Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Vans of the wall

Skrivet:    ·  2013
 
Hej! Igår var det äntligen dags för mig, Emma, Manne och Timothy att åka ner till Stockholm för att se Parkway drive, We came as romans + två andra band som heter Like moths to flames och Memphis may fire. Måste börja med att säga att det var en sjuk kväll! Hade så himla roligt.
 
Tog tåget halv tre från Gävle, förfestade lite haha, och kom TILL SLUT fram till Stockholm runt fem kanske. Blev kaos med tågen och vi missade nästan att hoppa av och byta till och med. Hittade direkt en spårvagn mot Djurgården så hoppade på den och sen var vi framme vid Grönalund där Tyrol ligger, där spelningarna skulle vara. Hungriga och törstiga hittade vi ett skumt ställe precis vid Grönan där vi tänkte äta osv, dock var det skum mat så det blev mest alkohol bara tills vi gick in på Tyrol. Varvade sen kvällen med att kötta i publiken och dricka öl och svettas sönder, tror jag aldrig svettats så mycket som jag gjorde igår. SJUK stämning var det! ALLA banden var bra men Parkway var självklart bäst, vilket tryck. Känner mig 40+ idag, blåmärken över hela kroppen, armarna, benen, bröstet, ryggen, är riktigt förkyld och har ont i magen efter jag på något sätt råkade springa in i ett staket igår (?).
 
Har alltid velat sitta på någons axlar under en konsert bara för att testa hur det är att vara högre än alla andra och så helt plötsligt under Memphis may fire så sitter jag plötsligt på Timothys axlar? Kände mig som en gud ;-). Fränt som satan var det. Men det bästa (skönaste i alla fall) med kvällen var nog att vi hann med sista tåget hem som gick strax efter tolv, istället för att ta femtåget hem. La väl mig runt halv fyra imorse och var på skolan 8.30 så nu skriker hela min kropp efter sömn. Hade skitkul igår och skulle lätt kunna göra om det. Så snart som möjligt. Känner mig aldrig lika levande och fri som under konserter, det är UNDERBART. Fantastisk känsla. Godnatt!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo