Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bilder

Skrivet:    ·  2012
Har redigerat lite bilder till svartvitt idag också, okej det var inte lite bilder det var väldigt många bilder och imorgon ska jag sitta och fundera noga vilka som ska skrivas ut och sättas upp på olika ställen av rummet. Så otroligt tomt här inne och jag behöver glada bilder för att hålla mig glad, typ. Ska leta fram mina nedpackade tavlor imorgon också tror jag och spika upp dom på nå bra ställen. Hejdå bästisar
Några av bilderna

Lördag

Skrivet:    ·  2012
pic.twitter.com/wrH4Lpsy
Åkte en sväng till Sofia, lämnade bl.a. tillbaka hennes innebandyklubba som jag haft i ett år nu hehe. Vi ska träffas mer ordentligt på lovet en sväng eftersom hon inte var så pigg idag, saknat min vän ju! Kommer bli askalas.

Danzadanza (shameless) (haha)

Skrivet:    ·  

Fan vad kul vi kommer ha i den där danssalen!!! Tagit lite bilder av tjejerna också

Fail där under

Skrivet:    ·  2012

Bilderna hamnade inte i ordning, varför blogg.se-appen?... Aja det var jättekul iaf haha!!

Hahahaha åh vad kul

Skrivet:    ·  2012

Trins!

Skrivet:    ·  2012
Min, Hildas och Elinas händer, hur sjukt är det med märke på samma ställe då? Sick man!

Kent - 999 <3

Skrivet:    ·  2012
I hela mitt liv har jag hört en sång
En vaggvisa du sjöng en gång
I hela mitt liv har jag litat på mig själv
men nu behöver jag din hjälp
I hela mitt liv har jag hört en sång
En sång min mamma sjöng en gång
I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv
men jag kommer inte längre utan din hjälp

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker

De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Det fanns ett ljus som aldrig släcks
i sångerna från min uppväxt
I hela mitt liv har jag litat på min tur
men det här kan jag aldrig slingra mig ur

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal

Så nu tänker vi på resor, Vita nätter, Ian Curtis
Är du Michael Jackson eller Michael Bolton
Är du Pepsi har du Kola
är du lönsam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar
Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar

Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker

Åh baby var har du varit
vi har redan tänt på grillen
vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer
och som aldrig kommer att hända
Det är bara en vag känsla
av att någonting gått förlorat
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet
Längre har vi inte kommit

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort
Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort
Så glad är jag nu!

Snor bilder av Agnes & Mallan

Skrivet:    ·  2012
Mina flickvänner sov över hos mig igår för mamie var i Sthlm och idag har vi ätit glass :) Spännande.

Kollar igenom bilder i skolan

Skrivet:    ·  2012


Man var så snygg förut!

Finpojkarna

Skrivet:    ·  2012

:)

Skrivet:    ·  2012
Comic - I WUV U!
Comic - Sweet Babe Jesus
Comic - CAT
Saknar min egen kattikatt!!

Gårdagen

Skrivet:    ·  2012

Åkte till Malin till 5 och där så skulle det ätas och dansas! Åt tacos och busade, åt en maaaaaassa is, Malin har en ismaskin i frysen (ja låt mig vara imponerad). Kommer inte ihåg när vi drog men det var übermys hos Mallan iaf! Köpte förresten en fisk till henne, Sofie heter den :)
Drog sedan till stan och träffade Emma, var på fest hos hennes kompis men den avbröts ganska tidigt så jag och Emma hängde med Markus Oliver och Eddie och gick omkring ett tag men dissade dom och åkte hem med Martin och Tobbe istället.
Vaknade tidigt idag också och har legat och kollat på Skins sen 9 redan, känner att jag vill ligga här hela dagen men måste åka hem till mamma. Hejdå

Stortjejen!!

Skrivet:    ·  2012

GRATTIS MALIN PÅ 17ÅRSDAGEN!!!!!
Tycker väl om dig lite smått hihi

Tjafan

Skrivet:    ·  2012

Nej jag bloggar inte när jag är hos mamma för jag hatar dator och hon har sämsta internetet så mobilen fuckar :) Sov hos pappa inatt iaf så har myst med en katt hela morgonen, gårdagen var kuuul

Gårdagen!

Skrivet:    ·  2012

Kom lite folk till mamma för hon hade inflyttningsfest, jag och Emma åt och snackade om livet sen åkte vi till Valbo hem till Tobias. Var lite folk där dock var det lite för dött för min skull (ja jag tycker om att dansa), nu när min fot känns bra vill jag inte sitta still! Spelade lite biljard osv och alla drog strax efter 1, gick med Manne och Liam hem till Manne där dom gjorde lite mat och blev där till strax före 4 då jag kilade uppför backen bara och hem! Ovärd kväll annars och idag är jag trött

Fredagen!

Skrivet:    ·  2012

Skitkul hemma hos Elina först och åt mat och tårta, sjöng dansade och spelade ölspel! Åkte sen till staden på en chillfest hos en kille som heter Kevin, dansade och hade kul där också! Askalaskväll :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_193408450.jpg" class="image">

IT'S FRIDAY FRIDAY

Skrivet:    ·  2012

Den här dagen är fullplanerad kan dock inte dela med mig av planerna ifall Apluskk råkar gå in och läsa, tagga tagga ohyeah! Nu ska jag iaf till skolan och göra om mitt SAM-prov och sen är det 2 matteomprov som gäller också, gotta love fridays :)<333 puss bästisar

Idag är det torsdag

Skrivet:    ·  2012

Idag är jag trött och idag fyller apluskk år, imorgon blir det partaj!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_192936642.jpg" class="image">

Gävle spårar

Skrivet:    ·  2012

alltomgavleborg.blogg.se är ännu ett försök att hänga ut människor på nätet, haha vad leker folk? Nu är det iaf fred mellan Samedia och spid när vi planerar att ta ner skiten, först ska vi ha reda på vem det är, antagligen går den på Borgis har vi kommit fram till och då blir det pinsamt i korridorerna.
Sånt här är bara så fult , men det ska bli kul att få reda på vem det är!

Onsdag

Skrivet:    ·  2012

Sover otroligt dåligt om nätterna så var nära att stanna hemma idag faktiskt, men viking som jag är så sitter jag på bussen nu ändå.
Min väska är överfull av kläder och elektronik idag så mina fina nya träningskor håller på och ramlar ur, dom är verkligen jättesköna och jag ber till nån där uppe att jag inte kommer få ont i fötterna av dom.
Slutar 3 idag och då åker jag till Coop och ska knäppa lite kort på pappas arbetsplats, bildcollage till median, tur att pappa är så söt. Sen är det dansadansa och DUBBELAVSNITT AV GREYS ANATOMY, kärlek! Peace systrar (bröder får man ju tydligen inte säga)

Tisdag

Skrivet:    ·  2012

Nej det blir nog ingen mer yoga för mig på ett tag, har inte tålamodet och blir så väldigt uttråkad haha. Foten har dock känts bra några dagar nu så ska prova på reaggeatonen imorgon, taggaaaaad!
Brynäs får möta Frölunda i slutspelet och det har jag lite ont i magen över (born to love hockey<3) och nu ska jag sova, kom nu på att jag har SAM-prov imorn... Ber att jag kommer ihåg lite från "lag och rätt" från 7:an, godnaaaatt

Rihanna till P&L

Skrivet:    ·  2012

Blandade känslor på Peace & Loves bandsläpp idag, kul men samtidigt irriterande att läsa alla kommentarer. Jag är då glad iaf! Världsstjärna ju, häftigthäftigthäftigt, kommer bli skitkul!

BoMb HeHe

Skrivet:    ·  2012

Har lite ont i magen över "bomben" Peace & Love ska släppa imorgon, vill så gärna att det ska bli Red Hot Chili Peppers, eller Foo Fighters, Rise Against, Linkin Park eller varför inte Snoop Dog?! Nåt måste ju iaf överträffa Jay-Z när jag var där 2010 även fast det kommer bli svååårt (coolaste konserten jag varit på), hehehehe nu ska jag sova så det blir bombdag snabbare!! Juste jag har friluftsdag imorgon också, wey. Godnatt!

Haters gonna hate

Skrivet:    ·  2012

Åker lite buss

Skrivet:    ·  2012

Måndag

Skrivet:    ·  2012

Standardinlägget på bussen till skolan då, svider som satan i ögonen och är så hungrig så jag nog äter upp Malin när hon går på.
Idag kommer vara en jobbig dag men har bara 3 lektioner så hoppas det slutar bra, har inte varit i skolan på 2 veckor så kommer ligga sjukt mycket efter känns det som.
Ska på Friskis med mamma när hon slutar idag också, sköntsköntskönt ju. Ha en förjävlig dag bästisar

True story

Skrivet:    ·  2012

P&L spånar i bombnedslaget!

Skrivet:    ·  2012

Nästa vecka kommer bli intressant!

Skrivet:    ·  2012

Gårdagen bjöd på det mesta!

Skrivet:    ·  2012

Började dagen med att åka till Ockelbo med moder för att gå lite på marknaden och för att hämta Dixie som varit hemma hos mormor där, köpte inget speciellt men önskar jag köpte ett par solglasögon jag hittade för mina gick sönder det första som hände när jag kom hem.
Åkte sen in till stan för att fördriva lite tid och när jag kom hem blev det fixa till sig lite och äta och så vidareeee! Malin och jag tog sen en panikpromenad i Valbo och mot 41ans busshållsplats, den var väldigt mycket försenad och det såg då till att vi fick stå (viktigt att veta va?). Träffade iaf Agnes Cecilia och Hilda på bussen och då var det dags att dra på fest, träffade Tom vid donken i Sandviken och sen så gick vi alldeles för långt för att komma till en alldeles för full fest. Drog direkt till resecentrum för att åka hem igen! Satt på donken i stan typ 1h innan jag Malin och Agnes åkte hem till Oliver och hans klassfest i Sätra , tänkte att kvällen skulle få ett helt okej slut iaf men så fort vi tagit av oss skorna hos Oliver så kom polisen dit. Blev kvar ett litet tag men sen så gick vi hem till Agnes för att vänta på bussen till stan igen, gick alldeles för mycket igår och har blåsor under fötterna idag (whyyyyy?!)... Ja gårdagen bestog av kaos men det var ändå kul att träffa tjejerna igen!!!
Hemmadag idag och sen blir det back to school imorn.

Torsdag

Skrivet:    ·  2012

Var på Lager 157 med mamma idag då, fick med mig 5 tröjor 2 linnen 1 par tights och 1 par byxor och är meeeeeeer än nöjd! Kom hem ganska sent och var hur trött som helst så har chillat i sängen resten av kvällen, imorn ska jag fixa klart lite i rummet göra slingor och köpa nya högtalare WEEEEY!! Ska kolla klart på American Pie The Wedding nu sen sova hörs då

Torsdaaag

Skrivet:    ·  2012

Idag blir det roadtrip med mamsen till Sågmyra och Lager 157, mobbad som jag är så har jag aldrig varit där. Just nu är det chickenbitsmeal på Sibylla på Köpis sen kan vi åka hohohohoho!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2245365/images/2012/pic_191872755.jpg" class="image">