Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Manzana

Skrivet:    ·  2012
Hej!!

Sitter i mörkret och försöker skjuta upp att sova så länge som möjligt, det tar imot att säga som faaan men jag tror jag börjar vända en aning på dygnet. Inte okej att vakna halv 1 om dagarna och missa vädret när det väl är fint. Nästa vecka börjar jag dock jobba igen, 5/6 dagar har jag lik som veckan efter, jordgubbarna är dock billiga nu så hoppas det blir mycket att göra.
 
Vet ej vart denna dag har tagit vägen någon stans, fixat här hemma hela dagen känns det som. Bränt lite skivor, gjort fyra collage och varit till Coop och skrivit ut för att nu satt upp dem på väggen. Det är från alla festivaler jag varit på med massa bilder, varje gång jag kollar på dem kommer lyckan bara överflödas! Förstår ni ens hur roligt jag haft det de senaste åren?
 
Även fast det går väldigt sakta så börjar mitt rum bli åt det hållet jag vill ha det i varje fall, det saknas dock ett nytt golv och en ny vägg men det kommer jag ej få förrän till vintern så det här får duga så länge. Kommer ej ihåg hur många gånger jag skrivit här på bloggen att jag älskar min säng men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i den, det ska regna hela förmiddagen imorgon så då ska jag ta tag i att bleka utväxt. Passar inte riktigt i det lika bra som Rebecca & Fiona ;)
 
Collagen jag gjorde idag;
 
 
 
 
Godnatt!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo