Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

True story

Skrivet:    ·  2012

Hoffmaestro

Skrivet:    ·  2012

Japp idag var jag på Hoffmaestro! Så himla skönt att kommit igång med konserter igen, konserten var bra men den kommer bli bäst på Peace där jag då ska se Hoffe igen tillsammans med typ tiodubbelt så stor publik som idag.
Hängde innan giget med Malin och Frida hemma hos en kompis till Frida och vår nye vän Kim heheh, försökte lära oss sångerna som dock var för svåra att sjunga med i oftast.
Nu är jag tröttröttrött

Too hype for the radio (Dig IT??)

Skrivet:    ·  2012
Sitter alltså och tror att jag har jättestora armmuskler, sanningen är dock att jag ej varit på gymet på jättelänge och bara ser ut som en jävla fläskapa. Men yolo så nu ska jag göra mat och äta innan Emma kommer hit och mamma kommer hit och så ska vi göra massa saker, lämna tillbaka tält och köpa tältet igen (mmmhm) exempelvis! Måste verkligen ta ur pippilotterna också, straight to femårsåldern igen och ba nej det vill jag ej.
Ikväll är det fotbollskväll hos mig, alla är bjudna :)<333 Fast akta er för P.P han kastar ut alla som är fula.
PEACE

Vart jag mig i världen vänder

Skrivet:    ·  2012

Halka LIVE 1996

Skrivet:    ·  2012
Började kolla lite Peace & Love filmer på youtube och slutade på denna.
Dör hur Kent såg ut 1996, Martins hårfärg och Jockes hår + glasögon, grinar nästan hur kul jag tycker detta är! Även att de presenteras som Kräm :) Sorry, det är en låt hoes.

Bästa klassen Sa11b

Skrivet:    ·  2012
Tog alltså denna bild från Frida i min klass, www.ffridasjoberg.blogg.se, utan tillåtelse. Hoppas jag väger upp det med att säga att hennes blogg är jättebra och att hon tar finaste bilderna! :) :) :)

Ta mig till kärlek ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns

Skrivet:    ·  2012
Weho nu är det sommarlov!!!
Sitter och lyssnar på Håkan Hellström (rubriken) och annan soft musik som det bara skriker sommar om ;) Vid fyra så ska mina kära flickvänner från klassen komma hit och vi ska grilla och festa in sommaren lite, har bakat en kladdkaka för jag är så otroligt snäll men annars tar dom med sin egen mat bla bla. Ska ställa i ordning lite bord osv när pappa kommer hem så innan dess lär jag fixa till mig igen, känner på mig att det kommer knäppas kort i kväll haha! Aja nu är det sommarlov och det kommer bli så otroooooligt sköööönt!!!

Ett år sedan

Skrivet:    ·  2012
Ah för ett år sedan var vädret det bästa, vi satt på en filt i boulongen och åt jordgubbar och firade Teddy som fyller år. Sen spelade vi minigolf ett helt gäng och gick omkring i stan. Idag är det mulet och kallt, jag sitter hemma med blekning i huvudet. Ett år kan förändra en hel del! Ska nu skölja ur blekningen och sen gå upp på köpis för att köpa lite grejer innan jag ska träna och sola. Ikväll blir det grillat och imorgon är det äntligen skolavslutning, bästa tjejerna kommer hit då!

Peyton and Lucas

Skrivet:    ·  2012




Blair and Chuck

Skrivet:    ·  2012





Freddie and Effy

Skrivet:    ·  2012