Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Woop

Skrivet:    ·  Allmänt

Påväg för att klippa mig nu!

Hej

Skrivet:    ·  Allmänt
Skypeat hela kvällen med Agnes, Cecilia, Hilda & Malin, haha haft jättekul faktiskt. Käkat en massa onyttigt skit också, tur att man börjar typ på tisdag med att bli fit, tror jag och mamma börjar med GI då hehe.
Imorgon måste jag ställa klockan för mormor kommer ner :/ Alltså ":/" på att ställa klockan, ":D" på att mormor kommer! Ska typ ta en promenad till kyrkogården och tända ljus, kanske tar med mig systemen och knäpper lite i Boulongen på vägen dit, myspys. Senare så ska jag och mamma åka och klippa oss, fyFAN vad skönt!!! Bort med burret tack.
På kvällen/natten blir det nog Sätrahäng med mina fina. Äventyrligt.
Godnatt med er, pjyss!
Känns som om mitt hår är så nu..
Sökte på burrigt hår på google, även den här bilden kom upp haha:

Stay away

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger i soffan och funderar på att hoppa in i duschen snart.
Gårdagen bjöd på det mesta, gick ner på staden och träffade mina vänner och sen så gick vi till Redrum för Mallan och Hilda skulle pierca navlarna. Det var kul att se dom lida lite ;). Efter det så gick vi direkt och lunchade currypasta på Nian och ja gick och kollade runt i en massa butiker efter det.
Drog mig hemåt och fick mamma att åka till Valbo med mig, hämtade lite saker hos pappa och så åkte vi till köpis och handlade. Hade tur nog att träffa Malin och Agnes där så då "hängde" jag med dom ett tag innan vi 3 stresstog bussen hem hit för att sedan hinna med 10an till Sätra!
Fixade oss och lyssade på musik och sen så kom Hildan, på bussen igen så träffade vi Elin och Cici och då var vi samlade heheh. Åkte till donken och käkade där, hängde lite på Gôuter när allt sket sig för oss men sen så löste det sig att vi skulle åka till Lina i Valbo så då gick vi till bussen. När vi satt där på så hörde äntligen Simon av sig som vi skulle till från början satt då var det bara att hoppa av bussen och springa för att hinna meden annan. Dock var det fel buss så vi fick gå en bit..
Var lite chillkrök hemma hos han, vi 6 tjejer och 4 killar bara. Hade kul men vi drog typ vid halv 00, gick från Brynäs ner på stan och där träffade man som vanligt massa trevliga människor. Hamnade på donken och käkade lite igen, sen så gick vi till Monroe's och umgicks ett tag innan vi drog oss hemåt allihopa.
Märkte nu vilket långt inlägg det blivit, förlåt :(. Ikväll blir det nog bio, Paranormal activity 3. Ha det braa!












....

Skrivet:    ·  Allmänt
Malins dator "gick sönder" när jag snackade med henne och Agge i skype, så nu är jag forever alone igen. Bara för att Malin är tjock och orkar inte gå utanför dörren idag, K.

Chillar i Bollan

Skrivet:    ·  Allmänt

Ja jag blev tvingad av mamma att gå ut med Dixie, dock har jag fortfarande ont under foten så jag sitter här på en parkbänk med henne istället. Ska väl röra mig hemåt snart för att möta upp mamma och gå vidare mot Absint för en after work, ikväll ska jag nog göra nåt med Mallan.
Nej nu blev det jättekyligt :)

Hello my dear readers.

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns som att man borde blogga nu när Hilda länkat denna kungblogg.
Min cam på picasa funkar inte så tyvärr kan jag inte bjuda på nå snygga bilder idag... Nu har jag historia med Pelleplutt, sitter med Malin och Cecilia och pratar hemlisar!!! Lite cocacola dricks också (standard).
Snart får vi höstlov iaf, hur kul blir inte det då?! Ikväll vet jag inte vad som händer men imorgon ska jag göra stan osäker med mina flickor i alla fall, sen under veckan så ska jag klippa mig och färga håret, gå på bio, spela in film osv. Framförallt SOVA.
Aja, Hilda ska på 50cent idag och jag är avundsjuk. Coolt att säga att man sett både Jay-Z & 50 cent, såg ju Jay-Z på Peace 2010 (stog längst fram HEHE). Men nej nej nu är jag fattig..
Hoppas ni får en bra kväll readers, PUSS :)
       
"Gamla" bilder med partygänget.

Live from Vasa

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej vad kul vi har här med Madame Lotta jag och Wikan!!! Regelbundna & oregelbundna verb <3 fast det kan man ju redan sen back in the days! Ha ett tråkigt liv hejdå !

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Vissa i klassen verkar ganska efterblivna faktiskt :). Nu ska jag fortsätta ha engelska!

Håltimmeee

Skrivet:    ·  Allmänt


Går i skolan perfekt avstånd till Konsum Eken, gick dit och gjorde av med lite pengar för ett tag sen och nu sitter vi i kafeterian och funderar på vad vi ska göra. Vissa har SAM-redovisning men vi kungar som är klar redan får göra vad vi viiiill. Borde kanske ta och göra lite på svenskan istället för att äta massa, men äh man lever bara en gång.
Whatsup with my readers?

To cool for school

Skrivet:    ·  Allmänt

Matte med Mr Robert nu, han är lika knepig som vanligt. Igår var det andra veckan in rad som jag fick frånvaro på en lektion jag var här på, robbaaaaan...
Känner mig jätterisig idag för den som bryr sig.
Efter skolan måste jag plugga :(

S-block

Skrivet:    ·  Allmänt

Hängt hemma hos Agnes med Malin hela eftermiddagen/kvällen, gjort en film om Hilda haha den blev astuff. Önskar jag var lika kung som Agge på att göra filmer..
Snart hämtar moder och då ska jag hem och titta på Desperate Hosewifes, later!

HAHAHAHAHAHHAHA

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite klipp haha

Skrivet:    ·  Allmänt

Räntesats

Skrivet:    ·  Allmänt

Japp jag har matte nu.
Vi sitter och planerar lovet nu, typ pluggdag och bio än så länge, vet att jag nog ska åka till Emmas stuga nå också. Kuuuuuuul! Bara det jag ville säga :)

Sal 15

Skrivet:    ·  Allmänt

Börjar dagen med träningslära, det suger. Våran idrottslärare är gammal och grå, hoppas hon pensionerar sig snart :).
Idag är allt lite bättre, fast slutar 5.. Ska försöka ta mig iväg och träna lite jazzfunk idag, blåsan är näästan borta så blir bara att lida lite lite.
Sa jag att jag inte tycker om våran idrottslärare?.................

Fika med mamsen

Skrivet:    ·  Allmänt

Slutat tidigt idag så fikar med mamma på Waynes, sen blir det hem och dö :)

Alla är pigga idag

Skrivet:    ·  Allmänt

Skitdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Åååh jävla skitmåndag

Orka söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Orka blogga en söndag liksom, har inte gjort ett skit idag. Kollat på One Tree Hill och käkat kinamat, och åkt hem till mamma.
Gårdagen blev inte som väntat men den var kul ändå, åkte in till stan till 6 och träffade min älskade vän Sebastian som jag inte träffat sen i somras, dock bara i 20 min för sen var han tvungen att åka med bussen dirr :(. Aja jag gick vidare till moder min och väntade tills Hilda och Agnes kom med 10an, hoppade på den och så mötte vi Mallan och Elin Ädel på stan. Drog till Cafe Pazzo och åt jättegott fika, skrattade jättemycket och snackade massa skit. Love. Tog en springtur till mamma sen och hämtade lite stuff och sen springtur till bussen bara för att hinna med den och åka till Valbo. Klev av vid Tempo och träffade mina mannar från Valbo och sen så tog vi en promenad hem till mig, lyssnade musik och dansade och hade kul ute på min altan/uterum. Skratt kaos och naket, som en helg ska vara. Hehe!
Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda om för sista skolveckan innan höstlovet!!
Amen to my sisters, love <3

Sabai med mamsen

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu är jag mätt, hem och kolla på One tree Hill nu :D

FML

Skrivet:    ·  Allmänt

Kan inte träna idag nu, sprang typ ett maraton med klackskorna igår och då slutade det såhär. Typiskt jag.

Ready

Skrivet:    ·  Allmänt

Ska in till stan och fika med mina fina vänner om ett tag, får se vad vi ska göra efteråt. Kommer bli mysigt iaf, värsta myshelgen det här ju! Behövs ju sånna ibland också, men jag känner mig lite rastlös så vi får väl se vad som händer om vi hittar på nå bus. Ha en fortsatt trevlig lördag :)

Tired today!

Skrivet:    ·  Allmänt

Vilken bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt

*Helt okej i skolan
*Helt okej lunch
*Jättekul att spela in nunne/munkfilmen efter skolan.
*Chillade hemma och åt god mat.
*Agnes, Hilda & Malin kom hit och åt godis, snackade en massa och kollade på 2 skräckisar (1 var paranormal activity 1).
*Fått fyllesamtal från en fin gammal vän <3
*Träffade Martin, Tobbe och Jonte ute när brudarna gått.
*Gick hem till mig och busade framför Cennys Facebook med Martin och Tobbe. (heheheheh evil)
-Nu skall jag sova, får se vad som händer imorn, om det blir film i Sätra eller någe. GODNATT!

YO!

Skrivet:    ·  Allmänt

Chillar på svenskan, snackar om livet med mina brudar!
Orkade typ inte blogga igår, men ah innan jag var och köpte biljetterna till TwiDay så fikade jag med fina Angus på Coffehouse by George och snackade skit (som vanligt). Orkade inte träna för jag hade så ont i benen så tog bussen hem och eldade, sen vid 9 kom Per hem och gjorde mat. Ikväll kommer fader och Marianne hem också.
Efter skolan idag så ska jag, Mallan, Agnes, Hilda & Cic spela in en film i syfte till historian. Kommer befinna oss i gamla stan som nunnor/munkar osv så ni vet, hehe. Nu måste jag fortsätta med min powerpoint om andar PUSS!


Hej

Skrivet:    ·  Allmänt

Lite bilder som inte kom ut igår!

WOHO BESTÄLLT!

Skrivet:    ·  Allmänt
Var och köpte 2 biljetter till TwiDay åt mig och Emma idag, åh så kul det ska blii! Tjejerna snackade om det hela dagen i skolan idag så då ringde jag Emma och kung som hon är så klart hon ska joina, dock fanns det typ nada platser kvar så det blev längst ut på rad 2 men äh. Biljetterna kostade 300:- också, tur att man är tääät! Hittade förresten min plåtplånbok idag haha, var stensäker på att den var borta. Nu ska jag fortsätta göra mina sysslor här hemma, typ elda osv. HÖRS!

Lunchrast

Skrivet:    ·  Allmänt

Ganska less på de flesta människorna just nu! Hörs då.

Bonjour

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste bara säga att vissa i franskagruppen verkar helt pantade i skallen, haha! Inte jag och Elina då :)

Bussen med Emma

Skrivet:    ·  Allmänt

Har varit på stan och fikat osv, nu sitter Emma och håller i trosorna för hon är så kissnödig HAHAHA! Kul ju. Träffade Bosan på stan också, myspys. Ska hem till mig nu och så kommer Martin och Teddy också dit, the old geang liksom! Får se vad vi hittar på, pusss!

KLOCKRENT!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej det går bra nu

Skrivet:    ·  Allmänt

Eller?

Omg

Skrivet:    ·  Allmänt

Har 24 album med totalt 1534 bilder i på facebook, nörd for life <3

Trött idag

Skrivet:    ·  Allmänt

Mådde väldigt obra när jag vaknade också , men man är väl en viking. Nu vill jag få tag på Emmannn!

Stay young

Skrivet:    ·  Allmänt
Sminkade upp mig lite och knäppte en massa bilder som jag sa, får se hur de blir imorgon när jag lägger in dom för nu ska jag sova!
3 cambilder bara.




Desperate Housewifes

Skrivet:    ·  Allmänt

Med pommes!

Crank that

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i mitt rum och lyssnar på jättehög musik, Per jobbar och så är pappa + Marianne i våran stuga från idag till helgen nån gång. Borde ta och elda lite så vi får lite värme till natten och så ska jag väl göra mat tills Per kommer hem, bästa låssassystern NÅNSIN! Frågan är vad jag ska göra bara.
Det har regnat ute nästan hela dagen men mycket mer på eftermiddagen/kvällen, gick ut på altanen när jag kom hem och kollade om det var varmt i badtunnan, fatta mys och sitta i den när det regnar? Men jag fick inte upp locket på den så jag kunde kolla, okul.
Arbetade med att framkalla och förstora våra bilder på median idag så jag har lust att ta lite kort med min systamkamera + stativet nu, bara för att jag är så trött på att hålla på med vätskor osv för att få fram skitet. Vi lever inte på 1800-talet liksom SUSSI! Hehe, får se vad jag gör fram till Desperate Housewifes börjar iaf. Köttar vidare lite dubstep så länge iaf.

Trött chey

Skrivet:    ·  Allmänt

Orka att alla badvakter på fjärran var såhääär snygg då, nu ska vi tillbaka till våran osnygga Robban och ha matte. ORKA!
Malin hade så bråttom så jag hann inte ens sminka mig nå, livet.. Och så är dessutom håret blött, vilka problem jag har va? + så är jag hungrig, det är äcklig mat i skolan och min plånbok är borttappad. Skulle inte förvåna mig om jag faceplantar framför Spid 3orna sen eller nåt :(

Hello höst

Skrivet:    ·  Allmänt

Hade lite svårt att skriva höst i rubriken, skrev häst hela tiden. Tänker jämt på hästar liksom så är inte förvånad <3
Idag tycker jag det är första riktiga höstdagen, det blåser iskallt och det är jämgrått ute. Börjar dagen på fjärran för vi har bad, hatar att bada :(

Soffhäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Förra inlägget blev inte publicerat förrän nu för att bloggappen är dålig, nu är jag iaf på plats i en soffa och väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan få börja och så jag sedan kan få åka hem igen. Ren tur att jag kom hit iaf, somnade på bussen och kunde lika gärna ha hamnat i Bomhus om jag inte vaknade till i sista minuten.
Är en barngrupp som dansar nu före och det är så irriterande att dom lyssnar på så glada låtar som "klappa händerna när du är riktigt glad" när jag är så trött och grinig. Life liksom. Puuuuss.

På bussen, paff?

Skrivet:    ·  Allmänt

Ja jag är påväg till träningen, idag är det street på schemat! Olidligt trött men man lär väl röra lite på sig också.
Lyssnar på Escape the fates senaste album "Escape the fate", typ en av de bästa albumenet jag hört faktiskt. Har som ett måste att jag är tvungen att lyssna från början till slutet och inte börja lyssna på nån i mitten typ ;) tycker alla låtar löser av varandra på ett awesome sätt då hehe.
Längtar tills jag för åka hem och sova!

My name is Sofie

Skrivet:    ·  Allmänt

The drug in me is you

Skrivet:    ·  Allmänt

På plats på mattelektion med matterobban! Saknar partypeppe lite med partypopcornen, men snart är det ju helg igen.
Låg uppe för länge inatt och skrev engelskaläxan, spårade lite på slutet då jag började skriva om poledancing osv haha. Nu ska vi busa vidare med Robert, ha en bra dag! (inlägget blev publicerat aningen för sent, är på Vasa och har franska nu)

Lördagsbilderna

Skrivet:    ·  Allmänt

PartyPeppe!!!

Vet att ni älskar bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gör iaf!
Bilder från både fredag och lördag fast i olika inlägg, var hos Oliver båda dagarna men gårdagen slutade hemma hos mig i stan med några fina vänner! Haft kul hela helgen iaf, även fast min plånbok och mina pengar är borta. Aja enjoy!

image descriptionimage description

Lite redigerade bilder

Skrivet:    ·  Allmänt

At le bus

Skrivet:    ·  Allmänt

Påväg hem till mig i stan nu, möter Hilda och Agnes vid donken och sen så väntar vi på Malin som kommer med en senare buss :)

Get fresh

Skrivet:    ·  Allmänt
Gårdagen började tidigt och slutade tidigt, men kul somfan hade jag iaf. Stressade på som fan hemma hos Agnes, var tvungen att springa till bussen utan skor och jacka, burrigt. Jag Agge och Mallan träffade Elin Hilda och Cissi på bussen iaf och då åkte vi till Ica, handlade lite läsk osv sen så mötte Oliver oss så gick vi hem till han. Bodde typ jättenära Ica så det var chill, var bara vi där i början men sen så kom det mer trevligt folk. Hans moder kom typ hem vid 11 haha så då var vi tvungen att dra :( Har hunnit med att få en MASSA bilder och videos iaf, haha åh vad jag ska visa dom för brudarna ikväll, börjar typ gråta när jag tänker på hur roliga filmerna är!! Hehe, jag Mallan och Cecilia åkte till stan och käkade lite donken sen innan jag och Malin tog tio i 12 bussen hem. Klev av vid Ikea istället för Köpstad och mötte Martin och sen så gick vi hem hit till mig och snackade skit hela natten och sen så sov han över.
Fett ofresh nu så ska hoppa in i duschen och sedan åka till mamma i stan, hon är borta så vi tjejer ska typ mysa där ett tag. Får se vad som händer sedan, antagligen chilla bara. Men man vet ju aldrig med oss liksom.
Hoppas alla har en bra helg än så länge! Cya.
image descriptionimage descriptionimage description

Sitter på bussen..

Skrivet:    ·  Allmänt

och väntar på att Mallan ska kliva på, åket till Agnes redan nu och fixar oss massa innan vi drar vidare till Bird!

K

Skrivet:    ·  Allmänt

Vad jag än gör så är jag fortfarande osynlig, livet <3.

NAW igen <3

Skrivet:    ·  Allmänt

NAW <3

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på bussen

Skrivet:    ·  Allmänt

Börjar inte förrän 10.35 idag, hur skönt som helst ju. Solen var jättehärlig ute så det blir nog en bra dag, kanske bli stan med Malin efter skolan men ikväll är det iaf inflyttningsfest i Sätra som vi ska på. Askalas!
Ha en bra dag :)

Soffhäng

Skrivet:    ·  Allmänt

Har ingen aning om vart farfar bor , men här är jag iaf! Uppe på söder nånstans kanske? Tur att jag får åka bil hem iaf, gick ju dirr hit från dansen. Har ätit äckliga köttbullar och sur tårta, standard i ålderdomsvärlden.
Måste hem och duscha och leta efter min plåtplånbok nu, är svettig efter träningen och saknar cash.
Min livshistoria för dagen, nu ropar pappa att vi ska åka så får ta mig upp från soffan då. Pjyss!

Trött

Skrivet:    ·  Allmänt

Halvligger i min datastol och kollar på One tree hill, helst skulle jag vilja lägga mig i sängen och sova de kommande 754339 åren. Sen natt och tidig morgon, yeeyy. Ska börja byta om till danskläder snart och packa ner lite annat, går direkt till farfar efter träningen och äter med la famillia. Kulkul. Puss!

Leskigt ._.

Skrivet:    ·  Allmänt


HAHA VA? Ett inlägg jag skrev i februari fick en kommentar nyss, ba what..

Around the world

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i kafeterian med Malin och Hilda, borde göra lite nytta eftersom vi har håltimme, typ som att skriva om min dag i Las Vegas (egnelskauppdrag). Förresten så gick franskaprovet bra, helt över förväntan liksom.
Maten smackade skit, kommer på äcklig mat till middag också för då ska vi hem till farfar. Att han aldrig lär sig att jag HATAR fisk :(.
Inte så mycket spänande att säga, svenskan börjar snart. Hejs.

Noll

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej, sitter på bussen nu och väntar på att den ska åka. Börjar skoldagen 8.45 med historia, hoppas på att de blir eget arbete eller nåt så jag kan träna till franskaprovet hehe. Hade full sjå med telefonen igår så hann inte, undra om Madame Lotta tycker det är en bra ursäkt?! Ha en bra dag :)

Köpte en iphone!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i soffan och kollar Brynäs-Modo och leker med iphonen, så himla skönt att slippa den andra nu. Måste typ chilia iväg nånstans och köpa ett skydd till den imorgon osv. Livet <3

4

Skrivet:    ·  Allmänt
Väntar på moder så vi kan åka upp på köpis, ska ta oss ett snack med pappa om hur det blir med iPhone till mig osv. Hoppas att vi fixar det idag redan, är lite småtrött på min fula Sony Ericsson. Börjar bli hungrig också, igen :( Är jämt hungrig, mask i magen? Nej tack.

Fördriver tid

Skrivet:    ·  Allmänt
..i datasalen med mina polare.
Sitter och lyssnar på Trust issues - Justin Bieber, så blir det när man umgås med Agnes.. Nu ska jag rensa vänner på facebook!
DAGENS OUTFIT:


Häng i bibblan

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i biblioteket med Angus, Kelly & Hink (Agnes malin och hilda), jobbar vi? Ah men självklart vad annars? Eller så gör vi inte det. Malin läser bloggar, Hink & Agge skriver till varandra i skype som deras karaktärer & jag chillar lite med att lyssna på Kent och smsa med favvoIsak från LulÄää! Fast lär nog börja skriva lite om Miljöpartiet nu så jag blir klar nån gång, muntlig redovisning nästa vecka. Hate it.
Längtar nu till maten bara, äckligt hungrig och sen så har vi 2 älskade prov efter, tränat somfan ju. Btw vaknade jag sent inatt av ett dumt sms från Sebbzor att Red hot chili peppers vad asbra, skulle kunna ha dödat för att sett dom i går :(. Blivit så lite konserter för mig i år, suger. Hejs!




AGGE <3333 Haha.

Humor

Skrivet:    ·  Allmänt



Kan då säga att det är min gamla blogg som står i profilen. Aja men det här har vi för oss på lektionerna!

Från sängen

Skrivet:    ·  Allmänt

Shit vilken träningsvärk jag har, i mage och axlar. Olidligt liksom.
Imorgon måste jag berätta some "fun" stuff för Hildzor också, hihi :D jag tyckte det var kul iaf! Godnaatt.

Fotbollstittande

Skrivet:    ·  Allmänt

Godkväll eller nåt,
kom hem från dansen för typ 10 min sen, snälla mamma skjutsade mig.
Sitter nu och kollar på fotboll, kval till EM ju. Sverige leder för tillfället mot Holland med 3-2, helt okej det ju ;) Fast än är det långt kvar.
På dansen gick det bra faktiskt, jazzfunk på tisdagar och det är ju första gången jag testar på det så jag har känt mig lite obekväm, TILLS idag! Dog typ på uppvärmingen och stretchingen då men aja! Dansar till Run the world (girls) - Beyonce, skön låt ju.
Äntligen gick pappa iväg och duschade så jag kan knäppa över till Desperate Housewifes ett tag, borde även plugga lite till historia till mitt prov imorgon, har typ om antikens grekland + rom, forntiden och den förhistoriska epoken. K Pelle..
Förresten var min pappa i tidningen idag, fett söt ju.

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.3989451-har-gor-ola-plats-for-anglamark

"Här gör Ola plats för änglamark"

From datasalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Risig tjej idag HEJ.
Nu ska jag och Mallan gå och hämta våra bilder ur torkskåpet, spännande!!!

In datasalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska fixa med bloggen innan median börjar.

Feel this

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan har jag hunnit med att ätit, kollat på OTH, tränat, ätit och kollat på OTH. Kul liv? Nä men jag är så trööött, har inte orkat packa upp väskan här än som jag tog med från mamma och då blir jag så less för det ser förjävligt ut här. Vill ha omrustat, och nu blev jag så jävla sugen på läsk. Dör, måste gå upp och kolla om de finns nåt. Godnatt!

Hej

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är det häng i datasalen, standard liksom. Maten smakade bra och nu har vi bara Engelska innan vi slutar, skööönt. Blev bloggrapead precis av äckelElina & äckelMalin, gjorde en astuff powerpoint på Svenskan om min vän Agnes iaf. Undra om det går att lägga upp den här?
Aja, ska spana in Emil lite granna på engelskan som sagt då och så måste jag plugga hemma sen, men det orkar jag nog inte. Har träning ikväll, tääääggad! Puss :D

Partypics!!

Skrivet:    ·  Allmänt







Hahahha Lina i hörnet <33


















Avslutar med en snygg bild på angus!!
Love på allihopa, love på kvällen. Älskar livet.

Live from Vasa 3

Skrivet:    ·  Allmänt
Skriver från franskan som vanligt, har ingen ork att bry mig om franskan. Vill inte ens ha de kvar längre men måste.
Försov mig idag typ 40 min, men grym som jag är så hann jag med bussen ändå. Fast mitt utseende fick sig ju ett straff för det.
Första lektionen var matte med prov på potenser & prefix, den lektionen gick åt att klaga på att man inte förstog nåt och snacka om helgens händelser. Måndagar är nästan lite kul för då diskuteras det alltid om vad man gjort på helgen osv, och ja jag hade ju födelsedagsfest i fredags så det har vi snackat om lite. Vi hade jättekul förresten, fast vettefan om det blir fest hos mig på länge nu igen haha. Orka städa liksom.
Nu måste jag leta verbformer i böcker osv, annars blir Madame Lotta arg. Hejs!



Måndagslycka

Skrivet:    ·  Allmänt

My racing thoughts

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon ska jag börja blogga igen hörrni :)

Unbeliever

Skrivet:    ·  Allmänt
You have to see with your eyes and start feeling something
Start feeling something
Adept har gått och släppt en ny singel, inte lyssnat på dom efter jag såg dom på Peace 2010 för dom var så kassa live, men den här låten var faktiskt bra.
If I'm a failure, you're a tragedy.

Livet tar kål på en

Skrivet:    ·  Allmänt


Håret <3

Födelsedagskalas

Skrivet:    ·  Allmänt



Tackar så mycket för allt

Skrivet:    ·  Allmänt

Fått massa fina gratulationer idag och träffat släkten osv, helt okej. Har hunnit med att tränat ett New School-pass också, kom hem svettig när allt folk var här haha.
Fick lite saker som kamerastativ och såhär att gå och fixa naglarna osv. Helt okej, även fast jag ville ha en iphone som jag trodde jag skulle få också efter pappa snackade om det här om dagen :(. Blir att köpa en själv här fram över antagligen.
Nu ska jag sova, imorgon är jag som sagt ledig. SKÖNT!
Pusshej.



Ända bilderna som finns på mothers dator.

Cecilia

Skrivet:    ·  Allmänt


"Jag kan sitta såhär huuur länge som helst"

Schemaändring imorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Såhär ser morgondagen ut vanligt vis:

Svenska 10.35-11.45
Lunch
Engelska 13-13.55
Historia 14.15-15.15

Tidigare i veckan fick vi reda på att Ron vår svenskalärare skulle bort så att svenskan blir inställd, woho tänkte vi att vi skulle börja jättesent. Sen igår så sa Pelle våran historialärare att han skulle till samma ställe som Ron skulle till så att historian också blev inställd. Då blev man lite småemo och ba "åh vad ovärt att åka till skolan och ha lektion i 55 min och sen dra", så fick vi reda på idag att vi får strunta i Engelskan om vi läser i våran engelskabok hemma. TACK EMIL! Förresten så fyller han också år idag, tvilling <3. Så ah imorgon är vi lediga, hur kul är det då?!?! Jättekul!!
Martin skrev precis och sa att det är 49 år kvar till pensionen, då ska jag leva livet ;).

Elina säger hej ;)

:/

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina MVG-tider i Engelska är over </3, ett äckligt D fick jag som resultat på engelskaprovet, och vad är det då? Starkt G typ? Åh, jag har alltid varit bäst ju :(

16 years ooold.

Skrivet:    ·  Allmänt


Skriver lite om antikens Grekland och svarar på grattismeddelanden på facebook, älskar att fylla år!!
Började dagen med att få en blomma av moder och ett presentkort på Bikbok så jag kan köpa ett par nya jeans, skulle få mer sen efter skolan då något hon hade beställt skulle ha kommit. HEEHEHEH, spännande.

Sista inlägget som 15 år

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu blir det ett avsnitt av One Tree Hill och sen sova, så fyller jag år imorgon!!!! KUL!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kollar på Grey's Anatomy och nu är det reklam, OCH DOM KAN JU INTE SPARKA MEREDITH GREY FRÅN SJUKHUSET? Sad ju, kommer suga om inte hon jobbar där.

<3

Hej, jag är en supermodell. Hejdå

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag städa och plocka undan en massa kläder osv.
Längtar till ikväll då Grey's Anatomy börjar igen!!! Och tills mamma gör mat för jag är hungrig :(.

Historia med favvoPelle!!!

Skrivet:    ·  Allmänt

Live from Vasa 2

Skrivet:    ·  Allmänt




Sista bilden är tagen för typ 3 min sen :PP
Jag och Elina sitter och har kul på franskan som vanligt, eller så var det inte så kul. Jag har blivit expert på att inte göra någonting på lektionerna tror jag, men äh man lär väl ha något att göra på fritiden ju. Är ju faktiskt ledig på onsdagar.
Nästa vecka har vi 4 prov, det lockar inte så jättemycket. Matte x2, när 1 av dom är restprov :( Sen historia och så självklart franska. Tack Lotta jag älskar dig <3.
Nu vill Elina skriva till er, och de är då sjävklart Wikström och inte peckelNordström!!!
tjatja bloggen elina här (den bästa inte den sämsta(elina nordström))
nu chillar jag här bredvid min homiieeeee sofie:)x):P
hon sitter och skriver av mig bara för att hon är too cool for schoolxD
hihihihihhohohohehehahahah busigt he ja nu ropar madame lotta,,, heiiidå:)))))))

.

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter nu och har SAM, har ingen aning om vad vi ska göra än faktiskt. Har ingen STUD efter det så det blir jättelång lunch, härligt!! På matten satt vi och planerade party, både för mig och Hildzor. Hon fyller i december och det blir nog askalas. Kommer lite fina vänner hem till mig på fredag, kommer bli mysigt hoppas jag på.
Nu ska biblotikarian snacka, puuuussss!

Trött somfan

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknat verkligen på fel sida idag, så himla trött och inget går bra. Nu är jag sen i min planering också så måste rusa in och fixa mig nu, sen så är det bara tråkiga lektioner också. Matte SAM STUD Franska & Historia, hoppas vi får frukt på STUD'en. Cya.

Brunnen

Skrivet:    ·  Allmänt
Hela internetet är skitkonstigt så alla bilder på facebook är det röda kryss över och så går det inte att lägga in bilder här på bloggen nu :(. Sprang hem från jazzfunken och missade typ 5 minuter bara av Desperate Housewiwes, känns som om jag missade lite av förra säsongen för jag fattar inte så mycket nu förutom att dom dödat nån haha. Men aja mamma skriker att jag måste hoppa in i duschen så jag inte stör grannarna senare, får väl göra det då. Imorgon blir det bara jobbiga lektioner i skolan och sen så ska jag städa hela eftermiddagen, kul liv. Godnatt!

Soffhäng

Skrivet:    ·  Allmänt


Ligger i soffan medans mina bullar ligger på plåten och jäser, världens huvudvärk dessutom. Provar bloggappen för första gången nu också och den verkar faktiskt helt okej! Längtar tills ikväll då Desperate housewiwes börjar igen, dock är det då sista säsongen :( sad det ju. Och så tränar jag jazzfunk till klockan 9 när det börjar så jag kommer missa 10 min i början

Vi blev som dom andra

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit ute och knäppt lite bilder med en gammal kamera utan digitalt sak, mobbaaaat. Nu ska nog jag och Mallan gå och leta reda på våran lärare, Sussie <3.
Åt en patron nyss, shame on me. Förlåt mamma.
HEJS!

Smoke weed everyday

Skrivet:    ·  Allmänt
Chacha! Sitter i datasalen i mediabyggnaden och chillar med typ halva klassen, har haft lunch nu och det var jätteäckligt. Åt 2 äckliga panerade fiskäckel, hatar fisk ;). Aja i morse började jag dagen med bacon och beasås, haha äckligt men jag och mamma kör igång med LCHF idag igen efter helgen som blev en riktig fuskhelg.
Ska ha foto i 2,5h snart, hoppas det blir askalas. Nu sitter allihopa och sjunger "dansa kuduro", med den svenska texten alltså. Ni vet "har du cancer din hora? tvätta såret gösta...."? Haha äger.
Efter skolan ska jag åka hem till pappa för vi ska baka bullar, inte för att det är kanelbullens dag faktiskt utan för ja som jag sagt fyller jag ju år på torsdag!!
Nu ska jag leka vidare med mina fina vänner, pussen!

Slavagge igår.

Document one

Skrivet:    ·  Allmänt

På streeten idag så började vi på andra delen av dansen, det blir till en dupsteplåt, hur tagg blir man inte då?! Åh det är så kul, älskar att lyssna på dubstep och hur nice är det inte att dansa till det då då. Hur nice som helst.
Missade ganska mycket förra veckan men tar nog ikapp det snart hoppas jag, fick ju filma osv. Det som är så bra med Ida som danslärare, hon pallar ju trycket med att bli filmad eftersom hon är värsta stjärnan. Andra danslärare på dansskolan gillar inte att bli filmade. Därför jag tycker Ida är bäst också :D Inte bara därför då, men känner mig ehm, tryggast? med henne.
Aja nu ska jag kolla klart på ett One tree hill avsnitt och sedan duscha av mig allt överflödigt svett jag inte har lust att mysa med inatt.

Förresten så gillar jag inte att fylla år längre, mamma och pappa pratar bara en massa hemlisar då :(.


Vi börjar dirr efter han sjunger dodge that =D

French herbs

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i mammas bil utanför hennes jobb och chillar med musik och facebook, käkar även Wasas cream cheese sandwichar och dricker apelsinjuice. Hon är inne och fikar och ja jag väntar här, haha vad mobbad det låter som jag måste vara men så är det inte. Hon är såhär lite kung av sig så hon är chef, över 3 boenden för utvecklingsstörda här i Gävle/Valbo och ja ibland får ju inte jag veta allt vad som händer p.g.a tystnadsplikten osv osv. Men iaf, vi ska hem till pappa sen och hämta mina gympakläder, har fotboll imorgon direkt på morgonen. Fett jobbigt. Sedan hoppas jag hon ska göda i mig lite mat innan jag har dansträning, street idag och jag är lite småstressad eftersom jag inte var där förra veckan. Kommer jag ihåg nåt ens?
Mest av allt vill jag bara hem och sova nu, hörs.


Love <3

Lunchrast

Skrivet:    ·  Allmänt

Har lite tid över så lägger in bilderna nu.

När vi kom dit så gick vi till bryggan och chillade lite



Emma ramlade i vattnet med kläderna på hahah!


Martin stekte i en cool hatt han hitta.

Mös på altanen och spelade kort.



Kollade på seanste Pirates-filmen på förmiddagen efter.


Lekte gangster.




Tränade lite.

Chillade


HEEHEH DET VAR DOM BILDERNA DET!
Hörs ikväll.

Dödag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej har ni saknat mig? Har inte saknat er iaf.
Igår tränade jag som en gud, gick skitbra faktiskt och det känns i magen idag. Som ett tecken på att jag gör något rätt för en gångs skull.
Nu sitter vi och diskuterar våra bloggar här på svenskalektionen, "jag bloggar typ 3-4 inlägg per dag, om det är normalt blablablablalalbla..", så kommer jag med min fula lilla blogg med nada besökare och inga inlägg per dag tyyp. Jag är bra ändå :).

Har inte så mycket att säga just nu faktiskt, ointressant dag i allmänhet. Nu är jag så hungrig så jag har lust att äta upp Hilda och Cecilia här.
Fyller år på torsdag föresten, mamma hade glömt bort att gömma en present igår när jag kom hem från pappa. En jacka från Cubus som jag spanat in för ett tag sen, så jag har den idag. Asmysig luva osv är det, flera som sagt att den var snygg också så det blev nog bra!



Ikväll ska jag skriva lite om fredagen i Emmas stuga och lägga ut bilder, nu blir det badtunnebilderna!









Söta tjejer <3.

Spåkulan

Skrivet:    ·  Allmänt


Helt okå.

Prison song

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej!
Orkar inte skriva värsta novellen för jag är så grymt trött efter att badat badtunna med mina flickor, var jättemysigt ville jag bara säga. Imorgon kommer det bilder från igår från Emmas stuga och ja idag när vi badade. Pussen :)
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin