Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Crazy day

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag tappade jag bort min bästa vän, jag glömde h*n på bussen... Dock är det inte Emma, henne har jag haft full koll på utan det är min mobiltelefon jag talar om. Gått på stan med lite småpanik, tills mamma ringde Emmas telefon och sa att den som hittade min telefon på bussen ah typ hade den och att den skulle ner på stan och att jag skulle få den då. Jag ringde upp och snackade med han, hörde inte vad han sa för han var osvensk och talade mycket dålig svenska, kunde höra orden 20 minuter Nordea. Så där befann jag och Emma mig och fick telefonen sen, MY LOVE IS BACK! Han tog inte emot pengar heller, ofta man tackar nej till 100 kronor? Dum människa.
Harry Potter såg vi på bion i alla fall, den var bra faktiskt. Fick med mig 2 tröjor från rean också, en mörkturkos kofta och en lilarutig skjorta. KANSKE lägger ut bilder imorgon, beror på om jag kommer ihåg.
Ja, vi är i Sverige :)

Har precis sagt hejdå till Martin och Tobias som varit här några timmar, kollat på film osv. Kaos i min säng just nu, dom förstörde min fina bäddning :(, så typiskt dom.. Nu ska jag nog ta och sova, kanske ska färga håret imorgon med Emma, kommer inte ihåg om vi kom fram till nånting eller hur vi gjorde.
Blabla godnatt!
Fick besök av systers fulkatter också



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo