Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Yo bros

Skrivet:    ·  Allmänt

Heeej! Insåg igår att jag inte startat min dator på hela förra veckan (förutom skoldatorn då), cred for me!!!
Har precis lyckats få igång min dator här på Vasa, det är såhär att Dixie min hund har spytt ner den (antar jag?!), den ville då inte starta men efter typ hundra försök att starta den så funka den. Får se när den dör igen hehe.
Ja lördagen då, blev både skratt och gråt! Jag Malin och Cici var i lokalen och fixade med ballonger och serpentiner och försökte göra allt så fint som möjligt och sen så kom alla andra brudar också (inte Agnes och Hilda), strax efter Lina , Elina och Andrea kom med tårta och kladdkaka så ledde Hilda ut Agnes till lokalen med ögonbindel och så fick hon sitta i en fotölj så stog vi och sjöng Ja må hon leva för henne. Hon blev askalasglad och det är väl det som räknas? Vi åt tårta, dansade och körde lite lekar och sen vid 8-9 så kom det massa boys också! Linus som också skulle bli firad kom väl inte förrän mycket senare? Kommer inte ihåg men han fick sitt lasersvärd och blev glad som tur var.
Allt gick väl ganska bra, jag var bartender (en dålig en haha) och försökte hinna med att dansa lite också. Självklart kom det mer och mer folk, är väl nästan sånt man lär förvänta sig när man har lokalfest? Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss i slutet så jag sprang med en sopkvast och tog fram arga mammarösten och skicka ut dom. Jag, Malin, Agnes och Simon städade ihop det mesta vi kunde på de 40 minuter vi hade på oss innan vi var tvungen att gå till bussen. Igår så var Hilda och Cici där ute och städade till klockan 8 på kvällen, stjärnorna <3. Om man tänker tillbaka så lär då jag säga att det var ganska lyckat förutom det här med att det spåra på slutet och att några fick snefylla osv haha, orka att allt ska flyta på hela tiden då.
Ska lägga in bilderna från systemen ikväll, måste åka och hämta sladden i Valbo efter skolan bara. Så länge så snor jag bilder från Elina och Agnes, vet att dom kommer sno mina sen så jag är värd det. Hahah. HEIDÅ!!
    
 




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo