Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jimmy, he whispers

Skrivet:    ·  2013
 
Den senaste veckan så har jag hunnit med lite av varje, mest varit med Sofia!! Har hunnit med att vara till Hedesunda, igen, också. Skitkul var det! Hann med att gifta mig där och dansa till "Inatt inatt" framför Black Jack med Emma! Haha... I onsdags så var jag in till stan med Sofia, åt mat och fikade, kollade lite på Sean Banan (ja.....) och sen så gick vi hem till Oliver där lite grabbs var och spelade spel och kollade damfotbollen. Och ja igår torsdag så var jag med Sofia igen, sprang hem till henne och så satt vi ute i solen mer eller mindre hela dagen innan jag spurtade hemåt och duschade och sen så träffades vi på Köpis för att köpa mat att laga hemma hos mig! Askalasgott blev det och sen så cyklade vi hem till Tobias och spelade kort/drack vin/lyssnade på musik med han och lite vänliga själar.
 
Det känns som om döden cirkulerar omkring i samhället just nu och jag är bara så sjukt glad för de vänner jag faktiskt har. Imorgon är det lördag den 27 juli och det betyder ÅBYGÅRD! Epic, jag vet. Valbo<3
Godnatt.
 
PS. Glömde säga att jag fikat i Bourlongen med mamma/mormor/Dixie + skjutit luftgevär med Martin & Tobbe också. Viktigt.

Party at a rich dude's house

Skrivet:    ·  2013
 
Varför har jag inte kommit in på bloggen på jättelänge?!
 
Har inte ens tid att skriva nu bara för att jag kunde logga in, partysminkning på G, hoppas kvällen blir ok för snart kommer Sofia hit och jag ska bjuda kvinnan på maaaat :D
 
 
Lite vad jag gjort den senaste veckan, varit på fest hos Tobbe, varit på Ön i Hedesunda med grabbsen och dansat lite till Lars Kristers ;) I onsdags var jag hem till Elina Wikström som fyllt 18 på lite grillning, lekar och myspys!

Coincidence

Skrivet:    ·  2013
Hahaha! Går in på Cornelias blogg, tjejen som fick mig att börja spela korpen, så hade hon lagt ut bilder från när hon var i Alanya förut, och så är det en bild precis utanför hotellet där jag bodde förra sommaren. Jag tyckte det var roligt iaf, men jag kanske är lättroad också. Nu vill jag åka till Magaluf, 35 dagar kvar!
 
Skylten syns lite där uppe på min bild iaf!
 

Åbygård 6/7

Skrivet:    ·  2013
Hej! Hade en grymt trevlig lördag också, förfest hos mig med härliga männsiskor och sedan Åbygård. Dansade bugg med Tobbe och träffade en massa människor jag inte sett på länge, gamla klasskompisar från Sofiedal osv. Har alltid roligt i Valbo, no doubt. Godnatt!

Fredagens Bilder

Skrivet:    ·  2013
Hade det helt ok i fredags, kände inte så jättemånga på festen från början men tillslut så var det bra med bekanta ansikten där iaf! Skitfräna speglar i taket på toan, och Bosan drog av en skön faceplant med klackskorna inne, men mina muffins på bussen hem var nog det bästa ändå ;) En perfekt början på en bra helg som sagt.

HEEEEEELG

Skrivet:    ·  2013

Äntligen fredag, den här helgen kommer bli episk. Sitter nu på bussen med Cornelia, Amanda och Olivia för att möta Hilda och Agnes och sen dra på fieeeest. Och imorn är det Åbygård!! Peace bröder och systrar

Godnatt

Skrivet:    ·  2013

Hur sorgligt är det inte att sova denna tid ett sommarlov då...

Mot jobbet

Skrivet:    ·  2013

Bjuder på kanske den fulaste bilden på länge idag, men klockan är bara strax efter 7 jag kämpade jättelänge med någon bild. Sitter på bussen mot mitt andra sommarjobb för tillfället, är på ett ålderdomshem i Sätra till 12 juli och sitter och snackar/bakar/går och handlar med pensionärerna. Egentligen är det ganska dött, får ju inte göra något som helst vårdande pga har ingen utbildning, och på dagarna är pensionärerna mest i sina rum, så jag vek servetter igår...

När jag slutar blir det att glida omkring lite med bästa Cici som fick körkort igår, sen träna som vanligt efter jobbet och övningsköra hem för att göra mat och blablabla. Hatar att va ensam hemma, 17årig housewife, jag det. Och jag har konstaterat att gå upp klockan 6 på morgnarna är INTE min grej.

Heidooo