Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nyårsflashback

Skrivet:    ·  2013
Pratade lite med Cecilia idag om kläder till en framtida fest som vi hoppas dresscoden blir black & white glitter och glamour, sen kom vi in på nyårskläder och vad som händer nu på nyår. Förra året var väl SÅDÄR, jag och Emma bjöd hem grabbsen till mig i Valbo där vi bjöd dem på mat och så tog vi en buss in till stan och firade nyåret på torget med resten av Gävles befolkning, Cici och resten av tjejerna var utspridda på andra ställen och jag träffade inte på en enda. I ETTAN DÄREMOT då hade jag det superduperkul haha, det sämsta då var att vi inte förfestade något innan vi drog på festen. Men vad gjorde det när man var 16 år och älskade att häva i sig vodka? Helst snabbt också. Där hade jag i alla fall ALLA mina favoriter för tillfället, jag hade tjejerna i klassen jag umgicks med mest just då, jag hade även mina favoriter från Valbo där (Emma och grabbarna). Förutom det så var det annat skönt folk där också och jag kommer ihåg att det var superkul.
 
Minuset var väl att båda gångerna var under den tiden av åren då jag var som mest missnöjd med mig själv så bilder är inte det roligaste, men jag saknar min röda hårfärg från nyår i ettan, funderar på att fixa till det så igen! Men annars då? Vet fortfarande inte vad som händer iår, men jag önskar att det blir hur epic som helst. Har lite av en sån känsla, måste börja kika efter de perfekta kläderna - Cici hade redan hittat sina kläder (hon kommer se lovely ut).
 
Det är så kul att se hur mycket ALLA förändrats!!
 
 
Och jag ska ALDRIG sluta träna igen och jag ska aldrig återgå till mitt gamla ohälsosamma liv. Vill aldrig se ut såhär igen. Fyfan för mina gener, JAG HATAR ER. 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo