Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Snabbis

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger i sängen redo för att sova men här lite snabbt vad jag gjort idag!
Skolan bestod av matteprov och bråk med några tjejer i en annan klass som inte kan bete sig osv, don't mess with our friends (vi har hilda i försvar), aja lite tjaffs mellan mediatöntar och sportmänniskor sätter väl lite krydda på tillvaron så att säga. Tror det är lugnt nu iaf! Var med på min första spanskalektion också, feliz navidad säger då jag bara. Förresten så fick jag hämta ut en ny dator idag, grafikkort och hela skiten var trasig kraschad kaputt pajad förstörd och massa andra roliga ord datakillen kunde få in i en och samma mening som byggde på hur trasig den var. (mommie det kommer komma faktura hem nu...). Tänk vilka motgångar man har ibland.
Var med Emma efter skolan, vi solade solarium för första gången på skitlänge (yeey det syns redan) sen så åkte vi till köpis! Gick runt ett tag, träffade några av pojksen, Martin Tobbe och Julius, gick även och spanade på min och Emmas gemensamma kärlek Ibrahim. Måste lägga ut bild på han imorgon och visa hur perfekt han är!! Åh.
Chillar ett tag sen åt jag en kaka innan jag åkte hem, åt och kollade O.C och sen färdigställde jag SAM. Duschade och ja nu ligger jag här och tänkte skriva ett kort inlägg, det blev det inte. Börjar 10 imorn och slutar 12, ska typ fika bara och sen är det loooov! Inviger det KANSKE med att åka pulka (madrass) i Sblock, kulitkulit. Men fu och godnatt dåÅåÅåå!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo