Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter i kaffeterian och lånar en dator, min vägrar komma tillbaka från lagningen så nu får jag sitta här forever alone... Det kanske är det bästa som skulle kunnat hända på länge om man tänker efter, jag sitter inte med tjejerna längre eftersom dom har deras andra datorer och det betyder att jag faktiskt jobbar på lektionerna. Skrivit 450 ord om homosexuellas rätt i Egypten idag t.ex., så mycket har jag annars inte skrivit på hela hösten i skolan tror jag haha.
Fick jätteont i huvudet nu, måste vara ovanan att göra nå vettigt i skolan, så jag tänker logga ut nu även fast vi inte slutar förrän om en kvart. Hoppas vi inte har nå studiehandledartid så vi får gå och äta direkt, kycklingwook idag med nudlar och hur gott är inte de då?! Typ jättegott!
Slutar 15 idag och då ska jag gå hem till mamma och gå ut med Dixie, sen sover jag väl där nån timme innan jag ska gå och fixa naglarna för sista gången. Om jag nu hittar dit, fick sms om att dom bytt lokal och jag har inget sinne att hitta till nya ställen :/

Kollar igenom lite bilder på datorn som jag sparade under högstadiet, här har vi Karin Axelsson, bassist i Sonic Syndicate som jag lyssnade jättemycket på under 8an och 9an!

Haha min fula handväska som jag gjorde på syslöjden, citatet är taget ur Kents låt "Pärlor".


En av loggorna som hamnade på våra avslutningströjor, mamma Sofie hade hand om allt och fixade så mina pärlor till klasskamrater fick välja mellan 2 olika tröjor. Haha k hejdå.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo