Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

YOYOYO!

Skrivet:    ·  Allmänt
Ser att statistiken sjunker när jag är här hos mormor så jag lär väl åka hem idag så jag kan sköta bloggen igen!!
Mamma ligger uppe och filosoferar, jag sitter ensam i köket med datorn och mormor i vardagsrummet framför en gammal film, typ det som förhindrar krig här hemma. Sick att vi 3 inte kan umgås tillsammans mer än några timmar, förstå hur semstrarna var när jag var liten då.... Jag i tårar JÄMT, haha! Jag hade tänkt ta 17.30 tåget hem idag men nu överväger mamsen att också åka hem idag så då blir det väl åka räcerfocus hem, kung.
När jag kommer hem så tänker jag knäppa kort på allt jag fick igår och skriva osv osv, kan säga att jag ska se Kent i Göteborg i sommar iaf. Kärlekkärlek! Även en multistylerplattång är i mina ägor nu men jag förstår inte än hur jag ska använda den, technologin blir fan värre och värre varje dag, tur man inte är gammal. Med tanke på technologi och gamla så vill mormor att jag hjälper henne med att lägga in bilder på hennes dator + lära henne mer om facebook, egentligen vill jag inte för hon glömmer ju bort det direkt, hade jag fått pengar för varje gång hade jag nog varit rik nu. Kanske ska börja ta betalt?
Med tanke på pengar också så har jag haffat jobb till nyårsdagen, inventera på coop mellan 12-19 med 87:-/h så jag blir väl runt 600 kr rikare på dom timmarna, tur att man ska ta det lugnt på nyår då (hehe).
Nu ska jag kissa och sminka på mig lite och ta tag i huvudvärken, = mamma masserar. Skriver ikväll heidååå!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo