Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nattsudd

Skrivet:    ·  2013
Varför är jag vaken nu egentligen?
 
Låg ett tag och läste 50 shades, sen så blev det så spännande, så läste ännu ett kapitel och ännu ett till. När jag väl bestämde mig för att sova, för cirka två timmar sedan, nej då började jag tänka att jag inte kunde sova så alltså kunde jag inte sova. Började skratta åt mig själv när jag insåg hur många krönikor jag skrivit i mitt huvud de kvällar jag inte kan sova. De kvällar som kommer oftare och oftare nu för tiden. Varför kan jag aldrig sova?
 
I alla fall, skrattade som sagt åt mig själv, satte mig upp och tog datorn till sängen. Och här sitter jag nu, jag tror jag är trött egentligen men har ändå denna känsla av att inte kunna sova när jag väl försöker. Jag fick två krönikor skrivna i alla fall, en från scratch (som våran gamla danslärare skulle sagt), och fick en färdigskriven. En jag jobbat på ett ganska långt tag, redan sen i början av september, men som jag inte fått material för att färdigställa förrän nu. Imorgon ska min svenskalärare få läsa dem sen så ska de skickas in till Arbetarbladet.
 
Har psykologiprov imorgon, det kommer gå åt helvete. Men ska dansa imorgonkväll, det är bra, det är roligt. Bland det roligaste som finns, det ligger så mycket känslor i dans. Och jag vettefan men jag tror att jag har ganska så många känslor här inombords ;-). Känslosamma lilla jag. Glad, arg, pigg, trött, lycklig, förtvivlad. Osv.
 

Längtar tills konserten nästa vecka. Godnatt kompisar.
 
 
♡hinkis♡
Skrivet: 2013-11-26,  kl. 11:26:05

det suger att vi glider ifrån varandra, vi måste göra något åt det. jag saknar också allt som vi brukade göra, saknar det otroligt mycket :( november och vintern är så jävla deppigt, kanske blir det bättre efter nyår när det slår om och bli ljusare? hoppas. <3

Svar: ja jag håller med, fuck november... längtar så mycket till du och bos fyller, på riktigt! och ja till i vår, allt känns bättre på våren<3
Sofie Tolfström




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo