Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

...

Skrivet:    ·  Allmänt
f u

Söndag 31 oktober

Skrivet:    ·  Allmänt
Awesome dag. Vaknade i morse hos min tuffa b-rud Empii :) Vi tog det lite lugnt några timmar innan vi började städa ur hennes gäststuga som vi hållit till i i helgen. Gick asfort, allt funkar när man hjälps åt. Ägnade mig typ en timme till att fixa mig sen, hade ändå inget annat för oss. Mamie hämtade mig vid två och så åkte vi in till Strömvallen för att kolla matchen mellan Gefle-Djurgården. Vilken spänning det var, mådde illa i slutet. GIF var i behov av poäng för att inte bli ett Superettanlag nästa år, 1 poäng blev det i alla fall. Slutade 2-2, om GIF satt alla sina målchanser kanske det skulle blivit vinst. Eller inte kanske, det skulle blivit det. Men man får tacka klantiga Djurgårds-backen som nickade in bollen i eget mål i 92a minuten (av 94), det var ganska klantigt gjort. MEN TACKAR SÄGER VI!
Tuff brud kommer från tuff mor.
Har tagit en halvtimme för mig att skrivit typ, är så okoncentrerad. Börjar med andra saker hela tiden, dags att komma till punkt nu kanske då så ni kan läsa mitt jädrans inlägg :D Ska försöka göra nå kul nu, om det går. Kanske film, om jag hittar nån kul. Ska börja fundera ut vad jag vill göra med mitt rum, tröttnat på de fula tapeterna som satt uppe när vi flyttade in.

Ablö ablö ablö, jag bara babblar om kassa saker nu. Lägger in lite bilder från helgen istället.
Kommer komma mer bilder när Emma lagt in dom från hennes syrras systemkamera. Fett grymma!

Why

Skrivet:    ·  Allmänt
Why do you do this to me?
Why do you do this so easily?
You make it hard to smile because
You make it hard to breathe
Why do you do this to me?

Everywhere I go, bitches always know

Skrivet:    ·  Allmänt
T-R-Ö-T-T-!
Sovdax verkar det som på Emma, härlig dag i alla fall. Hunnit varit i stan och allt, kollat på Gefle's träning och vandrat omkring i boulongen typ. Bitit mig i tungan också. Kul info, eller inte.
NATTI!

Lördag 30 oktober

Skrivet:    ·  Allmänt
Sista skoldagen igår på en vecka, AWESOME MED HÖSTLOV!
Sovit hos Emma inatt, i hennes gäststuga, fett mys :) Åt massa onyttigheter och drack cola medans vi kollade på film. Nu är hon inne och duschar, jag ska väl klä på mig tycker jag, börjar bli lite kallt. Idag vet jag inte vad vi ska göra, men vi är så kreativa så vi hittar säkert på nå. Ikväll blir det i alla fall ut och säga "bus eller godis?", det växer man aldrig ifrån, eller? Inte vi 2 i alla fall. Sedan kommer min familj hit och käkar tacos med Empiis familj, mys!
Stugan inatt också, love it. Man behöver inte bry sig om att alla andra ligger och sover utan bara skratta sönder hela natten.
Nej men klä på mig sa jag, hörs.

GO SOFIE

Skrivet:    ·  Allmänt
Klarat av franskaprovet idag, kändes riktigt bra faktisk. Härligt säger jag bara! :)
Slutade 2h före alla andra i skolan idag, alltid lika skönt när alla andra har elevens val så drar man bara hem. Dock har jag fotbollsprofilen imorgon medans några av de andra slutar tidigt... Men det är de värt :) Tränade dans idag också förresten, gick bra, har lust att slå ihjäl en av småkillarna som dansar med oss. Han är såå irriterande verkligen, ingen respekt alls för oss andra.
Lyssnade på hockey medans jag duschade och RAKADE BENEN också, det är jätteskönt med fräscha ben igen! Gick inte så bra för Brynäs mot Södertälje i varje fall, förlorade med 7-2 trots ny målvaktsförstärkning genom Thomas Greiss från NHL-laget San José.. Hela laget måste varit asdåligt.
Ska ta min 4:e glass nu, kanske hur gott som helst ju. Lätt värt att lägga ner 229:- kronor på glassbilen. YAMMI!

Måndag 25 oktober

Skrivet:    ·  Allmänt
Min dag har jag spenderat i skolan, som vanligt... Hade ett oförberett matlagningsprov på hemkunskapen, fick laga mat åt min käre vän Empii, fläskfilé klyftpotatis och currysås. Gick bra och det blev faktiskt gott. Sen så speciella som vi är i klassen så hade jag Agnes Martin och Jonathan en intressant konversation om feta människor och tuttar som övergick till lastbilschaufförer och sedan till slampor? Hmm.
Våra NO-lektion är då den mest stinkande lektion vi haft på länge :o. Labbade med syror och alkoholer och sånt tjafs, kan då säga att vissa resultat luktade en blandning av koskit och pappersverk, så ah alltså... USH! Tur att man fick ha lite kul med plasthandskarna iallfall.
Annars har dagen gått ut på franska-prov-plugg & lägenhetsvisning. Inget speciellt i vanliga fall då. Skulle egentligen ta och sova nu kanske, men nej jag måste bli säker till provet imorgon så måste p-l-u-g-g-a. Hatar ordet.

Whoa...

Skrivet:    ·  Allmänt
Ibland blir jag så sur på mig själv bara.

Random

Skrivet:    ·  Allmänt
Min dag har gått ut på att räknat matte, kollat på fotboll och skrivit en halv bokrecension.
Kul. Fast. Nä.
Eller jo, fotbollen var nice för Gefle vann! Men det var kallt.
Nu fryser jag
jättemycket.....
Godnatt.

Heeelg!

Skrivet:    ·  Allmänt
Börjar bättra mig, tack och lov. Spelade t.o.m match idag! Fast, det hade jag nog gjort även om jag hade cancer eller nått sånt shit. Var internmatch med Gästrikelaget idag, spelade med de röda men dock vann dom blå med 2-1. Det var kul att spela, hade varit roligare att spela om jag varit helt frisk och kunnat ta ut mig helt.
Hem och stressduscha efter direkt, för sedan åkte vi till Mariannes föräldrar och firade henne. Kom hem för en timme sen och nu funderar jag på vad jag ska göra för att fördriva tiden tills det känns okey att gå och lägga sig.
Jag måste verkligen raka benen imorgon, har inte gjort det på hur länge som helst för jag skjuter bara upp det för jag anser att jag aldrig har tid med det när jag duschar.. Men nu är dom verkligen ludna. UH! Vill ju inte se ut som, pappa ;)
Ska nog kolla film nu, inte för att det finns nå bra på voddler men det är bättre än det vi har här hemma iallafall.

Opigg

Skrivet:    ·  Allmänt
Är sjuk... Känner mig allmänt, borta.

-

Skrivet:    ·  Allmänt
Det känns bra, när man "bråkar" med den man helst inte vill "bråka" med. Fan.

Blir så less

Skrivet:    ·  Allmänt
Satt och kollade runt på facebook, så hade Emily Claw länkat till hennes blogg så jag gick in och kollade osv. Såg att hon skrivit om att hon varit och bowlat med hennes lag osv (1 år yngre tjejerna än mig i VFF), när jag läste vad dom kommit fram till på mötet efter så brast det för mig. Jag blev seriöst ledsen.
Min "förra" tränare Jonas har gått ner till dom och ska träna, kan inte ens säga att han är min förra för fortfarande är han Coach Jonas för mig. Vi i laget hade planerat så mycket inför kommande säsong, vi hade såna förväntningar på oss själva. Vi skulle till Gothia och köra över allt och alla, jag och Linda hade även letat cuper utomlands... Men ah för några veckor sedan fick vi reda på hur allt skulle ställas om, kommer inte längre spela flickfotboll för nu blir det bara dam-div.4 laget och kanske dam-div.3 laget ibland. Kommer vi iväg på nån cup? Tveeeeek där. Det här året har det varit sån bristande intresse av spelarna i B-lagstruppen så man har lust att spy bara.
Men när vi fick chansen vi 95or+96or (+Linda och Amanda) att åka till Dalecarliacup i somras, Sveriges näststörsta cup, så tog vi den verkligen. Vi spela vi kämpa vi svettades vi skrattade och vi grät, körde över allt och alla förutom Qvarnsveden som spöade oss med 2-0 i finalen. Vi lärde känna varandra verkligen, och gud så kul vi hade det. När vi lämnade Borlänge med både sorg och lycka så började de flesta redan tänka på nästa år, hur bra det skulle gå för oss om vi riktigt tränade ihop oss och satsade högt. Ett riktigt dreamteam.
Det är såååå svårt att ställa om sig, att inte ha Jonas som tränare längre och att inte tillhöra det gamla laget. Jag kommer verkligen sakna det, det var en speciell lagkänsla där som jag är säker på att inte uppleva igen. Jag bara tänker på hur kul jag skulle haft nu det kommande året om jag bara var född 3 månader senare..
Men det är bara att gilla läget, det kommer säkert bli asbra endå i vårat lag. Vi strävar ju mot att ta oss upp till 3an med 4an, och till 2an IGEN med 3an. Men jag kommer sakna flickfotbollen. Det gamla laget. Gamla tränaren.
Men det kommer bli bra, det kommer det.
Jag måste, samla mig nu. Är fortfarande väldigt opigg och sjuk, & det gjorde det bara jobbigare att börja tänka på fotbollen nu IGEN. Får sluta tänka på det så mycket och ta det som det kommer...

Trött tjej

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och gör inget, lyssnar på musik och gäspar bara. Skulle vara riktigt skönt att gå och lägga sig nu, men jag vet en som kommer bli sur då..
Var på Brynäs-Linköping idag, BIF vann med 3-1! Härligt :)
Annars ganska slapp dag. Imorgon blir det att kolla på lägenhet med mamma i stan. Nice!

Provar löshåret

Skrivet:    ·  Allmänt

SJUK

Skrivet:    ·  Allmänt
Lagomt kul..

Nyinförskaffat

Skrivet:    ·  Allmänt
Beställde lite kläder från H&M här om dagen, eller ah mamma gjorde. Nu har de iallafall kommit. Det mesta.
Och så jeansen som kommer om 2 veckor:

Men nu så ser jag klart

Skrivet:    ·  Allmänt
Lider av träningsvärk och huvudvärk, LIFE SUCKS! Nädå, träningsvärk är skönt bara någon inte får en att skratta eller att man nyser. Huvudvärken går nog över när jag slutat vara på dagiset, alltså lördag. Var hemma därifrån igår, hade sån grym spänningshuvudvärk så jag låg hemma och sov hela dagen typ. Var iväg till Polhemskolan på kvällen för gymnasieinfo, JUST NU lutar det åt Humanistiska på Vasa, 3 ytterligare språk + mitt nuvarande franska. KUL!
Nu så ska jag snart bege mig iväg till bussen för att åka till Åbyvallen, har fotbollsmöte och vi får reda på hur det blir nästa säsong.
Har inget annat kul att berätta...

EM-kval på TV4

Skrivet:    ·  Allmänt

Systra mi

Skrivet:    ·  Allmänt
Godnatt nu, vila upp mig till ännu en dag på dagiset.
Åker direkt till stan efter jag slutat för att lite snabbt leta på en present till Sofia bäby! Senare så ska vi träna, oh god jag har glömt bort allt (vi dansar). Puss :)
Snygg bild...

Present from Empii!

Skrivet:    ·  Allmänt
Emma var här en stund och gav mig 2 födelsedagspresenter eftersom jag fyllde år förra veckan! Några kassa bilder:

Alltså, mössan garvade jag sönder när jag fick. Hon tycker tydligen att jag är en bitch :|
Sen så fick jag tröjan också, jätteskön! Tack min vän <3

Repair the wings of a butterfly

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle kunna somna vilken sekund som helst, inte så att man är van att vara ute hela dagar. Glad att jag överlevde första dagen iallafall. Det var inte så farligt som jag trodde, varit ute och lekt med barnen, ritat och läst osv. Jobbar mellan 8-15, och så har jag runt en timmes lunch också. Imorgon skulle vi vara mer inne än vi varit idag, dom hade i uppgift att rita självporträtt, barnen alltså.
Jobbar på den "röda" avdelningen, samma som jag gick på när jag gick där! Nu är det bara 5-åringar som går där så dom är störst på dagiset. Självklart har jag blivit en favorit, det skiftar mellan vilka namn dom kallar mig, Sofie Sofia Vikarien Sofies eller Sofisa. Roliga människor... Sen att alla ska hålla hand osv är gulligt ett tag men jag tröttnade ganska fort ;) Men 1 vecka där blir nog heeeeelt okej.

ÅH!
Vill inte ha så mörkt som det blev.

Sovtime

Skrivet:    ·  Allmänt
Har PRAO nästa vecka, ska vara på mitt gamla dagis Markheden. Barn är inte min grej, kommer gå med konstant migrän i en vecka känns det som nu. Godnatt! Ska även gymma med mor min imorogon. Höhö.

Love's the funeral of hearts

Skrivet:    ·  Allmänt
3 klockrena texter, till 2 klockrena människor. Jag älskar er, mycket.
Även om ni kanske inte vet de.


Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 

En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung

Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem

Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann


Har du den där känslan?
Vilken menar du?
Jag menar den där känslan
Av att någonting avgörande hände
När jag var ouppmärksam
Att någonting försvann

Säg att du förstår mig
Nej vad menar du?
Jag vill att du förstår mig
Så vad menar du?
Du gör det mycket svårare
än det egentligen är
Vad är min tystnad värd

Där inget är sig likt
Fast allt är likadant
När inget är sig likt
Vad är min tystnad värd
När inget är sig likt
Fast allt är likadant
När inget är sig likt
Vad är min tystnad värd

Och du & jag håller andan och håller händer i språnget, det är inte så långt hem.
Än fanns det tusentals tårar kvar.
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt.
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns att det är långt hem.
Snart finns det inga tårar kvar.
Älskling vi var alla en gång små
Älskling vi ska alla en gång dö.

1000 spänn spenderat i onödan på håret?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem till mamma med 2 förpackningar mörkbrun hårfärg, åkte därifrån med svart hår. Hur gick detta till?
Fundersam på om min hårförlängning jag beställde igår kommer passa in med nya färgen, åh.. :(

Slow sunday

Skrivet:    ·  Allmänt
Är trött men samtidigt rastlös, sugen på ostbollar men samtidigt inte. Jag är glad men samtidigt ledsen.
Mamma hämtar mig om 1,5 timme för att släpa mig till köpis, eller det är nog jag som släpar med henne, hon ska iallafall köpa hårfärg åt mig och sedan färga det också. Toningen har gått ur och jag är grönhårig, uuuh... Måste färga mörkare så det passar ihop med löshåret jag beställde igår.
Men nej, sa ni ostbollar?


:)

Skrivet:    ·  Allmänt
Måste ha någonstans att skriva, ibland. Så... I'm back!

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet:    ·  Allmänt