Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

In bed

Skrivet:    ·  Allmänt

Filmen var helt okej faktiskt, brukar inte tycka om såhär pangpangfilmer men den här var så kul så den får klassas som bra!
Idag var jag och mamma och år på Church Street, hur gott var inte det då?! Åh dog där ett tag, vore det inte så dyrt så skulle jag LÄTT gå och äta där MINST 5 ggr i veckan. Träffade Mattias Hugosson där inne (målvakt i GIF) och hade en intressant konversation om chilifrukter som mamma lurat i mig en stund innan (din jävel...), han var där med sin son Lukas som fyllde 8 år och åh ofta det var 3 år sen jag hade han i fotbollsskolan då?! Det gav mig iaf flashbacks och fick mig att sakna fotbollen nå grymt, sen så frågade även Sara om man inte var sugen på att börja spela med IFK Gävle för dom hade spelarbrist och då bara brast det innombords (hahha), jag är för ung för att tvingas sluta med sporter pga skador :( Ska försöka få remiss till ortopeden snart iaf så dom kan reda ut missbildningen med foten.
Nu bara babblar jag på om inget känner jag och det är bara för att jag är så sjukt trött, kommer knappast komma upp kl 8 imorgonbitti. Orkar inte ens kolla igenom vad jag skrivit nu haha så jag säger väl godnatt då, GODNATT




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo