Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hei

Skrivet:    ·  Allmänt

Flagpole sitta

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå, ligger och halvsover i sängen och försöker ladda ner en nyare version av itunes så jag kan få kontakt mellan ipoden och datorn. Tydligen krävdes en ny för att det skulle funka :(
Lektionerna i skolan är ganska kassa men min klass är så hiiimla bäst så det äger ändå, alltså helt bäst är den. Hade första medialektionen igår, halva klassen var ute och knäppte typ porträttbilder, naturbilder osv 2&2 medans de andra satt inne och chilla med mac-datorerna. Sen var vi några som gick in i fotostudion och knäppte lite bilder, hann även med att lägga in bilderna och leka lite med camen på mac'sen. Älskar macdatorerna, synd att vi inte får sånna förrän i 2:an.
Och haha alltså mina kompisar i klassen är så himla sköna, kompisar inte kåmpisar, det är stor skillnad.. Inte en lugn stund ju!! Den enda som fattas i klassen är Emma då, men hon verkar ha de bra på textil-design iaf. Träffade henne en stund i måndags och snackade massa skit, inte nu i helgen men nästa helg åker vi till Stockholm och kollar på Håkan Hellström på Grönan!! :D
Nu ska jag slänga in en ny header snart och sedan sova, IMORGON ÄR DET MYSTORSDAG!!

Min käre nano

Skrivet:    ·  Allmänt
MIN IPOD ÄR TILLBAKA FRÅN LAGNING!

K bry

Skrivet:    ·  Allmänt




JAG RÄKNAS SOM 16 <33333. Tack Malin!

Bra blogg va? Internetet funkar inte på min dator och vill inte skriva hela livshistorian med mammas, så vi hörs vavavavava.

HAHA

Skrivet:    ·  Allmänt

-

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej anonym men dom fanns på Hildas blogg i a f :)

Bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Pärlorna Hilda och Cecilia!
Ännu fler pärlor, Agnes Elina och Malin!
Fina Lina!
The crew!
Hilda fick fina nyplockade blommor av en kille vid bussen ;)
Våran nya raggarvän haha..
Busshäng
Framme hos Oliver
Boson och Nordströööm
Andrea, Lina och gräääbbs
Fina Evelina och fina Sara
Jag och Sara :D
Bild tillgänglad till Malin min vän som älskar mig jättemycket <333
Ännu en bild tillägnad Malin <33 haha
Finns mer roliga bilder, men får nog inte lägga ut dom för vissa! HEHE :D

Pardey

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår började vi halv 11 i skolan och det var skönt med sovmorgon! Grannen min hade fest torsdagnatt också, man ba wohooo bra planering tjejen.. Hade bara 3 lektioner i skolan så det gick ganska fort, var ner på stan en sväng och chillade lite på lunchen och var även ner på stan en snabbis efter skolan med Malin och Hilda. Åkte till pappa i Valbo sen, bytte om och fixade mig lite och lagade även lite mat innan jag gick iväg till Rickard. Träffade gamla valbo "vännerna" ett tag där och sen så tog jag och Mallan bussen till Lina där hon Hilda Agnes Cecilia Elina och Andrea var och hade lite förfest. Hann inte vara där så länge innan vi tog bussen in till stan för att sedan ta bussen vidare till Sätra. Träffade på en tjej som heter Elin där och sen drog vi till en kille som heter Oliver, lätt roligaste kvällen på länge och man träffa en massa trevligt folk där. Sång och dans, "fest hos mange"-låten blev "fest hos olle" (oliver). Fantasifulla brudar. Skrek halsen av oss till "kom och ta mig långt här ifrån (klappklapp) långt här ifrån (klappklapp)...", SA11B's partylåt nu LÄTT! Haha, aja hade ASKALAS kul iaf, kunde inte fått bättre tjejer i klassen att börja umgås med, det känns jättebra.
När vi kom med bussen till stan igen så träffade vi på lite folk utanför Heartbreak och stog och snackade ett tag innan vi tog nästsista bussen hem, somnade dirr typ.
Chillat framför friidrotts-VM idag och nu ska jag gå ner på stan och äta med mamma, sen blir det "Grey's Anatomy-häng" i sängen hela kvällen. IMORN BÖRJAR DANSEN!
Snott bilder från mina vänners bloggar som jag lägger in nu medans mina håller på och laddas över till datorn från kameran, tar ju sån tiiid.

Mindre snygga jag.
Hos Lina!
Hoppas det är okej med Hinken att jag lånade bilderna bara ;)

Lång torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ååå jag är så trött så jag skulle kunna spyyy eller nå. Fick precis en uppstötning också, hur äckligt som hälst ju.
Började 10 idag och slutade halv 5, HALV 5!! Sick. Åkte till Valbo då för jag tänkte hälsa på pappa lite och sen kolla fotboll på Åby, det började spöregna så pappa skjutsade hem mig hit istället. Nu ska jag plocka in ren disk i skåpen och sen få in lite ny musik i ipoden. Sen mysa med min säng!
Imorgon blir det tjoho med mina nya söta klasskamrater. Äger :D
SNYGG TJEJ FAST NÄ?

För sent för Edelweiss

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er.
Ligger i sängen och gör allt för att inte somna, precis käkat hämtmat för 3:e dagen i rad, uuh.. Igår var internetet med mamma nere i Stockholm hela dagen så det sög, trött på att bara ha en sån här "3"-dosa. Dixie är uppe hos mormor i Ockelbo så det är så lugnt här hemma, för lugnt. Ingen irriterande hund som ska bli jagad runt i lägenheten hela tiden :(.
Haft kanska många lektioner i skolan idag, pluggade på somfan på matten första lektionen. Våran mattelärare är fett konstig men av någon anledning så fattade jag sånt jag aldrig fattade på höstadiet när han gick igenom på tavlan, go Sofie! Efter matten så hade vi våran första sam-lektion, läraren verkar helt okej men nja det verkar som vi ska hålla på med politik och sådant tjaffs = inte kul. Tack vare att vi slutade så tidigt från den lektionen så hade vi 1 håltimme, har håltimmar heeeela tiden känns det som. Finns inte så mycket att göra på skolan så vi satt i kafeterian och chillade bara innan vi hade så kallad mentorstid, fick reda på att det är skolfoto på tisdag och sånt. Nu babblar jag bara en massa skola men aja, efter lunchen så hade vi första franskalektionen. Vi har franska på Vasaskolan så var tvungen att traska dit, gick helt okej på franskan faktiskt, hamnade med alla från min franska på Sofiedalskolan förutom Agnes. Sög att inte hon hamna med oss. Jobbigt att gå tillbaka till Borgis sen igen men det var bara en kort historialektion som vi inte gjorde nåt på. Har hunnit börja planera klassfest också, eller ah planera vi snacka om det så får se om de blir nå på fredag eller inte. Skulle vara asnice iaf.
Nu ska jag tanka över en massa bilder från systemen och sen en efterlängtad dusch. Höres imorgon hörrni! /S
Agnes och lite Malin.
Cecilia och Hilda.
Dåliga mobilbilder från skolan bara.

Måndaag

Skrivet:    ·  Allmänt
Fika i Valbo och sen till igen och köpa max som sedan åts i sängen, lite tjockt men helt okeeej. Är supertrött nu så ska sova! Imorgn blir det en ännu längre dag, börjar 9 med idrott och så slutar dagen med matte sista lektionen, tills 16.45. Det är inte okej. Godnatt.





Kass och oredigerad bild men jag sitter på moders dator.

Fast

Skrivet:    ·  Allmänt
Woop lite snabbt från moders dator, första riktiga skoldagen idag då med schemat och allt. Vad har vi gjort? Nada typ, förutom ett äckligt matteprov då med en asweird lärare sista lektionen, vi förhandlade att sluta typ 20 min tidigare iaf. Nu ska jag åka hem till Valbo och fira Marianne. HEHE! /S

Lite av nya rummet

Skrivet:    ·  Allmänt
(Dålig bild, jag vet)
Långt ifrån klart men det är en början i a f. :)

Love!

Skrivet:    ·  Allmänt

Första skol"veckan"

Skrivet:    ·  Allmänt
nu har jag gjort 2 dagar av gymnasietiden, Borgis verkar som en ganska bra skola faktiskt även fast det är lite svårt att hitta. Går i en byggnad som ligger lite utsides men jag tror SpID 3:orna går där, = snygga vältränade killar. RAWR! Typ det bästa att börja 1:an, att kolla på de snygga äldre killarna hehe! Var tveksam igår med att vi är typ 30 tjejer och bara 3 killar i klassen men idag har jag ändrar åsikt, vissa tjejer är ju jättesköna så dom här 3 åren kommer nog bli asbra. Saknar endå min gamla klass lite där man redan kände alla och kunde tjattra på som satan, vettefan vad jag ska snacka om med de nya men jag hoppas att jag kan ta min plats om ett tag i alla fall. Har ju alltid haft svårt att umgås med tjejer, en åt dagen liksom men med flera känner jag mig alltid obekväm. Saknar killarna i gamla klassen! Aja men jag får anpassa mig, tjejerna verkar jättesnälla ju! -Satt i kafeterian idag och diskuterade studenten, MÅSTE JU VARA UTE I TID?!?
Hehe, 3orna hade lekar med oss idag och en var att krossa ballonger genom sexställningar, dom första som lyckades krossa ballongen vann. Okej? Hann med rundvandring och att äta i matsalen för första gången idag också, känns som om alla de "äldre" kollar snett på en och det känns fett litet att vara yngst :(. AJA!
Efter skolan så gick jag hem och vilade ett tag sen gick jag ner på stan med mamma och mormor, fick penna block almenacka och sånt tjaffs som är ganska nödvändigt och sen så gick vi och käkade. Hamnade på O'learys, typ 4e gången på jättekort tid nu känns det som, god mat iaf och god efterrätt även fast jag inte orkade äta ens halva. Nu är jag så trött så jag knappt orkar sitta så jag lägger mig och kollar på Grey's Anatomy, helt okej start på helgen. Får se vad som händer imorn. Ha det! /S


Bild från när jag var där sist och fick friterad glass (yammy!) :




Helt random bild som jag lägger in för att visa att det är "männen" som hör hemma i köket.

Bry

Skrivet:    ·  Allmänt
Stabila 7-0 till Valbo! Nu är sofipii trött och skall sovaaaa. Trött på skolan :( Nä det är jag faktiskt inte, än :).
Natti.

Chillar iväg

Skrivet:    ·  Allmänt
Till Åbyvallen, dam.div4 drar igång idag och reservlaget ska spöa skiten ur Norrham! Hehe FÖR IFRÅN VALBO KOMMER JAG!
Självklart så syns det röda bara i utväxten... Och skolan gick hel okå idag! EhE!

Imorgon så

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja imorgon så börjar skolan, lite nervös med hur det blir faktiskt. Men har Lina med mig från förra klassen så det blir nog bra! Faktiskt 9 stycken från skolan som valde sam-media, så nog är det folk där som man känner allt. Samling 9.00 i aulan imorgon, träffar Lina c:a en halvtimme innan så vi hittar rätt osv ;). Hehe, aningen nervös.
Har färgat håret nu på kvällen, har inte kollat hur det blev än så måste nog gå och kika det snart, köpte nån intensiv röd färg men det tar ju aldrig på det slitna håret bara på utväxten. Som är halva håret =asfult. Måste ta tag snart i att bleka håret för att sen färga det rött så HEEEELA håret ser okej ut. AJA.
Nu måste jag fortsätta kolla på champion leauge kvalet mellan Malmö FF och Dynamo Zagreb, det började bra men sen så fick Dynamo straff osv så nu ligger MFF under med 1-0. Ifall ni brydde er. Skriver imorgon om min första läskiga dag på gymnasiet, puss!

Hörs om nån dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sover hos Emma inatt jag, ikväll blir det fira henne litegranna och elda och lyssna på musik på Åby ;). Askalas. Höhö hejs!
/S

Slängde ihop en tårta såhär på morgonkvisten

Skrivet:    ·  Allmänt

Åby

Skrivet:    ·  Allmänt
Ännu mer bilder, men nu från Åby igår.
Anton poserade.
David, Linda och Markus. David försöker få igång skivan som dog, men radio funka det också.
Så kul att se Lindas engangemang i det hon står och diskuterar om!
Kände typ ingen igår eftersom de flesta var 94:or men kände självklart igen alla eftersom dom gått på skolan :)
Dennis och Linda.
Filip och Emil.
Linda och Jag, oförberedd som jag var på att åka dit så hade jag tjocktröja och nada make up.
Berglund och Dennis.
Du hast med Rammstein spelades, det sjöngs mycket melodiöst. Det är ju en väldig melodiös låt också, eller?

Fotboll

Skrivet:    ·  Allmänt
Bilder från igår när jag var på fotboll:

Tavlan som inte är ändrar från förra året, både herrarna och damerna åkte ner 1 division ju..

















Och ja Gamla Uppsala vann då med 2-0.

Svar

Skrivet:    ·  Allmänt
Jadu, vissa växer aldrig upp osv. Drog alla över samma kant men det finns absolut 95or som jag gillar, dig t.ex.! :)

Sovtime

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev inge bilder idag, efter maten så åkte jag och träffade David och vi åkte till Åby där det var festligheter. Mycket trevligt folk osv, tack och lov att det var inga 95or där förutom jag och en annan Sofia (vad jag vet), ogillar 95or nu för tiden. Sova nu tills nån väcker mig sen blir det full fart imorgon , ska sova hos Emma men ska nog hinna lägga in massa bilder innan jag drar mig ditåt. NATTI!

Dream

Skrivet:    ·  Allmänt
Valbo förlorade med 2-0 mot GUSK idag, flickorna alltså. Tog bussen iväg och kikade på matchen och nu har jag precis kommit hem, ska lägga in lite bildern sen men nu ska jag käka grillat. YAMMI!

Where them girls at

Skrivet:    ·  Allmänt
Bra låt av David Guetta (ft.Nicki Minaj & Flo Rida) , tycker att Nicki Minaj är astuff och gör hela låten!
Cyklar upp på köpis för att handla lite nu :)

First call

Skrivet:    ·  Allmänt
Några av bilderna jag redigerade till svart/vitt som ska sättas upp på väggen hos mamma, skrev ut för många så måste nog ta bort nån men ah :(

Judas baby

Skrivet:    ·  Allmänt
Hatar att blogga just nu, men efter jag läst mina bekantas bloggar så blir jag alltid sugen att skriva nånting.
Idag har jag spenderat dagen i min och moders gamla lägenhet i Valbo och STÄDAT. Det suger att städa, i alla fall om ens mormor också är där så man inte får lyssna på hög musik. "Åh den skrålar ju så mycket, vänta tills du blir lika gammal som mig så ska du få märka hur musiken låter", pfft jag ska bli hårdrocksmormor och hårdrocksfarmor.
Efter att käkat pizza så skjutsade mamma hem mig hit till pappa som jag nu ska sova hos ett tag, har saknat min säng så in i bomben. Bästaste skönaste underbaraste sängen NÅNSIN.
Om jag inte sagt nå om min ipod touch så kan jag ju säga att den gick sönder för ett tag sen så jag har gått omkring utan lurarna ett tag nu, det suger ju mer än att städa det. Aja men idag fick jag tillbaka min ipod nano från min broder Johan som lånat den drygt ett år, thank god att jag har en nu. Imorgon blir det nog att leta fram garantisakskitet till touchen så jag kanske får ut en nyyyyyy! OCH AHMAGAD vad jag känner att alla tänker "k bry" nu, det gör jag också. Har bara inget intressant att berätta.
Imorgon ska jag fixa present till Emma som ska firas på söndag, med 0:- kvar så blir det väldigt improviserat. HEH!
K hejdå.
Min hemska hud som ÄNTLIGEN är påväg till sin ursprungliga form <33

Hundar som oss

Skrivet:    ·  Allmänt
Det var så ironiskt igår, direkt när jag kom till pappa för att sitta vid datorn och redigera mina bilder och skriva ut mina bilder så började det vrålåska, så typiskt jag. Idag händer väl antagligen inget igen, vaknade för en halvtimme sen av att min hund skällde och ylade här hemma, så nu går jag omkring och surar på henne. Bara för att mamma är borta och lagar bilen.
Vettefan vad jag skriver nu, men jag ska göra frukost och lägga mig i soffan och kolla på Grey's Anatomy nu iaf.
/S

Min nya favoritlåt, Här kommer lyckan för hundar som oss - Håkan Hellström.

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Från där jag ropar

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag satt på mig nya kläder, jag ska gå och borsta håret och sminka mig. Idag ska jag ta mig upp från sängen och lämna lägenheten för första gången sen i torsdags. Woho det kom inte en dag försent det eller.
Måste åka hem till pappa i Valbo och låna skrivaren, skriva ut lite bilder jag kan rama in och sätta upp på väggen. Sedan har mamma bjudit in 2 av hennes vänner på middag så jag lär skynda mig hem sen så jag hinner käka med dom, närmsta vännerna jag kommer träffa till på söndag. Hehe nu måste jag skynda mig så inte mamma åker till Valbo utan mig, ska försöka knäppa lite bilder idag också. Hej då . . .

.

Skrivet:    ·  Allmänt
Woop vilket patetiskt liv!

Hellström - För en lång tid

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre
Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
En lång lång tid
Jag kommer inte älska dig
För resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
Och tycka synd om mig själv

Ännu fler bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit för fint väder för att suttit vid datorn i veckan nu, har inte gjort nå supermycket men jag var i Hedesunda på Ön i tisdags kväll/natt och idag så har jag varit med Emma. Imorgon ska mormor komma ner så ska hon jag och mamma åka till gamla lägenheten och börja städa :(. Gud så kasst.
Eftersom jag inte har så mycket att säga så lägger jag ut lite bilder iaf.
Hedesunda:









Sebbe och Tobbe
Jonatan
Tobbe och Gustav

Från idag:




Woop älskar våran nya altan!
Per, jag och Emma!
A girl has to eat!
Råkade ut för en olycka i Hedesunda, fail :(
Empii och Sigge!

Bilder

Skrivet:    ·  Allmänt
Lägger ut bilder från Åbygård i lördags, hade jättekul innan med kortspel och massa musik tillsammans med Emma, Anders & Sebbe. Träffade massa roliga människor på Åbygård också.
Flyttade ju innan på dagen så nu sitter jag i nya lägenheten, måste springa ner till tvättstugan och hämta tvätten nu. Glömde hämta den, heheh!
Ah men måste rusa innan mamma drar med mig.
/S
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin