Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Happy new year!

Skrivet:    ·  Allmänt

2010, från början till slut.

Skrivet:    ·  2010
Avslutade jullovet med filmkvällar med Emma och killarna, var med dom nästan varje dag under förra jullovet och hade askul. Färgade håret ett par gånger, från mitt superblonda till typ ljusbrunt/grönt och sen ännu lite mörkare. Jag och Emma började vara med Johan, hade några roliga tillfällen tillsammans. Spelade mycket fotboll, var med på Tidningscupen med det relativt "nya" laget. Hade en sorts sammanslagning med tjejerna från Hedesunda, ångrar det verkligen inte. ASHÄRLIGA BRUDAR JU! Spelade mot t.ex. Brommapojkarna (fast tjejer...) som är ett lag från Stockholm, förlorade med 1-4 men jag gjorde målet och det är huvudsaken! Hann även med att bryta tån nån vecka efter cupen, stämplad av min Fia på en fotbollsträning. Shit happens.
Jag och Emma var mycket med Elin i skolan och vi hade våra tider vi.
Typ det!

Solade solarium för första gången, brände mig rejält.. Var även ute på min första PRAO, på Eurosko, det sög verkligen. Gick då även sista dagen med världens solbränna, lagomt mys. Emma fick mig att åka snowboard i pulkabacken utanför mamma, första och sista gången om jag får säga.
Höll igång med fotbollen, spelade min första och sista match i Hedesundas matchkläder, faktiskt riktigt snygga måste jag säga. Var även och bowlade med hela laget och det var riktigt kul. På idrotten i skolan så var det längdskidor och skridskor som stod på schemat, helt okå faktiskt.
Satt i en garderob hemma hos Emma och kollade på skräckfilm, så typiskt oss. I skolan började jag även leka mer än att räkna på mattelektionerna, men med min hjärnkapacitet så gick det grymt endå.
Var på årets första konsert, Billy Talent. Konserten höll till på fryshuset i Stockholm, ganska litet men mysigt. Fick se ett av mina favoritband och det var huvudsaken.

Började månaden med att gå på Kents konsert här i Gävle på Läkerol Arena, 2 gången jag såg dom, världens bästa band. Det var verkligen en upplevelse, sjukt bra konsert.
Var på luftkuddeland med Emma och Liisa också, åldersgräns 13 år men äh, vi röjde småungarna fast vi inte fick vara där :). Var till fjällen med Emma också, eller hon var där med mig och min familj. Vi var i Björnriket typ en vecka och hade jätteroligt. När vi kom hem så bara fortsatte livet liksom, skolan på vardagarna och var med killarna på helgerna, lärde känna Charlie då genom dom. Tror det var då han och Emma började hålla på... ;)
Böt garanterat hårfärg nån gång också.

Strax efter våra uteträningar med fotbollen satt igång på grusplan så åkte vi iväg till Eckerö på påsklovet på träningsläger. Bodde typ 5och5 i stugor och hade jättemysigt, tränade 1 träning och spelade 3 matcher? Kommer inte ihåg. Det var jättebra för laget i alla fall.
Hade PRAO för andra gången, var med materialarna på Gefle IF, hängde med a-truppen när dom tränade osv. Askul att snacka med alla, dock så var Jonas Lantto den enda jag inte pratade med, han som jag mest vela prata med :(.
Det var en kul månad, blekte håret mer osv. Var på disco med Sofia Emma Charlie t.ex.


Det blev varmare och varmare, jag tränade på med dansen och så var det dags för Magic of dance, Ackes årliga dansföreställning på teatern. Minnen verkligen. Annars med fotbollen så tränade vi på och spelade matcher, städade bourlongen på helgmornarna för att tjäna pengar till Dalecarliacup senare under sommaren. Hade roligt med kompisarna både i skolan och utanför, badade första och enda gången under sommaren också. I mackmyra, det var väldigt kallt faktiskt. Sen så ramlade Emma i vattnet med kläderna på också, lagomt kul!
Seriematcherna med fotbollen började också.

Handlar väl mest om skolavslutning osv, hade väldigt krulligt hår och var fint sminkad och gick i klackskor. En typisk skolavslutning. På kvällen så åkte jag till Furuvik med Sofia och Emma, träffade massa härliga människor där. Men det var väl inget speciell, Sebbe i min klass vann en iPad. Det var tufft!
Under en seriematch mot Hagaström så skadar jag mig, knät och foten, fick bäras av plan på bår och så var jag till akuten och röntgen osv. Spenderande dom första dagarna på sommarlovet i sängen eller uppe på kryckor(känner igen det aningen från nu...). 28 juni så åkte jag mamma och Emma till Borlänge, då var det dags för Peace&Love festivalen. Nog det bästa jag varit med om i mitt liv, sån sjuk upplevelse att vara där. Alla band man såg, alla olika sorts människor man sett och pratat med. Värmen var ganska överdriven, vakna i ett tält mitt ute i gassande sol på en fotbollsplan var kanske inte det mysigaste. Shit så ofresh man var i slutet av veckan.
Jay-Z's konsert var nog den maffigaste och coolaste jag varit på, så sjukt mycket folk. Av dom 42 000 människorna som var på festivalen så var 37 000 av dom på hans konsert. Kom ifrån Emma och dom andra 2 vi stog med för jag skulle så långt fram så jag stog ensam under konserten, trodde jag skulle bryta ihop ett tag bland alla långa svettiga killar/tjejer som stog och hoppade där. Men jag överlevde, och jag är glad att jag var där!
Oförglömligt :)!

Den här månaden handlade nästan bara om 1 sak för mig, förutom att den första veckan att jag befann mig på P&L fortfarande så åkte jag i mitten av juli till Borlänge igen. På cup. Dalecarlia cup är Sveriges näststörsta cup, bara Gothia är större. Var ganska osäker på hur det skulle gå för oss när vi åkte dit, men ju längre tiden gick ju högre tankar fick jag om oss. Byggde upp ett grymt lag och vi kämpade och kämpade och kämpade, dock var jag sjuk och gick på näsdroppar och hostmedicin hela veckan men det var det värt. Lärde känna så mycket nya människor, bodde i samma korridor som ett gäng 16-åriga killar från Mexico och som ett gäng 16-åriga killar från Gammelstad i Luleå. Umgicks mest med mexikanerna, dansade spelade fotboll och allt möjligt. Fick smaka mycket mexikansk tunga, uh... Fastnade för Hugo Elias Villaseñor Corona, grät så mycket när vi skiljdes åt. Saknar han faktiskt. Så här i efterhand så snackar jag mest med Isak från Gammelstad, dock har han flyttat till Korea så det är svårt att snacka lika ofta som innan. Men han äger endå!
Sen att vi kom 2a i våran årsgrupp är bara sjukt underbart det också. Slog ut Huge i kvarten (lag härifrån), och det var så kul hur griniga dom blev. I semin så bröt våran målspruta Emma Sundin nyckelbenet, brutalt var det. Vi vann semin på straffar och gud vilka känslor som flödade, typ alla grinade av nervositeten. Dock så tog det stopp i finalen och Kvarnsveden vann med 2-0. Men vilken cup vi gjorde, oj oj oj! :)

Emma fyllde år i början av månaden, jag är så händig så jag bakade och bjöd hit Martin Tobias och Jonathan för att fira henne! Vi fikade och kollade på film, spillde massa stearinljus över vårat glasbord (eller ah, martin gjorde). Emma fick ett fint svärd! Dagen efter så var det massa folk som grillade vid Åby och firade Emma, händelserik kväll som slutade med regn och åska.
Umgicks en del med Tilde, skapade vårat gangstergäng! Haha, tider det. Hade problem med insidan av låret/knät också, har fortfarande det men det var då det började. Gick med kylpåsar efter varenda träning typ.
Skolan började också.

Hade några lugna veckor i skolan, gick på Inspark 2010, ett disco för att skolan börjat liksom. Det sög, var grymt mycket roligare förra året. Gick från mitt fina underbara blonda hår till brunt, ångrar det jättemycket men jag ville ha en förändring och det fick jag. Åkte på ett läger i Undersvik med BIG-gruppen i skolan, Brottsförbyggarna i Gävle. Lärde känna mycket roligt folk från Stenebergskolan. Många minnen där ifrån! Var även på konsert samma dag jag kom hem från lägret, Sonic Syndicate spelade i Falun och jag och Emma var på plats. Det var en bra konsert och så träffade vi även på Sir Forsman min vän! Dock hann vi snacka för lite. MEN ENDÅ!
Ännu en grym konsert i alla fall.

Denna månad fyllde jag 15 år, fick min efterlängtade iPod touch. Sista fotbollsträningen ute var denna månad också innan uppehållet, synd att flera bestämde sig för att sluta :(. Köpte mig mitt löshår, dock var det inte samma färg som mitt hår eftersom jag lyckats färga det svart efter jag beställde håret. Nu kan jag nog börja använda det dagligen. Praoade på mitt gamla dagis Markhedens förskola 1 vecka, ritade konstant i en vecka och så blev jag sjuk också. Typiskt.
Det blev kallare och kallare ute, men det hindrade mig inte att gå på fotboll med mamma inte! Jag och Emma klädde även ut oss på halloween och så hade våra familjer taco-kväll hemma hos henne samma dag! MYS! :D

Det började snöa och bli riktigt kallt, hade en mysig dag med Sofian min på stan. Träffade mina kusiner också, det händer allt för sällan. Var och såg Saw 3D med Emma på bio, överskattad film. Följde GIF när dom spelade sig kvar i Allsvenskan, överskattat med fotboll ute långt in i november. Hade pulkadag med killarna + Emma då, slutade med övernattning i Emmas gäststuga, mycket mys. Dock aningen dåligt med sömn...
Var på konsert också, Bullet for my valentine. Inte världens bästa konsert, men det var underbart att se dom! Jag och Emma kan det här med Stockholm nu vi.

Snön har vräkt ner hela månaden, haft full sjå med luciaträningar i skolan. Dock så misslyckades vi ganska stort på lucian, men äh. Hade dansavslutning, det gick awesome fast jag hade problem med hälarna. Hade skavsår och på vänster fot så gick det så långt att det blev jätteinfekterat, man såg inte fotknölarna för det var så svullet och fullt med var. Var till doktorn och han bedövade mig med 2 äckliga och hemska sprutor(sprutfobi:/), sen så rensade han på djupet i hopp om att det skulle bli bra. Dock blev det inte det så veckan efter var jag tillbaka och fick penicilin att äta ett bra tag. Det hjälpte tack och lov.
Lugna sista dagar i skolan, dansade runt gran osv och så hade vi Nobelmiddag med priser. Martin fick Hyllans nobelpris för sengångeri, han var så värd det!! Haha. Bakade och åt massa fika på hemkunskapen som avslutning.
Gick hem med samma betyg som i somras, 230 poäng. Helt okey men lite besviken faktiskt.
Har hunnit med och bytt hårfärg igen, har typ randigt och ser ut som en tiger. Ska försöka få till en bild imorgon. Och ah foten är ju helt trasig, nästan, känns så. Men ah ni fattar hela storyn med foten får jag hoppas på för jag orkar inte berätta en gång till.
Fick min älskade systemkamera i julklapp också. BEZT!

Nu ska jag försöka göra det bästa av morgondagen, sista dagen på året!
Jag och Emma ska äta hemma hos mamma, sen så skiter jag i att det är jobbigt att hoppa på kryckorna. Jag ska träffa resten av "gänget" också! Hur ska jag annars lyckas få min efterlängtade nyårskyss? Tss!
Det här året har varit grymt i alla fall, många minnen som verkligen inte försvinner den kommande tiden framöver. Hoppas nästa år blir lika bra!
Ska försöka uppdatera med lite bilder imorgon också, men annars...
Gott nytt år!!
Vi ses 2011 ;)

Händerna i taket, så klart

Skrivet:    ·  Allmänt
Håller på och gör en årsresumé, eller vad det nu heter? Ah den kommer upp senare under kvällen/natten, ska försöka fixa det klart innan hockeyn börjar klockan 21. JVM, Sverige-Tjeckien? Heja Brynäs-pojkarna i alla fall!
Försöker se lite posetiva saker i tillvaron fast foten är fucked up. :)

Maha!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sir Isakiii är på en paradisÖ vid USA typ, tycker han kan åka hem till Sydkorea så vi kan cama igen. Eller varför inte enda hem till Luleå? Ännu bättre ju. Dumma gammelstadspojk...
Och han "hatar" mig för de fina bilderna jag la ut också :(

I'm alive

Skrivet:    ·  Allmänt
Så typiskt jag att råka ut för allting, så less på mig själv nu.
Ska försöka ta mig till pannrummet och elda lite så jag får varmvatten till duschen, måste göra nånting ju :( Dock har jag ju så ont i foten så ah. ÅH! Ödet försöker nog säga mig att jag inte ska spela fotboll, fuck everything.
Kan väl lägga in lite bilder från de dagarna jag inte uppdaterat och underhålla er med, är ganska tom på ord annars.
Färgat håret och haft besök av chiuahuan Dagny typ, och gjort illa mig så klart..

Crazy day

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag tappade jag bort min bästa vän, jag glömde h*n på bussen... Dock är det inte Emma, henne har jag haft full koll på utan det är min mobiltelefon jag talar om. Gått på stan med lite småpanik, tills mamma ringde Emmas telefon och sa att den som hittade min telefon på bussen ah typ hade den och att den skulle ner på stan och att jag skulle få den då. Jag ringde upp och snackade med han, hörde inte vad han sa för han var osvensk och talade mycket dålig svenska, kunde höra orden 20 minuter Nordea. Så där befann jag och Emma mig och fick telefonen sen, MY LOVE IS BACK! Han tog inte emot pengar heller, ofta man tackar nej till 100 kronor? Dum människa.
Harry Potter såg vi på bion i alla fall, den var bra faktiskt. Fick med mig 2 tröjor från rean också, en mörkturkos kofta och en lilarutig skjorta. KANSKE lägger ut bilder imorgon, beror på om jag kommer ihåg.
Ja, vi är i Sverige :)

Har precis sagt hejdå till Martin och Tobias som varit här några timmar, kollat på film osv. Kaos i min säng just nu, dom förstörde min fina bäddning :(, så typiskt dom.. Nu ska jag nog ta och sova, kanske ska färga håret imorgon med Emma, kommer inte ihåg om vi kom fram till nånting eller hur vi gjorde.
Blabla godnatt!
Fick besök av systers fulkatter också

Mellandagsrean är igång

Skrivet:    ·  Allmänt
Åker till stan med Emma för att gå omkring och kika på rean osv, självklart blir det mat på donken också, annars är det hur ovärt som helst att åka in? Sen så ska vi på bio också, fast vet inte än vilken tid och vilken film. Det löser sig. Dag med Empii behövs, har inte träffat normalt folk i min ålder sen i onsdags. Har maaaassa skit att snacka med henne. Nice!
Skriver ikväll!

Ännu en julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag så var det då ännu en julafton men dock inte för mig, var hem till bror och hans tjej bara för att vi skulle fira lite jul med dom och hennes son Albin osv. Albin är väl typ 3 år, så alla julklapparna var till han. Det som var grejen.
Fikade och kollade när Albin lekte med sin nya racerbil sen så åkte vi efter några timmar.
Haft fullt upp med att möblera om mitt rum här hemma efter vi kom hem, det blev faktiskt riktigt bra. Det ser lite rörigt och krångligt ut men det blev förändrat och det var det jag var ute efter. Trodde Emma skulle komma och sova över här så fixade tv'n och allt men så fick hon inte ens komma, så nu blev det ganska dött helt enkelt. Försöker få hit Martin och Tobbe men dom verkar vara lata.
Lite bilder från idag i alla fall :

Julafton x2

Skrivet:    ·  Allmänt
Gårdagen med mamma, mormor & Allan


Idag














Ännu en jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Julafton nu då, kalle är slut för längesen och maten är äten. Julklappen min fick jag igår, systemkamera! Sony a390, har inte hunnit använda den så mycket men det jag har hunnit knäppt har blivit asbra. Nu medans alla andra äter klart så ska jag väl ta och läsa på lite om den, sedan blir det julklappsutdelning. 1 paket väntar, en mössa som Per köpt! Men jag är hur nöjd som helst med min kamera. PRECIS det jag önskade mig.
God jul allihopa! <3







Dan före dopparedan

Skrivet:    ·  Allmänt
Mysig kväll igår hos Martin med han Emma, Teddy, Tobbe, Rickard, Julius och Jonte. Hade typ julklappsutdelning osv, haha det var då lite speciella presenter som delades ut! Spelades xbox och lyssnades och musik och det var ganska chill faktiskt. Kall promenad hem med Rickard sen, det är hur långt som helst hem till Tavlan från Martin ju...
Nu så hämtar mamma mig, vi åker en snabbis till köpis och sen till mormor. Firar lite jul där idag för imorgon så hämtar pappa mig blir det jul hemma i Valbo.
puss!

Slut på skolan för i år

Skrivet:    ·  Allmänt
Känns som om jag varit uppe för länge nu, börjar se lite suddigt. Men nu har jag jullov, och det är hur skönt som helst. Varit hos Martin ikväll med han Teddy Tobias och Adrian, favoritpojkarna! Vi gjorde typ inget, men jag vann nästan på NHL faktiskt.
Imorgon blir det soooooooova, UNDERBART!
Natti!

Ska försöka få till ett inlägg

Skrivet:    ·  Allmänt
Sofia får det se så enkelt ut i hennes blogg, medans jag kämpar med att ens orka skriva in blogg.se i sökrutan på internet... Det funkar inte att ta bort bloggen, trust me, har provat. Då känns det som om nånting fattas bara.
Sitter bara och skriver nu utan att veta vad jag snackar om, försöker hitta nån musik att lyssna på men ingenting duger för tillfället. Fastnar alltid för typ deprimerande låtar när ingenting annat duger, Bittersweet memories med Bullet for my valentine funkar alltid. Ser den som ganska sorglig, men den gör mig glad. Eller nej inte glad, men jag trivs med den låten i högtalarna.
Dagen idag var ganska meningslöst, gjorde typ inget i skolan. Gjorde klart min bokrecension när jag kom hem, OCH NU ÄR DET SLUT PÅ LÄXOR DETTA ÅR! Klar med allting, så härligt, och så är det sista dagen imorgon. JuljuljulLOV! Älskar känslan, förra jullovet ägde totalt, hoppas det blir lika awesome i år. Julafton på hemmaplan i nya huset lockar mycket, sen att bara vara hemma och ta det lugnt i en vecka och sen röja med kompisarna på nyår! Eller röja och röja vet jag väl inte, men bara man umgås med rätt personer så blir det bra. Det betyder att man inte kommer förlora dom under nästa år, i think, i hope.
Fortfarande ingen aning om vad jag snackar om, vet inte vad jag ska skriva. Jag har inte tränar på 3 veckor p.g.a skador, känner mig jätteäcklig p.g.a det, det är SÅ inte jag att inte träna. Jag och träna hör liksom ihop, vet inte vad jag ska göra annars. Jag behöver mitt lag, jag behöver mina tränare, jag behöver mina fotbollsskor. Jag behöver sommar, gräs, åbyvallen och mitt matchställ. Jag behöver mitt gamla lag och min gamla tränare. Jag är inte hel. Men det löser sig.
Ska sova nu, känns som om jag kommer skriva ut nånting som inte borde sägas här. Imorgon tar vi nya tag!
Godnatt ;).

Helgen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har tappat bort vilken dag jag är på, så nu struntar jag i listsaken :( Ska nog lyckas skriva lite ändå, fastän det är ganska kassa dagar framöver. Kommer typ inte hända nånting dom 2 resterande dagarna i skolan, imorgon blir det städa skåp och ha lektioner med RFSL och på tisdag så är det elev-lärarmatcher och betygsutdelning bara.
Det vi bakade igår jag och Empii blev bra i alla fall, typ inte smakat några godare lussebullar nån gång helt seriöst. Mös med pizza på kvällen och kollade lite på Narnia som visades på teven, sen så kollade vi typ halva Harry Potter 1 och sen så blev det Paranormal activity 2. Mycket läskigare än 1:an tycker jag, hatar det här med andar, tror nå grymt på det. Somnade skönt efter iaf.
Idag har vi varit på stan, jag handlade massa julklappar. Vädret var hemskt, här hemma har det snöat i 2 dagar nu typ och det har blivit jättemycket mer snö, men i stan så smällte det typ och när snön landade på backen så försvann det direkt. Tur att man inte är i stan så mycket.
Nu behövs det verkligen en dusch, håret känns jätteäckligt. Senare blir det nog att börja på en bokrecension.

Väldigt ofin bild

Skrivet:    ·  Allmänt
Är hos Emma och vi bakar lussebullar, är här hela helgen så jag forsätter med listsaken imorgonkväll när jag är hemma.
Snart har degen jäst färdigt så måste dra mig neråt och börja fixa nu, sen blir det pepparkakor att baka!
Emmas mamma och låssaspappa är i Uppsala hela helgen satt jag Emma Jesper Malin och Oscar har fått pengar att köpa pizza för idag. MUMS, var ju bara typ 6 dagar sen jag åt de.... Snart kommer jag rulla fram, tror seriöst det.
Riktig mysig helg i alla fall, hittils, NÄSTAN skönt att bara vara hemma här. Fast det är ganska så jätteöde här så ifall man vill ut och göra nånting vill inga vara med en. ELLER VAD SÄGER NI MARTIN OCH TOBIAS? Mest riktat till dig Tobias, eftersom du är så duktig och läser min blogg.
Nu väller degen över verkar det som, PUSS!

It's all I can do

Skrivet:    ·  Allmänt

Dag 4. Mina mål/drömmar/önskningar

Skrivet:    ·  Allmänt
Har inte tänkt så mycket på mina drömmar osv, vet bara att jag vill bli någonting, vill inte bli kvar här i Valbo hela livet och jobba på jag vet inte, Coop som pappa&låssasmamma gör kanske. Ska gå en bra utbildning så jag har chansen att bli nånting, vara nån som folk vet vem är. Påverka och göra bra saker, men vet dock inte vad jag ska göra...
Ska dessutom skaffa mig en redig kar ;) Haha! Nej men jag tycker det är viktigt att hitta den dära rätta, har blivit spådd att jag ska få 2 barn också och det är helt okey faktiskt. 1 tjej och 1 kille. Kärlek är viktigt, och jag tror jag kommer bli nöjd tillslut. Än är det inte brådskande faktiskt, även fast man inte dör utav att spana lite ;). Tror även inte att om jag går in i ett förhållande så kommer det vara han jag skaffar barn med, eller jag vet inte det beror på vem det är.
Men jag kan sammanfatta det med att jag ska skaffa familj och ha ett riktigt bra jobb som jag trivs med.
Sen har jag nu som mål att för varje år öka på med att gå på konserter, 4 detta år (räknar inte med peace and love) och då måste det bli mer än 4 nästa år. Spännande!

Dag 3. Om mig själv

Skrivet:    ·  Allmänt
Eh, ah jag heter Sofie Tolfström och bor i Valbo som ligger ca en mil söder om Gävle. Jag föddes den 6 oktober 1995 så jag är nu 15 år, mitt andranamn är Anna och jag har även ett till efternamn efter min pappa, Persson. Fullständiga namnet är Anna Sofie Tolfström Persson, men kallar mig bara Sofie Tolfström. Ah, precis! Bor ju i Valbo, pappa bor här på Tavlan som det heter, ett område mellan Valbo och Överhärde och det är här jag bor mest. Min mamma bor på ett ställe som heter Vretas och ah jag bor inte där så mycket.
Jag går i skolan som ni läste igår, glömde nämna vilken skola t.o.m men iaf så är det Sofiedalskolan, där har jag gått i 9,5 år snart. Från 6års till halva 9an nu. Så ah där spenderar jag mina dagar, annars så tränar jag fotboll i Valbo FF och så dansar jag på Ackes dansskola. Fotboll har jag tränat i 4 år tror jag? Spelar i vårat b-lag och vi spelar i Damer-div.4, älskar fotboll, förutom när jag är skadad som jag är just nu. Dans har jag tränat sen jag var 3 år, förutom ett uppehåll ett år när jag var 6 typ, så 11 år då. Känner mig självsäker när det gäller dansen, känner mig verkligen hemma inför en stor publik och dansa. Speciellt när man känner att man gör det bra.
Musik är stort i mitt liv, det finns inga ord att beskriva betydelsen musiken har för mig. Har hunnit varit på 4 konserter i år + Peace&Love festivalen, verkligen kul. Mina vänner försöker jag även placera in i schemat, umgås mest med min bästa vän Emma Dilén. Typ jämt. Våra föräldrar jobbar ihop så det är askul för då brukar dom också umgås :). Vi brukar vara med några av killarna från klassen på helgerna osv, som i helgen t.e.x sov vi hos Teddy med han Martin Tobias och Jonathan. Kollade lite filmer och så, trevligt må jag säga, trivs verkligen med dom. Annars så är Sofia min "vän från början", gick i samma klass i 7 år och henne har jag umgåtts med längst. Emma har jag bara känt i 3,5 typ. Sofia har dock bytt skola och vi umgås inte med samma människor och det gör att vi inte träffas lika ofta...
Annars tycker jag väl att jag är ganska normal, man får inte sticka ut nu för tiden så jag kan inte riktigt säga att jag är mig själv. Men nästan iaf. Anser mig vara ganska social och pratglad, sen hur andra ser mig är en annan sak. Jag njuter av livet och har det riktigt bra nu faktiskt, har haft mina svackor och kommer troligtvis få det igen. Men nu tar jag vara på livet och försöker göra det bästa av det.
Men jag kan inte titta tillbaks, trots min vilja är stark...


Dag 2. Hur jag tycker det är i skolan

Skrivet:    ·  Allmänt
Skulle verkligen inte klara av skolan om det inte vore för de sköna människorna runt om en i skolan.
Min klass är hur underbar som helst, en av våra mentorer är också hur bra som helst! Jenny, haha hon kommer man verkligen sakna när man slutar i vår.
Annars går det ganska bra för mig i skolan, allt flyter på liksom. Har insett på sistone att jag måste börja anstränga mig för att nå dit jag vill. OCH DET SUGER. Men det är faktiskt värt det i slutändan har jag kommit fram till.
Ganska så höga poäng, men jag vet ändå att i vår när vi slutar 9an så har jag ännu bättre.
Har inte något speciellt favoritämne, alla har sina olika sorters charm och jag har inget "hat-ämne". Förut var det NO & matte men nu när jag kommit på att jag faktiskt klarar av ämnena så är det faktiskt roligt. Det går bäst i idrotten och det är det enda ämnet jag har MVG i, jag har alltid varit den sportiga. Dock har jag inte varit med på runt 2 veckor nu p.g.a en inflamation i hälen.
Jullov om en vecka nu, det ska faktiskt bli skönt att slippa tänka så mycket ;) Men annars, så älskar jag min klass och överlever skolan p.g.a det. Helt okey faktiskt.
Emma och jag har så kul om dagarna också satt. :)

Dag 1. Mina favoritband

Skrivet:    ·  Allmänt
1.


KENT

Enligt med världens bästa band, hur jag än vrider och vänder på mig, hur många nya band jag än börjar lyssna på så är det ändå Kent som är kvar. Jocke Berg har en gudomlig röst, han är oslagbar, han är som en gud för mig. Så stolt över detta svenska band över hur gudomlig musik dom skapar, att se dom live är som en dröm.
Kent tar fram mina bästa, och sämsta sidor. Och jag älskar dom för det. Ni är rätt, i varje läge hur man än mår.

2.
BILLY TALENT

Det kanadensiska med den enligt mig kanske världens finaste kille som sångare, Benjamin Kowalewicz. Första låten jag hörde var Fallen Leaves och det var egentligen bara slumpen, min bror hade precis lyssnat på den och jag tröck på play och där var den, en av låtarna som tillhör ett av mina idag favoritband. Dom är som inget annat band i världen i Kents nivå, men snäppet där under. Dom gör underbar musik, och jag har verkligen fastnat för dom. Har sett dom live 2 gånger och det var hur bra som helst, ett jättebra liveband är dom. Ben's röst gör det svårt att inte älska dom. <3

3.

ESCAPE THE FATE
Inte lyssnat så länge på Escape The Fate, men dom har verkligen gjort intryck på mig. Skulle sett dom som förband till BFMV tidigare i vinter men bassisten åkte in på rehab och dom ställde in, stör mig på att jag hade världens chans att se dom och så ba nej... Första låten hörde jag för nästan precis 1 år sen, The Guilliotine, och sen rullade det liksom på bara. Lyssnade mer och mer på dom, nu tar det inte stopp, väljer nästan alltid att lyssna på dom nu för tiden istället. Deras låtar är typ i olika stilar, eller ah albumen är i olika stilar känns det som och det finns alltid något som passar än vilket humör man än är på. UNDERBART BAND, har verkligen fastnat för dom. Ska se dom live, minst en gång innan jag lägger mig ner och dör. :)

Skulle kunna skriva om hur många band som helst men det skulle ta för lång tid, lyssnar på så mycket bra musik faktiskt. Några andra som är värda att nämna är iaf:
Bullet For My Valentine
Sonic Syndicate
HIM
A Day To Remember
Social Siberia
Håkan Hellström
Shiloh
Hästpojken
The Sounds
Evanescense
Coldplay
Dead By April
OSV. Ganska så jätteblandat musik :)
Men jag tycker om de.

Lista

Skrivet:    ·  Allmänt
Dag 1 – Mina favoritband.
Dag 2 – Hur jag tycker det är i skolan.
Dag 3 - Om mig själv.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Typ av killar jag faller för.
Dag 6 - Sporter jag utövar/har utövat
Dag 7 – Mina vänner
Dag 8 – Min barndom och vad jag tycker om den. 
Dag 9 - Något jag saknar.
Dag 10 – Bästa citat du vet, och betydelsen på citatet.
Dag 11 – Min familj
Dag 12 – Min förebild och varför.
Dag 13 - Om jag fick byta liv med någon en dag, vem och varför.
Dag 14 - Vad jag tycker är bra/dåligt med mig själv.
Dag 15 - Något jag skulle vilja ändra på i mitt liv.
Dag 16 - Massa gamla bilder
Dag 17 - Åsikter om massa saker
Dag 18 - Förväntningar/planer inför nästa år
Dag 19 - Eget val
Fram till nyårsafton, om jag inte räknat fel. :)

Viktigt info ;)

Skrivet:    ·  Allmänt
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Emma, Sebbe & Markus
2. Personen du pratade I telefon med: Pappa
3. Du fick SMS av: Jonas Siljamäki, gamla tränaren
4. Du kramade: Mormor
5. Du pussade: Eh, ingen aning
IDAG
6. Kläder: Jeans, linne, tröja
7. Bättre än igår: Japp
IMORGON
8. Är det: Göra av med pengar dag
9. Planer: Skola och köpis
10. Något tråkigt som händer imorgon: Franska...
FAVORIT
11. Nummer: 6
12. Färg: Rosa eller svart
13. Årstid: Vinter
14. Saknar du någon?: Ja
15. Humör för tillfället?: Fundersam
FRÅGOR OCH SVAR
16. Det första du gjorde I morse?: Undrade varför jag inte gick och la mig tidigare igår
17. Vad åt du sist?: Makaroner <3
18. Vad irriterar du dig på?: Massa läxor, inlämningsuppgifter och prov sista veckorna innan lovet
19. Tror du på distansförållanden?: Nej, faktiskt inte
20. Vem tänker du på just nu?: Sebastian Forsman
21. Tror du att personen tänker på dig med: Faktiskt
22. Vart reste du sist?: Sätra
23. Vad gjorde du igår?: Låg hemma hela dagen och gjorde INGET
24. Liknar du din mamma eller pappa?: Ja, mamma iaf
25. Ler du ofta?: Haha, ja :)
26. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek, till 100%
27. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Har aldrig sett en fallande stjärna, skulle jag se en skulle jag önska
28. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen
29. Vilken färg har din tröja?: Vit
SORG
30. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Dom tar ju aldrig slut, kommer bara flera
31. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
32. Gråter du när du skadar dig?: HAHA, jaa! varje gång
GLÄDJE
33. Är du en glad person?: Ja det tycker jag
34. Vad gör dig glad?: Personerna i min klass, oftast
35. Önskar du att du var lyckligare?: Ibland, men oftast inte
36. Är lycka överskattat? Nej, jag är ganska lycklig faktiskt
37. Kan musik göra dig glad?: Alla dagar i veckan, alla timmar på dygnet
KÄRLEK
38. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
39. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
40. Har du en flick/pojkvän?: Nej
41. Är du nöjd med det?: Ibland
42.är du kär?: janejjanejjanejjanej vet inte
HAT
43. Vem hatar du verkligen?: uuuuh...
44. Har du någonsin gjort en hat-lista?: haha, ja verkligen :)
45. Är du en mobbare?: nej, är med i BIG :)
46. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: JA ush
47. Har du blivit sviken någon gång?: Ja
SKOLAN
48. Gillar du skolan?: Ibland, skulle suga utan klassen :)
49. Favoritämne?: Idrott, bild, matte, SO. typ
50. Värsta ämne : Teknik
Älskar dig syster <3

Inspelat från igår

Skrivet:    ·  Allmänt
Streetgruppen. Längst fram med keps, självklart :)
Nått misstag varje år hör till, förra året så åkte tröjan upp på discon så jag visade magen halva dansen. Maha.

Jar of hearts, och lite dans

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter med förhoppningar om att jag nån gång ska lyckas sjunga fint, verkar som om jag får drömma länge.
Känns som om jag är jätteupptagen nu för tiden, vet dock inte vad jag gör som tydligen är så upptaget. Är typ asmycket i skolan men inte för att jag gör läxorna, kanske borde göra det? Får nog ta och bli lite läst i engelskaboken Web snart för den skulle man ju tydligen lämna in recension på nästa vecka eller när de nu var.
Hade dansavslutning igår, gick helt okey faktiskt om man tänker på min stackars häl som jag har en infektion i. Var hos doktorn i fredags där dom sövde foten på mig, trodde dom, sen så började dom rota och klämma på mitt stackars skavsår fast inte bedövningen hjälpt och då fick jag mig ÄNNU en spruta. Jävla sprutfobi. Kan äntligen gå iaf och det är huvudsaken. Spenderade kvällen igår med mina käre vänner och det gjorde susen, även fast vissa tycker jag platsar bättre i en snöhög, men det får jag leva med :(

Nu är det ju jullov snart också, det betyder att jag kanske ska komma ihåg att blogga också. Kuligt :)
På återseende.