Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Helgen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har tappat bort vilken dag jag är på, så nu struntar jag i listsaken :( Ska nog lyckas skriva lite ändå, fastän det är ganska kassa dagar framöver. Kommer typ inte hända nånting dom 2 resterande dagarna i skolan, imorgon blir det städa skåp och ha lektioner med RFSL och på tisdag så är det elev-lärarmatcher och betygsutdelning bara.
Det vi bakade igår jag och Empii blev bra i alla fall, typ inte smakat några godare lussebullar nån gång helt seriöst. Mös med pizza på kvällen och kollade lite på Narnia som visades på teven, sen så kollade vi typ halva Harry Potter 1 och sen så blev det Paranormal activity 2. Mycket läskigare än 1:an tycker jag, hatar det här med andar, tror nå grymt på det. Somnade skönt efter iaf.
Idag har vi varit på stan, jag handlade massa julklappar. Vädret var hemskt, här hemma har det snöat i 2 dagar nu typ och det har blivit jättemycket mer snö, men i stan så smällte det typ och när snön landade på backen så försvann det direkt. Tur att man inte är i stan så mycket.
Nu behövs det verkligen en dusch, håret känns jätteäckligt. Senare blir det nog att börja på en bokrecension.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo