Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Onsdag

Skrivet:    ·  

Jag har verkligen inget kvar i skolan, vet knappt vad jag ska göra om dagarna. Igår låg jag ute och solade hela dagen verkligen och brände mig på bröstet och mest mellan tuttarna, åh så det kliar och svider...

Den här skoldagen kommer va slapp, få tillbaka ett prov en lektion, stirra rakt ut i intet lektionen efter. Sen så har rektorn beordrat alla klasser att gå till Strömvallen för att kolla skol SM-finalerna, Borgis är i final för både tjejer och killar! Har nog min näst sista franskalektion efter det också, otroligt jäkla skönt!

Vet som sagt inte vad jag ska göra om dagarna då jag varken har dans eller plugg, ska gå på Emmas modevisning ikväll iallafall, våran framtida toppdesigner ;)

Ledig tisdag och strålande sol

Skrivet:    ·  2013

Mors dag igår!

Skrivet:    ·  

Åkte med mamma till Ockelbo och lagade mat till mormor och Allan igår för att fira lite morsdag! Var så fint väder så kunde sitta ute och det var jättemysigt, lagade en jättegod tacopaj med LCHF-botten för att kompensera upp lite för jordgubbspajen jag gjorde till efterrätt ;)

Hann med en promenad med Emma på kvällen sen också, skitbra helg med en jättebra fredag också! Nu efter den här veckan så är ALL stress för skolan borta också så det kommer bara bli bättre och bättre. Awesome med sommarlov snart. Köpte en ny bikini i helgen (syns på bild nere) som jag älskar, har haft så svårt att hitta nån jag gillar.

Nu måste jag sticka till bussen, vi hörs när vi hörs ;)

The Sacrement

Skrivet:    ·  2013
 

Giving up the gun

Skrivet:    ·  2013
Yoyoyo! Ska springa iväg till bussen nu för att vara på stan hela dagen med skolan för vi har någon samla in pengar till Rädda barnen grej. Ska spring omkring med Sofia med mikrofon och kamera och fråga folk frågor om miljön till TV-sändningen imorgon. PEACE

Tisdag

Skrivet:    ·  

Guuuuuuud vad trött jag är. Hade engelska nationella mellan 8.30-11.15 idag sen åkte jag direkt upp på söder och dansade med feminin vibe/house-gruppen, vi var tvungen att ändra lite i koreografin. Gick sedan ner med Fanny och Bella på stan och åt på McDonalds osv tills dom åkte tillbaka till skolan och jag gick hem vid 14! Klockan 16 var jag sedan på teatern för då var det dags för genrep inför morgondagens dansföreställning där, älskar Magic of dance!! Blev klar tidigare så kom hem redan vid 20 istället för 22, så skönt att ladda om inför imorgon framför hockeyn!!

Imorn är det skola till 13.20, hoppar franskan då jag inte kommer hinna med att äta annars, och så vara på Teatern halv fyra sen! Mellan 19-21.30 är det sedan föreställning iaf, är så taggad! Hoppas det går ASKALAS, men nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn och sen sova sova sova. PUSS

Långledigheten

Skrivet:    ·  2013
Klassfest för gamla 9D i torsdags, grillade med Emma Tobbe Martin och Manne innan och hade sen en jätterolig kväll! Även fast typ bara hälften av alla i klassen kom. Bjöd de förstnämnda på egengjort mjukglass, dock orkade jag inte ställa in det i frysen ännu en gång så det blev typ milkshake. Blandade i lite daim och kakor så det blev någon slags McFlurry/Ben&Jerry. Ah som sagt, det smakade som smält mjukglass, gott alltså!!


 
Lördag: Dansavslutning på Estraden, var där mellan 10-16 och jag tyckte det gick asbra faktiskt! Nu är det bara Magic Of Dance på onsdag, och det är så sjukt mycket roligare att dansa där på teatern än på Estraden. Känner ruset redan nu, så härligt!
 
 
Sen igår på kvällen efter jag kommit hem från Estraden och kollat hockeyn, ätit, duschat osv osv så tog jag bussen hem till Oliver i stan då han skulle ha fest. Var en massa yngre tjejer där som ääääälskade vodka, och så skrek dom och sa att dom räknar kcal och ritade på alla. Men fick så sjukt mycket komplimanger av dom så tyckte om dom ändå haha! Cornelia kom dit också så hade nån tjej i min egen ålder att hänga med alltså, dansade med henne och Simon så har träningsvärk i rumpan idag. Haha så sjukt jobbigt. Kvällen slutade dock på sämsta sättet, livrädd, arg och maaassor med tårar. Kom hem med sista bussen iaf och idag har jag bara legat inne och kollat på Beverly Hills, även fast solen har lyst och så så har det blåst så sjukt kallt så har inte orkat varit ute. Aja även fast festen slutade lite sämre igår så hade jag det skapligt trevligt, alla de där killarna är faktiskt riktigt snälla!! Kul kul.
 

Fredag

Skrivet:    ·  2013
Hej! Gårdagen var kul men har inte tid att lägga in bilderna nu, ska faktiskt gå och lägga mig vilken sekund som helst. Blev inte så mycket sömn inatt då jag och Emma bestämde oss för att städa tills klockan 4 inatt. Dessutom så väntas en heldag på Estraden imorgon då Ackes har dansavslutning/uppvisning, ska vara i Sätra redan klockan 10 så inte blir det nå mycket sovmorgon eller.
 
Puss och godnatt
 

Reunion

Skrivet:    ·  2013
Heej! Tror det här kommer bli en riktigt bra dag.
 
Det var jätteskönt att sova ut imorse och nästan direkt jag klev upp så blev jag rastlös. Bestämde mig för att göra LCHF-pannkakor till frukost, pannkakor gjorda på kokos, ägg och grädde, medans det stog och svällde så gjorde jag egen mjukglass! Pappa hade tagit hem grejer från jobbet så det var jättelätt att göra, man skulle först vispa vätskan till den blev fluffig och sen ställa in den i frysen i 3,5h. Nu Har den snart varit inne så länge så då ska jag ta ut den och tydligen så skulle man vispa den igen då, tänkte sen ha i kaksmulor och lite grejs och bjuda Emma på sen. ASKALAS! Askalas smakade förresten pannkakorna också, perfekt start på dagen :)
 
Idag är det även klassfestreunion för min och Emmas gamla klass från 9:an på Sofiedal, vi har planerat det ett tag och tror nog att det blir ganska bra!! Var jättetaggad i början sen nu förra veckan blev jag jätteotaggad och gick typ och tänkte att det har ju bara gått 2 år osv osv. Men den här veckan har jag varit taggad igen thank god! Det blir bara "9D" + lilla Mannieboy, skulle kännas så konstigt med fest när han bor så nära. Hoppas resten av klassen har förståelese haha.
 
Vid 17 kommer Emma i alla fall och klockan 18 kommer Martin, Tobbe och Manne så ska vi grilla lite. Har duschat precis och ska ta det lugnt nu ett tag och kolla på säsongsavslutningen av "Hart Of Dixie" innan jag sätter igång med att göra sallad och lite grillspett till mig själv och ska även cykla till köpis för att köpa jordgubbar, bara för att solen inte skiner och det är mulet så ska inte mina sommarkänslor försvinna!!
 
Ha en supertorsdag friends!
 

Falling in reverse

Skrivet:    ·  

Har redan märkt vilken som kommer bli dagens låt! Påminner så sjukt mycket om Hollywood Undead, jag älskar den!!

Sitter och väntar på bussen nu, kommer bli sen till skolan då 02bussen inte åkte till Köpstad, jämt när bussarna är sena så vänder dom vid Köpis och glömmer oss borta på Köpstad?! Så inte okej som det går att bli. Klev på 12bussen nu och snackade med busschauffören och han skulle prata med dom på kontoret ;) Win!

Nu ska jag spendera bussresan ensam eftersom Malin kom med förra bussen... (Hör hur chauffören pratar med kontoret nu mohaha)

Ha en bra dag, hejs

Sweet honey

Skrivet:    ·  

SKREV VÄRLDENS LÄNGSTA MEN ALLT FÖRSVANN, ÅÅH det var typ längsta inlägget med bara euphori :(

Idag har det varit supervarmt hela dagen, så efter skolan så åt jag glass med Empii på stan och satt i solen och snackade massa skit tills min dans började klockan 18. Har gått hela dagen och lyssnat på We Came As Romans nya låtar, sommar sol och ny musik, awesome!!

Nu hem och kolla hockey, åker förresten till Paris om ett år med Wikan (och några andra då det är med skolan vi åker). Som sagt, mycket euphori efter depphelgen jag hade!!! Älskar allt för tillfället.

HEIDOOO

Monday

Skrivet:    ·  

Hei. Idag kommer det vara en relativt skön dag, har media och sen lunch lite mer än 2 h och sen media igen, avslutar med utvecklingssamtal. Så himla skönt ute idag också, olidligt varmt i solen med tjocktröja på, underbart! Vill verkligen ha sommar nu, det är typ lov om 38 dagar eller ngt. Har förresten bara 3 mattelektioner + skriftliga nationella kvar i mattekursen sen ska jag ALDRIG mer läsa matte, hur härligt låter inte det då?!

Tror på en helt okej vecka, ledig torsdag-söndag då det är Kristihimmelsfärd. Och så är det ju hockey VM var och varannan dag på TV , har även dansuppvisning i helgen och föreställning på teatern nästa vecka.
Helt okej helt okej ;) have a nice day

Springtur

Skrivet:    ·  

Skapligt snabbare på cirka 1,5 vecka, nu ska jag göra lite sit ups tills duschen blir ledig!!

Så otroligt jävla down

Skrivet:    ·  2013

Nya favoritlåten

Skrivet:    ·  2013
 
that's a pretty big trunk
on my lincoln town car ain't it
big enough to take these broken hearts
and put em in it..
now i'm driving round
on the boulevard trunk bleeding
and everytime the cops pull me over
they don't ever see them
they never see them

and i've got this black suit on
roaming around like i'm ready for a fune-ral
5 more miles till the road runs out

i'm about to drive in the ocean
imma try to swim from something
bigger than me
kick off my shoes
and swim good
and swim good
take off this suit
and swim good
and swim good
good

got some pretty good beats
on this 808cc beatin
memory seats i'm sitting on stay heated
i would've put tints on my windows
but what's the difference
if i feel like a ghost no Schwayze
ever since i lost my baby

ive had this black suit on
roaming around like i'm ready for a fune-ral
one more mile till the road runs out

i'm about to drive in the ocean
imma try to swim from something
bigger than me
kick off my shoes
and swim good
and swim good
take off this suit
and swim good
and swim good
good

i'm going off (ohh my pretty love)
don't try stopping me
i'm going off
don't try saving (broke my heart)
no flares (broke my heart)
no vest (broke my love)
no fear
waves are washing me out

i'm about to drive in the ocean
imma try to swim from something
bigger than me
kick off my shoes
and swim good
and swim good
take off this suit
and swim good
and swim good
good