Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 1. Mina favoritband

Skrivet:    ·  Allmänt
1.


KENT

Enligt med världens bästa band, hur jag än vrider och vänder på mig, hur många nya band jag än börjar lyssna på så är det ändå Kent som är kvar. Jocke Berg har en gudomlig röst, han är oslagbar, han är som en gud för mig. Så stolt över detta svenska band över hur gudomlig musik dom skapar, att se dom live är som en dröm.
Kent tar fram mina bästa, och sämsta sidor. Och jag älskar dom för det. Ni är rätt, i varje läge hur man än mår.

2.
BILLY TALENT

Det kanadensiska med den enligt mig kanske världens finaste kille som sångare, Benjamin Kowalewicz. Första låten jag hörde var Fallen Leaves och det var egentligen bara slumpen, min bror hade precis lyssnat på den och jag tröck på play och där var den, en av låtarna som tillhör ett av mina idag favoritband. Dom är som inget annat band i världen i Kents nivå, men snäppet där under. Dom gör underbar musik, och jag har verkligen fastnat för dom. Har sett dom live 2 gånger och det var hur bra som helst, ett jättebra liveband är dom. Ben's röst gör det svårt att inte älska dom. <3

3.

ESCAPE THE FATE
Inte lyssnat så länge på Escape The Fate, men dom har verkligen gjort intryck på mig. Skulle sett dom som förband till BFMV tidigare i vinter men bassisten åkte in på rehab och dom ställde in, stör mig på att jag hade världens chans att se dom och så ba nej... Första låten hörde jag för nästan precis 1 år sen, The Guilliotine, och sen rullade det liksom på bara. Lyssnade mer och mer på dom, nu tar det inte stopp, väljer nästan alltid att lyssna på dom nu för tiden istället. Deras låtar är typ i olika stilar, eller ah albumen är i olika stilar känns det som och det finns alltid något som passar än vilket humör man än är på. UNDERBART BAND, har verkligen fastnat för dom. Ska se dom live, minst en gång innan jag lägger mig ner och dör. :)

Skulle kunna skriva om hur många band som helst men det skulle ta för lång tid, lyssnar på så mycket bra musik faktiskt. Några andra som är värda att nämna är iaf:
Bullet For My Valentine
Sonic Syndicate
HIM
A Day To Remember
Social Siberia
Håkan Hellström
Shiloh
Hästpojken
The Sounds
Evanescense
Coldplay
Dead By April
OSV. Ganska så jätteblandat musik :)
Men jag tycker om de.



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo