Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 3. Om mig själv

Skrivet:    ·  Allmänt
Eh, ah jag heter Sofie Tolfström och bor i Valbo som ligger ca en mil söder om Gävle. Jag föddes den 6 oktober 1995 så jag är nu 15 år, mitt andranamn är Anna och jag har även ett till efternamn efter min pappa, Persson. Fullständiga namnet är Anna Sofie Tolfström Persson, men kallar mig bara Sofie Tolfström. Ah, precis! Bor ju i Valbo, pappa bor här på Tavlan som det heter, ett område mellan Valbo och Överhärde och det är här jag bor mest. Min mamma bor på ett ställe som heter Vretas och ah jag bor inte där så mycket.
Jag går i skolan som ni läste igår, glömde nämna vilken skola t.o.m men iaf så är det Sofiedalskolan, där har jag gått i 9,5 år snart. Från 6års till halva 9an nu. Så ah där spenderar jag mina dagar, annars så tränar jag fotboll i Valbo FF och så dansar jag på Ackes dansskola. Fotboll har jag tränat i 4 år tror jag? Spelar i vårat b-lag och vi spelar i Damer-div.4, älskar fotboll, förutom när jag är skadad som jag är just nu. Dans har jag tränat sen jag var 3 år, förutom ett uppehåll ett år när jag var 6 typ, så 11 år då. Känner mig självsäker när det gäller dansen, känner mig verkligen hemma inför en stor publik och dansa. Speciellt när man känner att man gör det bra.
Musik är stort i mitt liv, det finns inga ord att beskriva betydelsen musiken har för mig. Har hunnit varit på 4 konserter i år + Peace&Love festivalen, verkligen kul. Mina vänner försöker jag även placera in i schemat, umgås mest med min bästa vän Emma Dilén. Typ jämt. Våra föräldrar jobbar ihop så det är askul för då brukar dom också umgås :). Vi brukar vara med några av killarna från klassen på helgerna osv, som i helgen t.e.x sov vi hos Teddy med han Martin Tobias och Jonathan. Kollade lite filmer och så, trevligt må jag säga, trivs verkligen med dom. Annars så är Sofia min "vän från början", gick i samma klass i 7 år och henne har jag umgåtts med längst. Emma har jag bara känt i 3,5 typ. Sofia har dock bytt skola och vi umgås inte med samma människor och det gör att vi inte träffas lika ofta...
Annars tycker jag väl att jag är ganska normal, man får inte sticka ut nu för tiden så jag kan inte riktigt säga att jag är mig själv. Men nästan iaf. Anser mig vara ganska social och pratglad, sen hur andra ser mig är en annan sak. Jag njuter av livet och har det riktigt bra nu faktiskt, har haft mina svackor och kommer troligtvis få det igen. Men nu tar jag vara på livet och försöker göra det bästa av det.
Men jag kan inte titta tillbaks, trots min vilja är stark...





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo