måndag

Skrivet:    ·  2012

Idag har jag fått massage av mormor och sen varit på bio med henne och mamma, såg Wild horse och den var typ hur sorglig som helst. Åkte sen hem och gjorde kladdkaka, nu kollar jag på American Pie - Beta house. PEACE BITCHES

BB 24/7

Skrivet:    ·  2012

Big Brothers 24/7 visning är det värsta nån kunnat fixa åt mig :( När ska jag sova egentligen? När jag kan sitta som ett litet peddo och följa varje steg dom tar där inne hehe. Tycker nu att Hannah ska bli kär tillbaka i Joe och att Marcello ska säga förlåt till Annica.
Söndagens livshistoria :)

Myskvällen

Skrivet:    ·  2012

Film och popcorn

Skrivet:    ·  2012

Ligger och väntar på klockan over here

Skrivet:    ·  2012

American pie - Naked mile

Skrivet:    ·  2012

Fulaste foten i världshistorien

Skrivet:    ·  2012

Ligger i mitt mysiga rum och är ledsen över att jag inte kan dansa yes, blev arg nyss och lindade foten så hårt att den blev blå, nu sticks det istället :(
Ska nog ligga och gråta hela dagen under täcket och vara tipptopp till sju då jag får badbesök!

Nighty night

Skrivet:    ·  2012

Mitt rum är tomt, vitt och jättemysigt, skulle lätt klara mig med bara en säng i rummet. Dock krympte mina gardiner i tvätten så båda delarna täcker ena fönstret och fick ta datafilten till det andra ser ni juuu. Nu är min livshistoria berättad godnatt!

Min mf lördag bitches

Skrivet:    ·  2012

Melodifestivalen och slingat håret, ser ut som en tiger nu så rawwrr eller nåt! Badade även het badtunna och tog en iskall dusch efter för att varmvattnet tog slut :/ Livet på landet ute i Valbo <3 Imorn får jag mina flickvännen som sällskap i tunnan iaf, länge leve sportlov! Fast än jag tog lov 1 vecka tidigare.

Sould our souls - for rock n' roll

Skrivet:    ·  2012

Fina Jocke Berg och nya plattan

Skrivet:    ·  2012
pic.twitter.com/mEHyUyEU
Snälla låt det bli april, sen snälla låt det bli juni!
Lyssna sönder nya plattan och sen gråta mig igenom en konsert på Peace & Love, ablö vad Kent är bäst!

Lördag 25/2

Skrivet:    ·  2012

Ligger i min säng mitt i rummet och laddar hem musik till en "måla rummet skiva" medans pappa målar mina väggar, helt rätt liksom!

Hej igen

Skrivet:    ·  2012

Mcflurry är gott när man är sjuk :) Men nu ska jag äta Ben&Jerrys, det är jag värd för jag är så söt :)

Köpte häst idag

Skrivet:    ·  2012

Conetto :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_190369197.jpg" class="image">

.

Skrivet:    ·  2012

Mmhm är sjuk :)

.

Skrivet:    ·  2012

Ätit Ipren och ätit mat så nu känns livet lite ljusare, längtar till imorgon ohyeah!

Bro

Skrivet:    ·  2012

Missanpassad tjej, vill åka hem och grina och maybe dö lite. Hatfredag.

Fredagarna spårar som vanligt

Skrivet:    ·  2012

True story bro

Skrivet:    ·  2012

Det spårar på facebook

Skrivet:    ·  2012

Hej igen

Skrivet:    ·  2012
Har verkligen INGET att säga, haha blä. Otroligt trött bara och har ont i min vänstra fot, kommer grina mig igenom dansträningen inatt. Dock så drömde jag inatt att dom skulle operera mina båda fötter och att jag skulle bli bra sen, var sån himla lycklig känsla. Dock sen så blev jag beroende av meth och dom som snodde det skar jag upp magarna på (ja jag drömmer sjuka saker..), det var nå mer i fötterna, nåt med blodådrorna som höll på och spricka där och jag skulle förblöda. Vaknade 4 imorse och var lite halvchockad.
Nu ska jag snart kila iväg till Vasa och ha franskaprov idag igen, hade igår och det gick okej, hade matteprov igår också det hoppas jag gick bra! K bry, den här veckan har gått fort och får se vad som händer i helgish. Var hos doktorn med fötterna i tisdags och det enda bra med det besöket var att doktorn var sjuuuuuuukt snygg, men ja han kunde ju inget somvanligt och skickade remiss till ortopeden, dom kommer säkert inte heller kunna nåt. SNÄLLA LAGA MIG MINA FÖTTER ÄR SVULLNA OCH GÖR ONT, hatar allt. HEJDÅ!

Days of rain

Skrivet:    ·  
Äckliga måndag, godnatt.

Domedagen är imorgon

Skrivet:    ·  2012
Ska till doktorn imorgon med mina fötter, tänk om jag aldrig kan dansa igen? Blev tvungen att ge upp fotbollen ju.

Haha, så klockrent

Skrivet:    ·  2012

Hittat med bilder från lördagen på Hildas blogg!

Skrivet:    ·  2012

Bounce in the moshpit

Skrivet:    ·  2012

Det värsta med måndagar är att min familj inte uppskattar sömnen, Marianne börjar 12 men sitter ändå uppe klockan 8 liksom, Per är arbetslös men sitter ändå uppe klockan 8, själv vill jag sova hela dagen men tvingas att gå upp då...
Börjar om en halvtimme med franska på Vasa, dock känns det som att jag lär laga mina swagiga kompisars blogg, fick oroande många meddelanden när jag sov igår.
Nu ska jag vara ledsen över att en tant snott min plats hejdå!!!!

Lördagsbilder

Skrivet:    ·  2012

Igår träffade jag lite brudar på Köpis där våran shoppingtur inne på Coop spårade ett tag, handlade för 330 spänn till våran myskväll här hemma, typ barbietallrikar och färgglada sugrör!
Rökte lite vattenpipa och snackade om livet sen så eldade vi nästan upp min dator. Datorn stog framför en värmefläkt som vi hade ute i uterummet där vi satt och ja det blev väldigt varmt så skärmen har smält, typ. Den funkar iaf men den är väldigt väldigt bucklig och så har skärmen typ delat på sig, men det är fint, fint!!
Vi skulle ha åkt hem till Teddy sen men på bussen bestämde vi oss för att åka till en kompis till Sara på Nynäs, hade det helt okej där faktiskt, ett gäng snygga killar duger väl i krig så att säga. Sen så gick vi till stan, klättrade över stängslen (badass) och hade kulkul, skulle till Interpool men det gick ju som det gick. Tog 1.20 bussen hem och somnade ganska så direkt, idag har det varit en bra dag och snart kommer pappa hem från fjällen. Ska fortsätta kolla på One Tree Hill nu, snart klar med 6e säsongen hujeda mig. Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_189057455.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_189057505.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_189057552.jpg" class="image">

Mer bilder från i fredags

Skrivet:    ·  2012
Snodde alla från SuperHildas blogg!
Ja mina bilder ligger ju i ett inlägg lite längre ner här :)

Whitney Hueston

Skrivet:    ·  2012

Fan vad sick att hon dött, I wanna dance with somebody!! Livet är sorgligt i bland, pussgodnatt

LÖRDAG

Skrivet:    ·  2012

Är på fest nu flickor och pojkar, hörs och syns! Är vid nynäs ifall nån vill hälsa på :) haha die.

Lite bilder från igår

Skrivet:    ·  2012

Var hemma hos Tobias med kära vänner igår, hade det skittrevligt! Spelade biljard, dansade, var social och ja hade det mysigt bara :). Bästa släktingen fick agera lite chaufför åt mig och flickvännerna mina senare också för sista bussen från Torbis gick typ tolv, riktiga Valbobor åker epa ohyeah! Kulkul att Emelie var med också hihi.
Nu ska jag gå och kolla om det blivit nå varmt i uterummet där jag tänkte hänga lite med 8 sexiga tjejer ikväll, sen får vi se vad som händer seeenare. När jag sitter vid datorn sen och får tid ska jag sno bilder av Hilda och lägga ut också, pöss

Fredagskvällen!

Skrivet:    ·  2012

Bästa kvällen på länge, hörs imorn pöss <3

Friday

Skrivet:    ·  2012

Morgonen började helt okej, kom upp nästan direkt och sen behövde jag inte stressa eller nåt så kom iväg till bussen i tid faktiskt. Sen så kom inte bussen jag skulle ta så då sket sig ju allt. Idag var dagen vi absolut inte fick vara sena för att juristen skulle komma igen, idag kommer vi från Valbo komma 10 mim för sent, kul va? Fick klaga lite på busschauffören iaf...:)
Aja jag är sur, hejdå!!!! Btw idag är jag swag

Eyy

Skrivet:    ·  2012

Ett tillägg är att när jag vaknade imorse hade jag pärlor i hela sängen efter ett armband jag fick av en av kusinerna i julklapp som jag alltså slitit sönder inatt, ohyeah vad livet äger.

Woopa helg imorn.

Skrivet:    ·  2012

Hade så ont i foten och var så less på livet efter dansen så grinade hela vägen från bussen och hem, yey ensam tjej yao. Ska inte träna innan jag ska till doktorn på tisdag har jag bestämt, aldrig känt såhär i foten som idag och det var otäckt. På tal om otäcka saker (haha wtf fult ord, otäcka) så är jag rädd för att sova, jag överraskar mig själv ofta under nätterna dessa dagar.. För några veckor sen vaknar jag av att jag ligger och sliter sönder täcket alldeles uppjagad och inatt fick jag ju som sagt för mig saker och ja jag visste inte ens vart jag var nånstans, jag som klagade för några veckor sen att livet gick för bra. Fuck that liksom.
Och så är pappa i fjällen med grabbgänget och det gör att, jag vet inte, huset är läskigare bara haha även fast både Marianne och Per är hemma.
Lär försöka sova nu iaf så jag inte försover mig och missar föreläsningen av Jurist Hammarstrand imorn, godnatt bäbisar & wish me luck!

2nd sucks

Skrivet:    ·  2012

Alla springer till bussen idag, morgonlycka att se japp.
Skitkonstig natt, hallucinerade och grät haha wtf liksom? Det var inte ens jag som bestämde, det kändes som att det var nån annan i min kropp som styrde. Okej det var skitotäckt faktiskt, kanske behövs utsättas för exorcism? Aja blä iaf.
Idag känns dansen i kroppen, haha vad stel jag är. Spinning och mer dans idag sen är jag människa for real igen!
Ska snacka med Elina nu hehe pöss

Onsdagskväll hallåhallå

Skrivet:    ·  2012

Hola amigos!
Nu känner jag att jag lever, nu känner jag att jag är människa igen! Stressade hem efter skolan idag och käkade lite för att sedan träffa ena halvan av gänget så att säga för idag hade vi reaggetonträning, förstår ni hur kul det är?! Det är så sjukt jobbigt men absolut lika roligt, kul att vi är ett helt gäng som går tillsammans liksom.
Stretchade där på Zenzen en stund efter och sedan gick jag och Hilda vidare till Friskis för ett yogapass, jag är nog en lite för oseriös människa för att få ut 100% av ett sånt pass, det var jätteskönt iaf och jag tror nästan jag somnade av en stund på avslappningen. Kulkul! En helt okej dag faktiskt, ska kolla ett avsnitt One Tree Hill nu och sen sova sova sova.
Imorgon ska jag köra spinning för första gången, läskigt värre. Godnaaatt

Ful bild ohyeah

Skrivet:    ·  2012

Lätt värt att komma 10 minuter sent idag så jag hann fixa håret, skulle inte pallat ännu en fuldag. Fast dock kommer man väl ändå se ful ut jämförs med Hilda som ska glida omkring i sitt fina blonda löshår idag (aaaavis)! ;)
Får se om jag överlever denna bussresa helt alone utan Malin, känns fel att sitta på våran plats ensam hehe.
Sov så sjukt skönt inatt så blir man väckt av den SÅ KALLADE bästa släktingen, då var man aningen så jätteless. Nu ska jag sjunga för bussen ha en bra dag dådådå

Nationellaprovtext.

Skrivet:    ·  2012

Tisdagskväll

Skrivet:    ·  2012
Har så otroligt lite besökare nu för tiden, dock känns det lite bra eftersom jag skriver så otroligt dåligt nu för tiden också.
Ändrade bloggen idag lite snabbt i skolan, syns det inte så tryck på f5 tills det ändras! Även fast Kent är bäst osv så ska jag nog göra en ny header (när jag orkar), alltså aldrig... Efter "nationella" idag som bara tog typ 45 min så hade vi hål i 3h, vad gör man då? Jo man går till MAX och sen till Nynäs för att kolla på innebandy, antar att det var skol-SM för Polhem spelade mot nåt lag från Uppsala. På median sen så gjorde vi inget i 2,5h, läste en massa blogginlägg och my goood vad jag hatar mig själv från att tagit bort min förra blogg. Dumfan Sofie!!!
Träningspasset på friskis var jättetråkigt och inte så jobbigt, tog igen det lite hemma när jag gick igenom spotifylistan med mina gamla danslåtar, ber till Gud att ingen stog och kollade in genom fönstret HEHE.
Ska försöka göra en krönika nu, vill egentligen bara sova men ska försöka lämna in den i tid. Godnatt dååå
Jag och Hildan idaaaag då

Chillar med livet

Skrivet:    ·  2012
Sitter och skrattar lite för mig själv för idag fyller my love Hugo Villaseñor Corona år, vet dock inte när man kan skriva grattis med tanke på tidsskillnaden mellan oss och Mexiko. Senast han skrev till mig var när jag fyllde år, världens kärleksbrev typ och det kändes väl ändå liite för mycket. Har inte tänkt på pojkfan på jättelänge.
Iaf, träffade han på Dalecarlia 2010 haha, fick en liten crush där nån månad men nu är det oooold! Fast han är ju så himla söt så man kan äta upp han, flashbacks ohyeah. Nu ska jag ha håltimmar till 13, ha det!
Fuckad storlek på sista bilden hejhej ! :)

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Uppskattade min sömn så pass mycket i morse så klev upp 20 min innan jag skulle gå, längsta dagen på veckan och jag väljer att ha en fuldag...
"Nationella" hela förmiddagen då sen är det lunch, media i 2,5h sen även ett mattepass tills vi slutar 16.45. Varför så långa dagar? Blä. Aja går iaf hem till madre då för att vänta på att få och träna ett ryggpass på Friskis 18.30, seeeen ääntligen får jag komma hem också.
Nu ska jag halvsova på bussen, pyss

Och priset vi betalat för att klassas som elit var att vi blev som dom andra

Skrivet:    ·  2012
Fixat mina induvidiella val nu, men tydligen skulle man skriva ut det så det får fixas imorn. Nu ska jag fylla i mitt mediafördjupningsval också bara, kuligt kuligt. Gäspar som satan också så ska ta och sovi sova också, mycket på g hehe.
Längtar till helgen! Godnatt

Gitarrer & bas, trummor & hat

Skrivet:    ·  2012
Sitter och lyssnar lite på Hästpojken och drömmer mig tillbaka till Peace & Love 2010, fan vad awesome det var! Hästpojkenkonserten var nog den mysigaste jag och Emma var på, lördag förmiddag och 30 grader i solen, man njuter av sista dagen på festivalen och bara lever livet! Dock var Melissa Horn också ganska mysig att se, satt och chillade i gräset på sidan och åt. Livet är ganska bra ibland.
Dock så är det typ -10 ute och det känns som en evighet till det är sommar, idag är det 140 dagar till Peace & Love förresten, det kommer bli nästan perfekt, alla jag tycker om ska dit (syftar på vännerna). Alla förutom Emma då (snälla Birgitta låt henne följa med <3), då skulle allt bli perfekt. Tänker man på artisterna kan man inte klaga heller, tanken på Kent live igen får mig att skaka av lycka!!! Så jävla bäst. Dock får jag inte se dom nere i Göteborg senare i sommar men det är okej.
Hehe dock kommer jag sakna att inte åka till Metaltown, där nere var det så härligt, träffade grymma människor och såg grymma konserter. Lever för det! Kändes lite som att jag var den enda som stog och grät, på en metallkonsert haha, känslan att se Escape the fate var iaf sick. SICK MAN! Haha orkar inte vad bra livet är egentligen, även fast det finns mycket jag saknar från tidigare år så äger livet just nu också.
Typ det här jag kommer säga idag, ska gå upp och skölja ur min äckliga Nahrovit nu, att dricka den varm var som sagt uäk bara. Chilla resten av kvällen framför One Tree Hill och kanske kolla igenom lite svenskasaker som jag bör kunna imorgon, ska göra förra årets nationella uppsatsskrivning i svenska =sitta från 8.30-11.30 och bara skriva. Thank god att vi ska ha dator iaf! Aja ha det braaaaaa

Nahrovit

Skrivet:    ·  2012

Dricker matersättning och fyfan vad illa det smakar, den blev varm på vägen till skolan... Ska jobba på franskan nu, dock har jag ingen penna och ingen dator. Livet!

Just chillin'

Skrivet:    ·  2012

Jobbigaste dagen på länge, inget positivt med den förutom att vi har så mycket glass hemma. Nu blir det försöka sova för att försöka komma till skolan imorn, godnatt!

Slapp söndag

Skrivet:    ·  2012

Dagen spenderas i sängen, skööönt.

Lööördag då

Skrivet:    ·  2012

Jag vill börja med att tacka Gud för denna härliga värme!
Vem försöker jag lura? Det är så kallt ute så jag skulle kunna grina, såg, enligt Malin, ut som en snögubbe när jag åkte hem men ändå frös jag. Vad är det här? Inte ok, vägrar gå till skolan på måndag om det är såhär kallt då.
Varit hos Emma ikväll, blev förälskade i Dead by april (again), + så var Loreens bra askalas också. Självklart är det Melodifestivalen jag snackar om! Lyssnat på musik, sjungit och gjort lite listor annars. Tydligen fick Emma inte vara ute och fladdra hela helgen (haha fladdra, gylligt ord!) så det blev hemmakväll, skönt kanske med tanke på kylan.
Idag bestämdes det iaf att jag får åka till Peace & Love, världens bästa päron <3
Godnatt godnatt, ska njuta av värmen i mitt rum i min fortf bästa säng, puss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187838978.jpg" class="image">

Dance Dance

Skrivet:    ·  2012
Dance-life-party-photography-text-typography-favim.com-79617_large_large

I'm a lion, bitch

Skrivet:    ·  2012

Idag ser jag ut som ett lejon.. Nu ska jag dricka chai latte och äta en foccacia med madre på köpis, sen ska jag och hon slå ihop våra konstnärliga huvuden hemma hos pappa och planera de konstnärliga inslagen i mitt nya rum sedan. Köng!

Omfg

Skrivet:    ·  2012

Vägrar gå upp, jag väääägrar.

Fredagskväll

Skrivet:    ·  2012
Tjatja! Hänger hemma hos Martin med han och Manne nu och väntar tills bussen går hem, Manne och jag bor typ grannar så det är ju heeelt ok att ha sällskap hem säger jag. Hjalmar är även med och leker lite, chihuahuan Hjalmar alltså. Har väl varit lite mysfolk här ikväll, vissa kan då självklart inte beté sig som människor, hej Tobbe :). Nejdå, Tobbe är lika gullig som dom andra han. Emma och Frida var här nån timme också, tack för det säger jag, för mycket testosteron här annars. Simon Timothy och Jimmy var också här. Sitter och är DJ nu och spelar min favoritmusik medans Martin kastar en ihoprullad tejpboll på Manne, kul? Nja men en av dom går på Polhem så man kan väl inte förvänta sig så mycket annat. Tattare.
Imorgon ska jag vara med Emma! Och kanske Frida också? Vet inte, Emmas vänner är mina vänner :) Ska kila iväg till bussen snart, pöss!
2 coola bilder jag tog för 1,5 år sen ohyeah hittade jag på datorn här, kulkul hörs.

True shit bro

Skrivet:    ·  2012

It's friday friday

Skrivet:    ·  2012

Woopa, hur skönt är det inte med fredag då? Ser till och med fram lite till Samlektionen nu 9.20 då vi ska prata om Sveriges livstidsdömda fångar osv haha, tycker det är intressant JÖ!!
Valde kläder i 20 min i morse, det gjorde självklart att jag blev sen så här sitter jag utan smink och ser ut som en liten barnunge. Tur att det bara är gamla människor (&Malin) som åker den här bussen på fredagar.
Lovar att alla sitter och tänker "du har visst smink på dig", när jag säger smink menar jag runt ögonen , alltså mascara och kajal. Vad trevligt nu känner ni mig liite bättre underbara läsare (hehe). Nu klev Elina och Lina på också så nu är det myspystime, ha en bra fredag!!

Godnatt folks

Skrivet:    ·  2012

Ibland är livet bara fööör skrattretande, och jobbigt såklart. Sluta deppa börja peppa, steppa eller nåt sånt. Godnatt iaf

Torsdag

Skrivet:    ·  2012

Less på livet yes , men sände radio idag och det var skitkul, spårad rundtur med 9or var ganska intressant också. Nu ska jag ligga här och självdö framför One tree Hill och dricka festis, tack Kerstin :)<33 Hehe orka. Dansen blev inställd idag också, vad vill allt? Blä.

Mindfuck

Skrivet:    ·  2012
Visst fick jag er? Hehe!

Vinter igen fuck life

Skrivet:    ·  2012

Tog mina platta fina sommarskor/dansskor idag för att kolla hur min väldigt onda stortå mår efter en dag med dom istället för klackisarna, när jag kom ut från dörren insåg jag att det snöat typ 2 dm inatt. Självklart hann jag inte in igen för att byta skor i risk för att missa bussen, så ja nu sitter jag här på bussen och fryser som en liten idiot.
Sovmorgon idag pga hemprovet igår, skönt ohja! Idag sänder jag Malin Cecilia och Elina radio btw, kl 16.30 på kanal 102,7. Vi kommer faila :) Puss.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_187386748.jpg" class="image">

Hemprovet klaaaaart!

Skrivet:    ·  2012
Skönt att ha hemprovet över så jag kan återgå till livet igen, ska tex. duscha nu sen laga mat och SEN börja på One Tree Hill S04. Skolan gick ganska snabbt, satt med historian hemma hos mamma ett tag sen så träffade jag tjejerna på stan och vi begav oss till Zenzen! Första raggeatonpasset av 14 är avklarat, vill ni veta en sak? Det var ASJOBBIGT! Haha det kändes så mycket i låren så man nästan blev rädd, men vill ni veta en till sak? Det var ASKUL! Läraren var tuff men rättvis och kunde sin dans haha, hon kommer ta död på hela gruppen efter de här veckorna. Kul koregrafi iaf och jag tror det kommer bli awesome det här, jag Malin, Agnes, Andrea, Elina, Hilda och Cici kommer styra upp varje fest med denna dans ;)
Nu väntar duschen, puss!

Onsdag tjafan

Skrivet:    ·  2012

Försov mig 40 äckliga minuter idag, ändå sitter jag här i tid och VÄNTAR på bussen kung som jag är. Drömde att vi fick utbrott på Apluskk (Elina Nordström) för att hon inte förstod hur Idol går till och inte vad det går ut på, haha så man förstår ju att jag var tvungen att fortsätta sova och klara ut det. Dock hade hon inte förstått när jag vaknade heller men skitsamma det hör inte till saken.
Idag är det onsdag då, blev ett avbrott i skrivandet för jag kom inte på nåt bra att säga. Onsdag, får hemprov i historian om franska, amerikanska och industriella revolutionen och så börjar Reaggetonen. Fyfan vad kul det ska bli, vi är 7 tjejer som anmält oss tillsammans, det vi lär oss visas garanterat på nästa party!
Nu ska jag smsa Malin hehe ha en great dag!!!