Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdagskväll hejhej

Skrivet:    ·  2012

Ahmagad, det spårade.
Kollat klart på 3:e säsongen av One Tree Hill nu PLUS fixat min radiogrupps låtar tills på torsdag, jävlaR vad hurtigt! Nja inte direkt men nu är jag tröttis, pappa blev grinig på att jag jämt ska göra allt i sista sekund, men listen up dude, Im young jag gör sånt bara för att du ska bli sur :). Kanske inte.. Det råkar bara bli så, that's me love me for who I am, take it or leave it så att säga.
Undra hur ni tolkar sakerna jag bloggar om egentligen, för jag har ju en egen röst i huvudet som läser meningarna på ett visst sätt. T.ex. när jag skriver på engelska är jag oftast oseriös japp japp, hehe skitsamma nu ska jag sova. Godnatt!!

Mitt i renoveringen

Skrivet:    ·  2012

Kaos!! Mina väggar är nakna!!!
Känna jättetråkigt att vara i rummet nu :( Alla mina randomsaker som satt runt om i rummet fick sitta på dörren nu så den blev också kaos!
Har inga fönsterbrädor men ett stort hål i golvet, hehe nu ska jag äta och bli emo i mitt tråkiga lilla rum 💊+🍸=💏=👉👌. ✌✌✌✌

Here comes a regular

Skrivet:    ·  2012
Egoboost! Hmm.
Nu hänger vi lite i en av datasalarna, median har precis börjat och vi ska börja hålla på med radio. Ska sända på torsdag haha, ska lätt sprida min blogg :) Dock är det väl 5 pers på sin höjd som kommer lyssna osv.
Slutar 15.30 och ska väl gå direkt till Friskis för ska va med på spinning 16.30, köng! Skönt att få träningen gjord tidigt så man hinner hem och kolla massa One Tree Hill, bästa nånsin.
Nu säger Kerstin dock att vi ska sluta en timme tidigare, det förstör heeela min planering så nu blev jag less. Har lite aspbergers (?) tror jag, ändras min planering så blir det kaos, riktigt kaos. Ååh. Ska planera radio nu iaf, hejs!
Lyssna på låten förresten, den är jättebra :)

Thuesday

Skrivet:    ·  2012

Idag är det en tröttdag, tisdag, fult namn. Sitter på 1an nu fast den har såklart inte gått än, aja jag och Mallan tar 10:an 8.50 upp till Fjärran för det är simning på idrotten. Självklart är vi 2 cool for school så vi ska bara kolla :) Bada en gång per skolår räcker faktiskt.
Nu har bussen gått och jag ska kolla i min Friskisbroshyr, som vanligt. Ha en grym tisdag :)

Myspys i köngsängen

Skrivet:    ·  2012

Hola amigos! Ligger i sängen redo att sova nu, tvingade mig själv att stänga av One Tree Hill för i nästa avsnitt dör än och då hade jag blivit uppe hela natten och kollat på de resterande... Sett 16 avsnitt på 2 dagar nu, haha kan det bli för mycket? Nej inte när man har sån stor och mysig säng som jag nej!
Imorgon är det en sån här dag då vi slutar 16.45 , tror jag? Eller så är det inte så blev fett osäker nu. Skitsamma även fast vi har ett lååångt mediapass så har vi även idrott och massa matte som gör dagen trööökig. Ska träna nåt på Friskis efter skolan iaf får se hur det blir. Godnatt iaf då så får vi se vilket humör man är på imorn, sucks being a teenagegirl. Sov gott!

I soffan

Skrivet:    ·  2012

Skriver av lite engelskaglosor framför hockeyn och dricker "God morgon"s version av Proviva med goda bakterier och sånt i. Pappsen är ju "bossen" över mejeriet på Coop alltså får han hem saker som inte kommit it i butik än som prov, och ja jag skryter absolut just nu, är pappsens lilla smaktestare :)<3 Okej nej jag vet inte vad jag sitter och snackar om haha ville bara säga att juicen var god!
Heja Brynäs Tigers ohyea, eller bara Linköping förlorar är jag glad!! (Ägnat till Emmas 1/2broder), BryynäÄääÄäS!!!

@ golvet

Skrivet:    ·  2012
Sitter på golvet i mitt rum som värsta tattaren med datorn på förstärkarhögtalarsaken, ser ut som skit här inne eftersom dom började fixa lite här inne igår. Ska jag försöka packa upp alla väskorna med kläder iaf så det ser lite mer okej ut här, ska försöka komma fram till byrån bara.
Det gick bra hos tandläkaren, dock har jag 1 början till hål så ska dit om ett år igen, dessutom lär jag börja skölja i flour och använda tandtråd haha, tydligen hade jag sååå mycket saliv som gjorde att jag fick tandsten? Wtf liksom. Om 30 min börjar Brynäs - LHC på tvn och jag som hade tänkt hinna duscha innan :( Aja ska packipacka upp nu, 2 dagar till Reaggetonkursen börjar!!! Puss

Tandläkaren

Skrivet:    ·  2012

Wehooo snart ska jag till tandläkaren! Jag är inte rädd för tandläkaren men jag är rädd för att jag ska ha hål, för då måste jag laga och det är det värsta som finns ju. Kom på att jag måste springa iväg och borsta tänderna nu också.
Dagen har varit HEMSK , aldrig känt mig så ful och äcklig :( Gått med dunjacka , mössa och halsduk hela dagen, men jag ville verkligen inte visa mig för nån. Ush.
Nu ska jag och Per åka snart så måste fixa gaddarna först (haha), cyaaaaaaa

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_186949403.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_186949403.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_186949479.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_186949479.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_186949508.jpg" class="image">

Måndag

Skrivet:    ·  2012

Sitter forever alone på bussen bara för att jag missade min, glad att 1:an går var 10'e minut dagar som dessa.
Tänkte stanna hemma från skolan idag men insåg att jag inte vill hamna efter i krönikoskrivandet så tog en Ipren och klev upp ändå. Åt en halv grapefrukt till frukost för att få igång matförbränningen i kroppen, läst att det ska vara bra!
Nu ska jag snacka skit med Andrea, puss!

Så kan det gå när inte haspen är på

Skrivet:    ·  2012

Ska åka till stan för att kika efter nya skor med mamma och mormor! Mina är lika slitna som toaletterna på Vasa (ja Elina det är sant), det är illa då alltså.
Vill bara säga att kossor oxå er snela :)

Sunday yes

Skrivet:    ·  2012

När det ser ut såhär när man vaknar så känns det nästan lite som sommar, åh! Visst är väggen fin btw? Japp. Vill bara säga att det är märken efter mitt förra element, tur att det ska fixas inom en snar framtid.
Söndag idag då, vet inte om jag ska träna eller inte, nu ska jag iaf sätta igång One Tree Hill S03, säsong med galna mammor och galna stalkers jappjapp hörs då.

Tja

Skrivet:    ·  2012

Världens skönaste säng, den bästa på hela jorden, befinner sig i mitt rum i Valbo. Ville bara säga det för nu är jag här och ska sova, imorgon ska jag nog sätta mig vid datorn så håll ut ;) Godnatt!

Fredaaag

Skrivet:    ·  2012
Hej mina trogna läsare, är här för att säga att jag lever och mår bra. Varit lite ostadigt mellan mig och datorn de senaste dagarna så jag har inte viljat sitta där så länge åt gången.
Ja idag är det fredag, vaknade 7.59 av mig själv idag och hade lite panik att jag inte ställt klockan tills jag skulle iväg och träna med Hilda till klockan 11, sen insåg jag att det var fredag och inte lördag och 1 min senare ringde klockan och jag var tvungen att gå upp. Onsdag-torsdag vad jag ensam hemma för mamma var i Stockholm med jobbet över natten, låg och fantiserade om att nån skulle ta sig in i lägenheten och komma och knivmörda mig när jag låg och sov. Utvecklade det även till att fundera på vem som skulle komma på först att nåt måste hänt mig, mamma skulle inte kommit hem förrän 19 så då skulle jag alltså ha legat död i mitt rum i över 12 timmar. Scary...
Jag överlevde iaf och igår började min dans, det var skitkul och dansen verkar jättebra det lilla vi fick känna på, körde även styrka och det var så sjukt härligt!!! Skönt att allt är på G nu, nästa vecka börjar reaggeton också.
Idag efter skolan ska jag testa på Core på Friskis, Hink sa att det var tråkigt men jag ska testa ändå. Ikväll ska vi ha spakväll hemma hos Agnes också, ansiktsmasker och måla naglarna och kolla på typiska tjejfilmer, grina lite också kanske. Haha nej vi får se hur det blir, planer har en tendens att ändras!
Nu hänger jag med Elina, Andrea och Hilda i kafeterian och snackar lite om livet och så, sånt som behövs ibland. Ska börja skriva på min krönika nu, ska skriva till den påhittade tidningen Fanzinet Ugglan om hur dåligt jag tycker att "Biggest Looser" är upplgat, haha nåt jag kom att tänka på igår bara.
Här är låten vi ska dansa till på New Schoolen:
It's all about attitude!

Mer dansbilder från Ackesdansskola.com

Skrivet:    ·  


Genrep för finalen


Jumpstyle, putar lite sexigt med rumpan haha.


Jumpstyle genrep, sexig tjej in action!

New School, chillar längst till höger i den högra "klumpen".

New School, poserar lite längst bak i mitten. Whats up with the hair?

Dansbilder

Skrivet:    ·  
Såg att Victoria lagt ut lite från Magic of Dance 2011 där även jag var med, köng. Nätmagtröja och rosa linne är jag hejhej! Nedersta bildern håller jag mig till mina kompisar Jamie och vad han nu heter, småpojkar är iaf min grej.
Så less på att jag bara ska gå New School i år.

True shit

Skrivet:    ·  2012

Chillar med livet

Skrivet:    ·  2012

Har träningsvärk som jag vet inte vad i rumpan, från den enda övningen man gjorde seriöst på idrotten haha. Blev typ i Ockelbo en timme bara innan vårat tåg gick, och tåg är typ hur skönt som helst att åka tycker jag, lätt skönaste färdsättet. Fick god mat där uppe iaf och såg folk som åkte skoter på åkern och då blev man faktiskt lite sugen ju... Aja ska sova nu för jag är läskigt jättetrött, börjar morgondagen med matteproven som jag och Malin struntade i idag hehe! Klockan på 7.30 snark godnatt.

Diss mot tjejer men äh.

Skrivet:    ·  2012

Köng

Skrivet:    ·  2012
Yesyes sitter i datasalen som varje tisdag efter lunch, ingen aning om vad vi ska göra på median men jag hoppas det blir nå kuuuuul. Efter median har vi info om våra mediaval vi ska göra till 2an och sen ska jag och Malin fuska oss igenom 2 restprov i matte, forgive me father, och mamma och alla andra som tycker jag är så himla bra. Men nästa vecka skickas det faktiskt hem omdömen till oss och vill inte få att jag har rest i nåt, oki? Japp.
Skitsvårt att skriva för jag har plåster på ena fingret också, ätit upp mitt nagelband, mums vad äckligt det var. Ska göra nå kul nu PUSS!

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Sitter och har genomgång på matten om nånting, fattar inte riktigt men det är ju standard. Hade cirkelfys på idrotten, dock lekte vi bara och det är ju också standard det, Malin som bangade knäppte lite fina bilder med Hildas telefon som ni KANSKE får se nån gång.
Slutat väl nån gång mellan fyra - fem idag och då ska jag och mamma åka till mormor i Ockelbo för att lämna hund och bil och sen åker vi tåg hem, mamma ska va i Stockholm onsdag-torsdag och bilen ska lagas, kul info va?? :)
Ska försöka göra nå nyttigt nu, ha en crappy dag!

Godnatt

Skrivet:    ·  2012
pic.twitter.com/os2A0HKY
Keane – She Has No Time
The Shiloh – Forever Lost
Om jag inte sagt det så är jag väldigt svag för killar som blandar ljusa och mörka röster i sina låtar, sick vad man skulle dö för en sån kille. Just sayin', nu ska jag sova iaf. Imorgon börjas det med idrott klockan 9, åh gud så kul. Mmmm nää. Natti!

Undead

Skrivet:    ·  2012
Hello fellows! Sitter och funderar på vad jag ska skriva om, kommer inte på nåt intressant från dagen att berätta om liksom. Ligger här i sängen med båda laptopsen i sängen och växlar lite, dryg att bara ha en internetadapter, skoldatorn är snabbare och blir inte lika varm men på min egna har jag ju hela mitt liv. Går det att göra en snabb uträkning om hur många bilder man har på datorn? Isånafall ska jag nog göra det, har sjukt mycket minnen där haha.
Är precis klar med att ha i färg i madres hår, stog där och funderade och kom på att jag vill göra nå drastiskt med håret men färgningen får vänta tills jag varit och klippt mig så det inte blir lika mycket hår att hålla på med. Ska googla fram nå coola färgkombinationer i håret och googla på dieter, mamma och jag kör halvt som halvt på GI och Hilda kör på Varma koppen-dieten, hittar jag inge roligare måste jag ta en funderare här, Varma koppen varannan dag och GI varannan? Coolish. Hildish är min idolish!! Nä ba skoja jag är min egen idol.
Ska väl chilla vidare lite här och kanske kolla några avsnitt One Tree Hill sen, världens underbaraste bästa serie! Och ja jag är kär i Peyton, som sagt skulle lätt bli lesbisk bara för hennes skull. Pjyss och kram idiots!
Ska gifta mig med sångaren i Papa Roach när jag blir stor, Jacoby Shaddix myms!!

Hilarie Burton

Skrivet:    ·  2011
Dör på hur snygg kvinnan är!

Måndag

Skrivet:    ·  2011
Idag ser mitt hår ut som ett råttbo, eller något annat konstigt och fult.
Elina briljerade på läxförhöret förra veckan men jag fick bara "bien", det snöar och just nu har jag franska, som en vanlig måndag så har den här också börjat dåligt. Det bästa idag just nu är att vi slutar 13.30, lyx jappjapp. Efter skolan ska jag chilla med livet sen när mamma slutar jobbet ska jag färga bort alla hennes gråa hår, på tiden!
Nu pratar Lotta franska och jag förstår inte, hejdå!!

Trött tjej japp

Skrivet:    ·  2011
Nu blir det sova faktiskt, börjar 9.45 imorgon, typ det bästa på hela veckan ju att ha sovmorgon på måndagar!
Får se vad morgondagen bjuder på, hehe godnatt!

Sorry for party rockin' PART 1

Skrivet:    ·  2011
Väldigt många bilder från gårdagen i okronologisk ordning, vet inte om jag berättat vart vi var men vi var i Södra Bomhus iaf i en lokal som en kille som fyllde år hade hyrt. Var väldigt många tjejer där i början så det var väl lite stelt men kungar som vi är så drog ju vi såklart igång dansen och sen stog alla brudar och skakade rumpa till "Gimmie gimmie", mäktigt ;).
Självklart kom killens pappa och förstörde men det är ju sånt man får stå ut med, tog 1bussen till stan och hängde på Donken till strax efter 2 då jag gick hem och somnade nästan direkt. Hade en så sjukt ful dröm inatt också haha, skrattade när jag vaknade t.o.m.. Nu ska jag duscha och sen lägga ut bilder på facebook, ha det!

Hungrig!!!

Skrivet:    ·  2011

Känslan när det luktar tacos från köket, älskar livet!

Söndag

Skrivet:    ·  2011
Mysbelysning i rummet och ett nynerladdat avsnitt av One Tree Hill från nya säsongen som inte börjat sändas i Sverige än, kungsöndag. Ska ta det lugnt i dag bara, kanske följa med mamma och gå ut och gå med Dixie eller nåt. Avundsjuk på alla mina danskompisar som skriver status efter status att dom ska ner på Ackes och dansa första passet för i år, och jag då? Nä jag ska ju bara gå New School iår och det är på torsdagar, dör vad less jag är.
Blabla ikväll ska jag lägga ut bilder från gårdagen, en lyckad kväll för mig mig men misslyckad för vissa andra. Mycket skratt blev det iaf! Pussen

You think you're a gangster 'cause you did time, well listen here gangster don't cross the line

Skrivet:    ·  2011

Lördag & flashback

Skrivet:    ·  2011
Sitter och taggish lite i mitt rum, beklagar mig över att jag har en fuldag idag... Planer för kvällen är lite dansadansa hemma hos en kille i Bomhus med mina favoritbrudar och mina nästfavoritbrudar, just kidding ni är mina favoritbrudar allihopa!!! Vet inte när vi ska iväg eller så så tänker väl faktiskt börja fixa i ordning mig snart så jag slipper stressa sen, smart va? Japp.
Igår då, åkte jag från Emma för det var massa kalas där och så skulle hon upp 6 imorse, hem till Hilda! Chams var där så jag tänkte väl köpa med lite gottgott till DOM och åka dit, stressad över att bussen skulle gå snart och när jag ska betala fungerar inte kodjäveln på mammas kort, ringer henne och typ dör för att det är jättelång kö bakom mig och hon är så hiiiiimla stensäker på att det är den. Prövade 3 gånger, struntade i chipsen och sprang till bussen arg som ett as. Alldeles nyss kom mamma fram och sa den rätta koden, thanks for nothing MOTHER....
Haha aja nu ska jag göra nåt åt mitt utseénde ha en bra lördag friends!!

Chillin'

Skrivet:    ·  2011

Hemma hos Emma!

Skrivet:    ·  2011




Leker lite :)

Empii är så duktig i skolan!

Friday

Skrivet:    ·  2011
Hejhej här sitter jag och steker på svenskalektionen, kunde inte skriva nåt igår för ja madre lämnar ju internetet på jobbet osv. Icke kul. Sitter nu och lyssnar på Ron när han går igenom krönikor osv som vi ska börja skriva nästa vecka.
Har inte tid att skriva nå mer faktiskt, efter skolan ska jag ut och gå med Dixie och sen hem till Emma! Hennes broder fyller år idag så det blir väl chill där hemma hela kvällen, får väl seee.
Nu ska jag svara på frågor!

Sa11b

Skrivet:    ·  2011

Vi: kan vi inte hyra lokal då?
Andrea: ska vi inte hyra en ishall istället då?
Hahaha insidejoke men där satt den!! Det är egentligen skitkul :)

@ vasa

Skrivet:    ·  2011
mmmh här är fina vi:) den till höger togs igår tror jag och den tillvänster är från idag XDDD
idag har vi haft läxförhör, det kunde inte ha gått bättre:) om man säger så här: creme de la creme. det är vad jag är! sök på googletranslate så får ni veta vad det betyder, de säger ju så på halebop reklamen ni vet? eller visst är det halebop?? mm tror det.
nu sitter sofie och kollar på mina bilder, vet ej varför men men ..........
hmm vad ska jag skriva nu då?? mmh jag har inget mer att säga tror jaggggg
förretsten..jag hittade en jätterolig bils på facebook, så jag lägger upp den här.
HAHAHAHAHAH roligaste idag, ni måste säga det högt. det är jätteroligt verkligen! (lovar)
det var väl allt för mig, ha en bra(dålig) dag:D
mvh tjejen till höger på bilderna.....(nu undrar ni vad jag heter va?? mmh det säger jag inte:P)

True story bro'

Skrivet:    ·  2011

Onsdag

Skrivet:    ·  2011
Idag var jag så sjukt trött när jag vaknade, såhär riktigt trött så man inte får upp ögonen ens.
Har historia nu och lyssnar på föreläsning om lite franska revolutionen och snart industirella revolutionen, kul va? Ohyea.
Torsdagar är den jobbigaste dagen i veckan, vi har historia engelska franska svenska och matte, franskan precis före lunchen = jättejobbigt. Har både franskaläxa och svenskaläxa till idag, har väl ganska koll på svenskan och halvkoll på franskan. 20 yrken, vem bryr sig egentligen om vad en barberare heter på franska? Inte jag iaf.
Vet inte riktigt vad jag ska säga, slutar tio över tre idag och så ska jag träna klockan 6, blabla nu ska jag lyssna på Pelle!

Pojken med hålet i handen

Skrivet:    ·  2011

Det är illa när man kommer in i en period då man VILL blogga, men så är internetet antingen för segt eller så glömmer mamma det på jobbet, som idag.
Haft en lång pratstund med mamsen ikväll i varje fall och det resulterar i att jag går och lägger mig sent, skulle lätt kunnat sovit för flera timmar sen, aerobicsen tog slut på mig. Sjukt många muskler man inte visste att man hade visade sig, hehe men nu är jag igång thank god.
Tänkte lägga ut en bild men det är sån dålig mottagning här så det funkar inte med bloggappen, kul va? Nä godnatt

Rädd

Skrivet:    ·  2011

Kul att man kommer in på Friskis för första gången utan att veta att en bläckpenna i jackfickan läckt, går till spegeln och kollar och där hade jag bläckmustach. Nu ska jag träna aerobics, REN OCH FIN IGEN, hejdå..

New boyfriend:P

Skrivet:    ·  2011
Kolla vilken pudding som puffat mig på facebook? Fett fin, och i min ålder!!!
Okej nej jag är rädd för valbobor nu för tiden, dock inte mig själv Malin och Emma. Ni äger.
Lovar att han stalkar mig och läser det här också, isf, DRA!!! Du är läskig.

Wikipedia <3

Skrivet:    ·  2011

Wikipedia stängs ner i England idag pga protest mot nya lagar i landet, Wikipedia är bästa sidan nånsin och om den svenska sidan läggs ner (som det förvarnas om att det KANSKE blir) så tänker jag sluta skolan. Punkt slut.

Ragestache.com

Skrivet:    ·  2011
Tidsfördriv för det tar ÅR att ladda hem på mammas 3-bredband.
Comic - Basketball Star
Comic - HAHAHAHAHA
Comic - Poofy hair
Comic - Fear
Comic - FFFFFFF
Comic - Dramatic car ride

Ba tja liksom

Skrivet:    ·  2011
Vi började skolan den 18 augusti i somras/höstas, 18 september 18 oktober 18 november 18 december 18 januari, är inte det 5 månader bara? Är det sant att vi har failat så pass mycket genom att fira våran halvårsdag 1 månad för tidigt? Haha varför?`

Imorgon är det ett halvår med de bästa!

Skrivet:    ·  2011

Tisdag

Skrivet:    ·  2011

Sitter i skolan på en bänk bredvid Moa och Frida, alla sitter och nördar iPhone och det ser jättefult ut. Hoppade över idrotten idag för att det var skridskor (fotskadan ohyea) så jag börjar inte förrän om 5 min, kulkul!
Ligger före i matteplaneringen, för första gången, så kan chilla liite idag men får se hur det blir med det. Jag är så himla duktig. Idag ska vi göra 2 val till 2:an, mediaval och individuellt val, har jag nån aning om vad jag ska välja? NÄ! Living on the edge så att säga då.
Har inte hittat mina vänner än så här sitter jag forever alone, PÅ VÅRAN PLATS längst ner i högra hörnet, lätt värt det.
Imorgon ska jag träna Aerobics, oh my god, har alltid trott det har varit nån sorts yoga/meditations liknande träning men nej haha det var hopp och kordination och tempo och herregud. Mjukstart liksom... Skitsamma nu ska Robert börja, ha det braaa

Novell weho

Skrivet:    ·  2011
Måste försöka få novellen klar, orkar inte orkar inte orkar inte. Somnade typ 3 inatt kul kul är jättetrött nu osv, men lägger jag mig och sover så kommer jag aldrig orka göra nå läxa sen. Dessutom är jag hungrig också, BLÄ på läxor hörshej vilket tråkigt inlägg.

Franska med Wikan!

Skrivet:    ·  2011
Vad kul vi har med att lära oss verb!

Söndag

Skrivet:    ·  2011

Väldigt ökande statistik pga min årsresumé, tackar Facebook för det!
Ska försöka komma iväg till skolan imorgon, har mått så in i helvete dåligt idag så fyfan. Överträffar mig själv ibland faktiskt.
Min bloggpaus får jag hoppas är över nu iaf, och P.S, jag ska aldrig skaffa barn.
Godnatt!

Försenad sista resumé av 2011's 6 sista månader

Skrivet:    ·  2011

Söt hund och söt och glad gubbe

Skrivet:    ·  2011

Fredag

Skrivet:    ·  2011

Varit hemma 2 dagar nu och så får jag reda på att Elina och hennes små efterföljare gått och snott våra platser, våra platser längstbak i högra hörnet i klassrummet, hon leker med döden. Aja här ligger jag i sängen, har precis ätit och kollar på One Tree Hill. Laddade hem 1:a avsnittet av säsong 9 igår som inte sänts i Sverige än och det var så bra så jag kände mig tvungen att kolla om på alla säsonger igen!
Väntar på att mamma ska höra av sig så vi kan åka till köpis och sen hem, bara därför så ringde hon nu så jag måste sticka. Igår kom Hilda hem från värmen så idag ska hela Chams samlas hemma hos nån, vet inte vem jag, och berätta allt som hänt sen sist vi sågs, myspys.
LMFAO kommer till Grönan den 4 maj förresten, dödsstraff om man inte går liksom. Hörs

Årsresumé 2011 - första halvåret

Skrivet:    ·  2010

Onsdagskväll

Skrivet:    ·  2011

Ligger under täcket och kollar på A Hart of Dixie, fryser som en liten idiot men serien är jättebra!
Umgåtts lite med ma madre och mormor idag och sen bara tagit det lugnt här hemma, ätit mat i sängen och försökt att inte sova bara. Vet inte vad jag ska säga, imorgon kanske jag och Emma ska ut på äventyr till ett visst ställe och fråga efter sommarjobb, haha det är så fult vi kommer inte ens få det.
Gud vilken tråkig blogg jag har dessa dagar..

@bussen

Skrivet:    ·  2011

Idag börjar vi halv 9, tidigt men jag var faktiskt ganska pigg när jag vaknade. Sov så otroligt skönt inatt och hade jag bara gått och lagt mig runt en timme tidigare så hade jag varit som en ny människa nu. Man skall tänka positivt! Dock läste jag i mitt horoskop att jag inte ska ta upp diskussioner idag för det kommer sluta med att den andra människan blir arg.. Hade planerat att säga åt Per att skaffa sig ett jobb en familj en egen bostad och ett liv idag när han fyller 26 år, och skaffa sig en normal dygnsrytm. Vem sitter och spelar WOW klockan 7 på morgonen när man är arbetslös? Exactely!
Jag är ensam på bussen, klockan är 8 vart är alla?! Hejdå ha en great dag

Godnatt

Skrivet:    ·  2011
Satte mig vid datorn för att göra min bortglömda årsresumé för 2011 (haha seg jävel jag vet), kom på att det är ju min skoldator jag sitter vid och här har jag inte nå bilder från året ju, insåg sen att jag inte orkade sätta på min andra så då skrev jag ett A4 på min novell istället. Från början lät det bra i huvudet men nu känns det bara rörigt, ååååh på senaste Svenskauppgiften så fick jag B, 2/3 A-mål gjorda så jag vill göra det bättre nu. Men nä så blirdet inte såÅå.
Skönt att ha börjat med novellen iaf och nu ska jag sova, ska försöka göra 2011resumén senare i veckan haha. Godnatt med er
Tack weheartit.com för inspirationen!

Sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Jobbig första dag i skolan, gått omkring med en himla filmkamera i varje byggnad UTAN att ställa frågor till nån ens.. Ligger helt död i sängen nu och har gjort det hela kvällen, kollar på serien "A Hart of dixie", lite konstig serie men Rachel Billson har huvudrollen och hon är så himla söt så aaaatt!
Nu orkar jag inge mer, sämsta dagen på länge men dåliga nyheter och skit. Men man är väl Viking hejdå.

Gissa vart jag är?

Skrivet:    ·  Allmänt
Japp i datasalen, börjar om en kvart så jag ska göra nå kul nu innan vi ska fortsätta med våra filmer. Just det våran film är ju klar också, den är bäst!

Bra start på dagen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag och Malin står stadigt på 6 poäng medans äckelCici kom och fick 9 poäng, vettefan what Agnes fick antagligen jättebra :( Äckeldag och äckelmatte, äckelrobban och äckelekvationer. Vi förtjänar att vara utomlands med Hilda, hejdå..

 

Tisdag weho0

Skrivet:    ·  Allmänt

Det ända man läser på Facebook och Twitter är hur folk inte sovit och hur sjukt trötta dom är, håller med alla dom. Sovit kanske 3 timmar inatt och det är inte okej, dessutom har jag idrott första lektionen och allt, "spring 15 varv runt salen", eh nej.
Ska få nytt schema i skolan men idag går vi efter gamla, antingen slutar vi 15.30 eller 16.45 i sådana fall, är det den sista tiden så säger jag bara skjut mig i pannan. Längtar redan hem till min säng även fast jag fortfarande ligger kvar här, färdig och klar och bara väntar in tiden tills jag ska gå nu..
T.o.m hunnit med att äta frukost idag, kung.
Nu ska jag lägga harpan i 8 min tills jag måste gå. Ha en förjävlig dag!

Lägger harpan

Skrivet:    ·  Allmänt

Sista jullovsdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag bara samlat krafter för att klara av skolan imorgon, gud så tråkigt att inte ha lov nå mer men egeeeentligen så är det bra för nu kanske man får nåt gjort också! Det jag lovat mig själv är att innan denna vecka är slut ska min novell vara färdigskriven och inskickad, Ron ville läsa alla dom under mellandagarna men för mig är mellandagarna mellan julafton och kanske påsk. Så var det inte det då men jag kan väl låssas för att känna mig lite duktigare.
Nu har jag precis duschat och ska kolla på en film det sista jag gör innan jag går och lägger mig, var duktig och satte klockan på 10.30 idag och vaknade då, pratade mamma i telefon efter ett tag och klockan 11 sov jag igen och vaknade 12.30. VARFÖR?! Hatar sista dagen innan skolstart.
Snodde en sak av Agnes hon la ut på sin blogg, regler som hon och Malin bestämt, klockrena! 2012 for the win, puss och kram.

May it be

Skrivet:    ·  Allmänt

Gråter jämt i slutet av sista filmen..........
Nu ska jag kolla på Breaking Dawn som jag inte sett sen TwiDay, donken har ätits och sen kanske det blir lite chips också, flottsöndag!
Måste säga att det var sjukt skönt att vara ute och gå lite iaf

Just chillin'

Skrivet:    ·  Allmänt

Förlängda versionen av Sagan om ringen Konungens återkomst, har för mig att den är 4h lång så då har jag nåt att göra iaf. Funderar på att gå till Donken sen om inte Per vill skjutsa till Max, imorgon (eller tisdag då skolan börjar) så är det bara GI som gäller så nu är det sista dagen! Skitsamma hörshej

Dröm

Skrivet:    ·  Allmänt

Drömde inatt att jag var Hillary Burton som Peyton i One Tree Hill, fast dock var vi inte i Tree Hill utan i Valbo. Var påväg till Köpis med Brooke och där på en bänk satt Psycho Derek och hånflinade, det var läskigt. Dock hade jag ju inte klagat på att leva som Peyton ett tag till.. :)

Bloggappen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sorry för dubbla/trippla bilder det är bloggappen :(

In bed

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken kväll, nya trevliga människor och gamla favoriter såklart. Det bästa är väl att en av Martin och Tobbes kompisar, Manne, bor typ granne med mig så då slipper man gå ensam!! Aja var först hos Emmas kompis Jasmine typ hela kvällen sen sista timmen var vi hos Mannes kusin på nordost innan vi hamnade på Max och sen bussen hem. Överfullt på bussen , aldrig varit med om fullare buss hem.
Imorgon är näst näst sista dagen på lovet så får se vad som hittas på, ska nog njuta av ledigheten bara och ligga hemma om ingen annan kommer med ett bättre förslag. Är lite avis på Hilda som har the time of her life utomlands, miss that girl. Aja godnatt snyggingar!

Om du var här

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och chillar här vid datorn medans Emma håller på och fixar sig, gullig som jag är så lagade jag mat tills hon kom hit: Hamburgare och pommes, lyx? YES!!
Ska väl ta det lugnt här hemma ett tag innan vi ska ta bussen till staden med några av våra pojkvänner för att åka hem till en av Emmas andra kompisar Jasmine som har partyparty, spontant men äh det gillas verkligen! Vi taggar igång med lite av min och Emmas favvomusik, just sayin'. Hoppas ni får astråkigt ikväll för jag ska ha kul :)

.

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter det här avsnittet hatar jag Gossip Girl..

Blair & Chuck

Skrivet:    ·  Allmänt

Dör på hur perfekta dom 2 är!!
Tappade precis telefonen i ansiktet också.. Ligger och kollar på Gossip Girl, 10e avsnittet på 5e säsongen och det är det sista jag har på datorn också, ingen som vet vilken säsong som är aktuell på TV sen? Ingen aning om hur efter jag ligger.
K! Är skithungrig iaf så när det är slut så ska jag laga nå jättegott och sen kanske kolla på Sagan om ringen, funderat på det hela lovet hehe. Ikväll ska Emma komma hit iaf, kuuuuul!

This is Malin!

Skrivet:    ·  Allmänt

Lita inte på henne för hon bangar bara på era planer, pusspuss <3

Schliten tjej

Skrivet:    ·  Allmänt

Typ det ända jag orkar, ligga i sängen och kolla på Gossip Girl! Jättetrött efter hockeyn inatt haha, var väldigt ansträngande för mig.
Ja ni, idag har jag fikat med mina vänner Malin Cecilia och Agnes på Coffehouse, det var mysigt och vi hade väl lite skitsnack som vanligt! Imorgon ska jag Malin och kanske Agnes åka till Ockelbo och kolla på Bilma cup där Cici ska spela, + mitt gamla lag då så det ska bli naaaajs att åka på en liten roadtrip.
Idag orkar jag inte lägga in bilderna från igår på datorn så det får väl bli imorgon kväll eller någe. Har inget roligt att säga hejdå

HAHAHA!

Skrivet:    ·  Allmänt
internet memes - Rage Comics: The Power of Transformation
internet memes - Rage Comics: We Need One Less Lonely Girl
internet memes - Trolliam Shakespeare

Bonne nuit

Skrivet:    ·  Allmänt

Tack för JVMguldet små gullipojkar, blev ju nästan 4-2 som jag trodde, 1-0 efter Sudden death iaf. Hehehe nu är man gladiglad och ska sovisova! Stolt att vara svensk dagar som detta, PUSS PÅ VÄRLDEN!

Inför sista perioden!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sverige är så himla bra och leder skottstatistiken med 39-4 mot Ryssland, dock har inget lag gjort mål än så det är skitdrygt för jag har slagit vad om att dom vinner med 4-2 :(
Så sjukt trött också, tänkte ni ville veta.

Färdigfixad

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu åker jag till Ockelbo och ikväll blir det födelsedagsfest med massa människor och inatt blir det JVM-finalen, askalas. Hej!

Lekte lite med systra mi på kvällen här

Skrivet:    ·  Allmänt

Kent

Skrivet:    ·  Allmänt

Nyårsbilder!

Skrivet:    ·  Allmänt

Blandade bilder från hela kvällen som var askalaskul!

Kom hem till Emmas klasskompis Frida vid halv 9 kanske och där var det väl lite människor man kände igen sen Sannas fest men samtidigt några nya, även Valbograbbsen var där så det blev fan nyår med alla mina kära!!

Mycket folk på stan osv och jag och Mallan tog en tidig buss hem, typ tio i 1. Jaja nya året firades in på bästa sett, kulkul. 2012 kommer bli awesome.

Har massa, eller nja inte massa men några, bilder på iPhonen också men dom lägger jag in sen nån gång. Ska lägga mig i sängen med godis och chips och kolla på sista avsnitten av säsong 3 (O.C alltså), heis.

Hemma efter en lång arbetsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Finmiddag och O.C, livet äger ibland!

Munk yeeey

Skrivet:    ·  Allmänt

Det här gjorde min dag, lätt värt när man blir bjuden på gofika! Det står även massa tårtor i kylen också, woopa!

Rast!

Skrivet:    ·  Allmänt

Wihoooo vad kul jag har!! Käkar ett äpple och dricker Choco crème och vilar , ansträngande somfan att räkna saker ju. Typ alla hockey 94/95or är här och räknar också men dom ser ju slöare ut än, tänkte skriva nå bra där men kom inte på nåt, så nu pikar jag hela Valbos hockeykillar punkt slut.
Nu har jag bara 3h & 40 min kvar, hur mycket tandkräm kan det finnas känner då jag... Måste korrigera mig själv, jag dricker Choco milk! Känner mig obehagad (är det ett ord?!) här i lunchrummet för dom sitter och snackar skit om inventerarna med typ ord som "hela den här inventeringen är ett fiasko" blabla osv.
Ska fortsätta nu hoppas ni har det skönt hemma i sängarna era bakfulla jävlar ;)

Tja 2012

Skrivet:    ·  Allmänt

Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen men nej inte får man det eller.
Känns fel att gå iväg till Coop och jobba när inte ens pappa och Marianne ska göra det, det stämmer inte. Vet inte ens vad jag ska ha för kläder & skor idag :( Ikväll kanske det blir badtunnehäng hos mig , i teorin blir det nog en bra dag på det nya året. Pusshej