Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lite bilder från i fredags

Skrivet:    ·  2013
 
 Var som sagt på fest med Sofia, hos Viktor i Hagaström, det var riktigt trevligt faktiskt och jag har saknat Sofia så himla mycket så det gjorde ju sitt också!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET VÄRLDENS BÄSTA MALIN

Skrivet:    ·  2013
 
 

The bottom of a bottle is my only friend

Skrivet:    ·  2013
 
Hellooooo. Igår var det finmiddag hos familjen Nyström sen åkte jag och Sofia på fest i Hagaström, lite småtrött idag men ska snart åka till Ockelbo! Marknad där i helgen och det är så standard att åka till mormor där då, ska försöka hitta nå fina solglasögon (<3) och äta glasswienerbröd. Först blir det en sväng förbi McDonkas och köpa en McFlurry, har sett fram mot det hela morgonen!!! PUSS

Matchdag

Skrivet:    ·  2013

Har ju blivit med i ett korplag så har haft fotbollsmatch idag! Förlust med 1-6 men det spelar typ ingen roll, det är så underbart att få spela fotboll, trodde aldrig att den dagen skulle komma igen. 2x20 är typ det jag orkar med, fotjävlar :( Det är förresten lite mer än 2 år sedan jag la av med fotbollen, och min kondition har försämrats typ 8-10 min... Så ja, 2x20 är lagomt haha!

Nu ska jag sova, börjar 14 imorgon, får se vad som händer på förmiddagen! :) Godnatt!

Vad vi gjorde på midsommar

Skrivet:    ·  2013
 
Ja på midsommar då var det först jag, Elina, Hilda, Agnes och Sofia som var hemma hos Agnes och förfestade, åt och hade det jättemysigt med sällskap av Malin efter nån timme. Tog bussen där ifrån till stan vid nio för att åka på fest, har varit i den där takvåningen förut och den är asfrän. Var skönt folk där, dansade, mina vänner DJade (haha) och satt och hängde på den stora balkongen. Även fast inte planerna inte alls blev som de skulle, Sikvik med hela tjejgänget och sen fest i Sandviken, så blev det faktiskt bra ändå! Har alltid så kul med dessa människor.
 
Update: Glömde skriva att mamma och Dixie var hem till mig i Valbo på förmiddagen och hjälpte mig med en krans! (Inte Dixie dock..). Kransen blev fin men liiiite för stor, typ ett Hawaii-halsband ;)

Tisdag

Skrivet:    ·  2013

Det är 48 dagar kvar till Magaluf idag och allt är betalat!! (Lånade Elinas bild)

Idag har vädret varit skitbra verkligen, började med att jobba 9-14 och cyklade sen hem direkt för att byta om för att ta bussen och vara en timme med en av mina allra bästa vänner Sebastian som bor några timmar bort och som jag alltså inte träffar så ofta. Idag var det faktiskt exakt ett år sedan, på Peace. När han hoppat på tåget hemåt så väntade jag bara på Elina och Malin så vi kunde betala resten på resan och sen övningskörde jag hem till Valbo där hela familjen var samlad för grillning.

Avslutade kvällen med en liten kort promenad där jag träffade på Manne nere i backen och stod och pratade med han ett bra tag. Längtar så sjukt till Getaway nu! Och är så avis på alla som åker till Bråvalla imorgon. Själv ska jag spela korpmatch i fotboll, ledig från jobbet.

Nu blir det läsa lite och sen sooova

Enjoy the silence

Skrivet:    ·  2013
 
Hej!
 
Har haft sommarlov i över en vecka nu och har varit utan internet i typ 3... Har väl inte hunnit med så mycket än under sommarlovet, bara jobbat lite, men har väl njutit lite i solen, varit en sväng till Bollnäs sjukhus för ortopedundersökning av mina fötter. Har hunnit med att ryckt in i en korpmatch också, storförlust blev det men kul som satan var det att spela fotboll igen så nu är jag med med i laget pga de var så många som backat ur. KUL! Har hunnit med att firat midsommar och firat Martins 18årsdag också, som sagt kulkul. Hade kameran med på midsommar så har sjukt mycket bilder, ska lägga in dom senare idag för tänkte gå ut och njuta av solen nu medans den är framme, läsa lite Sagan om de två tornen kanske. Från och med imorgon blir det nästan jobb hela veckan, jobbar måndag tisdag torsdag och fredag och sen de två veckorna efter så börjar kommunjobbet, ska vara på ett ålderdomshem i Sätra! Så då blir det väl 9-16 varenda dag.
 
Har som sagt internet nu så blir förhoppningsvis bättre uppdatering! Ska lägga in midsommarbilderna ikväll iaf. Ha det bra 

Le miracle

Skrivet:    ·  2013
 
Hej! På torsdag så slutar vi skolan och då väntas ett långt och skönt sommarlov. Har redan börjat jobba t.o.m. Håller på med jordgubbarna från och med förra veckan till och med typ ett tag i juli, har dock en paus då jag har kommunjobb 1-12 juli. Har inget flytande schema med jordgubbarna heller så har ju mycket slötid att göra andra saker också. Jobbar då och då och alltid halva pass bara, klagar ej! 
 
Sitter nu och lyssnar på Céline Dion, hennes franska låtar, och har precis kollat på en fransk film. Har mitt sista prov imorgon, det känns lite konstigt då betygen redan är satta... Aja blev iaf beordrad att kolla fransk film och lyssna fransk musik för att hänga med lite bättre, det är nationella hörförståelsen jag måste göra om. Förstår inte hur man kan få C i uppsatsskrivning och läsförståelse, B i tala men F i hör. Blir så less på mig själv. Annars är jag bara så sjukt posetiv med alla betyg jag kommer få, får verkligen ut något för hur mycket jag ansträngt mig den här terminen!
 
Imorgon väntas som sagt franskaprovet, och även typ klassens dag i Bourlongen, jobbar sen 14-19 så har hela dagen planerad. Jobbar samma tid på tisdag också och sen är det onsdag och sen är det torsdag och sommarlov!!!! Känns lite smått overkligt. Måste iaf tipsa er att kolla på den franska filmen jag såg idag, "En oväntad vänskap", det är nog en av dom bästa filmerna jag sett (förutom Sagan om ringen-filmerna och Harry P), grinade mig igenom hela slutet och fortsatte att gråta en lång stund efteråt... Haha!
 
Ha det bra.

Vad jag gjort den senaste tiden

Skrivet:    ·  2013
Har haft the time of my life, nu nyss i helgen så hade jag en mysfredag med Emma där hon bjöd på mat och på lördagen så var vi hemma hos Frida hela dagen och en stund in på kvällen, åt mat, dansade, skrattade och hade det jättekul innan vi åkte på fest i Sätra. Det var faktiskt också helt ok, inte skitmycket drag men trevliga människor! Helgen innan då var vi 8 stycken som köpte mat hem till mig och åt och förfestade innan vi åkte på fest i Hagström, det var faktiskt också kul. Som sagt, haft det skitbra på senaste tiden och snart är det skolavslutning, om 10 dagar! Har hunnit fått lite jobbtider innan skolavslutningen också så det känns jättebra.
 
Har världens bästa vänner verkligen!
 

Testar ut outfit

Skrivet:    ·  

Väntas en grym lördag!