Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ska försöka få till ett inlägg

Skrivet:    ·  Allmänt
Sofia får det se så enkelt ut i hennes blogg, medans jag kämpar med att ens orka skriva in blogg.se i sökrutan på internet... Det funkar inte att ta bort bloggen, trust me, har provat. Då känns det som om nånting fattas bara.
Sitter bara och skriver nu utan att veta vad jag snackar om, försöker hitta nån musik att lyssna på men ingenting duger för tillfället. Fastnar alltid för typ deprimerande låtar när ingenting annat duger, Bittersweet memories med Bullet for my valentine funkar alltid. Ser den som ganska sorglig, men den gör mig glad. Eller nej inte glad, men jag trivs med den låten i högtalarna.
Dagen idag var ganska meningslöst, gjorde typ inget i skolan. Gjorde klart min bokrecension när jag kom hem, OCH NU ÄR DET SLUT PÅ LÄXOR DETTA ÅR! Klar med allting, så härligt, och så är det sista dagen imorgon. JuljuljulLOV! Älskar känslan, förra jullovet ägde totalt, hoppas det blir lika awesome i år. Julafton på hemmaplan i nya huset lockar mycket, sen att bara vara hemma och ta det lugnt i en vecka och sen röja med kompisarna på nyår! Eller röja och röja vet jag väl inte, men bara man umgås med rätt personer så blir det bra. Det betyder att man inte kommer förlora dom under nästa år, i think, i hope.
Fortfarande ingen aning om vad jag snackar om, vet inte vad jag ska skriva. Jag har inte tränar på 3 veckor p.g.a skador, känner mig jätteäcklig p.g.a det, det är SÅ inte jag att inte träna. Jag och träna hör liksom ihop, vet inte vad jag ska göra annars. Jag behöver mitt lag, jag behöver mina tränare, jag behöver mina fotbollsskor. Jag behöver sommar, gräs, åbyvallen och mitt matchställ. Jag behöver mitt gamla lag och min gamla tränare. Jag är inte hel. Men det löser sig.
Ska sova nu, känns som om jag kommer skriva ut nånting som inte borde sägas här. Imorgon tar vi nya tag!
Godnatt ;).



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo